Dodaj do ulubionych

JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ?

24.09.01, 08:16
Dzień dobry Państwu?
No właśnie? Jak było na spotkaniu w sobotę? Czy ktoś chciałby mi coś
opowiedzieć? Nie było mi w Wawie i baaaardzo żałowałam...
Obserwuj wątek
    • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:20
      zalowanie jest jak najbardziej sluszne.....;)))
      • chris_45 Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:22
        masz rację Nanta - chyba nie będziemy "tutaj" opowiadać o szczegółach...
        • Gość: anka Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: *.ptf.com.pl 24.09.01, 08:23
          aż tak źle ?:))))
          • kinga_s Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:25
            no taaaak, wiedziałam,że nie powinnam wyjeżdżać z Wawy... Szepnijcie choć
            słówko ;))
            • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:26
              kinga_s napisał(a):
              ... Szepnijcie choć > słówko ;))

szepcze teraz bardzo cichutko: "slowko" ... :))))
              fajnie bylo i juz ;))
              • chris_45 Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:30
                no, może faktycznie, jakby były jeszcze ze dwie równie fajne babki...
                • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:32
                  chris_45 napisał(a):

> no, może faktycznie, jakby były jeszcze ze dwie równie fajne babki...

Nanta, ja bym sie na woim miejscu obrazil ...
                  przeciez wystarczy, ze byłas Ty!!!!
                  • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:36
                    alez napisal "dwie rownie fajne babki" wiec
                    nie ma o co sie obrazac :)))

widocznie Fuego i ja na Chrisa to za malo!!!:))
                    a Chris, juz po pstragu, jak widze, co ???:))))

• chris_45 Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:42
                      No nie ..Nanta...pstrąg w pracy ? ale może chcesz jedną frytkę ?

Rigel ! - może byś przestał już mnie atakować, gdybyś wiedział, że to ja
                      osobiście wzniosłem toast "ZA ZDROWIE RIGLA !!!" - i żebyś słyszał te głośne
                      oklaski ...
                      Nanta ! - musisz potwierdzić !!!
                      • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:52
                        chris_45 napisał(a):

> to ja osobiście wzniosłem toast "ZA ZDROWIE RIGLA !!!" - i żebyś słyszał te
                        głośne oklaski ...

to dlatego tak mnie zgaga meczyla????? w oklaski moge uwierzyc ... ;-))))

• Gość: piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 09:28
        Cześc. Było genialnie, lepiej niz sobie mogłem wymażyć. Tylko dramatyczne
        wezwanie do Fuego skróciło zabawę. Dokładniejszej relacji oczekujcie około 11
        od Bechemota. Niestety NIE bedzie fotoreportarzu . Z powodu awarii napędu
        aparatu wszystkie zdjęcia znalazły sie na pierwszej klatce. Niektórzy mogli by
        się ucieszyć ze znikniecia pojedyńczych zdjęć ale strata całej dokumentacji
        pogrążyła mnie w głebinach smutku. Aparat bedzie leżał w serwisie ja na kozetce
        lecząć depresję. Nie pozostaje nic innego jak powtórzyć wszystko jeszce raz. I
        TO SZYBKO !!!
    • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 08:40
      Poprawka, pod kolumna był tylko piotr. A i to przez chwilę. A poza tym dzień
      dobry w poniedziałek, że tak sobie pozwolę skłamać. A co do spotkania, to rzec
      można: szkoda, że Państwa tam nie było. Jednak zasadnicze pytanie brzmi: Gdzie
      jest fuego, widziana ostatni raz w pociągu relacji W-wa-Łódź???!!!
      • Gość: mreck Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 24.09.01, 08:42
        Rozgladam sie, rozgladam, tu jej niema, pytanie brzmi: co jej zrobiliscie, że
        jej nie ma?
        • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:51
          Gość portalu: mreck napisał(a):

> Rozgladam sie, rozgladam, tu jej niema, pytanie brzmi: co jej zrobiliscie, że
          > jej nie ma?

pewnie siedzi jeszcze w tym pociągu ....
      • nanta!!! Fuego poszukiwana 24.09.01, 08:42
        odnajdzie sie jak dotrze do pracy? :))))
        • chris_45 Re: Fuego poszukiwana 24.09.01, 08:49
          Nanta i Pablos - musicie potwierdzić to co napisałem powyżej do Rigla !!!
          On mnie nadal nie lubi.... :(
          • nanta!!! Do Rigla 24.09.01, 08:52
            Rigel, potwierdzam kazde slowo Chrisa
            odgniewaj sie na niego, ladnie Cie prosimy:)))
            wznosil toast na Twoj czesc!!!
            frytki? nie dziekuje ;))))
            • rigel Re: Do Rigla 24.09.01, 08:54
              nanta!!! napisał(a):

> odgniewaj sie na niego, ladnie Cie prosimy:)))
              > wznosil toast na Twoj czesc!!!

jak tak ladnie prosicie, to musze sie odgniewac ;-)))) nie ma sprawy Chris!!
              do nastepnej okazji .... ;-))))
            • Gość: pablos Re: Do Rigla IP: 194.139.172.* 24.09.01, 08:55
              Przyłaczam sie do apelu. Miarą jego poświęcenia niech bedzie to, że liczne
              toasty za zdrowie Rigla wznosił piwem, którego nie lubi.
              • rigel Re: Do Rigla 24.09.01, 08:56
                Gość portalu: pablos napisał(a):

> liczne toasty za zdrowie Rigla wznosił piwem, którego nie lubi.

a ja niestety w tym samym czasie bylem trzezwy do nieprzyzwoitosci... niestety ;-)
                • Gość: pablos Re: Do Rigla IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:04
                  Eta sudzba cziełowieka. Eeech...
                  • chris_45 Re: do Piotra_c 24.09.01, 09:18
                    Piotrze - co z Tobą !
                    Czyżbyś już się zajął skanowaniem naszych zdjęć ze spotkania ?!
                    • Gość: pablos Re: do Piotra_c IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:25
                      No własnie!! A nie niepokoi Was brak Behemoda? W końcu on z nas wszystkich pił
                      największe wynalazki. A teraz milczy.... Poza tym powtarzam apel: Fuego
                      proszona jest o pilny kontakt. Grono przyjaciół sie niepokoi. Jezu teraz sobie
                      przypomniałem, że ona miała jeszcze w nocy jeździć po Łodzi jakimś tramwajem
                      czy czymś w tym stylu? A jak nie miała biletu?
                      • nanta!!! Piotr,Fuego i Behemod- prosze wracac!!!! 24.09.01, 09:29
                        a moze dogorywaja gdzies i potrzebuja
                        forumowego wsparcia!!!:)))
                      • rigel Re: do Piotra_c 24.09.01, 09:29

> ona miała jeszcze w nocy jeździć po Łodzi jakimś tramwajem
                        > czy czymś w tym stylu? A jak nie miała biletu?

z tego co pamietam, to Fuego mialal byc za motorniczego w tym tramwaju ... ;-))))
                        • Gość: pablos Re: do Piotra_c IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:31
                          czyli jest gorzej niż myślałem ;-)))
                      • chris_45 Re: dot. Behemoda 24.09.01, 09:31
                        Pablos masz rację - Behemod mógł zaniemóc po tych wszystkich niesamowitych
                        drinkach ...Ten to ma fantazję...
                        • Gość: pablos Re: dot. Behemoda IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:35
                          Ja to się zacząłem niepokoić, jak zadeklarował, ze zmiesza to ostatnie z tym
                          pierwzym i doda jeszcze tego, co niekt nie chciał nawet spróbować. Desperat:))))
                          • nanta!!! Do Piotra_C 24.09.01, 09:37
                            nie bedzie zdjec???????????????
                            i tych do rozwodu tez nie????????????/
                            ide plakac do kata :(((((
                            • Gość: pablos Re: Do Piotra_C IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:48
                              Trzeba było zabrać mu ten aparat. Cos by sie uratowało. Cjociaz o Piotra to sie
                              akurat nie martwię. Miał wszak kamizelkę;))
                          • Gość: piotr_c Re: dot. Behemoda IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 09:39
                            Ludzie posłuchajcie siebie. Przecierz my jestesmy nadal przy stoliku :-)
                            • rigel Re: dot. zdjec 24.09.01, 09:42
                              wiecie co? wydaje mi sie ze daliscie niezla plame...
                              mieliscie tylko JEDEN aparat????? kazde z Was powinno miec aparat na takim
                              spotkaniu... ;-)))))
                              • Gość: aniela Re: dot. zdjec IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:44
                                to może opiszcie się wzajemnie własnymi słowami?
                                • rigel Re: dot. zdjec 24.09.01, 09:45
                                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> to może opiszcie się wzajemnie własnymi słowami?

moze lepiej nie .... przed sniadaniem??????
                            • chris_45 Re: dot. piotra 24.09.01, 09:45
                              cześć Piotr - to Ty nie wyszedłeś z nami i jeszcze tam siedzisz ?
                              • Gość: aniela Re: dot. IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:47
                                aha opiszcie się nie przebierając w słowach
                                • rigel Re: dot. 24.09.01, 09:48
                                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> aha opiszcie się nie przebierając w słowach

a cenzura to co?
                                  • nanta!!! Nie bedzie zadnych zdjec 24.09.01, 09:49
                                    opisywania tez nie bedzie i juz!!!! ;)))
                                    cenzura, walsne slowa, hmm, zapamietamy to sobie
                                    i nastepnym razem zobaczycie, zgaga to przy tym
                                    bedzie pestka :)))
                                  • Gość: aniela Re: dot. IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:51
                                    aha tak z dnia na dzien mam się odzwyczajać od jedzenia i przyzwyczajać do
                                    cenzury? poki PKW nie ogłosi oficjalnie, cenzury nei ma.
                              • piotr_c Re: dot. piotra 24.09.01, 09:51
                                Duchowo rzeczywiscie jaszcze tam siedzę. I ciągle sie chichocę , teraz ja
                                wzbudzam zainteresownaie sasiadów w pracy. Zaraz będę musiał im wszystko
                                opowiedziec.
                                A co do jednego aparatu na takim spotkaniu to fakt, sam powinienem wziać dwa i
                                kamerę.
                                • nanta!!! Re: dot. piotra 24.09.01, 09:54
                                  ale o kamizelce nie zapomniales!!!!!
                                  • Gość: aniela Re: dot. piotra IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:57
                                    aha mówicie o sprawach tylko Wam wiadomych?:) ostentacyjnie to robicie żeby
                                    zawiśc wzbudzić:)
                                    • nanta!!! Re: dot. piotra 24.09.01, 10:00
                                      oczywiscie ze tak,
                                      bylas Aniela dobra nauczycielka :)))
                                      ciesz sie!!!:)))
                                  • piotr_c Re: dot. piotra 24.09.01, 09:59
                                    nanta!!! napisał(a):

> ale o kamizelce nie zapomniales!!!!!

I całe szczęście, i całe szczęście.
                                    • rigel do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:04
                                      to kontynuujcie te wasze rozmowki kawiarniano-stolikowe ;-))))
                                      ja musze troche popracowac ;-))))
                                      • Gość: anka Re: do tych co byli w W-wie IP: *.ptf.com.pl 24.09.01, 10:07
                                        a co z tymi co nie byli ???
                                        z nimi też nie będziesz rozmawiał :))))?
                                        • rigel Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:09
                                          Gość portalu: anka napisał(a):

> a co z tymi co nie byli ???
                                          > z nimi też nie będziesz rozmawiał :))))?

może będę ... to zalezy od tego, kto chce rozmawiac ;-))))
                                        • Gość: aniela Re: do tych co byli w W-wie IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 10:10
                                          aha myślisz ze pluli sobie do piwa korzystając z cudzej nieuwagi? myślisz że
                                          stać ich na to ?
                                          • nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:13
                                            Aniela, az tak bardzo przykladu z Ciebie nie bralismy :))
                                            Rigel, idz do pracy to szybciej wrocisz;)))
                                            teskno bedzie :))
                                            • Gość: aniela Re: do tych co byli w W-wie IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 10:15
                                              nanta aha to niedobrze. ludzie powinni dążyć do doskonałośći :)
                                              • nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:16
                                                chyba juz kiedys wyjasnilysmy sobie sprawe doskonalosci
                                                ja Twoja obchodze lukiem i nawzajem :)))))
                                            • rigel Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:16
                                              nanta!!! napisał(a):

> Aniela, az tak bardzo przykladu z Ciebie nie bralismy :))
                                              > Rigel, idz do pracy to szybciej wrocisz;)))
                                              > teskno bedzie :))

przytul sie do kogo innego ;-((((((
                                              • nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:17
                                                naprawde tego chcesz ?:)))
                                                • rigel do Nanty 24.09.01, 10:21
                                                  nanta!!! napisał(a):

> naprawde tego chcesz ?:)))

nie chcę, ale to Ty decydujesz, nie? ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:23
                                                    idz do pracy, szybciej wrocisz :))
                                                    przytulanie (na ktore reagujesz, maszyno n-generacji)
                                                    poczeka .... ;))))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:24
                                                    nanta!!! napisał(a):

> przytulanie (na ktore reagujesz, maszyno n-generacji) poczeka .... ;))))

na zasadzie: czekaj tatka latka???? ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:28
                                                    jak bedziesz tak stukal, to na pewno na tej
                                                    wlasnie zasadzie...;)))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:30
                                                    nanta!!! napisał(a):

> jak bedziesz tak stukal, to na pewno na tej wlasnie zasadzie...;)))

a jak mam stukać??? głośniej sie nie da .... ;-))))) klawiatura mi padnie ;-(((

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:34
                                                    nie glosnosc jest najwazniejsza,
                                                    wybieraj inne klawisze, :)))
                                                    ps. za ten dzwon to Ci sie dostanie
                                                    poczekaj jak tylko sie spotkamy
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:40
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nie glosnosc jest najwazniejsza, wybieraj inne klawisze, :)))
                                                    na przyklad które? te z cyferkami, czy moze raczej z F...ilestam???

> ps. za ten dzwon to Ci sie dostanie poczekaj jak tylko sie spotkamy
                                                    juz sie nie moge doczekac... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:45
                                                    Ty sie tak nie ciesz
                                                    niewiadomo kiedy kolejna impreza bedzie ;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:48
                                                    nanta!!! napisał(a):

> Ty sie tak nie ciesz
                                                    > niewiadomo kiedy kolejna impreza bedzie ;)))

a kto tu mówil o kolejnej imprezie???? no, widzisz, znów cos obiecujesz i potem
                                                    sie wycofujesz ... ;-((((
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:52
                                                    rigel napisał(a):

> a kto tu mówil o kolejnej imprezie????

ja mowilam, a Ty nie? ;))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:55
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ja mowilam, a Ty nie? ;))

ja tam nic nie mówilem.... ;-))))

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:57
                                                    czy to znaczy ze ja gadam sama ze soba?
                                                    tzn, ze ja chyba musze sobie kogos znalezc do
                                                    rozmow bo tak sama do siebie ;)))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:58
                                                    nanta!!! napisał(a):

> czy to znaczy ze ja gadam sama ze soba?
                                                    ze mna gadasz ...

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:00
                                                    ale sam nastukales? ze Ty nic nie mowiles !!!
                                                    zaczynam sie gubic..... ;)

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:02
                                                    napisalem tylko, ze nastepne spotkanie moze ewentualnie miec miejsce w Krakowie.
                                                    Ty napisalas, ze jak mnie spotkasz, to pozaluje, wiec ....
                                                    dawno nie zalowalem ... ;-))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:06
                                                    a ja napisalam ze nie wiadomo kiedy to
                                                    ewentualne spotkanie/impreza sie odbedzie
                                                    wiec nie wiem kiedy bedziesz....zalowal
                                                    correct? ;)
                                                    wiem ze gdzies tu jest kruczek, tylko gdzie, co? ;))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:08
                                                    nanta!!! napisał(a):

> wiem ze gdzies tu jest kruczek, tylko gdzie, co? ;))
                                                    a ja wiem, tylko nic Ci nie pomogę ... ;-))))

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:09
                                                    a dlaczego mnie to wogole nie dziwi? ;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:11
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a dlaczego mnie to wogole nie dziwi? ;)))

pewnie dlatego, ze nie jestes juz pampersem ... ;-))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:23
                                                    pewnie tak ;))
                                                    i tak sie skonczyla niestety mila rozmowa
                                                    z kims, kto nic nie powiedzial ;)))
                                                    no chyba, ze sie odezwie?:)
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:24
                                                    za taaaaki komplement, to powinien dostać chocby jednego buziaka ... ;-((((
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:27
                                                    wiec za ten komplement wyzej zainteresowany
                                                    dostaje ode mnie goracego buziaka
                                                    na poczatek ...;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:28
                                                    nanta!!! napisał(a):

> wiec za ten komplement wyzej zainteresowany
                                                    > dostaje ode mnie goracego buziaka
                                                    > na poczatek ...;)))

to bedzie ciag dalszy????? jak ja to lubie ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:30
                                                    alez ja nie powiedzilam ze dalszy ciag
                                                    bedzie rownie mily jak poczatek ;)
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:32
                                                    ale jak poczatek byl taki mily to jest zawsze szansa, ze ciag dalszy nie bedzie
                                                    gorszy, przynajmniej nie musi byc ... ;-))))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:34
                                                    szansa zawsze jest ;)))
                                                    a dalej moze byc tylko lepiej ;)

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:54
                                                    nanta!!! napisał(a):

> szansa zawsze jest ;)))
                                                    > a dalej moze byc tylko lepiej ;)

no, ja mam taka nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej .... ;-))))
                                                  • Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 24.09.01, 12:08
                                                    nadzieje? Ty nie czekaj Ty sie bierz do roboty ;))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:14
                                                    Gość portalu: nanta napisał(a):

> nadzieje? Ty nie czekaj Ty sie bierz do roboty ;))

rekawy juz podwinalem... jeszcze cos powinienem?????
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:16
                                                    podwinac?? a nie wiem co masz nasobie?:))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:22
                                                    nanta!!! napisał(a):

> podwinac?? a nie wiem co masz nasobie?:))
                                                    a co mozna miec na sobie w taka pogode?????
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:27
                                                    nie wiem, ja nie wiem, bo nie mam takiej pogody jak Ty?
                                                    a co mozna miec ?)))
                                                    pomaranczowe ponczoszki, co? ;)
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:29
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nie wiem, ja nie wiem, bo nie mam takiej pogody jak Ty?
                                                    > a co mozna miec ?)))
                                                    > pomaranczowe ponczoszki, co? ;)

pomaranczowe ponczoszki mam zarezerwowane na spotkanie z Wami ... ;-)))
                                                    i na codzien ich nie uzywam
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:32
                                                    na codzien sa zielone?
                                                    uwazaj bo mreck sie moze pomylic i Cie wezmie za
                                                    zabke...;) a wtedy, ho ho h o;)))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:39
                                                    nanta!!! napisał(a):

> na codzien sa zielone?
                                                    > uwazaj bo mreck sie moze pomylic i Cie wezmie za
                                                    > zabke...;) a wtedy, ho ho h o;)))

nie zielone, tylko granatowe w czerwone paski, a Mreck nie siegnie do mnie z tego
                                                    bajorka ;-)))) (mam taka nadzieje, ze blizej mu bedzie do Ciebie) ;-)))))

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:42
                                                    alez on mnie nie ruszy, dowodu nie widzial, zeboscisku
                                                    dostaje na moj nick, jak nic dorwie sie do Ciebi
                                                    nawet w tych pasiastych ponczochach;)
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:46
                                                    nanta!!! napisał(a):

> alez on mnie nie ruszy, dowodu nie widzial,
                                                    ja tam moge bez tego dowodu .... ;-))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:48
                                                    a pisales kiedys :"ja juz nie moge"...;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:50
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a pisales kiedys :"ja juz nie moge"...;)))

tyle juz pisalem, ze pewnie i to tez. ale takie zdanie wyciagniete z kontekstu o
                                                    niczym jeszcze nie swiadczy. Nie znasz moich mozliwosci i ukrytych talentow. a
                                                    jest ich sporo, tego jestem pewien ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:56
                                                    to "ja nie moge" mialo zwiazek z OCZAMI !!!:))
                                                    a w Twoje talenta i mozliwosci nie watpie
                                                    na razie...;)
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:02
                                                    nanta!!! napisał(a):

> to "ja nie moge" mialo zwiazek z OCZAMI !!!:))
                                                    a cos sobie przypominam, nie moglem juz patrzec na Ciebie????? ;-))))

> a w Twoje talenta i mozliwosci nie watpie na razie...;)
                                                    nooo, pozniej tez nie bedziesz .... zalowac ... ;-))))

• Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 24.09.01, 13:12
                                                    pod wzgledem patrzenia nie jestes wyjatkiem
                                                    wszyscy sie mruza jak mnie widza, ja tez ;)
                                                    ja nie bede pozniej zalowac?
                                                    a skad takie przypuiszczenie ze wogole
                                                    bedzie jakies pozniej???:)
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:17
                                                    Gość portalu: nanta napisał(a):

> a skad takie przypuiszczenie ze wogole bedzie jakies pozniej???:)

znowu dostaje kosza???
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:27
                                                    tak szybko rezygnujesz? :)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:30
                                                    nanta!!! napisał(a):

> tak szybko rezygnujesz? :)))

ja nigdy nie rezygnuje!!!!!
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:37
                                                    no to sie ciesze!!!

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:38
                                                    nanta!!! napisał(a):

> no to sie ciesze!!!
                                                    jak Ty się cieszysz, to ja tez sie ciesze jeszcze bardziej ;-)))))

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:42
                                                    zebysmy sie tylko nie zacieszyli na amen;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:45
                                                    nanta!!! napisał(a):

> zebysmy sie tylko nie zacieszyli na amen;)))

wtedy spoczniemy w jednej mogile z napisem "zacieszeni na smierc" ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:47
                                                    hm, tzn po smierci tez z Toba? :)))))))))))))))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:48
                                                    nanta!!! napisał(a):

> hm, tzn po smierci tez z Toba? :)))))))))))))))

na to wyglada.... cała wiecznosc przed nami ... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:53
                                                    ja sie chyba w tym nie odnajde ;))))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:58
                                                    nanta!!! napisał(a):

> ja sie chyba w tym nie odnajde ;))))
                                                    spokojnie, jestes ze mna, a ja Ci nie dam zginac ;-))))))

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:04
                                                    no i w tym momencie naprawde zaczelam sie bac ;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:07
                                                    nanta!!! napisał(a):

> no i w tym momencie naprawde zaczelam sie bac ;)))

czego skarbie? mnie czy wiecznosci? ;-))))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:11
                                                    a czy to jakas roznica?
                                                    Ty przez wiecznosc czy wiecznosc z Toba?
                                                    na jedno wychodzi ;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:15
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a czy to jakas roznica?
                                                    > Ty przez wiecznosc czy wiecznosc z Toba?
                                                    > na jedno wychodzi ;)))

i oba rozwiazania sa wspaniale .... tak czy inaczej bedzie SUPER ;-))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:16
                                                    to jest autokryptoreklama!!!!
                                                    ladnie to tak? ;))
                                                    a towar swiezy jest ?:)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:20
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a towar swiezy jest ?:)))

swiezutki, extra gatunek i jeszcze na gwarancji .... ;-))))
                                                    ... Pani sprobuje .... ;-))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:23
                                                    a gwarancja ile? 12 m-cy?
                                                    to ja chyba nie moge sprobowac
                                                    bo mnie prokurator dozywocie da ;))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:29
                                                    nanta!!! napisał(a):

> a gwarancja ile? 12 m-cy?
                                                    > to ja chyba nie moge sprobowac bo mnie prokurator dozywocie da ;))

gwarancja dozywotnia, pozniej jest jeszcze rekojmia, a prokurator to chyba do
                                                    mnie moglby miec pretensje ... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:31
                                                    o, to towar wart zachodu? ;)))
                                                    ale ja pifko moge pic i dowodzik mam,
                                                    nie boj prokuratora ;)))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:35
                                                    nanta!!! napisał(a):

> nie boj prokuratora ;)))
                                                    czy ja napisalem, ze boje sie prokuratora? nie! ja sie nawet Mrecka nie boje, a
                                                    on jest gorszy od kilku prokuratorow razem wzietych. Co najwyzej moge sie bac
                                                    samego siebie .... ;-)))) no, ale jak Ty sie mnie nie boisz .... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:38
                                                    > Co najwyzej moge sie bac samego siebie .... ;-))))

oooooooooooooooooo? ;)))

>no, ale jak Ty sie mnie nie boisz .... ;-)))))

wcale w wcale ;))
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:41
                                                    nanta!!! napisał(a):

> wcale w wcale ;))

chociaz jedna ... ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:44
                                                    rigel napisał(a):

> chociaz jedna ... ;-)))))

wyczowam rozzalenie w glosie
                                                    tylko jedna.......... ;(
                                                  • rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:49
                                                    nanta!!! napisał(a):

> tylko jedna.......... ;(

nie "tylko jedna" tylko "aż" ;-)))))
                                                  • nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:53
                                                    "i to jaka" trseba bylo dodac
                                                    z uprzejmosci i wrodzonej grzecznosci ;))))

• rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:55
                                                    nanta!!! napisał(a):

> "i to jaka" trseba bylo dodac
                                                    > z uprzejmosci i wrodzonej grzecznosci ;))))
                                                    powiedzmy, ze to bylo w domysle .... ;-))))

• nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:58
                                                    powiedzmy?????? ;)
                                          • Gość: mreck Re: do tych co byli w W-wie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 24.09.01, 10:15
                                            pewnie nie pluli, ale palce to chyba sobie maczali. (?)
                                            • nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:18
                                              oczywiscie, moczylismy cale nogi w cudzym piwie
                                              ale bylo fajnie ;)))))))

• piotr_c Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 11:14
                                              Drogi mrecku, miej swiadomość że tym piwem wzniślismy toast równiez za ciebie
                                              (czyli wszystko jak należy)
                                          • chris_45 Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:18
                                            Ja np. myślę, że Ci forumowicze którzy nie byli na spotkaniu 22.IX.
                                            powinni się jednak zmobilizować i zainicjować następne spotkanie - może w
                                            jakimś innym miejscu, żeby więcej chętnych mogło wziąć udział...
                                            Myślę, że uczestnicy naszego spotkania (warszawsko-łódzkiego) mnie poprą -
                                            naprawdę warto ! Niezapomniane przeżycia i mnóstwo dobrej zabawy. Polecamy !!!
                                            • rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:22
                                              chris_45 napisał(a):

> Ja np. myślę, że Ci forumowicze którzy nie byli na spotkaniu 22.IX.
                                              > powinni się jednak zmobilizować i zainicjować następne spotkanie - może w
                                              > jakimś innym miejscu, żeby więcej chętnych mogło wziąć udział...

np. w Krakowie????

• nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:24
                                                albo zakopane? dodatkowe atrakcje za darmo...
                                                ja juz sie pisze.... ;)))
                                                • rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:25
                                                  a po co zakopane, w Krakowie nie brakuje atrakcji: dzwon zygmunta... ;-))))
                                            • Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:24
                                              Zgadzam się. Następne spotkanie powinno być w innym miejscu. Np. na Piwnej
                                              4 :))) W pewnym momencie musieliśmy opuścic lokal, bo nam kończyn do moczenia
                                              zabrakło. I przypadkowi współbeisiadnicy nie byli jakos chętni do nadstawiania
                                              kufli. Ludzie to sa dziwni.
                                              • nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:30
                                                ale mowisz o Piwnej w innym miescie, nie?
                                                • rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:32
                                                  nanta!!! napisał(a):

> ale mowisz o Piwnej w innym miescie, nie?

u mnie jest Piwna, ale knajpa ;-))))))
                                                • Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:34
                                                  Każde miasto ma jakąś Piwną. Albo inną Browarną. Albo przynjamniej jakis
                                                  spożywczak. Dla nas to bez różnicy. A jakby co, to zawsze mamy Chrisa, niech
                                                  błogosławione bedą jego stada, który jest zawsze przygotowany;))
                                                  • Gość: mikmik Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 10:14
                                                    tak w Gdańsku na ten przykład, jest na starówce śliczna bo kamieniczna ulica
                                                    Piwna z dużą ilością piwnych lokali
                                                  • Gość: blue Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! IP: 64.124.150.* 26.09.01, 12:46
                                                    myślę, że w potoku postów nikt nie zauważył Twojej niesmiałej propozycji :)
                                                  • piotr_c Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:10
                                                    Czyli są juz dwie propozycje. Zawsze to już jakis punkt zaczepienia choć
                                                    rozrzut prawie maksymalny :-)
                                                  • jaga!!! Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:37
                                                    czy nowi będą mile widzani ???
                                                  • piotr_c Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:46
                                                    No pewnie. Widziałaś ile było pracy aby to złożyć w całość. Było świetnie , a
                                                    gdyby było nas więcej byłoby jeszcze lepiej.
                                                  • jaga!!! Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:51
                                                    SUPER!!! Więc ja też chcę, może być Gdańsk, choć Kraków jest bliższy mojeju
                                                    sercu. Powiedzcie tylko gdzie i kiedy, a będę na pewno. Gdyby była potrzebna
                                                    pomoc w przygotowaniach w Krakowie to jestem gotowa :-)
                                              • chris_45 Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:34
                                                Kraków ? Piękne miasto i dobre miejsce.
                                                Rigel - mówię Ci zajmij się organizacją - nie będziesz żałował...
                                                • nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:36
                                                  co chcecie od Zakopanego?
                                                  ladnie miast, w gory by sie poszlo,
                                                  na trawke widoki poogladac
                                                  byloby wielkie picie na kasporwym;)))
                                                  • rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:39
                                                    nanta!!! napisał(a):

> byloby wielkie picie na kasporwym;)))

chyba w Kasprowym, bo na kasprowym nie podaja napojów ...
                                                  • nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:44
                                                    na kasprowym, napoje by sie wnioslo
                                                    lub wjechalo... ;)
                                                  • Gość: Aga Re: IP: *.unregistered.formus.pl 24.09.01, 11:10
                                                    rigel napisał(a):

> chyba w Kasprowym, bo na kasprowym nie podaja napojów ...

Chyba nie byłeś na Kasprowym :)) Podają pićku ( ciepłe i zimne, np. piwko) i
                                                    jedzonko ( ciepłe i ziemne )!!!
                                                  • Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:41
                                                    Własnie. Może byłoby trochę mokro, ale za to jaki znakomity kontakt z przyrodą.
                                                    Śmiechom i zabawom nie byłoby końca. Tylko Behemoda trzeby pilnować, bo tam to
                                                    dopiero pokazałby na co go stać;)))
                                                  • nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:43
                                                    Pablos, uspokoj sie,
                                                    walsbie oplulam monitro
                                                    cholera, ja pracowac nie moge w takich warunkach ;))))
                                                  • Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:50
                                                    Zgadzam się. Współcześni pracodawcy polscy nie maja za grosz przyzwoitości.
                                                    Tylko wymagają, a juz zapewnic warunków do pracy to nie łaska!!! No to co z tym
                                                    Zakopanym?? Tylko błagam, nie róbmy spotkania w grudniu, bo bedzie się ciężko
                                                    do trawy dokopać.
                                                  • piotr_c Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:52
                                                    Kraków może być. Po ostatnich doswiadczeniach moge jechac z wami w dowolny
                                                    koniec wszechświata/świata *
                                                    * Niepotrzebne skreslić
    • Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 10:50
      :-)))))) no i jak było ????
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:53
        rararararara... po prostu:)))))
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 10:52
      Pablos-dzieki za troske wyrazona gdzies tam posrodku:)))Tylko Ty jeden tu o
      mnie pamietasz
      ...Ah-lezka mi sie zakrecila:))) I jeszcze jedna jak pomysle,ze nici ze zdjec:
      (((
      Ja bije wlasnie raz jeszcze gromkie brawa dla fuego.Jako jedyna pofatygowala
      sie przyjechac z poza Wawy.Fuego-jestes wielka!!!
      PITORZE C-pomysl z kamera rewelacyjny(szkoda tylko,ze po fakcie:((()
      MRECK-blagam,nie wspominaj nic juz o palcach!!!:))))Palce,pewna czynnnosc no
      i...lustra byly tematem przewodnim...
      • nanta!!! USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 10:55
        JA JESTEM W PRACY,
        PRZESTANE WAS CZYTAC BO INACZEJ MNIE WYWALA Z ROBOTY
        :DDDDDDDDDDDDDDDD
        • Gość: Kwiatek Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.116.214.* 24.09.01, 10:58
          No cóż..... każdy ma jakiś wybór ;-)))
          • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 10:59
            probelm polega na tym, ze ja nie jestem KAZDY tylko nanta ;)))
            • Gość: Kwiatek Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.116.214.* 24.09.01, 11:03
              yhy
              • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:08
                aha,hm, itd. ;)))))))))))))))0
        • piotr_c Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 10:59
          Za pózno !!! Właśnie robię konferencje prasowa dla kolegów. Nie dało sie
          logicznie wyjasnic dlaczego tak spływam z fotela na podłoge :-) Przygotuj sie
          na to samo. Nie zapomnij zaprosic szefa (tego od ptaszków)

• Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:02
            Ale o co chodzi?? Czy jest tutaj ktoś niespokojny? Chwileczkę..... Nie no w
            porządku, puls 72, oddech równy. Nanta ja sie zaczynam niepokoić. Prosze nie
            pić tyle kawy!! Błagam, bo nam sie wykończysz, a Religa teraz bardzo zajęty..
            • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:04
              ja juz sie sama wykanczam a Wy mi pomagacie
              i to skutecznie ;))))
          • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:02
            Piotr,
            ja od rana leze pod biurkiem i dzieki najwyzszemu
            szef tego niewidzi,
            ale coraz bardziej podejrzanie patrzy na zaplakana i
            zasmarkana pracownice, ktora ciagle wyciera monitro ;)))
            • Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:09
              Teraz sobie uswiadomiłem, że Piotr wspominał o tych relaksujących wróbelkach,
              psia ich natura. Nanta nie ruszaj się!!! Juz montujemy ekipę ratunkową ze
              stoperami!!!
              • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:14
                za pozno. walsnie umarlam ....;)))
                • Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:18
                  Buuuuuu i kto mnie biednego robaczka teraz przytuli w stanie najwyższej
                  potrzeby??!! Jakże okrutny jest ten los...
                  • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:25
                    poprzytulam Cie ...posmiertnie
                    tez bedzie fajnie.....;)))
                    bede sie rozkladac w rekach....
                    • Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:29
                      Magdzie Umer kiedys udało się zaśpiewać: Twoje oczy w moich rękah jakoś dziwnie
                      pachną dziś. Będę miał okazję przekonac się jak to jest....
                      • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:31
                        Pablos,
                        bedzie jeszcze lepiej
                        bedziesz mial w rekach "prawie wszystko"....;)))))))

• Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:35
                          tyle szczęścia, tyle szczęścia!!! Czy ja biedny zasłużyłem sobie na to??? A tak
                          sie ten poniedziałek zapowiadał ponuro:))))
                          • nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:37
                            alez oczywiscie !!!!
                            tylko nie zapomnij o masce na twarzy;:
                            kamizelke pozycz od Piotra ;)))
                            • Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:51
                              Tylko rękawiczki bedę sobie musiał własne kupić. Łzy wruszenia lecą mi na
                              koszule z napisem King Bruce Lee - Karate Mistrz.
                              • Gość: nanta Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 19.150.112.* 24.09.01, 12:09
                                sluszna uwaga z rekawiczkami
                                nie bedziesz musial rak myc....;))
                                a koszulka ladna musi byc.... taka meska ;)
                                • Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:16
                                  no masz!!! śliczności. Na ramionczka, z delykatnej siateczki, w kolorze indygo.
                                  Lata całe mie już służy ;))))
                                  • rigel Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 12:21

> Lata całe mie już służy ;))))
                                    pewnie nie jedno, co?????
                                    a pierzesz czasami, czy tylko wietrzysz????? ;-))))
                                    • Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:46
                                      Pożyczyłem ostatnio koledze i tak mi połamał, że teraz nawet postawić na
                                      balkonie nie można ;))
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:57
        Behemod!!! Kochany!!! Ty żyjesz!!! Ty naprawdę żyjesz!!!....... juz jestem
        spowrotem, odwaliłem tylko małą pielgrzymeczke na kolanach do drzwi i spowrotem
        (dalej nie było czasu). Jeszcze tylko niech Fuego wysiądzie z tego cholernego
        tramwaju i juz wszyscy sie znajda!! Takie szczęscie, takie szczęście. A teraz
        poprzytulajmy sie trochę...
      • piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:02
        Bechemot, rozumiem że wszystko przygotowałeś i tylko szykujesz wielkie wejście.
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 11:09
      Piotrze-ten,tego... Jakby Ci to powiedziec....???
      Co powiedzialbys o wielkim wejsciu JUTRO???:)))
      Pablos-to ciezkiej niedzieli(wszak po soku na mnie przyszla kolej fermentowac)
      udalo mi tu dotrzeci to naprawde ja!!!:)))
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:12
        Ciężar z serca mi spadł. I nie bądź taki skromny. Po soku!! Rzeczywiście!!
        jeszcze ktoś sobie pomyśli, ze to jakis niewiny grapefruicik był, czy co. A
        swoja drogą to figlarz jesteś. Takiego szatana soczkiem nazywać... no, no...
      • piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:18
        Jutro? Popatrz jaki goracy watek, od rana nie schodzi ze szczytu. Masz szansę
        zabłysnać na skalę ogólnoswiatowa. Przeciez właśnie dlatego wszyscy sa tacy
        tajemniczy.
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 11:22
      Piotrze-pomyslimy,pomyslimy.....
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:25
        Tylko, zeby było dużo obrazków, bo ja sie szybko męczę;))))
      • piotr_c Re: relacja 24.09.01, 11:32
        Ewentualnie możemy to pisac zbiorowo tak jak powieści w innych watkach. Ale to
        może potrwac tyle co sama impreza. A wtedy praca nanty bedzie w wielkim
        niebezpieczeństwie :-)
        • nanta!!! Re: relacja 24.09.01, 11:36
          Dzieki Piotrze za to, ze myslisz o mnie
          i moim chlebusiu, ktorego Pablos starannie
          chce mnie pozbawic ;))))
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 11:25
      Pablos napisal:
      >>A
      swoja drogą to figlarz jesteś. Takiego szatana soczkiem
      nazywać... no, no...
      No-nie zapominaj,ze rozmawiasz z samym Behemodem!To do czegos zobowiazuje:))))
      • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:29
        Behemod to prawdziwy dzikus jest
        az mnie do dzisiaj w glowie sie kreci.....
        szczegolnie jak zaczal ten....soczek pic, ho ho ho !!!:)))
        • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:32
          Zwierze prawdziwe z niego wyszło!!! A taki był na początku spokojny, prawda?
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:30
        To sie rozumie samo przez się. A Fuego tym tramwajem to chyba już do Madrytu
        dojeżdża?
        • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:33
          a ja wam mowie
          ona siedzi n a Piwnej albo gra ....;)
          po prostu odwiedza mile katy...;))

• Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:37
            Myślisz, że tak ją te kulki wciągnęły?
            • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:38
              pewnie ze tak
              pojechala do tego tramwaja zobaczyla ze kiepsko
              to porwala pojazd szynowy i do W0wy, nas nie bylo
              to postanowila powspominac;)))
              i siedzi tam budulka i zawija te kuleczki...;)
              • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:41
                ... a łyżka na to - niemozliwe!!
                • Gość: nanta Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 19.150.112.* 24.09.01, 12:10
                  znaczy sie Fuego teraz w kuchni czy jak?;)
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 12:13
      No tak....slowko sie rzeklo niejakiemu Piotrowi c i teraz trzeba to jedno
      slowko zamienic w kilakdziesiat.Kurcze-a po co to bylo dawac to slowko?:)
      Poczuwam sie niejako do obowiazku wiec...nakladam sluchawki,odpalam
      magnetofon,wlaczam jedna 17 kaset i oto( po krotce)co wydarzylo sie takiego
      podczas spotkania.
      Na poczatku bylo pytanie (poprzedzane niemala konsternacja na twarzy)osob
      wchodzacych do siedzacych juz przy stoliku"Forum na plaze?Gdy juz kolejny
      wchodzacy upewnil sie,ze dobrze trafil rozpoczynala sie ceremonia
      przedstawiania sie.Dodam tylko,ze z punktualnoscia bylo roznie...:)
      Po zabiegach formalno -zapoznawczych i upewnieniu sie,ze juz nikt wiecej nie
      dotrze rozpoczela sie dluuuugasna pogawedka(bo trwajaca do godzin wieczornych)
      na tematy rozne i rozniaste(och,sporo tego bylo wiec nie sposob tego
      wymieniac).Jak juz wspominalem wczesniej jedno jest pewne:tematami przewodnimi
      (poza samym forum i uwaga:forumowiczami!!!)byly palce(dwa),ich naprawde
      rozmaite zastosowanie:) no i lustra.Co niektorzy tak bardzo byli zafrapowani
      tematem luster,ze postanowili z wieksza lub mniejsza regularnoscia udawac sie
      do pomieszczenia,w ktorym zwyczajowo powinny one wisiec...Cala dluuuuugasna
      pogawedka byla przerywana olbrzymimi salwami smiechu(jesli smianie nie bylo
      przerywane pogawedka....).Tu warto dodac,ze szczeki nie wyrabialy sie i
      postanowily dac co niektorym wyraz swojego protestu w postaci skurczow...
      Gadu,gadu,a niektorym kiszki marsza grac zaczely...Tu uklony dla Pana
      kelnera,ktory najwyrazniej przejal sie naszym widokiem i postanowil spelniac
      nasze wszelkie zachcianki(ach-takich kelnerow to jak na lekarstwo....))))Rzecza
      jasna jest,ze wspolnota forumowa odezwala sie takze podczas konsumowania.... Po
      pewnym czasie kazdy cos tam przezuwal...
      Gdy tak obalany byl kolejny kufel chmielowego napoju(oj-niezly utarg mieli na
      nim tego dnia wlasciciele knajkpi) i gdy rozlegala sie kolejna salwa armatnia
      smiechu, zrodzil sie pomysl zmiany lokalu.I w ten oto sposob wyladowalismy
      na...kreglach...Miedzyczasie cala ekipa zaangazowala sie w utrzymanie jednej z
      forumowiczek na ziemi warszawskiej(bowiem ow forumowiczka raczyla nas wczesniej
      opuscic...naszczescie nie udalo sie jej!!!:)))Po paru rzutach kulami zenska
      reprezentacja zjadu postanowila zaangazowac nie tylko swe paluszki i raczki,ale
      cala reszte ciala. Idealnym miejscem do tego byl oczywiscie parkiet...Niestety-
      sploszone bacznym obiektywem kamery,ktora sledzila je niczym oko Wielkiego
      Brata zrezygnowaly z potakiwania w rytm muzyku umpa-umpa i ponownie zaszczycily
      swa obecnoscia czesc meska.
      Czas pedzil nieublagalnie i trzeba bylo odprowadzic na pociag wizytatorke z
      Lodzi.Nikt nie spodziewal sie jednak,ze wiaze sie to a to z gonitwa za
      autobusem,a to gonitwa do mostu,ktory zostal przegapiony...no i paniką,ktora
      wybuchla przed rozkladem jazdy pociagow(okazalo sie,ze wizytatorka z Lodzi do
      Lodzi chyba tego dnia nie odjedzie...).Na szczescie po raz kolejny Internet
      pokazal swa wyzszosc nad rozkladem drukowanym.I tu tym razem nie zawiodla
      forumowa wspolnota-zaraz po wybuchu paniki pojawily sie deklaracje uzyczenia
      swoich cztereh katow dla wspomnianej wizytatorki z Lodzi...
      Chusteczki poszly w ruch gdy znalazla sie ona w pociagu....Potem byly juz tylko
      usciski dloni(i nie tylko....) i kazdy rozszedl sie w cztery strony stolicy
      wiedzac,ze w poniedzialek znowu sie spotkamy:))))
      • rigel relacja Behemoda 24.09.01, 12:20
        Stary, powiniens dostac za to Nobla z dziennikarstwa.... ;-))))
        wszystko opisane i ani jednego konkretu... ;-))))
        zartuje oczywiscie.... wspaniala relacja!!!!
        dzieki ;-)))))
        • nanta!!! Re: relacja Behemoda 24.09.01, 12:26
          Behemod
          narekach powinni Cie za to nosic!!!
          fantazaj
          Rigel, a co Ty wlasciwie chcesz wiedziec, co?
          powiedz, zadaj pytanie a moze uzyskasz odpowiedz;)))
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:25
        To tak to wyglądało?! Hmm....
      • piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 12:28
        Myślę że warto tu dodac że było 6 osób i 9 nicków co spowodowało ze odnależli
        się dawni znajomi (po wyrażeniu nadzieji że może jednak do tego nie dojdzie hi,
        hi)
        Pablos odebrał osobiste gratulacje od szefa lokalu za ilosc wypitego piwa
        (witamy mistrza) a nic nie wskazywało na to że zamierza na tym poprzestać.

Że imiona z realu jakos nie pasowały do ludzi i w użyciu były jak codzien nicki

Że Nanta dostała specjalny widelec do podgryzania Chrisa

Kto doda cos dalej?
      • Gość: Kwiatek NO W KOŃCU !!!! IP: 195.116.214.* 24.09.01, 13:32
        SIĘ CZGOŚ O SPOTKANIU DOWIEDZIAŁAM !!!
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 12:27
      Rigel:Wezme sobie gleboko do serca Twa...hmmmm...lakoniczno-ironiczna ocene...
      Ciesze sie,ze jestesmy z godni w tym,ze:"wszystko opisane i ani jednego
      konkretu... ;-))))
      Zapewniam Cie-caly czas mialem to na uwadze,aby zaden konkret nie zaprzatal Ci
      glowy:)W koncu jestes w pracy...wiec nie moge Cie dekoncentrowac....

Stary, powiniens dostac za to Nobla z dziennikarstwa.... ;-))))
      wszystko opisane i ani jednego konkretu... ;-))))
      zartuje oczywiscie.... wspaniala relacja!!!!
      dzieki ;-)))))

• Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 12:35
      Piotrze c-mam nadzieje,ze choc w minimalnym stopniu wywiazalem sie z
      obietnicy?:)))
      • piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 12:45
        Będzie ci to policzone :-). Na następnym spotkaniu tez piszesz ? Na nastepne
        spotkanie też się piszesz? ( wobec tego ryzyka)
        • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:52
          Wydrukowałem sobie Twoje dzieło i powiesiłem przed nosem. I teraz jak sobie
          przypominam sobotę, to błogośc mnie jakas ogarnia. Wspaniała robota. To kiedy
          to będzie w Wyborczej?
          • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 12:53

> To kiedy to będzie w Wyborczej?

wyslij na adres: redakcja@poczta.gazeta.pl , moze wydrukuja ;-)))))
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 13:00
      Dobra,dobra rigel-juz widze jak wzrasta naklad:)))
      I te wielkie bukwy na rozkladowce:RELACJA Z PIEWRWSZEGO SPOTKANIA
      FORUMOWICZOW FORUM NA PLAZE.
      Rozumiem,ze pierwszy ustawiasz sie w kolejce do kiosku?:)))
      • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 13:04
        Gość portalu: Behemod napisał(a):

> I te wielkie bukwy na rozkladowce:RELACJA Z PIEWRWSZEGO SPOTKANIA
        > FORUMOWICZOW FORUM NA PLAZE.
        ... z drugiego, jesli chodzi o scislosc, bo GW zorganizowala juz wczesniej
        spotkanie forumowiczow ;-((((
        > Rozumiem,ze pierwszy ustawiasz sie w kolejce do kiosku?:)))
        kupie bez kolejki, nalezy mi sie sluzbowa ;-))))

• rigel co zrobiliscie Fuego??? 24.09.01, 13:08
      podobno po Piotrkowskiej jezdzi jakis tramwaj .... nie zatrzymuje sie na
      przystankach .... motorniczy plci zenskiej ma niewidzacy wzrok ... nie reaguje
      na zadne znaki i sygnaly ...
      ja sie pytam spokojnie, kto sie do tego przyczynil??? i przyznac sie bez bicia
      • Gość: pablos Re: co zrobiliscie Fuego??? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:21
        No właśnie rzecz w tym, że nic jej nie zrobilismy. Ona do tego tramwaju pchała
        sie na własne życzenie. I nie było sposobu, żeby ją zatrzymać;))
        • chris_45 Re: Reakcje obsługi ! 24.09.01, 13:36
          Ponieważ siedziałem twarzą do barmana często widziałem fajne reakcje na
          bardzo !!! głośno wypowiadane nasze i nie tylko nasze imiona : m.in.
          fuego, behemod, nanta, pablos, rigel, mreck, go go, iwa100 itd itp....
          Trzeba to było widzieć !!!!rarararararara !!!!
          • rigel Re: Reakcje obsługi ! 24.09.01, 13:40
            chris_45 napisał(a):

> Trzeba to było widzieć !!!!rarararararara !!!!

a Wy, gamonie, mieliscie tylko JEDEN aparat, i do tego w nieodpowiednich rekach!!!
            zal mi Was (siebie zreszta tez, ze mnie tam nie bylo) ;-))))))))
          • Gość: piotr_c Re: Reakcje obsługi ! IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 13:41
            To była dodatkowa atrakcja. Najlepsze było to ze nie zawsze wiedział
            (biedaczek) co jest na poważnie a co zupełnie nie. Np widelec. Ale myslę że
            miał z nas taka sama zabawe jak my z niego.
          • Gość: pablos Re: Reakcje obsługi ! IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:41
            No masz Ci los!! Ja też siedziałem przodem do baru i nic nie widziałem (te
            kufle za duże były czy co?). A jakie były te reakcje? Obrzydzenie, niewiara,
            ekstaza, osłupienie, satysfakcja itd??? :))))
          • Gość: Kwiatek Re: Reakcje obsługi ! IP: 195.116.214.* 24.09.01, 13:42
            chris_45 napisał(a):

> Ponieważ siedziałem twarzą do barmana często widziałem fajne reakcje na
            > bardzo !!! głośno wypowiadane nasze i nie tylko nasze imiona : m.in.
            > fuego, behemod, nanta, pablos, rigel, mreck, go go, iwa100 itd itp....
            > Trzeba to było widzieć !!!!rarararararara !!!!

hihihih.. na szczescie ze nie mieliscie do czynienie z zadną brygada
            antyterrostyczna ...z takimi pseudo ;-)))))
            r
            • Gość: pablos Re: Reakcje obsługi ! IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:50
              No nie wiem, tam sie kręcił jakiś gośc z krótkofalówką. Nie wykluczam, że
              sprawdził nas i wyszło mu, że to nie żadni terroryści, tylko co najwyżej
              wycieczka z Tworek przyjechała sie przy kufelku zrelaksować;))) A nie wiem, czy
              zauważyliście, że barman żegnał nas z mieszaniną ulgi i żalu na twarzy. To było
              ciakawe. Piotr, ile Ty w zasadzie zrobiłeś zdjęć w sobotę?
            • Gość: piotr_c Re: Reakcje obsługi ! IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 13:56
              najlepszy był pierwszy moment . barman podszedł do nas z kartą a ja spytałem
              się: Fuego, Nanta, Bechemod co zamawiacie? To zrobił naprawde duze oczy, ale
              potem trzymał sie dzielnie.
              A wiesz Kwiatku jak dziewczyny sie odszykowały ?? Fiu fiu !!
              • Gość: Kwiatek Re: Reakcje obsługi ! IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:05
                Gość portalu: piotr_c napisał(a):

> najlepszy był pierwszy moment . barman podszedł do nas z kartą a ja spytałem
                > się: Fuego, Nanta, Bechemod co zamawiacie? To zrobił naprawde duze oczy, ale
                > potem trzymał sie dzielnie.
                > A wiesz Kwiatku jak dziewczyny sie odszykowały ?? Fiu fiu !!

Ależ Piotrze domyślam się ... hihihi
            • chris_45 Re: Reakcje obsługi ! 24.09.01, 13:58
              Miałem wrażenie, że biorą nas za uciekinierów z jakiegoś domu bez klamek...
              A jeszcze jak co chwila Piotr_c wyciągał z plecaka kamizelkę, która mogła
              dobrze robić za taką z wiązanymi rękawami...to było świetne...!
              • Gość: pablos Re: Reakcje obsługi ! IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:03
                Święte słowa. tak się wachlował tą kamizelką, że barman mimo przejmującego
                chłodu dzwi nie zamknął ;)))
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 13:47
      A slusznie,slusznie rigel-bij sie teraz mocno w piersi,za to,ze Ciebie nie bylo
      (inni,ktorzy rowniez sie nie pojawili prosze,aby zrobili to samo).Naprawde jest
      czego zalowac!!!
      • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 13:50
        dzieki Bogu ja siedzialam tylem do obslugi wiec
        to zostalo mi oszczedzone ;))))
      • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:51
        Behemod daj spokój. Jak się zaczną wszyscy walić po klatach, to wszystkie
        relaksacyjne wróbelki wypłoszą. I jeszcze siuę kurteczka animalski
        przyczepią;)))
        • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 13:56
          o walsnie, Behemod przestan
          bo sie grapefrucik sfermentuje i zaczniesz
          po suficie lazic ;)))
        • Gość: fuego A ja krótko i zwięźle IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:05
          było
          suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!!
          Dość powiedzieć, że już wieczorem dostałoam zakwasów mięśni odpowiedzialnych za
          uśmiech, rechot, oraz umieranie ze śmiechu ;)

dodam także, że rodzice uznali, iż przebywanie przed ekranem kompa choć minutę
          dłużej skończy się dla mnie nie dość, że utratą zdrowia psychicznego, to , co
          gorsza, zawaleniem studiow i drastycznym spadkiem szans na światową karierę
          zwodową ;)))
          Dlatego gościem forum będę od dzisiaj nieczęsto, oj, rzadko nawet :(((
          • Gość: pablos Re: A ja krótko i zwięźle IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:15
            Nie mówisz tego poważnie prawda??? Przecież dopiero teraz może sie to odbic na
            Twoim zdrowiu. Jakby rodzice nie popuścili, to zawsze możesz w ramach spacerów
            (dla zdrowia oczywiście) przypadkiem skręcić do jakiejś kawiarenki
            internetowej... A im wiecej spacerów, tym bedziesz zdrowsza:)))))))
            • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:17
              Witaj Fuego

> A im wiecej spacerów, tym bedziesz zdrowsza:)))))))
              a im wiecej kontaktow z forum, tym Twoje zdrowie psychiczne bedzie slablo ... ;-))
              • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:21
                przeciez nas nie zostawisz, co?
                samych na wilkow pozarcie?nie odchodz
                buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
                • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:26
                  a co? strach Cie obleciał????????
                  • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:35
                    no pewnie ze tak ;)))
                    boje sie ciagle .....;)))

• rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:39
                      nanta!!! napisał(a):

> no pewnie ze tak ;)))
                      > boje sie ciagle .....;)))
                      znowu sie boisz??? przeciez pisalem juz wczesniej, ze nie ma czego ... ;-))))
                      • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:42
                        to ja juz sie nie boje!!!!!!!!!!!
                        skoro Ty tu jestes nic mi nie grozi (?) :)))
                        • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:44
                          nanta!!! napisał(a):

> skoro Ty tu jestes nic mi nie grozi (?) :)))
                          a co znaczy tej pytajnik??????
                          • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:46
                            a co moze znaczyc? ;)))
                            • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:50
                              nanta!!! napisał(a):

> a co moze znaczyc? ;)))

nooo, taki pytajnik, to moze oznaczac wszystko, nie?
                              • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:54
                                albo tylko to, co chcesz albo nie chcesz zeby oznaczal/nie oznaczal ;))
                                • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:58
                                  nanta!!! napisał(a):

> albo tylko to, co chcesz albo nie chcesz zeby oznaczal/nie oznaczal ;))

hmmm.... prawie wszystko?????? ;-)))))
                                  • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:00
                                    moze nawet bez "prawie"?:)))
                                    • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:04
                                      nanta!!! napisał(a):

> moze nawet bez "prawie"?:)))

kurcze, teraz to dopiero sie porobiło ;-)))) nie moglas wczesniej tego napisac?
                                      • nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:06
                                        nie moglas wczesniej tego napisac?

a co? zmienilo by to cos? ;))
                                        • rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:10
                                          nanta!!! napisał(a):

> a co? zmienilo by to cos? ;))

jasne, nie musialbym tyle postow napisac ;-)))))
                                      • Gość: fuego Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:09
                                        Ja tu do Was, ze mnie nie będzie niedługo, że to koniec, a Wy co???????????????/
                                        Gadają i gadają!!A może by tak poużalać się trochę, posmucić???

Jezu!!Tak mi sie teraz zamarzyło...a jakby tak minuta ciszy, co??? ;)))
                                        • rigel Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:12
                                          Gość portalu: fuego napisał(a):

> Ja tu do Was, ze mnie nie będzie niedługo, że to koniec, a Wy co???????????????
                                          > Gadają i gadają!!A może by tak poużalać się trochę, posmucić???

bo nikt w to nie moze jeszcze uwierzyc. ludzie czasami takie glupoty wypisuja na
                                          forum.... ;-))))) a maili tez nie bedziesz mogla pisac?
                                        • nanta!!! Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:12
                                          przeciez ja juz wczesniej napisalam
                                          zebys tego nie robila i nie zostawiala mnie samej!!!!
                                          A ty mi nie odpisalas!!!!!!!!!!!!1
                                          a buuu, i znowu ja !!! ;))
                                          • Gość: fuego Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:20
                                            przepraszam, ale jak na złość wszystko mi się dzisiaj otwiera jakbym juz w
                                            ogóle nie miała tu dostępu... :(

Nie no, czasem coś naskrobię...wystukam raczej...ale nie za często.Tym
                                            bardziej, że od października znowu do szkoły...

Dlaczego człowiek musi się uczyc całe życie, co????
                                            • rigel Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:22

> Dlaczego człowiek musi się uczyc całe życie, co????

bo całe życie pozostaje .... nie chce napisac czym, zeby nikogo nie urazic ;-)))
                                            • nanta!!! Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:23
                                              a musi przez cale zycie?:)))
                                              cholera tyle la w niswiadomosci zylam !!!!!
      • Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 13:56
        Gość portalu: Behemod napisał(a):

> A slusznie,slusznie rigel-bij sie teraz mocno w piersi,za to,ze Ciebie nie bylo
        >
        > (inni,ktorzy rowniez sie nie pojawili prosze,aby zrobili to samo).Naprawde jest
        >
        > czego zalowac!!!

ja to nawet mam juz płuca odbite, od tego tłuczenia sie .. :-((
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 13:56
      KURCZE Chris!!!Dlaczego nie powiedziales o tym barmanie wczesniej?!!Wrrrr...
      A swoja droga tez mnie zastanowila jego reakcja na nasze odchodne.Biedaczysko-
      pewnie mial niezly ubaw pozniej...Zreszta my tez!
      • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:04
        jestecie okrutni, wiecie?
        moglibyscie sobie darowac te szczegoliki ze spotkania ;;; ;-(((((
        • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:11
          no przeciez sami chcieliście szczegółów? Kwiatek, proszę natychmiast przestać
          walić się w piersi. Natychmiast. Bo Ci zaszkodzi!! Behemod Ty okrutniku.
          Widzisz do czego ludzi doprowadzasz?? Ale z toba to tak zawsze jak się "soczku"
          ze dwa dni w cześniej napijesz.
        • Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:11
          rigel napisał(a):

> jestecie okrutni, wiecie?
          > moglibyscie sobie darowac te szczegoliki ze spotkania ;;; ;-(((((

Riegel nie przesadzaj, z tego co mówią nie było źle. Niech mówią. ;-))))))))
          • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:14
            Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> Riegel nie przesadzaj, z tego co mówią nie było źle. Niech mówią. ;-))))))))
            ja nie twierdze, ze bylo zle, tylko mogli by oszczedzic tych szczegolow o dobrej
            zabawie, bo mnie juz skreca z zazdrosci, ze mnie tam nie bylo ;-)))))))
            • Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:16
              rigel napisał(a):

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
              >
              > > Riegel nie przesadzaj, z tego co mówią nie było źle. Niech mówią. ;-)))))
              > )))
              > ja nie twierdze, ze bylo zle, tylko mogli by oszczedzic tych szczegolow o dobre
              > j
              > zabawie, bo mnie juz skreca z zazdrosci, ze mnie tam nie bylo ;-)))))))

ojejej nooooo...cichaj... przeca wim o co Ci biega.
        • Gość: piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 14:14
          Sam się dopytywałes o szczegóły popatrz wyżej , to masz. Lepiej by ci było z
          nami bo taka imperaz składa sie właśnie ze szczegółów.

Pablos , serce mnie boli ale około 15 zdjeć Auuuuuuuuuuuuuu!!!!!!
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 14:14
      Alez rigel!Przeciez sam narzekales na brak konkretow....
      I jak tu Ciebie zadowolic,no...I tak nie dobrze i tak nie dobrze:)
      • nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:19
        Bo Rigel chce sie czegos dowiedziec ale boi sie zapytac wprost
        i miota sie biedaczek jeden ;))
        • Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:24
          W zasadzie, zeby byc bardziej okrutnym, to powinniśmy teraz zacząć: Ale, ale
          najlepsze przecież było jak się już z Piwnej wyniesliśmy...:)))) Piotr, czy to
          oznacza, że będziemy teraz czekac pół roku aż skończysz cały film?
          • rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:28

> Piotr, czy to oznacza, że będziemy teraz czekac pół roku aż skończysz cały film?

dobrze, ze mu sie film nie urwal ... ;-)))))))
        • Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:28
          nanta!!! napisał(a):

> Bo Rigel chce sie czegos dowiedziec ale boi sie zapytac wprost
          > i miota sie biedaczek jeden ;))

Gdyby w ten sposob zachowywalo sie jakies dziewcze z pewnosci aby ja nazwali
          kokietką
          ;-))))

czy jest taka męska odmiana?
        • Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:31
          Jak chcesz, to ja Ci opowiem ze szczególami, jak się smialiśmy przez siedem
          godzin, jak popijaliśmy ziiiiiiimne piwko, jak jedliśmy z jednego talerza (a
          niektórzy to nawet innym z ręki jedli ;))), oraz jak oddawaliśmy sie wszelakim
          uciechom w lokalu...kurczę jak on sie nazywał (ten lokal,
          oczywiście ;))..."hulahula" chyba ;)
          Czy chciałbyś także wiedzieć, jak doskonale Nam się z Nantą tańczyło w rytm
          takich praebojów, jak "Lambada2001"??I nawet Nas pokazywali na telebimie, tak
          Nam dobrze szło... ;))
          Poniewaz jednak w/w lokal nie wykupił praw do publikowania Naszego wizerunku,
          musiałyśmy wciąz ukrywac sie przed wścibskimi kamerami... ;)

No i jak Rigel? Co Ci opowiedzieć jeszcze?
          • rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:34

> No i jak Rigel? Co Ci opowiedzieć jeszcze?

lepiej juz nic wiecej, i tak leze juz pod biurkiem .... ;-(((
            ciesze sie, ze jestescie zadowoleni, naprawde ;-))))
            • Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:40
              oj, to widać, aż blask Cię otacza jakiś z tego cieszenia...tyle że jakiś
              taki...zielonkawy jest blask ten...ale od czego??? Przecież nie jesteś
              zazdrosny Rigel, nie???

• rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:42

> Przecież nie jesteś zazdrosny Rigel, nie???

jak to nie? ;-))))))

• Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:51
                  he, he...i bardzo dobrze!!!
                  Ni no,żartuję, Nam też Ciebie brakowało, dlatego postanowiliśmy sobie o Tobie
                  porozmawiać, żeby choć duchem był przy Nas ;)))))))))))))
                  Mieliśmy nadzieję, że Twoje uszy powiedziały Ci, jak bardzo o Tobie
                  mysleliśmy... ;))
                  • rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:53

> Mieliśmy nadzieję, że Twoje uszy powiedziały Ci, jak bardzo o Tobie
                    mysleliśmy... ;))

jak czytalas posty na poczatku, to wiesz, ze nie uszy mialem czerwone tylko
                    cholerna zgage ;-(
                    • Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:00
                      Nie czytałam postów na początku, bo jak bym sie tym zajęła, to w ogóle nie
                      miałabym czasu dorzucić trzech groszy od siebie...a ja tak bardzo to lubię ;)))

A cóż to? Zgaga? Od czego???? ;))
                      • rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:02

> A cóż to? Zgaga? Od czego???? ;))

pewnie od tych mieszanek "wybuchowych" ;-))))))
                        • Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:31
                          A, pewnie znowu cos ominęłam na forum, co?
                          Czy może chodzi o tradycyjne, łikendowe mieszanki?? Bo jeśli tak, to trudno
                          będzie mi znaleźć w sobie choć odrobinę wspólczucia... ;))))))))
          • Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:38
            no własnie... ten taniec...Eeeech mówię Ci Rigel, było co podziwiać. Dość
            powiedzieć, że w czasie kiedy dziewczyny oddawały się tej rozrywce, żaden z nas
            nie był w stanie wcelowac kulą w te dziwne ludziki na końcu toru;))))
            • Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:45
              Pablos, mówiłam przecież-w to podłużne, białe, z malym czerwonym paseczkiem...a
              Ty jak nie w tą długą szarą rynnę po boku, to w jakieś ludziki...
              mam nadzieję, że ten facet od obslugi torów dostał jakąś premie za to, że stał
              sie tego wieczoru celem dla Ciebie ;)))
              • nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:49
                Fuego,
                oni mieli trafiac podluznym w dziurke !!!!!!!!!!!!!!!
                umieram ;)))))))
                • Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:06
                  A bo to dlatego, ze co chwilę zmianiałyście zasady. Najpierw podłużnym w
                  dziurkę, potem okrągłym w podłużne. I ... tego... i z paseczkiem. Wszystko się
                  nam pokręciło. A co do tego gościa, to nie mogłem się po prostu powstrzymać. On
                  tak śmiesznie uciekał zygzakiem.
                  • nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:07
                    ale i tak go dopadles kiedy ze tak powiem
                    nadstawil swoje najczulsze miejsce do strzalu ;)))))))0
                    • Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:20
                      A potem biedaczek tak zabawnie kulał;))))
                      • nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:24
                        kulal a potem sie czolgal, bo go Behemot zalatwil na cacy!
                        jednym celnym rzutem za 12 pkt !!!!!!!!!;)))

• Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:31
                          Tylko powiem Ci, że mnie to te zęby co je na torze zostawił, przeszkadzały. Nie
                          dość, że kula na nich podskakiwała, to jeszcze świeciły w tym stroboskopie;))
                          • nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:33
                            zeby to male piwo,
                            ja nie moglam w nic trafic, bo mnie ciagle zamiast
                            kulki wypadala jego glowa i zlosliwiec
                            nioe trafial nic tym swoim czerepem
                            a Piotr mi powiedzial ze to wina mojej kiecki !!!!;)))
                            • Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:38
                              eeeeeeeeee, a moim zdaniem to ten Pan kulał od początku, a po tych celnych
                              strzałach, to on co najwyżej usiąść do końca życia nie będzie mógł...
                              A ta głowa to nie jego była, bo, powiedzmy to szczerze...zapach to miała
                              nieco "wczorajszy" ;)))))))))))
                            • Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:50
                              A mówilismy, żebyś chociaż te szpilki zdjęła, to nie. Ta elegancja kiedyś Cie
                              zgubi;)))
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 14:29
      Pablos-ja sie dopiero rozkrecam!:).Za chwil pare zaczne podprogowo zachecac do
      zbiorowej pokuty(mniam!!!).To dopiero bedzie zabawa:)))Niech tylko obmysle
      jeszcze metode...hmmm....mysle....
    • Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 14:43
      Od tego myslenia(obmyslania metody) chyba glowa zaczyna mi odmawiac
      posluszenstwa wiec wybieram sie na spacer(no,na taki dluzszy spacer).
      Oj,duszno mi,duszno...powietrza!!!!
      Nic-wychodze:)
      • chris_45 Re: FORUMOWICZE ORGANIZUJCIE SPOTKANIA !!! 24.09.01, 15:14
        Zorganizujcie koniecznie następne. My Warszawiacy przyjedziemy kupą...
        • rigel Re: FORUMOWICZE ORGANIZUJCIE SPOTKANIA !!! 24.09.01, 15:16
          chris_45 napisał(a):

> My Warszawiacy przyjedziemy kupą...

a pozniej co? co po Was zostanie???? ;-)))))
          • chris_45 Re: FORUMOWICZE ORGANIZUJCIE SPOTKANIA !!! 24.09.01, 15:42
            Liczymy na to że kupy nikt nie ruszy....
    • rigel juz wystarczy 24.09.01, 15:37
      na dzisiaj wystarczy tych wspominek, nie myslicie?

ciesze sie, ze wy sie cieszycie
      trzymajcie sie cieplo i sucho
      do jutra
      • Gość: piotr_c Re: juz wystarczy , może ? IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 15:46
        wiecie właśnie zobaczyłem ze nasze dwa wątki liczą juz prawie 310 listów .
        więcej miały tylko czar PRL i najgłupszy dowcip (377 ) ale one rosły od połowy
        lipca. A my w jeden dzien ......
        • nanta!!! to znecajmy sie dalej 24.09.01, 15:49
          i do wspomnien.......... ale juz;))

• Gość: pablos Re: to znecajmy sie dalej IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:54
            Nanta słoneczko, Ty jesteś jednak szatan nie kobieta!!! Ty masz niespożyte
            siły!! Słuchajcie, a może powiemy im jak było naprawdę co? Wywalmy to z siebie
            wreszcie!!!
            • nanta!!! Pablos, jestes moje guru!!! 24.09.01, 15:56
              mow tak dalej to mniod na moje uszka ;)))
            • rigel Re: to znecajmy sie dalej 24.09.01, 15:57

> a może powiemy im jak było naprawdę co? Wywalmy to z siebie
              > wreszcie!!!
              nooo, na to jeszcze moge chwile poczekac .... ;-)))))
        • rigel Re: juz wystarczy , może ? 24.09.01, 15:52
          wątek "wstaaawac" mial dokladnie 299 postow w jeden dzien. rekord swiata i
          okolicy.
          moje gratulacje ;-)))
          • Gość: pablos Re: juz wystarczy , może ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:57
            rany jak ten czas leci!!! Wydawać się mogło, że Rigel dopiero co się żegnał
            słowami "do jutra" i juz jest znowu. Cholera, znowu gdzieś cała noc sie
            podziała ;)))))
            • rigel Re: juz wystarczy , na pewno? 24.09.01, 16:00
              jak nie chcecie, zebym byl, to sobie pojde juz ;-((((
              i nie proscie mnie zebym zostal
              zegnajcie
              • nanta!!! Kochani do jutra 24.09.01, 16:01
                do jutra pa pa
                caluje wszystkich mocno mocno
                Nanta
                • Gość: pablos Re: Kochani do jutra IP: 194.139.172.* 24.09.01, 16:04
                  Do jutra. Papapa. O cholera, to już taka godzina? Rany Julek, zaraz koniec
                  zmiany, majster przyjdzie a tu ściana ledwo do połowy postawiona. Jezus
                  Maria!!! Czółko dla wszystkich.
              • Gość: pablos Re: juz wystarczy , na pewno? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 16:02
                Ależ nie!! NIe odchodź!!! A przynajmniej bądź tu jutro z nami rano dobrze?
                Pliiiiiiiiiiiis :)))))))))))))))))))))))))))
          • chris_45 Re: to rekord 24.09.01, 16:04
            to rekord w długości otwierania wątku na moim kompie
            chyba już tu więcej nie dam rady się dostać
            - a najlepszejest to, że to nie my otworzyliśmy ten temat
            Pozdrówki dla wszystkich (tych co byli i nie byli) Chris_45 (już niedługo
            Chris_46)
            • Gość: piotr_c Re: to rekord IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 16:15
              Ja bedę jeszcze do 17. Moge jeszcze chwile pogawedzić, o ile jeszcze ktos tu
              został po tak pracowitym dniu.
              • Gość: aniela Re: zamykam IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 16:46
                na klucz.
                • Gość: piotr_c Re: klucznik IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 16:55
                  Widzę jak chodzisz po watkach i gasisz światło. Chyba rzeczywiscie czas juz
                  spac.A opowiesz bajkę na dobranoc?
                  • Gość: aniela Re: klucznik IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 16:57
                    czuć od Ciebie piwem :) to znak że wyrosłeś z bajek.
                    • Gość: piotr_c Re: klucznik IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 17:02
                      Tak duzo to go nie było, gdzie mi tam do mistrzów. Ale dobrze, idę juz spać.
                      Czesc
                      • Gość: fuego Re: a ja się nie zgadzam... IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 18:10
                        na zamknięcie tego wątku!!!!
                        Co więcej, podciągam, podciągam...do góóóóóóóóóóóóóóóóóóory!!1
                        A to tylko po to, żeby wszyscy mogli się przekonać, jak rewelacyjnie się
                        bawiliśmy...i żeby mogli nam zazdrościć!!! ;))))))))
                        • Gość: kiciaf Re: a ja się nie zgadzam... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 18:21

> na zamknięcie tego wątku!!!!
                          > Co więcej, podciągam, podciągam...do góóóóóóóóóóóóóóóóóóory!!1
                          > A to tylko po to, żeby wszyscy mogli się przekonać, jak rewelacyjnie się
                          > bawiliśmy...i żeby mogli nam zazdrościć!!! ;))))))))

wszyscy wam zazdrościmy.
                          To bardzo miło kiedy okazuje się że nigdy nie widziani a wydaje się że dobrze już
                          się znający ludzie okazują się być fajni w rzeczywistości.
                          Przyznaj się fuego czego się spodziewałaś jadąc na spotkanie?
                          I co tak strasznie ważnego było o 17?

• Gość: o. O. jest z WAS dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 22:44
      ja znów na momencik, gąrące buziaczki przesyłam. Jako było nie było (ale jak
      dawno) jedez z inicjatorów spotkania przyznaję JESTEM Z WAS DUMNA, wiedziałam
      że to jednak nęcąca propozycja i aż mi żal, że nie mogłam być.
      Wieści o ewentualnym następnym spotkanku proszę kierować na oanonim@wp.pl,
      zapraszam nad morze. Tu pifko tanie i jakie ładne dziewczyny........
      • Gość: piotr_c Re: O. jest z WAS dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.uk.ihost.com 25.09.01, 09:19
        Cześc O
        Pomysły na nowe miejsce już sie pojawiały. Ale teraz może być jeszcze trudniej
        ci dojechać (Kraków ,Zakopane) :-). A naprawdę było warto. Ja sie napewno pisze
        na nastepne.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka