Dodaj do ulubionych

KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!!

18.09.01, 11:32
Na niektórych wątkach coś tam przebąkują,
ale spotkanie za 4 dni, a nikt się nie deklaruje na poważnie.....
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:33
      chris, wiedzialam i wierzylam
      jak widzisz zbieramy sie do kupy
      bedzie dobrze, ciagnij to dalej, ja
      bede podciagala .....watek do gory!!! ;))
      • chris_45 Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:36
        Nanta ! Od kiedy masz "widzialny" adres ?
        ja tylko podciągam....
    • Gość: aniela Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:34
      ja na poważnie deklaruje nieobecność swoją. i pamiętam o tym ze ma mnie nie być.
      • nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:37
        nauczylam sie oblsugiwac taka mala lodowke
        niektorzy mowia na nia KOMP
        zapraszam do pisania milosnych listow ;)))
        Aniela, tak piszesz jakbys chciala przyjsc tylko
        sie migasz....
        ZAPRASZAM CIE, PRZYJDZ!!!!!
        • Gość: aniela Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:41
          aha chciałabym ale w delegacji będę. ale chętnie posłucham opowieści kto z kim
          przeciw komu :))
          • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 11:44
            hej, gdzieście się wszyscy podziewali??? My tu z Nantą od zmysłów odchodzimy...

Co do spotkania, to ja będę na pewno...prawie na pewno...tzn. na ile infekcja
            pomoże
          • nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 11:44
            delegacja??? nic lepszego nie bylo???
            to bedzie sobota, dla przypomnienia ;)))

• Gość: aniela Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 11:50
              od czwartkowego popołudnia wyjeżdzam służbową lanczia i zostaję do niedzieli
              cele spędzenia uikendu za warszawą w ładnych okolicach na cudzy koszt ;)
              • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:00
                nie musisz się chwalić...;))))))))
                Poza tym pewnie będzie nudno...narady, konferencje, szefowi trzeba będzie
                ciągle herbatę podawać...nic fajnego
                • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:02
                  Gość portalu: fuego napisał(a):

> nie musisz się chwalić...;))))))))

nie mogłam się powstrzymać :)

> Poza tym pewnie będzie nudno...narady, konferencje, szefowi trzeba będzie
                  > ciągle herbatę podawać...nic fajnego

sama sobie będę szefem i okrętem. i sternikiem. i żeglarzem. :)

• Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:05
                    tak, tak, a jak nikt nie będzie widział, to Szefowi Wszystkich Szefów kocykiem
                    nóżki będziesz okrywać ;))))))))))))))
                    • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:16
                      Szefowi Szefów mogę dać co najwyżej wypielęgnowaną dłoń do pocałowania :)))
                      • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:22
                        podać to każdy może...Tylko czy szefuńcio przyjmie-oto jest pytanie...
                        no i nad tą pielęgnacją trzeba będzie popracować, bo od grzebania w bagnach w
                        poszukiwaniu trupów, oraz po wspinaczce (po trupie, a jakże) to rączki brudzą
                        sie i niszczą niemiłosiernie :)))))))
                        • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:23
                          w białych działałam rękawiczkach :)) profesjonalnie się wspinałam. ale dziękuję
                          za troskę :) to wzruszające, naprawdę :)
                          • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:26
                            tak, My-kobiety-zawsze dbamy o szczegóły i jak robota brudna, to zaraz
                            rękawiczki się znajdują...A po wszystkim rękawiczki hop! do worka i proszę-
                            mucha nie siada ;)))
                            • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 12:31
                              o toto właśnie. :) nawet mi lakier nie odprysnął z paznokcia :)
                              • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:36
                                no, ma sie rozumieć...
                                Facet zaraz by sie uświnił...nie tylko ręce pewnie, ale i ubranko całe...
                                eh, do tej roboty to klasę mieć trzeba, nie ma co :)
    • piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:02
      Chris
      Ja naprawdę chcę się rozejrzeć. I naprawdę chce zarezerwować jakiś kąt pod
      dachem. W tym rejonie w pubach jeszcze nie bywałem, dlatego szukam informacji
      od tych co moga podsunąć jakis adres. Jak zarezerwujemu teraz to będzie jakiś
      stały punkt tej imprezy ( i adres dla spóżnialskich). Na razie nikt nie
      oprotestował godziny , to juz jest coś. Moja impreza, zanim coś ustalilismy,
      przemieściła się przez trzy adresy i trzy weekendy :-)
      • chris_45 Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:13
        Piotrze_c
        Cieszę się z takiego podejścia do sprawy...
        Ja sam nie znam pubów w tamtym ani w innym rejonie,
        bo raczej nie uczęszczam, ale z przyjemnością pójdę.
        Jeżeli możesz to zarezerwuj gdzieś w pobliżu jakiś większy stolik.
        Tak trzymaj - zajmij się tym choćby dziś...
        • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:18
          widzę, że Panowie wzięli sprawy w swoje ręce...no,no. Bardzo pięknie.
          Ale może znajdzie się choc chwilka na uśmiech,bo cos tak ponuro, sucho i
          rzeczowo gadacie...
          • chris_45 Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:26
            A mnie tu brakuje jeszcze sporo osobistości plażowych,
            które niegdyś mocno się deklarowały, a teraz .....cisza
            • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:30
              Rigel utonął w robocie
              Nanta (choć czy można ją już nazwac osobistością? Ona się wciąż pcha do tego
              stołka...)wywaliła się na godzinę
              Mreck...no cóż..tu chyba nie mamy wątpliwości...siedzi w swoim bagienku i coś
              knuje...

