tiresias 20.08.02, 14:13 stoi Tekilka w srebrzystym wieńcu my się kłaniamy jako książeńciu Ty, Tekilo, dobrze wiesz kogo kochasz, tego bierz!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
refor_mator Re: Adoracja!!! (wzajemna) 20.08.02, 14:20 No to poadorujcie się ładnie. Dziś juz wam odpuszczam - czas wziąć się za coś poważniejszego i ciekawszego niż życie wirtualne. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias adoremus emulgatorum tuum 20.08.02, 14:32 refor_mator napisał: > buuuuu! a przeciez nie lubisz, o wielki emulgatorze, takich pitolonych postów! bubububu, niech nam żyje emulator naszego klubu... będę adorował wszystko co mi sie podoba i w stopniu dowolnym, niczym nie ograniczonym Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: adoremus emulgatorum tuum 20.08.02, 14:34 majac jeszcze świeżo w pamięci piękną kartkę, zgłaszam się Tire na ochotniczkę do wzajemnego adorowania :) Nie płoszę Cię chyba teraz? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias silva rerum 20.08.02, 14:38 chodzi silver koło plaży nie ma torsu ani twarzy kogo silver przygruchuje temu szczęścia nie brakuje Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: silva rerum 20.08.02, 14:41 o mamo! Wpadłam pod stół z wrażenia :)))))) A propos torsu, drogi Tire, na innym wątku było coś o Twoim, latynoskim bodajże? :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: silva rerum 20.08.02, 14:45 Chyba było o oczach o migdałowym kształcie... Mam nadzieję, że w istocie chodzi o kształt migdałów a nie migdałków! Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: silva rerum 20.08.02, 14:48 o oczach też, ale i latynoski tors gdzieś dziś błysnął ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias torsum latinorum 20.08.02, 14:48 przepis na legendarny tors latynoski: naturalny, złocistobrązowy kolor owłosienie latynoskie umięśnienie jak tarka do prania ====== fraza: 'nie ma torsu ani twarzy' to taka licencja, że rozumiesz jak tego nie ma to może byc jakie chcesz , jak już zechcesz, np. twarz słynnej piekności i tors latynoski/rubensowski/nabokovovski/kafkowski(nie polecam) ====== nie wiem jak wyglądasz, ale dla mnie z powodu nicka masz zawsze 'silver lining' (tak w ramach nieustającej adoracji na pohybel) Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: torsum latinorum 20.08.02, 14:50 wolałabym raczej "silver lightning", ale co tam, nie będę grymasić ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Adoracja!!! (wzajemna) 20.08.02, 14:43 tiresias napisał: > stoi Tekilka w srebrzystym wieńcu > my się kłaniamy jako książeńciu > Ty, Tekilo, dobrze wiesz > kogo kochasz, tego bierz!!! > > Odpowiedz Link Zgłoś