misiania Re: morwin kikke 20.09.05, 12:52 hyhy, nawiązując do tematu - właśnie mi się na biurku pręży kilkunastotygodniowy błękitny brytyjczyk :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: morwin kikke 20.09.05, 13:04 ejno, a jak tam okna? taki brytyjczyk to kosztuje tyle co ze trzy okna, patrz: strony.koty.pl/nilfgaard/kociaki/kupno_kociaka.htm i czy nie jest ON/ONA podrupką przypadkiem. (patrz j.w.)? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: morwin kikke 20.09.05, 13:14 anene, nie mój. w celach testowych przyprowadzony przez koleżankę. druga koleżanka sprawdzała, czy jest uczulona. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: morwin kikke 20.09.05, 13:20 i co? oświąd, oszczypka i pryszcze wystąpiły? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: morwin kikke 20.09.05, 13:23 > i co? oświąd, oszczypka i pryszcze wystąpiły? Czy oszczypka to nie po oscypkach przypadkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: morwin kikke 20.09.05, 13:46 > Czy oszczypka to nie po oscypkach przypadkiem? jasnowictwo?! heheheheh.. wcora z zakopanego wróciłem, hej! bo mi sie dutki skońcyły, huj! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: morwin kikke 20.09.05, 14:02 Ale to mógł być niewłasciwy kot. Powinna zbadać się na jeszcze kilku innych. Bo tak to można powiedzieć tylko że jest uczulona na TEGO kota. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: morwin kikke 20.09.05, 14:08 > > tak to można powiedzieć tylko że jest uczulona na TEGO kota. zwłaszcza, że brytyjczaki są bardziej uczulające. to chyba najbardziej alergologiczne koty. rypki lepiej trzymać. najwyżej wódowstręt Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: morwin kikke 20.09.05, 14:20 o? a które są mniej uczulające? podpowiedziałabym koleżance Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: morwin kikke 20.09.05, 14:28 misiania napisała: > o? a które są mniej uczulające? podpowiedziałabym koleżance najmniej uczulające (wogle) są te brzydactwa śfinksy(przed wejściem na stronę weż się w garść): www.cats.alpha.pl/sfinks.htm Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: morwin kikke 20.09.05, 14:54 -- leon wyciągnął zdjecie dziadka - leona seniora na polowaniu, ech...to były nagonki, rozmarzył się. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: morwin kikke 20.09.05, 14:54 nie wchodzę tam. już je widziałam swego czasu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: morwin kikke 20.09.05, 13:21 Znaczy się pozwoliła kotu się ocierać i wtulać i patrzyła czy się nie obsypuje wysypką? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: morwin kikke 22.09.05, 10:25 a w kwestii oknien, to te moje albo właśnie rosną, albo drożeją na baryłce ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke 20.09.05, 14:12 Leon przystapil do ofenyswy wizualnej. Wyszedl z nareczem wlasnych plakatow i jal je naklejac na wszystkim co stalo. O, pojazd, to jeszcze sobie moje obrazeczki pojezda. img360.imageshack.us/my.php?image=szambo22tx.jpg I nakleil swe zdjecie w odswietnym dresie, z twarza podparta lewa dlonia, z dwoma palcami w kierunku skroni. Pan Zenek, dawniej FOTO-PAPROTKA, nie mial watpliwosci: -Panie Leonie, jak panu idzie o elektorat patriotyczny to musi pan leciec wizazem typu Pilsudski-Wyszynski, tylko niech pan troche was przystrzyze i baczki. Pozyczke zretuszujemy, a u gory damy orla. "Blisko ludzkich spraw" czy "Blisko twoich spraw" zastanwiala sie Mariola, poprawiajac teskt swego jutrzejszego wystapienia do srodowiska drobiarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: morwin kikke 20.09.05, 14:14 wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,60935,2924536.html Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: morwin kikke 20.09.05, 14:26 -- mariolka zwolala konwencję przed spożywczakiem. Sklepowa wyszła za szmato rozgonić towarzystwo. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke 20.09.05, 14:30 "Dres do welnessu" dla kazdego, krzyczala lokalna feministka Zuza, zawzieta przeciwniczka Mariola w walce o glosy kobeicego elektoratu. Tej Zuzy baly sie wszystkie lokalne pijaki, od czasu gdy jednego jak rozrabial w "Robotniczej", gdzie Zuza byla p/o kierownika, posadzila dupo w koksownik. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: morwin kikke 20.09.05, 14:34 -- mariolka upchnęła brudną bieliznę leona na dnie kosza. Sąsiadki miały wpaść na wieczór wyborczy za 5 minut. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: morwin kikke i inni IP: *.bmts.com 21.09.05, 00:58 Tymczasem on, Czeslaw podstepnie ukladal swoj jedynie sluszny program wyborczy w postaci dekalogu: 1. lekka i dobrze platna praca dla wszystkich, 2. kazdemu doskonala sluzba zdrowia za friko, 3. najlepsze szkoly dla kazdego obywatela RP, 4. niziutkie podatki dla tych, ktorzy chca placic, 5. sprawiedliwe i surowe kary dla lobuzow i przestepcow, 6. kazda wolna sobota, 7. pol roku platnych wakacji dla pracujacych, 8. wygodne i duze mieszkanie kazdemu potrzebujacemu, 8. swiezego chleba i wykwintnych igrzysk na codzien, 9. wolnosc, rownosc, braterstwo, 10. zawsze niech bedzie slonce! Musza mnie wybrac, cieszyl sie z gory. Wszyscy do urn wyborczych! Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke i inni 21.09.05, 10:05 ----- Nie cierpie twego populizmu, Leon! - warknela Mariola. Na kolacje bedzie ten niezjedzony salceson z niedzieli. I bierz sie za kubel ze smieciami. Co masz zrobic jutro, zrob dzisiaj, co masz zjesc dzisiaj, zejsz jutro. Bedziesz mial zawsze duzo do jedzenia i malo do roboty. -A gdzie twoja wrazliwosc spoleczna - Leon dumnie wypial piers w podkoszulce z Czeguewarom - tak to to elektoratu nie zmobilizujesz. Nie mozna fetyszyzowac wskaznikow finansowych! - wsadzil karte Maestro Electron Wschodniego Banku Cukrownictwa w kieszen dresu. Bylo jeszcze 27,40 do limitu debetu, pojdzie na kielbase wyborcza. Bankomat stal kolo smietnika. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: morwin kikke i inni 22.09.05, 08:39 -- leon wykręcił korki. Zapadla ciemność, radio i tv umilkło. - Co jest leon! - krzyknęła mariolka. Cisza wyborcza - odparł obywatel leon. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: morwin kikke i inni 22.09.05, 13:19 -- co na obiad? - wołał od progu Leon. -Nie zawracaj głowy!, nie widzisz , ze menu pisze, zebyś miał w czym wybierac, burkneła mariolka, wykańczając szlaczkiem menu oprawione w świńską skórę. Leon wyciagną z kieszeni pomiętą ulotkę pizzerii Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke i inni 22.09.05, 14:15 --- Leon i Czeslaw na sasiednich fotelach poddawali sie pudrowaniu przed ostateczna debata. Panie Czesku, w razie ja wygram i pan bedziesz junior koalicjant, to pan pamietaj ze bufet na PKP w Olawie, to ja obsadzam swoimi - chytrze zagadnal Leon. Czeslaw milczal wyniosle dlubiac w nosie i zagladajac pudrujacej w semicki dekolt. "Wszytko dla wszystkich Polakow", tak mam zaczac, przepowiadal w pamieci. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke i inni 22.09.05, 14:50 Konskie uchodzilo za jezyczek u wagi. W miejscowej Panstwowej Wytworni Wod i Napojow Gazowanych, Jednosobowa Spolka Skarbu Panstwa, biurowiec wpatrywal sie w kolejne wyniki badania opinii publicznej. Ciagle nie bylo jasne kto bedzie tam probowal swoich sil w biznesie, Liberalny Rycho czy Pobozny Tadzio. Ktos nalepil na szybie drzwi wyjsciowych kartke z napisem "Badaczom opinii publicznej dziekujemy". Odkad CBOS przeszedl na tanszy outsourcing, zaczely ginac plaszcze i zdarzaly sie pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
basia Re: morwin kikke i inni 22.09.05, 14:56 -- pzred dworcen stala pani Stefa, przeprowadzajac sondaż przedwyborczy. Wnikliwie obserwowała wchodzacych wodzac ich na pokokuszenie odslonietym biustem. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke i inni 22.09.05, 15:10 "Jesteśmy jedyną partią, która nie odwraca się tyłem zaspokajając potrzeby" czytala Mariola. - Kurcze, fajnie to sformulowali. Jak ktos ma te dolary na specow od socjoinzynierii, to zaraz poznac. Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: morwin kikke i inni 23.09.05, 08:28 ---- I nie dopuszcze do inwazji obcego kapitalu na rynku czystosci, grzmial w debacie Leon wymachujac gazetowyborczo: gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1,33181,2930409.html - Jesteśmy społeczeństwem, które przestało mieć ochotę na konsumpcję -lkajac odparowal Czeslaw - Bo ludzie pieniazkow nie maja - przejal inicjatywe Leon - I tylko energia geotermalna - wyciagnal asa z rekawa Czeslaw - energia polskiej ziemi dla polskich domow! -Zalatwil Leona jak nic - Mariola ukryla twarz w dloniach. -A wie pan - Leon usmiechnal sie triumfalnie, z kim te zrodla geotermalne pod ziemia granicza? - Niezle przygotowal sie do tej debaty z focus grupa na imieninach wujka Zygmunta. Energia geotermalna pojawila sie przy zimnych nozkach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: morwin kikke i inni IP: *.bmts.com 24.09.05, 18:50 W przerwie debaty Czeslaw wydobyl lusterko, aby sprawdzic stan zamaskowania zakoli i braku w uzebieniu. Spontanicznie wybuchla panika: "Lustrator na sali, ratuj sie kto moze!" darli sie kandydaci, desperacko wyskakujac przez okna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: misio Re: morwin kikke i inni IP: *.bmts.com 25.09.05, 00:35 W kacie sali weteran licznych zjazdow, wyborow, glosowan i referendow, dla ktorego zabraklo wyskokowego miejsca w oknie, kwilil cicho: "Przyznaje, mam za soba 3 X TAK, ale to tylko dlatego, ze jestem trzykrotnie zonaty. Poniechaj mnie panie. Juz wiecej nie bede." ... Odpowiedz Link Zgłoś