PS. A tak naprawdę to wszyscy faceci z forum są teraz w gościnie u w/w Mrecka i
              opracowują plan ataku na żeńską część forum...tą piękniejszą znaczy...z
              wypielęgnowanymi dłońmi
          • piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:28

> widzę, że Panowie wzięli sprawy w swoje ręce...no,no. Bardzo pięknie.
            > Ale może znajdzie się choc chwilka na uśmiech,bo cos tak ponuro, sucho i
            > rzeczowo gadacie...

Czsem trzeba rzeczowo, logistyka to powazna sprawa :->. Na uśmiechy bedzie dużo
            czasu ( mam nadzieję) nad piwem. A na razie jeden a''conto dla ciebie :-)} .
            A tak na poważnie (znowu ) przydało by sie jednak jakieś potwierdzenia bo według
            ostatniego notowanie listy przebojów bedę ja , chris i "chyba" 5 innych osób. To
            jak stolik na 2 czy 20 osób ?

• Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:33
              zarezerwuj na 20, niech się w pubie ucieszą ;)))))))))

Przepraszam, że zaliczm sie do "chyba"...niestety, bakterie i wirusy są
              nieprzewidywalne...
              • Gość: fuego Re: PS IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:37
                dziękuję za uśmiech...od razu się słońce nad Łodzią pokazało.
                :)
              • piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:40

> zarezerwuj na 20, niech się w pubie ucieszą ;)))))))))
                >
                > Przepraszam, że zaliczm sie do "chyba"...niestety, bakterie i wirusy są
                > nieprzewidywalne...
                Napewno się ucieszą szczególnie jak dostana zaliczkę :-)). Na sąsiednim watku
                były swietne przepisy lecznicze z uzyciem piwa etc. Może zadziała?

• Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 12:49
                  nie wiem, jak to jest w Warszawie, ale w Łodzi nie płaci sie za rezerwację :)

Co do kuracji piwnej, to jeśli dobrze pamiętam, składała sie jeszcze z łóżka,
                  oraz "osób trzecich", a dokładniej "osób drugich"... ;))))
                  • nanta!!! I''m baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!! 18.09.01, 12:50
                    cieszycie sie ?????
                    no co takie ponure miny ????? :))))
                    • nanta!!! no co? czcicie moj powrot minuta ciszy??? :) 18.09.01, 12:54
                    • piotr_c Re: I''''m baaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaack!!!! 18.09.01, 12:56
                      To sie nazywa wejście !!
                      • Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:04
                        ja!! Ja!!ja się cieszę!!
                        Gdzieś Ty sie podziewała...przyznaj się-przeprowadzałaś akcję wywiadowczą na
                        pobliskich bagnach, co?Zuch dziewczyna!!!!
                  • piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 12:54
                    Co do zaliczki to wszystko zależy od skali. na nasze szkolne spotkanie przyszło
                    25 (z 27 !!) osób. Zajelismy prawie pół sali. Trudno oczekiwac od właściciela
                    aby sie nie zabezpieczył na wypadek "rozpłynięcia się" imprezy. Co innego 2-3
                    osoby, to nie jest ryzykowne.
                    co do kuracji to na spotkaniu bedzie juz "liczba mnoga" problem moze byc z
                    łóżkiem :-) . Ale moze cos się zestawi z krzeseł...
                    • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:02
                      no tak, ładnie wykombinowane...a w niektorych pubach to nawet takie miękciejsze
                      fotele, albo kanapy sie znajdują... :)))))))))

A tak serio, to kto wyłoży kasę na rezerwację, jeśli nie ma pewności, czy
                      ktokolwiek przyjdzie???
                      • nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 13:15
                        jak wejscie to wejscie, ciesze sie ze sie cieszycie ;))
                        to mnie wlasnie zastanawia z ta rezerwacja,
                        lepiej nikomu nie zrzucac takiego problemu i klopotu
                        potem beda jeszcze gorsze
                        mysle tak, spotkamy sie o 14. wtedy jeszcze prawie wszedzie jest pusto.
                        zajmujemy co chcemy i juz!! ;))
                        • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:17
                          Aha! jest przewidziany jakiś koniec imprezy, czy bawimy sie dopóki starczy sił
                          i jeden dzień dłużej?
                          • nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 13:19
                            zabawa do upadlego a jak beda lokal zamykac to idziemy
                            na tance!!!
                            fuego co Ty na to???? ;))
                            • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:22
                              na mnie możesz liczyć...przez ten tydzień w górach właśnie tak żyłam ;))
                              Raz nawet prosto z imprezy poszlam z kumplami na śniadanie :)To dopiero była
                              jazda!!
                          • Gość: aldonka Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:21
                            cześć wszystkim :)))
                            co to za spotkanie i czy można się przyłączyć? ;))
                            • Gość: fuego Re: do aldonki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:25
                              aldonka!!!! nie no, nie wierzę...czy My się juz kiedyś nie spotkałyśmy? W
                              trakcie bitwy o stołki może?
                              Jeśli tak, to witaj, stara... :) A jeśli nie, to też witaj
                              • Gość: aldonka do Fuego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:26
                                jasne, że walczyłam o stołki ;)))
                                niestety Nanta zagarnęła większość dla siebie :(((
                                • nanta!!! aldonkaaaaaaaaa 18.09.01, 13:31
                                  Ty nie przesadzaj,
                                  ja walczylam, im odbieralam i oddawalam innym pampersom
                                  nie bralam dla siebie,, o nie, tylko te bardziej wysiedzone ;))
                                • Gość: fuego Re: do Aldonki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:32
                                  taaaaak, Nanta ma naprawdę kręćka na tym punkcie, choć wiadomo, że i tak więcej
                                  nie dostanie...przecież to MY(ci starsi niejako) tym wszystkim rządzimy...
                                  Ale co zrobić-taki już jej urok...a mogłaby zużywać swoją energię w lepszym
                                  celu jakimś :)

A Ty sie wybierasz na spotkanko w sobotę?
                                  • Gość: aldonka do Fuego IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:34
                                    mam bliziutko, może więc przyjdę :)))
                                    • Gość: fuego Re: do Aldonki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:03
                                      łał, to świetnie...
                                      Tylko bez tego "może" proszę :)))
                              • chris_45 Re: do aldonki 18.09.01, 13:30
                                Aldonka !
                                Skąd się wzięłaś ? Przeczytaj wątek o imprezie
                                i wszystko będzie jasne. Potrzeba jak najwięcej kobitek...
                                • Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:32
                                  jak dla mnie to potrzeba więcej facetów... ;)))
                                  • Gość: fuego Re: do chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:33
                                    zgadzam się z przedmówcą :)
                                    • Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 13:35
                                      ze mną, czy z Chrisem???
                                      • Gość: fuego Re: do chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:40
                                        z Tobą, aldonko, z Tobą ma sie rozumieć...
                                        ja sie co prawda konkurencji nie boję, ale żal mi będzie tych wszystkich
                                        nieutulonych, rozżalonych Pań, które zobaczą, jak panowie padają nam do
                                        stóp... ;))))))))
                                        • aldonka Re: do chrisa 18.09.01, 13:42
                                          to rozumiem :)))
                                  • nanta!!! fuego, czy Ty na mnie narzekasz??????? 18.09.01, 13:34
                                    ja nic nieporadze, ze mnie nosi.
                                    ja wiem ze to jest czasem meczace, ale
                                    nie moge wlaczyc sama ze soba!!!
                                    chcecie zebym byla wielka nuda??? :)))
                                    • rigel Re: fuego, czy Ty na mnie narzekasz??????? 18.09.01, 13:36
                                      nanta!!! napisał(a):

> chcecie zebym byla wielka nuda??? :)))

juz jestes, czy chcesz czy nie!jak wojenka to wojenka ;-))))
                                      • nanta!!! Rigel, a ty tu skad? 18.09.01, 13:39
                                        rigel napisał(a):

>
                                        > juz jestes, czy chcesz czy nie!jak wojenka to wojenka ;-))))

prosze jasniej, bo nie wiem czy mam sie wsciec czcy Cie ucalowac.
                                        obecnie stawiam na opcje nr 1. ;))
                                        • rigel Re: Rigel, a ty tu skad? 18.09.01, 13:40
                                          nanta!!! napisał(a):

> prosze jasniej, bo nie wiem czy mam sie wsciec czcy Cie ucalowac.
                                          > obecnie stawiam na opcje nr 1. ;))

osobiscie wolalbym calusa, ale tak na mnie wszystkied ziewczyny naskoczyly, ze
                                          nie wiem ...
                                          • nanta!!! nie bedzie calusa 18.09.01, 13:43
                                            bo naskoczyles na mnie a zupelnie nieslusznie
                                            i koniec. ;))
                                            • rigel Re: nie bedzie calusa 18.09.01, 13:45
                                              jeszcze sie nie zaczelo i juz ma byc koniec??????
                                              nie zgadzam sie ;-(((((((((
                                              • Gość: fuego Re: Nanta, no co TY???????? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:47
                                                jeszcze niedawno płakałaś, że Ciebie to Rigel nie całuje, nie przytula nawet, a
                                                teraz nie chcesz...
                                                Rigel, ja bym sie pogniewała za taką dwulicowość ;))))))))
                                                • rigel Re: Nanta, no co TY???????? 18.09.01, 13:52

> Rigel, ja bym sie pogniewała za taką dwulicowość ;))))))))

a co ja niby zrobilem? Fuego, Ty jedyna mnie rozumiez, nie? ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: Nanta, no co TY???????? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:17
                                                    rigel napisał(a):

> a co ja niby zrobilem? Fuego, Ty jedyna mnie rozumiez, nie? ;-))))

Eh, Rigel, stara miłość nie rdzewieje...
                                                    Pampersy (choć nie powinny się już nimi czuć, ani nazywać) czasem jeszcze będą
                                                    się złościć na podobne prowokacje...wybaczyc trzeba...i poczekać, aż samo
                                                    przejdzie ;)))))))
                                                  • rigel Re: Nanta, no co TY???????? 18.09.01, 14:28

> Eh, Rigel, stara miłość nie rdzewieje...

i dlatego, na przekór wszystkim, masz extra calusa ;-))))
                                          • Gość: fuego Re: Rigel, a ty tu skad? IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:43
                                            no właśnie Rigel, miałeś sie już dzisiaj nie odzywać...
                                            Nie to, żebym nie chciała, ale no wiesz...jak się spotykają dwie kobitki (a
                                            czasem trzy) to wiadomo, że zaraz zaczynają innym obrabiać tyłki, że sie tak
                                            nieładnie wyrażę...A Ty nam przerwałeś :)
                                      • chris_45 Re: fuego, czy Ty na mnie narzekasz??????? 18.09.01, 13:42
                                        ...a Rigel cały czas unika potwierdzenia obecności...
                                        Pamiętam, że O. miała nadzieję, że jak wróci to wszystko
                                        będzie już omówione i załatwione.
                                        Nadal brakuje mi tu sporo klientów z "LISTY IMPREZOWICZÓW...."
                                        • Gość: fuego Re: do Crisa 45 IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 13:45
                                          ależ skąd przypuszczenie, że na Ciebie narzekam? No i treść postu nijak ma się
                                          do tytułu...
                        • piotr_c Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 13:47
                          nanta!!! napisał(a):

> to mnie wlasnie zastanawia z ta rezerwacja,
                          > lepiej nikomu nie zrzucac takiego problemu i klopotu
                          > potem beda jeszcze gorsze
                          Postaram się dzisiaj dowiedziec o jakiej kwocie mowa , dam znać.
                          > mysle tak, spotkamy sie o 14. wtedy jeszcze prawie wszedzie jest pusto.
                          > zajmujemy co chcemy i juz!! ;))

W sobote o 14 jak będzie ładna pogoda to na takie luzy bym nie liczył. A nadal
                          jestem optymista i wierze że to będzie > naście osób

• nanta!!! do Piotra_c i Chrisa 18.09.01, 13:49
                            stanowicie wspanialy team.
                            jeden zwoluje drugi zalatwia.
                            Piotrze, masz u mnie przytulanie,
                            tylko nie nakladaj tej zbroi, kamizelke przezyje ;))
                            • Gość: anka Re: do Nanty IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 13:54
                              przytulanie z Piorem, całowanie z Riglem - no, no moje gratulacje :))))
                              • nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 13:59
                                jak mnie jeden zostawil to trzeba szukac innych rozwiazan;)
                                zreszta Piotr chce sprawdzic swoje ubezpieczenie
                                a ja mu chetie pomoge ;)))))
                              • rigel Re: do Anki 18.09.01, 14:01
                                zazdrosnica .... ;-)))))
                                • Gość: anka Re: do przemądrzałego Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:08
                                  chciałbyś :))))
                                  • rigel Re: do przemądrzałego Rigla 18.09.01, 14:09
                                    Gość portalu: anka napisał(a):

> chciałbyś :))))

jasne :-))))))) chociaz troszeczkę, pliiiiis ;-)))))
                                    • Gość: anka Re: do przemądrzałego Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:10
                                      prędzej mi kaktus.......:))))
                                      • rigel Re: do przemądrzałego Rigla 18.09.01, 14:24
                                        noooo, to sie jeszcze okaze ;-)))) Skarbie, a co to za dziwne ... no, to na
                                        Towjej dłoni ...?
                                        • Gość: anka Re: do przemądrzałego Rigla IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:28
                                          zegarek :))))))

i nie mów do mnie skarbie :)))
                              • chris_45 Re: do dziewczyn 18.09.01, 14:03
                                Dla dziewczyn przwidujemy dużo atrakcji
                                Nie pchać się...ale widzę że Anka jak usłyszała
                                o całusach i przytulaniach to się odnalazła...po wiekach
                                • Gość: anka Re: do chrisa (wiem,że to lubisz) IP: *.ptf.com.pl 18.09.01, 14:10
                                  czy wy myslicie tylko o jednym ???
                                  żadnych buziaków i przytulań, bez spoufalania proszę :))
                          • Gość: Frene Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:02
                            Nie będzie żadnego spotkania!!!
                            Co najwyżej spotkacie się w ... areszcie.

Właśnie Was aresztuję, jesteście podejrzani o molestowanie seksualne co
                            porządniejszych plażowiczów !

Macie jeszcze tylko po telefonie do przyjaciela, publiczność będzie na
                            rozprawie, a z pół na pół skorzystacie, jak będziecie mieli dobrego adwokata!!!
                            • nanta!!! Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! 18.09.01, 14:06
                              ja bardzo chetnie, nie mialam jeszcze kajdanek na rekach
                              uppps, czy ja nie wyjde na piernika ;)))))))
                            • Gość: Frene Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:06
                              Jak będzie następne spotkanie, to przyjdę, bo teraz niestety nie ma szans,
                              a ,ze się interesuję zoologią to chciałabym zobaczyć takie okazy jak Wy:)
                            • Gość: fuego Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:06
                              zaraz, zaraz, przecież molestowanie jest wtedy, gdy jedna ze stron nie
                              chce... :))))))
                              A My tu jakoś nie opieramy sie bardzo (a może powinnyśmy?).
                              Nie no- w końcu zimno jest i...w ogóle, więc trzeba się do siebie przytulać...:)
                              • chris_45 Re: do Anki (nie wiem czy to lubisz) 18.09.01, 14:20
                                Jeżeli bez spoufalania - to ja od razu rezygnuję !
                                • Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:28
                                  ej, Chris, no co Ty?
                                  Przecież od razu widać, że kokietka z tej anki...teraz nie podchodź, a
                                  potem... ;)))))))
                                  • chris_45 Re: do fuego 18.09.01, 14:43
                                    A z Tobą tak jest ?
                                    • Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:48
                                      ze mną jest inaczej troszkę-witualnie to mnie łatwo podejść, a i całus się
                                      czasem trafi...
                                      ale w real`u...trochę sie postarac trzeba.
                                      • chris_45 Re: do fuego 18.09.01, 14:53
                                        To mi się podoba
                                        Już Cię lubię...
                                        • Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 14:55
                                          A co, do tej pory nie wiedziałeś, czy mnie lubić, czy nie???buuuuuuuuuuuu
                                          To takie przykre... ;)
                                        • nanta!!! do ostatnich na polu walki 18.09.01, 14:55
                                          o prosze i kto mi zarzucal dwulicowsc, itp
                                          R. zginal a fuego dawaj za Chrisa
                                          ladnie to tak??? ;))
                                          Chris, a mnie lubisz, co??? :)
                                          • Gość: fuego Re: do ostatnich na polu walki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:01
                                            hej, co to znaczy "za Chrisa"? ;)
                                            My tu sobie tylko miłą pogawędkę ucinamy...
                                            A co do pola walki...cóż, Nanta..wszyscy juz dawno skończyli wojenkę, a Ty
                                            ciągle machasz tym mieczem...usiądź, odpocznij, napij sie z Nami herbaty, zjedz
                                            ciasteczko...widzisz, jak przyjemnie być może :))))))))))))))
                                            • nanta!!! Re: do ostatnich na polu walki 18.09.01, 15:06
                                              ja juz od dawna nie macham szabelka, to widac z daleka;))
                                              Wy walczysliscie z wiatrakami a ja z bolem glowy
                                              pampersy maja juz chyba dosc
                                              poza tym pisaliscie tak szybko ze nie nadazalam czytac
                                              o odpowiedzi nie wspomne ;))

• Gość: aldonka Re: do ostatnich na polu walki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:09
                                                i nastał pokój... :)))
                                              • Gość: fuego Re: do ostatnich na polu walki IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:10
                                                no, to mi wygląda na rozejm...chwilowy przynajmniej ;))))
                                                A jak tak wspomniałam o tych ciasteczkach, to zaraz mi się słodyczy
                                                zachciało...i co zrobić?
                                                • nanta!!! Re: do ostatnich na polu walki 18.09.01, 15:12
                                                  jak wspomnialas o ciastkach to pognalam do sluzbowej
                                                  szafki i juz jedno mam z soba ;))
                                                  • Gość: fuego Re: do Nanty (o ciastkach) IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:18
                                                    Ty to masz dobrze, u mojej mamy w pracy (gdzie teraz siedzę) szafka też jest,
                                                    ale me bystre oko nie wypatrzyło tam nic, co możnaby nazwac
                                                    ciastkiem...słodyczem nawet :(
                                                    Czas chyba wyjść do sklepu...
                                                  • Gość: rigel Re: do Nanty (o ciastkach) IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:19
                                                    łakomczuchy, dajcie gryza, tez bym zjadl jakies ciasteczko ;-))))
                                                  • nanta!!! do Rigla 18.09.01, 15:20
                                                    a zasluzyles???? ;)))
                                                  • Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:22
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a zasluzyles???? ;)))

a nie? jak tak uważasz, to daj ciastko komu innemu ;-(((((
                                                  • nanta!!! Re: do Rigla 18.09.01, 15:24
                                                    niemozliwy jestes, wiesz? ;)
                                                    obrazasz sie, teraz stroisz fochy a i tak po ciastka przychodzisz
                                                    nie wiem tylko czy ja moge Ci dac.
                                                  • Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:29
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nie wiem tylko czy ja moge Ci dac.
                                                    przeciez decyzja i tak nalezy do Ciebie, czy dasz, czy nie. ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla(o ciastkach) IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:34
                                                    kurcze, widzę, że wszyscy, jak tu stoimy, jesteśmy ciasteczkowe potwory...
                                        • Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 14:56
                                          a może powiesz jak jest z Tobą ;)))
                                        • inka2001 Re: do chrisa 18.09.01, 14:57
                                          no, no, no... a ja czekam... ;)))
                                          • nanta!!! Re: do chrisa 18.09.01, 14:59
                                            alez sie bab na Ciebie rzucilo
                                            no no...:)))
                                            • Gość: aldonka Re: do chrisa IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:00
                                              został sam jeden na placu boju - to i powodzenie ma ;)))
                                            • chris_45 Re: do dziewczyn 18.09.01, 15:05
                                              To napewno na mnie ?
                                              Chyba tylko dlatego że sam tu zostałem....
                                              Lubię Was wszystkie - naprawdę !
                                              Inka - czekasz naprawdę ?
                                              Aldonka - ze mną jest najlepiej - uwielbiam kobiety !
                                              Nanta - Ciebie lubię wyjątkowo !
                                              Fuego - Ciebie też bardzo
                                              Nie wiem...ominąłem kogoś ?
                                              • Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:07
                                                nie no, inne lubisz wyjątkowo, a mnie tylko "bardzo" :(((((((((((
                                                Czy to tak ładnie? Bo mi cos sie nagle smutniej zrobiło...
                                                • nanta!!! do fuego 18.09.01, 15:10
                                                  no nie, zagiela parol na Rigla, teraz probuje z Chrisem
                                                  Fuego, zostaw cos dla innych ;))
                                                  • Gość: fuego Re: do Nanty IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:12
                                                    no co? Tobie się dostało "wyjątkowo", a mi? Też by Ci było smutno, jakby ktoś
                                                    Cię lubił tylko "bardzo" ;)))))))))))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 18.09.01, 15:16

o przepraszam, "bardzo "to jest znacznie wiecej niz ja dostalam od
                                                    innych panow na forum a Ty jeszcze narzekasz;))
                                                    a wogole nie napadajcie na Chrisa, medal za odwage mu dac!!
                                                    na jego miejscu nie podjelabym sie takiego podsumowania
                                                    wiadomo, jeszcze sie taki nie urodzil, co by wszystkim dogodzil ;))
                                                    i zrob to tak zeby i wilk i owca, paranoja!!! ;))
                                                • inka2001 Re: do Chrisa 18.09.01, 15:11
                                                  Fuego, Ciebie "bardzo", do mnie było tylko "naprawdę"... :(((
                                              • Gość: aniela Re: do krissa IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:11
                                                chrząkam znacząco
                                                • Gość: fuego Re: do krissa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:15
                                                  biedny ten Chris...chciał chyba dobrze, a wyszło cos zupełnie innego...
                                                  aniela, inka -brak mi słów, żeby powiedzieć, jak mi przykro
                                                  • Gość: rigel Re: do dziewczyn IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:17
                                                    moze poprawi wam humor informacja, ze ja was wszystkie lubie baaaaardzo i
                                                    wszystkie jednakowo?
                                                  • Gość: aldonka Re: do dziewczyn IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:18
                                                    ostatni sprawiedliwy??? ;)))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:19
                                                    Rigel, co Ty tu robisz? Znowu Nas dzisiaj zaskakujesz...chciałeś sprawdzic, czy
                                                    Cię znowu nie obgadujemy, prawda? Przyznaj się...
                                                  • Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:21
                                                    nic nie chciałem sprawdzic, po prostu zostałem troche dłużej, bo mam hm...
                                                    randkę;-))))
                                                  • Gość: aldonka Re: do Rigla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:23
                                                    i tak głośno o tym mówisz? ;)))
                                                  • Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:25
                                                    Gość portalu: aldonka napisał(a):

> i tak głośno o tym mówisz? ;)))

przeciez juz chyba moge? swoje lata mam, wiec nie ma sie czego wstydzic ;-)))
                                                  • Gość: aldonka Re: do Rigla IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 15:28
                                                    jasne, że możesz, wszyscy mogą ;)))
                                                    no a te wszystkie złamane serca???
                                                    nie będą dręczyły Cię nocami wyrzuty sumienia??? ;)))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:23
                                                    Randkę???????????????
                                                    A taką wirtualną, czy może najprawdziwszą na świecie, jeśli wolno spytać?
                                                  • Gość: rigel Re: do Rigla IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:27

> Randkę???????????????
                                                    > A taką wirtualną, czy może najprawdziwszą na świecie, jeśli wolno spytać?

wirtualna tez moze byc najprawdziwsza na swiecie, nie? szczegolow i tak wam nie
                                                    zdradze, bo (podobno) jestem dzentelmanem ;-))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:30
                                                    nie, wirtualna to wirtualna.Możesz siebie wymyślić jak chcesz i cały czas
                                                    grać...a real to real.

Tak całuje i do tego dżentelmen...no, no ;))))))))))))))
                                                    Miłego rande-wu!!!!!!!!!
                                                  • inka2001 Re: do krissa 18.09.01, 15:17
                                                    nie ma czemu być Ci przykro :)))
                                                  • Gość: aniela Re: do krissa IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:20
                                                    aha syczę znacząco tocząc jadem w kierunku krisssa. rigiel nie osłaniaj go.
                                                  • Gość: fuego Re: do krissa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:21
                                                    Ej, dziewczyny, dajcie spokój...Bo Chriss i tak już gdzieś zniknął :(
                                                  • Gość: aniela Re: do krissa IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:26
                                                    wyszedł po angielsku.
                                                  • inka2001 Re: do krissa 18.09.01, 15:31
                                                    jeszcze tu wróci... :-)))
                                                  • Gość: rigel Re: do wszystkich IP: 213.77.14.* 18.09.01, 15:33
                                                    ja tez juz musze wyjsc i jest mi cholernie przykro z tego powodu ;-((((

caluje was wszystkie, pa
                                                    do jutra
                                                  • Gość: aniela Re: wrócą IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:34
                                                    tacy jak oni zawsze wracają..
                                                  • inka2001 Re: do wszystkich 18.09.01, 15:34
                                                    pa, pa :-))
                                                  • Gość: fuego Re: do Rigla IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:39
                                                    pa pa, Rigel, do jutra...
                                                    Specjalne buziaczki ode mnie
                                                  • chris_45 Re: chris do siebie samego 18.09.01, 15:41
                                                    Lubię towarzystwo kobiet - choćby wirtualne
                                                    Miałem dziś jeden z najprzyjemniejszych dni na plaży - dzięki Wam
                                                    To w końcu przecież ja założyłem ten wątek...
                                                  • Gość: aniela Re: sułtan kriss IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:43
                                                    aha mogłeś się jak sułtan dajmynato brunei poczuć. faktura za ten dzień
                                                    nadejdzie w swoim czasie ;)
                                                  • Gość: fuego Re: do Chrisa IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:44
                                                    Jak to "miałem"? To znaczy, że Ty tez już uciekasz??
                                                    No nie, znowu Panowie uciekają w popłochu... ;)))))))))))
                                                  • nanta!!! do Pan 18.09.01, 15:45
                                                    wystarszylyscie ich i koniec ;))
                                                    ja tez juz uciekam, zycze milego popoludnia i do
                                                    odstukania jutro ;)
                                                    pa
                                                  • Gość: fuego Re: do Pan IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:48
                                                    pa pa pa. Całuski sto dwa
                                                    a jak się zmieści to sto czterdzieści ;)))))))))
                                                  • chris_45 Re: do Pan 18.09.01, 15:53
                                                    Cześć, cześć, cześć
                                                  • Gość: fuego Re: do Pan IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:56
                                                    to było do Nanty, czy od Ciebie, bo też się zwijasz?
                                                  • Gość: aniela Re: do obu płci IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 15:56
                                                    zmiotę pety i słomę z butów. pocieciuj e jeszcze chwilę.
                                                  • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 15:59
                                                    ha! i wyszło szydło z worka!!! Ty nie szefem, ale cieciem jesteś!!!
                                                    Dlatego zabierają Cię ze sobą w delegację-sprawdzony cieć to skarb!! :)))))
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 16:01
                                                    cóż. dorabiam sobie jak mogę. nie zazdrościsz mi chyba ?:) możemy tu cieciować
                                                    na zmiany.
                                                  • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 16:03
                                                    e, chyba jednak podziękuję...mój fotel w zarządzie mi wystarcza, a i
                                                    oszczędności jakies uciułałam...Poza tym zaraz uciekam, więc cieć ze mnie marny
                                                    by był ;))))))))
                                                  • Gość: fuego Re: do Anieli IP: *.man.lodz.pl 18.09.01, 16:09
                                                    no i słowo ciałem się stało...
                                                    Pa pa, Aniela, stróżuj nam tutaj dobrze
                                                    do jutra
                                                    Całuski
                                                  • Gość: aniela Re: do Anieli IP: *.mst.gov.pl 18.09.01, 16:13
                                                    powymieniam zamki w drzwiach :))
    • piotr_c UWAGA MAMY LOKAL !!!!!!!! 18.09.01, 16:54
      Raport z frontu

Mamy wstepnie zarezerwowane 10-20 miejsc w restauracji "Restauracja Piwna 2" od
      15:00 . Adres Piwna 2 obok pl Zamkowego (tel 831-02-59). Bez zaliczki. Jeśli
      bedzie nas rzeczywiscie pod 20 osób, to istnieje możliwosć że dostaniemy własny
      pokoik. Mam zatelefonować w piatek po południu i ostatecznie potwierdzić ile
      nas bedzie.
      Właściciel liczy na duży popyt na piwo. Nie zawiedźmy go.
    • Gość: Behemod Re: KTO JESZCZE PAMIĘTA O SPOTKANIU 22.IX ?????!!!!!!! IP: *.isns.uw.edu.pl 18.09.01, 17:57
      BEHEMOD pamieta...Swoja droga-czy sa juz ustalone wszystkie szczegoly?
      • Gość: o. ja tu tylko na momencik IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 22:25
        no właśnie, czy są już ustalone wszystkie szczegóły?!!!!!!!
        Zostawić was na trochę i proszę - wychodzi szydło z worka. Tak sobie tu
        cichutko przycupnęłam w kąciku zrywając złażącą skórę z noska i już wszystko
        jasne....... Mreck jakoś opadł z bagiennej formy, Rigel powiela stare tricki i
        całusy rosyła na prawo i na lewo gdzie się da, od tych podniesionych rękawiczek
        to już szafa pęka - a fe, minus jak stąd na Sycylię! No i ileż tu nowych
        twarzy!
        A!!! przecież te biedactwa co mieszkają daleko nie zdążą wrócić do domku, żeby
        wypełnić obywatelski obowiązek w niedzielę!!!!!!!
        Pa pa spadam posmarować opalone plecki, żegnajcie nałogowcy - ja jestem po
        odwyku i czuję się wyleczona, raczej prędko tu nie zawitam. No co najwyżej
        przycupnę w kąciku........ aż mi skóra całkiem z noska zlezie.....
        Koniec tego eseju, pa pa całusów 102 (tylko dla tych, co zasłużyli i pamiętali,
        kto tak na prawdę rzucił hasło spotkania...... CHYBA JA!)
        • mreck Re: ja tu tylko na momencik 19.09.01, 08:17
          nie wierzę. na momencik to sie nie da.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka