Gość: jmt IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:27 my, aktywni uczestnicy FnP zadamy nowego serwera przeznaczonego TYLKO dla potrzeb FnP (moze stac na plazy) (tu nastepuje lista podpisow tysiecy aktywnych uczestnikow): 1. jmt 2. 3. . . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: fuego Re: ŻĄDAMY NOWEGO SERWERA IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:29 Gość portalu: jmt napisał(a): > my, aktywni uczestnicy FnP zadamy nowego serwera przeznaczonego TYLKO dla > potrzeb FnP (moze stac na plazy) > (tu nastepuje lista podpisow tysiecy aktywnych uczestnikow): > 1. jmt > 2.fuego > 3. > . > . Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: ŻĄDAMY NOWEGO SERWERA 20.09.01, 13:30 Gość portalu: fuego napisał(a): > Gość portalu: jmt napisał(a): > > > my, aktywni uczestnicy FnP zadamy nowego serwera przeznaczonego TYLKO dla > > potrzeb FnP (moze stac na plazy) > > (tu nastepuje lista podpisow tysiecy aktywnych uczestnikow): > > 1. jmt > > 2.fuego > > 3. nanta > > .4. > > . > Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hela Re: ŻĄDAMY NOWEGO SERWERA IP: *.*.*.* 20.09.01, 13:33 nanta!!! napisał(a): > Gość portalu: fuego napisał(a): > > > Gość portalu: jmt napisał(a): > > > > > my, aktywni uczestnicy FnP zadamy nowego serwera przeznaczonego TYLKO > dla > > > potrzeb FnP (moze stac na plazy) > > > (tu nastepuje lista podpisow tysiecy aktywnych uczestnikow): > > > 1. jmt > > > 2.fuego > > > 3. nanta > > > .4. hela > > > . > > > Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: ŻĄDAMY NOWEGO SERWERA 20.09.01, 14:04 my, aktywni uczestnicy FnP zadamy nowego serwera przeznaczonego TYLKO dla potrzeb FnP (moze stac na plazy) > > > > (tu nastepuje lista podpisow tysiecy aktywnych uczestnikow): 1. jmt 2. fuego 3. nanta 4. hela 5. Chris_45 6. rigel Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: ŻĄDAMY NOWEGO SERWERA IP: *.unregistered.formus.pl 20.09.01, 17:02 my, aktywni uczestnicy FnP zadamy nowego serwera przeznaczonego TYLKO dla potrzeb FnP (moze stac na plazy) tu nastepuje lista podpisow tysiecy aktywnych uczestnikow): 1. jmt 2. fuego 3. nanta 4. hela 5. Chris_45 6. rigel 7. Aga ( podpisuje sie obiema rękami, czy to sie liczy za dwa głosy??? ) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! fo fuego 20.09.01, 13:31 Kochanie, niechcacy popuslas mi szyki a ja chcialam mreckowi dobrze zrobic i nic ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! cholera, znowu jestem DRUGA!!!!! 20.09.01, 13:30 mreck, to spcjalnie dla Ciebie to robie!!!! i podpisuje sie pod petycja JMT Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera, znowu jestem DRUGA!!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:33 myślę, że się tym bardziej ucieszy ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: cholera, znowu jestem DRUGI!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:36 jak uzbieramy milion podpisow, to przejmiemy wladze i wyrzucimy wszystko inne z serwera gw :-! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: cholera, znowu jestem DRUGA!!!!! 20.09.01, 13:36 taaa, pewnie mnie opluje albo ochalapie sluzem z pletwy czy czegos tam nie jestem pewna co on ma, i czy wogole ma??? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: cholera, znowu jestem DRUGA!!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:38 podobno on istnieje tylko wirtualnie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: cholera, znowu jestem DRUGA!!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:50 nie nie, Mreck prawdziwym potworem jest bagnistym ;) Ale co on ma to chyba nikt nie wie...no, może Aniela ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: pier..........server !!!!! 20.09.01, 13:38 1. jmt 2.fuego 3. nanta 4. hela 5. chris_45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: pier..........server !!!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 13:40 dla 5 osob to chyba nie zainwestuja :-( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: pier..........server !!!!! 20.09.01, 13:43 ale za to jakie 5 osob!!!!!!!!!!!!!!!!!!! to my dajemy im jawiecej zarobic niech dbaja, skubance!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: pier..........server !!!!! IP: *.man.lodz.pl 20.09.01, 13:48 a może przestaniemy sie tu w ogóle pokazywac i będziemy sie tylko przyglądać powolnemu upadkowi FnP? A potem, jak już będzie na skraju wyczerpania, powrócimy z wielką łaską i będziemy rządzić ? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel wiem co sie dzieje z serwerem!!! 20.09.01, 14:09 po prostu, ci co czytaja posty nie nadazaja z tym czytaniem i zawieszaja serwer na czas przeczytania postow, jak juz poczytaja to serwer znowu dziala jak nalezy. wiem, teoria troche naciagana, ale na razie lepszej nie mam ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jmt Re: wiem co sie dzieje z serwerem!!! IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 20.09.01, 14:28 wezmy flagi i zrobmy pikiete pod siedziba redakcji gw - oni nawet nie zajeli stanowiska w tej sprawie!!! :-! Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: wiem co sie dzieje z serwerem!!! 20.09.01, 17:47 Przylaczam sie do protestu!!! Odpowiedz Link Zgłoś