Dodaj do ulubionych

UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!!

20.09.01, 08:59
ORGANIZUJEMY SPOTKANIE FORUMOWICZÓW W DNIU 22.IX.
Mamy wstepnie zarezerwowane 10-20 miejsc w restauracji "Restauracja Piwna 2" od
15:00 . Adres Piwna 2 obok pl Zamkowego (tel 831-02-59). Jeśli bedzie nas około
20 osób, to istnieje możliwosć że dostaniemy własny pokoik. Trzeba
zatelefonować w piatek po południu i ostatecznie potwierdzić ile nas bedzie.
Rezerwacja na nazwisko : Piotr Chmielewski
Właściciel liczy na duży popyt na piwo. Nie zawiedźmy go.

Proszę podejść do sprawy poważnie i zgłaszać swoją obecność.
Pamiętajcie : znak rozpoznawczy - przypięta kartka z czytelnym nickiem !!!

NO WIĘC ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mam nadzieję, że odezwą się wszyscy, którzy sami dobrowolnie prosili
żeby ich wpisać na listę - byłoby miło...
Wszystkich innych też zapraszamy !

Poniżej lista :

POTWIERDZONE :
Chris_45
Nanta
Piotr_c
Fuego

ZREZYGNOWALI :
Mreck
Aniela
Kwiatek

ZAPOMINALSCY PROSZENI O ZGŁOSZENIE SIĘ :

O.
Rigel
Behemod
Anka
Blondie
Inka
Iwa100
Jerzol
Królik
gosc
leo100
w kulik
Ana
Aga
Zbyszko
Obserwuj wątek
    • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:06
      Witaj, Chrisie!!!
      Jak zwykle na posterunku, spraw służbowych pilnuje...Tak trzymać, tak trzymać!!
      To naprawdę imponujące
      Całuski...kawowe

PS. Ja się potwierdzam!!!! :)))))))))
      • Gość: fuego Re: PS IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:13
        A może ktoś też podąża do stolycy z Łodzi i na przykład chciałby tak wespół ze
        mną, jednym pociągiem?
        • Gość: aniela Re: PS IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 09:32
          sprostowanie: nie zrezygnowałam. od początku byłam przeciw. nie chcę być w
          jednym słupku z mreckiem. chris...
          • chris_45 Re: PS 20.09.01, 09:40
            Wszystko się zgadza. Zrezygnowałaś. Nie chciałaś. Nie będzie Cię. Jesteś na
            liście nieobecnych.
            A teraz cierpisz...hihihi
            • Gość: aniela Re: PS IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 09:43
              kris myślałam że jesteśmy przyjaciólmi... że nie ma to jak przyjaciele z forum,
              tak myślalam. ze wszyscy faceci to świnie oprocz krisa. a Ty mi tak odpłacasz ?
              • chris_45 Re: PS 20.09.01, 09:46
                :-O !
                ten wątek był przewidziany innych celów...
                • Gość: aniela Re: potwierdzenia IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 09:48
                  aha skoro tak to ja potwierdzm wiadomoco. na mur.
                • Gość: anka Re: PS IP: *.ptf.com.pl 20.09.01, 09:49
                  zgłaszam swoją rezygnację z przyjazdu - oficjalnie Chris,że by nie było
                  niedomówień :(
                  • rigel Re: PS 20.09.01, 09:51
                    z ogromną przykrościa muszę zakomunikować, że mnie równiez nie będzie ... :-(((
                    z przyczyn ode mnie niezaleznych, niestety
                    • Gość: fuego Re: EJ NO, CO SIĘ DZIEJE?????????? IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 09:59
                      Ja tu się staram, robię co mogę, żeby pojechać, żeby Was wszystkich zobaczyć,
                      dłoń uścisnąć...i w ogóle, a Wy tu takie numery odwalacie!!!!!Ja sie tak nie
                      bawię!!!
                      Pewnie się boicie swoich oblicz ujawnić... :(((((((((((
                      • Gość: Sesz co, GDZIE!!!!!!!????, kiedy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 10:37
                        Rozumiem, że każde spotkanie jest (w DOMYŚLE!!!!!!!!!!!!!!) W WARSZAWIE??????
                        no wszak w Gdańsku koło Piwnej nie ma Placu Zamkowego... na przyszłość może by
                        uscislić??
                        • Gość: O. Re: co, GDZIE!!!!!!!????, kiedy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 10:43
                          Gość portalu: Sesz napisał(a):

> Rozumiem, że każde spotkanie jest (w DOMYŚLE!!!!!!!!!!!!!!) W WARSZAWIE??????
                          > no wszak w Gdańsku koło Piwnej nie ma Placu Zamkowego... na przyszłość może by
                          > uscislić??

OJ TAK, ZRÓBMY NASTĘPNE SPOTKANIE W GDAŃSKU KOŁO PIWNEJ. jA OPROWADZAM......

• Gość: Sesz Re: co, GDZIE!!!!!!!????, kiedy IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 10:45
                            O. to ja Ci chętnie pomogę :))))))
                          • piotr_c Re: co, GDZIE!!!!!!!????, kiedy 20.09.01, 11:29
                            Szesz, świeta racja powinienem to uściślic. Poprawię sie nastepnym razem :-)

O. masz talent do inicjowania spotkania. Ale pokaż sie i na aktualnym ;-)
                      • Gość: aniela Re: wabik IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 10:37
                        może wystawcie w charakterze wabika jakąś miss polonię z rumem w jednej i uiski
                        w drugiej ręce? powinno zwiększyc frekwencję
    • Gość: Kwiatek Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: 195.116.214.* 20.09.01, 10:48
      chwila, chwila !!!! co to znaczy, ze Kwiatek zrezygnował?!?!!?
      • chris_45 Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 11:17
        O. - to był Twój pomysł, a teraz nawet się nie deklarujesz - tak czy nie ?!
        Kwiatek - o co Ci chodzi ? Tak czy nie ?!
        • Gość: o. Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 11:21
          wybaczta, 2 tyg póżniej bardzo chętnie (pokazalibyście zdjęcia z
          poprzedniego...), ale teraz wrodzone poczucie patriotyzmu mi nie pozwala
          Będę obecna duchem
          • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 11:26
            Ale Wy jesteście wszyscy!!!!Słów mi brakuje, takie niedobre z Was ludzie...
            A Piotr ce i Chris_45 tak się starają...I DLA WAS to robią, nie dla siebie!!!
            • Gość: o. Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 11:33
              nie wiem czy fuego byłoby takie mądre, gdyby mieszkało 3oo km od miejsca
              zbiorki. Ja też mogę wpaść w sobotę na spotkanko do knajpki na Mariackiej w
              Gdańsku, przyjdziecie mądrale?
              • Gość: aniela Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 11:36
                może ustalmy takie miejsce spotkania żeby wszyscy mieli daleko? :) będzie
                sprawiedliwie.
                • rigel Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 11:43
                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> może ustalmy takie miejsce spotkania żeby wszyscy mieli daleko? :) będzie
                  > sprawiedliwie.

proponuję Hawaje ;-))) zdaje się, że wszyscy będą mieli w miarę jednakowo daleko
              • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 11:40
                no nieeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, ludzie!!!!!!!!
                Przecież sami się deklarowaliście, że będziecie...
                Aha, i fuego nie ma może 300km, ale i tak musi spędzić 1,5 h w pociągu ;)

Nooooooooo, przemyślcie to jeszcze raz, pliiiiiiiiiiiiiiiiis
              • chris_45 Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 11:41
                Nie powiem "wiedziałem, że tak będzie", ale wiedziałem...
                Anka, Rigel i O. : będziecie na liście "zrezygnowanych" - wasze rezygacje
                zostały przyjęte do wiadomości.
                Mam nadzieję, że Fuego i Nanta nie dadzą się zniechęcić...
                • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 11:44
                  ja się nie dam!!! ;)
                  Ale co z resztą?
                  No i z tą rezerwacją, cholera jasna! ;)))))))))))
                  • Gość: o. Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 20.09.01, 11:53
                    jeśli znajdzie się kto chętny do obrócenia do stolicy i z powrotem nad morze w
                    ciągu jednego dnia to proszę bardzo, przyjadę. Sama nocą pociągiem wracać nie
                    będę, te lumpy mnie wykańczają, a ja takie bojaźliwe dziewczę jestem........
                    • piotr_c Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 11:59
                      Jeśli to tylko problem wyborów to jest na to rada. Potrzebujesz tylko
                      zaswiadczenia ze swojego urzędu gminy (chyba) że będziesz głosować gdzies
                      indziej (a nie w swojej komisjii) i możesz głosować gdziekolwiek na swiecie.
                  • chris_45 Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 11:55
                    Nie przejmuj się Fuego. Jutro już będzie wiadomo ile nas jest i najwyżej
                    Piotr_c zarezerwuje mniejszy stolik, będzie bardziej intymnie....
                    a może przeniesiemy się np. na kręgielnię ? znam fajną - z piwem i przekąskami
                    • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:05
                      kręgle??Nie miałam jeszcze okazji próbować...zresztą nie jestem przekonana, czy
                      tą wielką kule to ja udźwignę...o rzucaniu nią nie wspominając ;))))))
                      Natomiast baaaaaaaaaaaaaaaaaardzo chętnie na bilard. ;)
                      • Gość: aniela Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 12:07
                        a może na łyżwy?:)
                        • rigel Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 12:08
                          Gość portalu: aniela napisał(a):

> a może na łyżwy?:)

załatwcie bungie lub inna paralotnie to moze sie zdecyduje ;-)))))
                          • Gość: aniela Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 12:11
                            jeżeli będzie nurkowanie pod lodem to będe i ja :)
                          • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:12
                            no wiesz, Rigel...Nasze (moje, Nanty, chrisa i Piotra) towarzystwo Ci nie
                            wystarczy???? Zapewniamy extremalne doznania ;)

Ps. Ej, a może się na Rigla trochę za to obrazimy?
                    • piotr_c Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 12:12
                      Chris poczekaj z tymi atrakcyjnymi propozycjami bo się nam towarzystwo
                      rozejdzie po świecie. Jak jutro bedzie nadal tak intymnie to pogadamy o
                      zmianach :-) Na razie trzymajmy sie planu.
        • Gość: Kwiatek Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: 195.116.214.* 20.09.01, 12:10
          Nie zrezygnowałam z bardzo prostego powodu, gdyz niczego nie deklarowałam.
          • chris_45 Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty 20.09.01, 12:24
            Właściwie to skład jaki jest teraz bardzo mi się podoba - w sam raz !
            Inni mogą nam tylko pozazdrościć i chyba już zazdroszczą ...hihihi
            • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:27
              racja, racja...
              Teraz łatwo będzie rozpoznac forumowiczów, bo wszyscy będą zieloniutcy jak
              koperek z tej zazdrości ;)
              • Gość: aniela Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 12:30
                ja żółta z zawiści będę. po tym mnie poznacie
                • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:37
                  no i po białych rękawiczkach...i sprzęcie do wspinaczki ;)
                  • Gość: aniela Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 12:40
                    aha po rakach i linach i jakimś podręcznym trupie.
                    • nanta!!! Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty 20.09.01, 12:53
                      Jezu, co tu sie dzieje!!!!
                      a mnie doslownie godzine nie bylo i takie zmiany???
                      no no no :))))
                      • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:55
                        no właśnie, gdzieś Ty była, Nanta?????????

Spotkanie w sobotę zapowiada sie bardziej kameralnie, niż dotąd
                        przypuszczaliśmy ;)
                        Padła propozycja kręgli, oraz bilardu(a?)
                        Dorzuc coś od siebie ;)))))))
                    • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:53
                      no,i od razu wiadomo, że to pod ręką to Mreck, nie kto inny!!
                      • Gość: aniela Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 12:58
                        nene tamten trup się zużył już.
                        • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 12:59
                          o!!A dzisiaj to całkiem jeszcze zdatnie wyglądał...
                          To na kogo teraz kolej przyszła?
                          • Gość: aniela Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 13:30
                            ma krótki termin przydatności :))
                            • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:34
                              a powiedz, Aniela, przed użyciem trzeba wstrząsnąć?
                              Czy jak po Nim poskaczesz to wystarczy? ;)))))))
                              • Gość: aniela Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 13:42
                                naljepiej w ogóle nie używać :) toksyczny jest :)
                                • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:52
                                  no tak, ale jednak wspinac sie trzeba...
                                  A może Ty w takim ubranku jak kosmonauta idziesz? :)))
                                  • Gość: aniela Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.mst.gov.pl 20.09.01, 13:54
                                    z mgły jestem jak każdy anioł:) toksyny się mnie nie imają
                                    • Gość: fuego Re: do Piotra_c, Fuego i Nanty IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 14:02
                                      zabrzmiało poetycko nieco...
                                      ale czy czasem ta mgiełka się w smog nie zamienia powoli? :)
                              • chris_45 Re: aktualna lista na spotkanie 20.09.01, 13:45
                                POTWIERDZONE :
                                Chris_45
                                Nanta
                                Piotr_c
                                Fuego

ZREZYGNOWALI :
                                Mreck
                                Aniela
                                Kwiatek
                                Anka
                                Rigel
                                O.

ZAPOMINALSCY PROSZENI O ZGŁOSZENIE SIĘ :

Behemod
                                Blondie
                                Inka
                                Iwa100
                                Jerzol
                                Królik
                                gosc
                                leo100
                                w kulik
                                Ana
                                Aga
                                Zbyszko
    • Gość: Behemod Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: 193.0.74.* 20.09.01, 13:55
      Chris-ja czyli Behemod POTWIERDZAM swoja obecnosc!!!
      Czy miejsce spotkania jest juz ostateczne?
      • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 14:01
        Behemod,nikt sie nie spodziewał TAKIEJ niespodzianki!!!Ty to wiesz, w którym
        momencie zrobic wejście...
        To już będzie nas 5, pięknie, pięknie
    • Gość: Behemod Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: 193.0.74.* 20.09.01, 14:10
      No nareszcie-przeczytalem wszystkie posty. I wiecie co-szlag mnie trafia po ich
      lekturze!!!
      To bylo do przewidzenia,ze sporo osob,ktore najpierw zadeklarowaly sie,ze
      przyjada,pozniej ostatecznie zrezygnuja.
      O:przeciez bylo wiadomo od poczatku,ze zjazd bedzie w stolicy.Czemu wtedy nie
      zaprotestowalas?
      A poza tym:czy mozliwosc zobaczenua"na zywo"forumowiczow nie jest wstanie
      zacmic wszelkich niedogodnosci np.zwiazanych z podroza?:)))(a propos
      podrozy:kursuja przeciez InterCity-konfort podrozy jest naprawde niezly;tam na
      pewno nie jezdza dresiarze...).
      W ogole wszyscy ci,ktorzy rezygnuja ze wzgledu na podroz niech to jeszcze
      przemysla!!!Ludzie-co z Wami?!
      • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 14:16
        Behemod, ja im to już mówiłam, a oni nic...buuuuuuuuuuuu
        Trzeba chyba użyć ostrzejszych środków ;)
    • Gość: Behemod Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: 193.0.74.* 20.09.01, 14:30
      Fuego-ale jakich kurcze mamy uzyc slow?Przeciez to juz zakrawa na jakis
      ABSURD,ze czolowe postaci forum(np.O,mreck,rigel,kwiatek-wszystkich
      tych,ktorych nie wymienilem prosze o wybaczenie:),ktore co wiecej- poczatkowo
      zadeklarowaly swa obecnosc,teraz rezygnuja.Pachnie mi to(niestety:( )SLOMIANYM
      ZAPALEM...szkoda...
      A juz myslame,ze forumowicze roznia sie jednak od stalych bywalcow czatow.A
      jednak nie!!!-bo i forumowicze i bywalcy czatow sa mocni tylko w pisaniu na
      klawiaturze(chcialoby sie powiedziec:mocni w gebie).Gdy przychodzi do
      przelozenia czegos na praktyke wszystko sie rozmywa...
      • chris_45 Re: brawo Behemod - jest nas już 5 ! 20.09.01, 14:46
        POTWIERDZONE :
        Chris_45
        Nanta
        Piotr_c
        Fuego
        Behemod

ZREZYGNOWALI :
        Mreck
        Aniela
        Kwiatek
        Anka
        Rigel
        O.

ZAPOMINALSCY PROSZENI O ZGŁOSZENIE
        SIĘ :

Blondie
        Inka
        Iwa100
        Jerzol
        Królik
        gosc
        leo100
        w kulik
        Ana
        Aga
        Zbyszko
      • Gość: fuego Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 14:57
        A może by tak jakieś środki przymusu? ;)

a tak serio, to mi jest po prostu przykro, że ludzie sie tak olali :(
        • chris_45 Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! 20.09.01, 15:01
          a może spróbować ich trochę zrozumieć ?
          ale z drugiej strony wiedzieli kiedy i gdzie ...
          macie rację - podpadli nam !
          Obgadamy ich pojutrze - o kurcze , już pojutrze !
        • Gość: anka Re: do wszystkich IP: *.ptf.com.pl 20.09.01, 15:21
          a ja myslę,że to nie jest kwestia olania, co innego jest wyjść z domu na rynek
          a co innego jechać 5 godzin na spotkanie po pracy :))

Warszawa wcale nie leży w centrum, jak się wydaje warszawiakom :))
          • Gość: piotr_c centrum IP: *.uk.ihost.com 20.09.01, 15:35
            Geometrycznie centrum to by było gdzies obok Łodzi. Ale w końcu miejsce mozna
            było podać dowolne. Nie przypominam sobie specjalnie wielu kontrpropozycji. W
            końcu Fuego jedzie właśnie z Łodzi (Ukłony)
            • chris_45 Re: centrum 20.09.01, 15:40
              Osobiście mogę tylko powiedzieć, że gdyby była inna propozycja no ...na
              przykład....żeby było daleko.... do Wrocławia - przyjechałbym napewno !!!
              • Gość: anka Re: centrum IP: *.ptf.com.pl 20.09.01, 15:44
                słowa, słowa.....
                • chris_45 Re: centrum 20.09.01, 15:48
                  Nie - to nie ja...
                  Zrobiłbym wszystko, powiedziałbym że mam delegację służbową, zarezerwowałbym
                  sobie hotel, wsiadł do pociągu i napewno bym był...
                  Oczywiście gdybym wiedział odpowiednio wcześniej...a wszyscy wiedzieli !
                  Ja nie rzucam słów na wiatr - to pewne !
                  • Gość: piotr_c Re: centrum IP: *.uk.ihost.com 20.09.01, 15:53
                    Dla wsparcia Chrisa:
                    Kiedy skrystalizowała się data zarezerwowałem sobie weekend, więc teraz
                    spokojnie potwierdzam. Dla ścisłości też pracuję i mam rodzinę :-)
                    • chris_45 Re: centrum 20.09.01, 15:56
                      co prawda to prawda...
                      ludzie którzy co innego mówią (piszą) a co innego robią....eeee nie chce mi
                      się nawet już nic na ten temat gadac...
                      • Gość: rigel Re: centrum IP: *.gw.ip.pl 20.09.01, 16:37
                        chris_45 napisał(a):

> ludzie którzy co innego mówią (piszą) a co innego robią....
                        jeżeli w ten sposób chciałeś dać mi (i np. Ance) do zrozumienia, że
                        wprowadziliśmy Cię w błąd, to Ci sie to nie udało. Nigdy nie twierdziłem, że będę
                        na tym spotkaniu (sam pisałeś: Rigel może). Nie życzę sobie uwag na ten temat.
                        Uważam sprawę za wyjasnioną definytywnie. Jestem przekonany, że kazdy z Was
                        (Piotr rowniez) zawsze dotrzymujecie danego slowa i nigdy nie musieliscie
                        zmieniać swoich planow z jakichkolwiek innych przyczyn.

> eeee nie chce mi się nawet już nic na ten temat gadac...
                        teraz mi też już sie nie chce ...

zycze wszystkim obecnym na tym spotkaniu owocnych obrad i szampanskiej zabawy ;-))
      • Gość: Kwiatek Re: QURKA NO !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: 195.116.214.* 20.09.01, 16:43
        NIGDY NICZEGO NIE DEKLAROWAŁAM !!!! NOOOOOO!!!!!!!!
    • Gość: pablos Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: 194.139.172.* 20.09.01, 15:54
      Nie jestem może tak częstym gościem portalu jak całe szcowne grono, ale chętnie
      też przybyłbym na spotkanie. Tym bardziej, że nie mam na szczęście ani 300
      kilosków ani półtorej godziny pociągiem. Można sie nieśmiało zaanonsować na 22
      IX?
      • Gość: piotr_c Re: UCZESTNICY SPOTKANIA 22.IX. - ZGŁASZAĆ SIĘ !!!!! IP: *.uk.ihost.com 20.09.01, 15:56
        Cieszę sie i witam
        Więcej odważnych i bedziemy mieli swój pokoik.
        • chris_45 Re: do Pablosa 20.09.01, 15:59
          Witamy ! Jutro Cię wciągnę na listę...
          Nie przejmuj się, my się tylko "znamy" z forum...
          To będzie pierwsze takie spotkanie (o ile się nie mylę), więc będziesz tak samo
          mile widziany jak każdy inny uczestnik spotkania !
          • chris_45 Re: do wszystkich 20.09.01, 16:03
            wylogowuję się - do jutra !!!!!
          • Gość: pablos Re: do Pablosa IP: 194.139.172.* 20.09.01, 16:03
            No to miodzio. Może się jednak reszta też zdecyduje. Może w ramach zachęty
            fundniemy im bilety na Pekin?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka