kinga_s 24.09.01, 08:16 Dzień dobry Państwu? No właśnie? Jak było na spotkaniu w sobotę? Czy ktoś chciałby mi coś opowiedzieć? Nie było mi w Wawie i baaaardzo żałowałam... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:20 zalowanie jest jak najbardziej sluszne.....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:22 masz rację Nanta - chyba nie będziemy "tutaj" opowiadać o szczegółach... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: *.ptf.com.pl 24.09.01, 08:23 aż tak źle ?:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
kinga_s Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:25 no taaaak, wiedziałam,że nie powinnam wyjeżdżać z Wawy... Szepnijcie choć słówko ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:26 kinga_s napisał(a): ... Szepnijcie choć > słówko ;)) szepcze teraz bardzo cichutko: "slowko" ... :)))) fajnie bylo i juz ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:30 no, może faktycznie, jakby były jeszcze ze dwie równie fajne babki... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:32 chris_45 napisał(a): > no, może faktycznie, jakby były jeszcze ze dwie równie fajne babki... Nanta, ja bym sie na woim miejscu obrazil ... przeciez wystarczy, ze byłas Ty!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:36 alez napisal "dwie rownie fajne babki" wiec nie ma o co sie obrazac :))) widocznie Fuego i ja na Chrisa to za malo!!!:)) a Chris, juz po pstragu, jak widze, co ???:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:42 No nie ..Nanta...pstrąg w pracy ? ale może chcesz jedną frytkę ? Rigel ! - może byś przestał już mnie atakować, gdybyś wiedział, że to ja osobiście wzniosłem toast "ZA ZDROWIE RIGLA !!!" - i żebyś słyszał te głośne oklaski ... Nanta ! - musisz potwierdzić !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:52 chris_45 napisał(a): > to ja osobiście wzniosłem toast "ZA ZDROWIE RIGLA !!!" - i żebyś słyszał te głośne oklaski ... to dlatego tak mnie zgaga meczyla????? w oklaski moge uwierzyc ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 09:28 Cześc. Było genialnie, lepiej niz sobie mogłem wymażyć. Tylko dramatyczne wezwanie do Fuego skróciło zabawę. Dokładniejszej relacji oczekujcie około 11 od Bechemota. Niestety NIE bedzie fotoreportarzu . Z powodu awarii napędu aparatu wszystkie zdjęcia znalazły sie na pierwszej klatce. Niektórzy mogli by się ucieszyć ze znikniecia pojedyńczych zdjęć ale strata całej dokumentacji pogrążyła mnie w głebinach smutku. Aparat bedzie leżał w serwisie ja na kozetce lecząć depresję. Nie pozostaje nic innego jak powtórzyć wszystko jeszce raz. I TO SZYBKO !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 08:40 Poprawka, pod kolumna był tylko piotr. A i to przez chwilę. A poza tym dzień dobry w poniedziałek, że tak sobie pozwolę skłamać. A co do spotkania, to rzec można: szkoda, że Państwa tam nie było. Jednak zasadnicze pytanie brzmi: Gdzie jest fuego, widziana ostatni raz w pociągu relacji W-wa-Łódź???!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 24.09.01, 08:42 Rozgladam sie, rozgladam, tu jej niema, pytanie brzmi: co jej zrobiliscie, że jej nie ma? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 08:51 Gość portalu: mreck napisał(a): > Rozgladam sie, rozgladam, tu jej niema, pytanie brzmi: co jej zrobiliscie, że > jej nie ma? pewnie siedzi jeszcze w tym pociągu .... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Fuego poszukiwana 24.09.01, 08:42 odnajdzie sie jak dotrze do pracy? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Fuego poszukiwana 24.09.01, 08:49 Nanta i Pablos - musicie potwierdzić to co napisałem powyżej do Rigla !!! On mnie nadal nie lubi.... :( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Do Rigla 24.09.01, 08:52 Rigel, potwierdzam kazde slowo Chrisa odgniewaj sie na niego, ladnie Cie prosimy:))) wznosil toast na Twoj czesc!!! frytki? nie dziekuje ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Do Rigla 24.09.01, 08:54 nanta!!! napisał(a): > odgniewaj sie na niego, ladnie Cie prosimy:))) > wznosil toast na Twoj czesc!!! jak tak ladnie prosicie, to musze sie odgniewac ;-)))) nie ma sprawy Chris!! do nastepnej okazji .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Do Rigla IP: 194.139.172.* 24.09.01, 08:55 Przyłaczam sie do apelu. Miarą jego poświęcenia niech bedzie to, że liczne toasty za zdrowie Rigla wznosił piwem, którego nie lubi. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Do Rigla 24.09.01, 08:56 Gość portalu: pablos napisał(a): > liczne toasty za zdrowie Rigla wznosił piwem, którego nie lubi. a ja niestety w tym samym czasie bylem trzezwy do nieprzyzwoitosci... niestety ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Do Rigla IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:04 Eta sudzba cziełowieka. Eeech... Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do Piotra_c 24.09.01, 09:18 Piotrze - co z Tobą ! Czyżbyś już się zajął skanowaniem naszych zdjęć ze spotkania ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Piotra_c IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:25 No własnie!! A nie niepokoi Was brak Behemoda? W końcu on z nas wszystkich pił największe wynalazki. A teraz milczy.... Poza tym powtarzam apel: Fuego proszona jest o pilny kontakt. Grono przyjaciół sie niepokoi. Jezu teraz sobie przypomniałem, że ona miała jeszcze w nocy jeździć po Łodzi jakimś tramwajem czy czymś w tym stylu? A jak nie miała biletu? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Piotr,Fuego i Behemod- prosze wracac!!!! 24.09.01, 09:29 a moze dogorywaja gdzies i potrzebuja forumowego wsparcia!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Piotra_c 24.09.01, 09:29 Gość portalu: pablos napisał(a): > ona miała jeszcze w nocy jeździć po Łodzi jakimś tramwajem > czy czymś w tym stylu? A jak nie miała biletu? z tego co pamietam, to Fuego mialal byc za motorniczego w tym tramwaju ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Piotra_c IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:31 czyli jest gorzej niż myślałem ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: dot. Behemoda 24.09.01, 09:31 Pablos masz rację - Behemod mógł zaniemóc po tych wszystkich niesamowitych drinkach ...Ten to ma fantazję... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: dot. Behemoda IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:35 Ja to się zacząłem niepokoić, jak zadeklarował, ze zmiesza to ostatnie z tym pierwzym i doda jeszcze tego, co niekt nie chciał nawet spróbować. Desperat:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Do Piotra_C 24.09.01, 09:37 nie bedzie zdjec??????????????? i tych do rozwodu tez nie????????????/ ide plakac do kata :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Do Piotra_C IP: 194.139.172.* 24.09.01, 09:48 Trzeba było zabrać mu ten aparat. Cos by sie uratowało. Cjociaz o Piotra to sie akurat nie martwię. Miał wszak kamizelkę;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: dot. Behemoda IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 09:39 Ludzie posłuchajcie siebie. Przecierz my jestesmy nadal przy stoliku :-) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dot. zdjec 24.09.01, 09:42 wiecie co? wydaje mi sie ze daliscie niezla plame... mieliscie tylko JEDEN aparat????? kazde z Was powinno miec aparat na takim spotkaniu... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dot. zdjec IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:44 to może opiszcie się wzajemnie własnymi słowami? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dot. zdjec 24.09.01, 09:45 Gość portalu: aniela napisał(a): > to może opiszcie się wzajemnie własnymi słowami? moze lepiej nie .... przed sniadaniem?????? Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: dot. piotra 24.09.01, 09:45 cześć Piotr - to Ty nie wyszedłeś z nami i jeszcze tam siedzisz ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dot. IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:47 aha opiszcie się nie przebierając w słowach Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: dot. 24.09.01, 09:48 Gość portalu: aniela napisał(a): > aha opiszcie się nie przebierając w słowach a cenzura to co? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Nie bedzie zadnych zdjec 24.09.01, 09:49 opisywania tez nie bedzie i juz!!!! ;))) cenzura, walsne slowa, hmm, zapamietamy to sobie i nastepnym razem zobaczycie, zgaga to przy tym bedzie pestka :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dot. IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:51 aha tak z dnia na dzien mam się odzwyczajać od jedzenia i przyzwyczajać do cenzury? poki PKW nie ogłosi oficjalnie, cenzury nei ma. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: dot. piotra 24.09.01, 09:51 Duchowo rzeczywiscie jaszcze tam siedzę. I ciągle sie chichocę , teraz ja wzbudzam zainteresownaie sasiadów w pracy. Zaraz będę musiał im wszystko opowiedziec. A co do jednego aparatu na takim spotkaniu to fakt, sam powinienem wziać dwa i kamerę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: dot. piotra IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 09:57 aha mówicie o sprawach tylko Wam wiadomych?:) ostentacyjnie to robicie żeby zawiśc wzbudzić:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: dot. piotra 24.09.01, 10:00 oczywiscie ze tak, bylas Aniela dobra nauczycielka :))) ciesz sie!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: dot. piotra 24.09.01, 09:59 nanta!!! napisał(a): > ale o kamizelce nie zapomniales!!!!! I całe szczęście, i całe szczęście. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:04 to kontynuujcie te wasze rozmowki kawiarniano-stolikowe ;-)))) ja musze troche popracowac ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anka Re: do tych co byli w W-wie IP: *.ptf.com.pl 24.09.01, 10:07 a co z tymi co nie byli ??? z nimi też nie będziesz rozmawiał :))))? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:09 Gość portalu: anka napisał(a): > a co z tymi co nie byli ??? > z nimi też nie będziesz rozmawiał :))))? może będę ... to zalezy od tego, kto chce rozmawiac ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do tych co byli w W-wie IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 10:10 aha myślisz ze pluli sobie do piwa korzystając z cudzej nieuwagi? myślisz że stać ich na to ? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:13 Aniela, az tak bardzo przykladu z Ciebie nie bralismy :)) Rigel, idz do pracy to szybciej wrocisz;))) teskno bedzie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: do tych co byli w W-wie IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 10:15 nanta aha to niedobrze. ludzie powinni dążyć do doskonałośći :) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:16 chyba juz kiedys wyjasnilysmy sobie sprawe doskonalosci ja Twoja obchodze lukiem i nawzajem :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:16 nanta!!! napisał(a): > Aniela, az tak bardzo przykladu z Ciebie nie bralismy :)) > Rigel, idz do pracy to szybciej wrocisz;))) > teskno bedzie :)) przytul sie do kogo innego ;-(((((( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel do Nanty 24.09.01, 10:21 nanta!!! napisał(a): > naprawde tego chcesz ?:))) nie chcę, ale to Ty decydujesz, nie? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:23 idz do pracy, szybciej wrocisz :)) przytulanie (na ktore reagujesz, maszyno n-generacji) poczeka .... ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:24 nanta!!! napisał(a): > przytulanie (na ktore reagujesz, maszyno n-generacji) poczeka .... ;)))) na zasadzie: czekaj tatka latka???? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:28 jak bedziesz tak stukal, to na pewno na tej wlasnie zasadzie...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:30 nanta!!! napisał(a): > jak bedziesz tak stukal, to na pewno na tej wlasnie zasadzie...;))) a jak mam stukać??? głośniej sie nie da .... ;-))))) klawiatura mi padnie ;-((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:34 nie glosnosc jest najwazniejsza, wybieraj inne klawisze, :))) ps. za ten dzwon to Ci sie dostanie poczekaj jak tylko sie spotkamy Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:40 nanta!!! napisał(a): > nie glosnosc jest najwazniejsza, wybieraj inne klawisze, :))) na przyklad które? te z cyferkami, czy moze raczej z F...ilestam??? > ps. za ten dzwon to Ci sie dostanie poczekaj jak tylko sie spotkamy juz sie nie moge doczekac... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:45 Ty sie tak nie ciesz niewiadomo kiedy kolejna impreza bedzie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:48 nanta!!! napisał(a): > Ty sie tak nie ciesz > niewiadomo kiedy kolejna impreza bedzie ;))) a kto tu mówil o kolejnej imprezie???? no, widzisz, znów cos obiecujesz i potem sie wycofujesz ... ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:52 rigel napisał(a): > a kto tu mówil o kolejnej imprezie???? ja mowilam, a Ty nie? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:55 nanta!!! napisał(a): > ja mowilam, a Ty nie? ;)) ja tam nic nie mówilem.... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 10:57 czy to znaczy ze ja gadam sama ze soba? tzn, ze ja chyba musze sobie kogos znalezc do rozmow bo tak sama do siebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 10:58 nanta!!! napisał(a): > czy to znaczy ze ja gadam sama ze soba? ze mna gadasz ... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:00 ale sam nastukales? ze Ty nic nie mowiles !!! zaczynam sie gubic..... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:02 napisalem tylko, ze nastepne spotkanie moze ewentualnie miec miejsce w Krakowie. Ty napisalas, ze jak mnie spotkasz, to pozaluje, wiec .... dawno nie zalowalem ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:06 a ja napisalam ze nie wiadomo kiedy to ewentualne spotkanie/impreza sie odbedzie wiec nie wiem kiedy bedziesz....zalowal correct? ;) wiem ze gdzies tu jest kruczek, tylko gdzie, co? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:08 nanta!!! napisał(a): > wiem ze gdzies tu jest kruczek, tylko gdzie, co? ;)) a ja wiem, tylko nic Ci nie pomogę ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:11 nanta!!! napisał(a): > a dlaczego mnie to wogole nie dziwi? ;))) pewnie dlatego, ze nie jestes juz pampersem ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:23 pewnie tak ;)) i tak sie skonczyla niestety mila rozmowa z kims, kto nic nie powiedzial ;))) no chyba, ze sie odezwie?:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:24 za taaaaki komplement, to powinien dostać chocby jednego buziaka ... ;-(((( Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:27 wiec za ten komplement wyzej zainteresowany dostaje ode mnie goracego buziaka na poczatek ...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:28 nanta!!! napisał(a): > wiec za ten komplement wyzej zainteresowany > dostaje ode mnie goracego buziaka > na poczatek ...;))) to bedzie ciag dalszy????? jak ja to lubie ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:30 alez ja nie powiedzilam ze dalszy ciag bedzie rownie mily jak poczatek ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:32 ale jak poczatek byl taki mily to jest zawsze szansa, ze ciag dalszy nie bedzie gorszy, przynajmniej nie musi byc ... ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 11:34 szansa zawsze jest ;))) a dalej moze byc tylko lepiej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 11:54 nanta!!! napisał(a): > szansa zawsze jest ;))) > a dalej moze byc tylko lepiej ;) no, ja mam taka nadzieje, ze bedzie juz tylko lepiej .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 24.09.01, 12:08 nadzieje? Ty nie czekaj Ty sie bierz do roboty ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:14 Gość portalu: nanta napisał(a): > nadzieje? Ty nie czekaj Ty sie bierz do roboty ;)) rekawy juz podwinalem... jeszcze cos powinienem????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:22 nanta!!! napisał(a): > podwinac?? a nie wiem co masz nasobie?:)) a co mozna miec na sobie w taka pogode????? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:27 nie wiem, ja nie wiem, bo nie mam takiej pogody jak Ty? a co mozna miec ?))) pomaranczowe ponczoszki, co? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:29 nanta!!! napisał(a): > nie wiem, ja nie wiem, bo nie mam takiej pogody jak Ty? > a co mozna miec ?))) > pomaranczowe ponczoszki, co? ;) pomaranczowe ponczoszki mam zarezerwowane na spotkanie z Wami ... ;-))) i na codzien ich nie uzywam Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:32 na codzien sa zielone? uwazaj bo mreck sie moze pomylic i Cie wezmie za zabke...;) a wtedy, ho ho h o;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:39 nanta!!! napisał(a): > na codzien sa zielone? > uwazaj bo mreck sie moze pomylic i Cie wezmie za > zabke...;) a wtedy, ho ho h o;))) nie zielone, tylko granatowe w czerwone paski, a Mreck nie siegnie do mnie z tego bajorka ;-)))) (mam taka nadzieje, ze blizej mu bedzie do Ciebie) ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:42 alez on mnie nie ruszy, dowodu nie widzial, zeboscisku dostaje na moj nick, jak nic dorwie sie do Ciebi nawet w tych pasiastych ponczochach;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:46 nanta!!! napisał(a): > alez on mnie nie ruszy, dowodu nie widzial, ja tam moge bez tego dowodu .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:48 a pisales kiedys :"ja juz nie moge"...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 12:50 nanta!!! napisał(a): > a pisales kiedys :"ja juz nie moge"...;))) tyle juz pisalem, ze pewnie i to tez. ale takie zdanie wyciagniete z kontekstu o niczym jeszcze nie swiadczy. Nie znasz moich mozliwosci i ukrytych talentow. a jest ich sporo, tego jestem pewien ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 12:56 to "ja nie moge" mialo zwiazek z OCZAMI !!!:)) a w Twoje talenta i mozliwosci nie watpie na razie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:02 nanta!!! napisał(a): > to "ja nie moge" mialo zwiazek z OCZAMI !!!:)) a cos sobie przypominam, nie moglem juz patrzec na Ciebie????? ;-)))) > a w Twoje talenta i mozliwosci nie watpie na razie...;) nooo, pozniej tez nie bedziesz .... zalowac ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: do Nanty IP: 19.150.112.* 24.09.01, 13:12 pod wzgledem patrzenia nie jestes wyjatkiem wszyscy sie mruza jak mnie widza, ja tez ;) ja nie bede pozniej zalowac? a skad takie przypuiszczenie ze wogole bedzie jakies pozniej???:) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:17 Gość portalu: nanta napisał(a): > a skad takie przypuiszczenie ze wogole bedzie jakies pozniej???:) znowu dostaje kosza??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:30 nanta!!! napisał(a): > tak szybko rezygnujesz? :))) ja nigdy nie rezygnuje!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:38 nanta!!! napisał(a): > no to sie ciesze!!! jak Ty się cieszysz, to ja tez sie ciesze jeszcze bardziej ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:42 zebysmy sie tylko nie zacieszyli na amen;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:45 nanta!!! napisał(a): > zebysmy sie tylko nie zacieszyli na amen;))) wtedy spoczniemy w jednej mogile z napisem "zacieszeni na smierc" ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 13:47 hm, tzn po smierci tez z Toba? :))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:48 nanta!!! napisał(a): > hm, tzn po smierci tez z Toba? :))))))))))))))) na to wyglada.... cała wiecznosc przed nami ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 13:58 nanta!!! napisał(a): > ja sie chyba w tym nie odnajde ;)))) spokojnie, jestes ze mna, a ja Ci nie dam zginac ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:04 no i w tym momencie naprawde zaczelam sie bac ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:07 nanta!!! napisał(a): > no i w tym momencie naprawde zaczelam sie bac ;))) czego skarbie? mnie czy wiecznosci? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:11 a czy to jakas roznica? Ty przez wiecznosc czy wiecznosc z Toba? na jedno wychodzi ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:15 nanta!!! napisał(a): > a czy to jakas roznica? > Ty przez wiecznosc czy wiecznosc z Toba? > na jedno wychodzi ;))) i oba rozwiazania sa wspaniale .... tak czy inaczej bedzie SUPER ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:16 to jest autokryptoreklama!!!! ladnie to tak? ;)) a towar swiezy jest ?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:20 nanta!!! napisał(a): > a towar swiezy jest ?:))) swiezutki, extra gatunek i jeszcze na gwarancji .... ;-)))) ... Pani sprobuje .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:23 a gwarancja ile? 12 m-cy? to ja chyba nie moge sprobowac bo mnie prokurator dozywocie da ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:29 nanta!!! napisał(a): > a gwarancja ile? 12 m-cy? > to ja chyba nie moge sprobowac bo mnie prokurator dozywocie da ;)) gwarancja dozywotnia, pozniej jest jeszcze rekojmia, a prokurator to chyba do mnie moglby miec pretensje ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:31 o, to towar wart zachodu? ;))) ale ja pifko moge pic i dowodzik mam, nie boj prokuratora ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:35 nanta!!! napisał(a): > nie boj prokuratora ;))) czy ja napisalem, ze boje sie prokuratora? nie! ja sie nawet Mrecka nie boje, a on jest gorszy od kilku prokuratorow razem wzietych. Co najwyzej moge sie bac samego siebie .... ;-)))) no, ale jak Ty sie mnie nie boisz .... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:38 > Co najwyzej moge sie bac samego siebie .... ;-)))) oooooooooooooooooo? ;))) >no, ale jak Ty sie mnie nie boisz .... ;-))))) wcale w wcale ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:41 nanta!!! napisał(a): > wcale w wcale ;)) chociaz jedna ... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:44 rigel napisał(a): > chociaz jedna ... ;-))))) wyczowam rozzalenie w glosie tylko jedna.......... ;( Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:49 nanta!!! napisał(a): > tylko jedna.......... ;( nie "tylko jedna" tylko "aż" ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Nanty 24.09.01, 14:53 "i to jaka" trseba bylo dodac z uprzejmosci i wrodzonej grzecznosci ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Nanty 24.09.01, 14:55 nanta!!! napisał(a): > "i to jaka" trseba bylo dodac > z uprzejmosci i wrodzonej grzecznosci ;)))) powiedzmy, ze to bylo w domysle .... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: do tych co byli w W-wie IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 24.09.01, 10:15 pewnie nie pluli, ale palce to chyba sobie maczali. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 10:18 oczywiscie, moczylismy cale nogi w cudzym piwie ale bylo fajnie ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do tych co byli w W-wie 24.09.01, 11:14 Drogi mrecku, miej swiadomość że tym piwem wzniślismy toast równiez za ciebie (czyli wszystko jak należy) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:18 Ja np. myślę, że Ci forumowicze którzy nie byli na spotkaniu 22.IX. powinni się jednak zmobilizować i zainicjować następne spotkanie - może w jakimś innym miejscu, żeby więcej chętnych mogło wziąć udział... Myślę, że uczestnicy naszego spotkania (warszawsko-łódzkiego) mnie poprą - naprawdę warto ! Niezapomniane przeżycia i mnóstwo dobrej zabawy. Polecamy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:22 chris_45 napisał(a): > Ja np. myślę, że Ci forumowicze którzy nie byli na spotkaniu 22.IX. > powinni się jednak zmobilizować i zainicjować następne spotkanie - może w > jakimś innym miejscu, żeby więcej chętnych mogło wziąć udział... np. w Krakowie???? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:24 albo zakopane? dodatkowe atrakcje za darmo... ja juz sie pisze.... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:25 a po co zakopane, w Krakowie nie brakuje atrakcji: dzwon zygmunta... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:24 Zgadzam się. Następne spotkanie powinno być w innym miejscu. Np. na Piwnej 4 :))) W pewnym momencie musieliśmy opuścic lokal, bo nam kończyn do moczenia zabrakło. I przypadkowi współbeisiadnicy nie byli jakos chętni do nadstawiania kufli. Ludzie to sa dziwni. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:30 ale mowisz o Piwnej w innym miescie, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:32 nanta!!! napisał(a): > ale mowisz o Piwnej w innym miescie, nie? u mnie jest Piwna, ale knajpa ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:34 Każde miasto ma jakąś Piwną. Albo inną Browarną. Albo przynjamniej jakis spożywczak. Dla nas to bez różnicy. A jakby co, to zawsze mamy Chrisa, niech błogosławione bedą jego stada, który jest zawsze przygotowany;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikmik Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: *.telenergo.pl 25.09.01, 10:14 tak w Gdańsku na ten przykład, jest na starówce śliczna bo kamieniczna ulica Piwna z dużą ilością piwnych lokali Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: blue Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! IP: 64.124.150.* 26.09.01, 12:46 myślę, że w potoku postów nikt nie zauważył Twojej niesmiałej propozycji :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:10 Czyli są juz dwie propozycje. Zawsze to już jakis punkt zaczepienia choć rozrzut prawie maksymalny :-) Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:37 czy nowi będą mile widzani ??? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:46 No pewnie. Widziałaś ile było pracy aby to złożyć w całość. Było świetnie , a gdyby było nas więcej byłoby jeszcze lepiej. Odpowiedz Link Zgłoś
jaga!!! Re: Gdańsk! Gdańsk! Gdańsk! 26.09.01, 13:51 SUPER!!! Więc ja też chcę, może być Gdańsk, choć Kraków jest bliższy mojeju sercu. Powiedzcie tylko gdzie i kiedy, a będę na pewno. Gdyby była potrzebna pomoc w przygotowaniach w Krakowie to jestem gotowa :-) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:34 Kraków ? Piękne miasto i dobre miejsce. Rigel - mówię Ci zajmij się organizacją - nie będziesz żałował... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:36 co chcecie od Zakopanego? ladnie miast, w gory by sie poszlo, na trawke widoki poogladac byloby wielkie picie na kasporwym;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:39 nanta!!! napisał(a): > byloby wielkie picie na kasporwym;))) chyba w Kasprowym, bo na kasprowym nie podaja napojów ... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:44 na kasprowym, napoje by sie wnioslo lub wjechalo... ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aga Re: IP: *.unregistered.formus.pl 24.09.01, 11:10 rigel napisał(a): > chyba w Kasprowym, bo na kasprowym nie podaja napojów ... Chyba nie byłeś na Kasprowym :)) Podają pićku ( ciepłe i zimne, np. piwko) i jedzonko ( ciepłe i ziemne )!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:41 Własnie. Może byłoby trochę mokro, ale za to jaki znakomity kontakt z przyrodą. Śmiechom i zabawom nie byłoby końca. Tylko Behemoda trzeby pilnować, bo tam to dopiero pokazałby na co go stać;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:43 Pablos, uspokoj sie, walsbie oplulam monitro cholera, ja pracowac nie moge w takich warunkach ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do tych co nie byli w Warszawie IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:50 Zgadzam się. Współcześni pracodawcy polscy nie maja za grosz przyzwoitości. Tylko wymagają, a juz zapewnic warunków do pracy to nie łaska!!! No to co z tym Zakopanym?? Tylko błagam, nie róbmy spotkania w grudniu, bo bedzie się ciężko do trawy dokopać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: do tych co nie byli w Warszawie 24.09.01, 10:52 Kraków może być. Po ostatnich doswiadczeniach moge jechac z wami w dowolny koniec wszechświata/świata * * Niepotrzebne skreslić Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 10:50 :-)))))) no i jak było ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:53 rararararara... po prostu:))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 10:52 Pablos-dzieki za troske wyrazona gdzies tam posrodku:)))Tylko Ty jeden tu o mnie pamietasz ...Ah-lezka mi sie zakrecila:))) I jeszcze jedna jak pomysle,ze nici ze zdjec: ((( Ja bije wlasnie raz jeszcze gromkie brawa dla fuego.Jako jedyna pofatygowala sie przyjechac z poza Wawy.Fuego-jestes wielka!!! PITORZE C-pomysl z kamera rewelacyjny(szkoda tylko,ze po fakcie:((() MRECK-blagam,nie wspominaj nic juz o palcach!!!:))))Palce,pewna czynnnosc no i...lustra byly tematem przewodnim... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 10:55 JA JESTEM W PRACY, PRZESTANE WAS CZYTAC BO INACZEJ MNIE WYWALA Z ROBOTY :DDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.116.214.* 24.09.01, 10:58 No cóż..... każdy ma jakiś wybór ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 10:59 probelm polega na tym, ze ja nie jestem KAZDY tylko nanta ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 195.116.214.* 24.09.01, 11:03 yhy Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:08 aha,hm, itd. ;)))))))))))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 10:59 Za pózno !!! Właśnie robię konferencje prasowa dla kolegów. Nie dało sie logicznie wyjasnic dlaczego tak spływam z fotela na podłoge :-) Przygotuj sie na to samo. Nie zapomnij zaprosic szefa (tego od ptaszków) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:02 Ale o co chodzi?? Czy jest tutaj ktoś niespokojny? Chwileczkę..... Nie no w porządku, puls 72, oddech równy. Nanta ja sie zaczynam niepokoić. Prosze nie pić tyle kawy!! Błagam, bo nam sie wykończysz, a Religa teraz bardzo zajęty.. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:04 ja juz sie sama wykanczam a Wy mi pomagacie i to skutecznie ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:02 Piotr, ja od rana leze pod biurkiem i dzieki najwyzszemu szef tego niewidzi, ale coraz bardziej podejrzanie patrzy na zaplakana i zasmarkana pracownice, ktora ciagle wyciera monitro ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:09 Teraz sobie uswiadomiłem, że Piotr wspominał o tych relaksujących wróbelkach, psia ich natura. Nanta nie ruszaj się!!! Juz montujemy ekipę ratunkową ze stoperami!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:14 za pozno. walsnie umarlam ....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:18 Buuuuuu i kto mnie biednego robaczka teraz przytuli w stanie najwyższej potrzeby??!! Jakże okrutny jest ten los... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:25 poprzytulam Cie ...posmiertnie tez bedzie fajnie.....;))) bede sie rozkladac w rekach.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:29 Magdzie Umer kiedys udało się zaśpiewać: Twoje oczy w moich rękah jakoś dziwnie pachną dziś. Będę miał okazję przekonac się jak to jest.... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:31 Pablos, bedzie jeszcze lepiej bedziesz mial w rekach "prawie wszystko"....;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:35 tyle szczęścia, tyle szczęścia!!! Czy ja biedny zasłużyłem sobie na to??? A tak sie ten poniedziałek zapowiadał ponuro:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 11:37 alez oczywiscie !!!! tylko nie zapomnij o masce na twarzy;: kamizelke pozycz od Piotra ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:51 Tylko rękawiczki bedę sobie musiał własne kupić. Łzy wruszenia lecą mi na koszule z napisem King Bruce Lee - Karate Mistrz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 19.150.112.* 24.09.01, 12:09 sluszna uwaga z rekawiczkami nie bedziesz musial rak myc....;)) a koszulka ladna musi byc.... taka meska ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:16 no masz!!! śliczności. Na ramionczka, z delykatnej siateczki, w kolorze indygo. Lata całe mie już służy ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 24.09.01, 12:21 Gość portalu: pablos napisał(a): > Lata całe mie już służy ;)))) pewnie nie jedno, co????? a pierzesz czasami, czy tylko wietrzysz????? ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: USPOKOJCIE SIE DO CHOLERY!!!!!!!!!!!!!!1 IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:46 Pożyczyłem ostatnio koledze i tak mi połamał, że teraz nawet postawić na balkonie nie można ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 10:57 Behemod!!! Kochany!!! Ty żyjesz!!! Ty naprawdę żyjesz!!!....... juz jestem spowrotem, odwaliłem tylko małą pielgrzymeczke na kolanach do drzwi i spowrotem (dalej nie było czasu). Jeszcze tylko niech Fuego wysiądzie z tego cholernego tramwaju i juz wszyscy sie znajda!! Takie szczęscie, takie szczęście. A teraz poprzytulajmy sie trochę... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:02 Bechemot, rozumiem że wszystko przygotowałeś i tylko szykujesz wielkie wejście. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 11:09 Piotrze-ten,tego... Jakby Ci to powiedziec....??? Co powiedzialbys o wielkim wejsciu JUTRO???:))) Pablos-to ciezkiej niedzieli(wszak po soku na mnie przyszla kolej fermentowac) udalo mi tu dotrzeci to naprawde ja!!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:12 Ciężar z serca mi spadł. I nie bądź taki skromny. Po soku!! Rzeczywiście!! jeszcze ktoś sobie pomyśli, ze to jakis niewiny grapefruicik był, czy co. A swoja drogą to figlarz jesteś. Takiego szatana soczkiem nazywać... no, no... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:18 Jutro? Popatrz jaki goracy watek, od rana nie schodzi ze szczytu. Masz szansę zabłysnać na skalę ogólnoswiatowa. Przeciez właśnie dlatego wszyscy sa tacy tajemniczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 11:22 Piotrze-pomyslimy,pomyslimy..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:25 Tylko, zeby było dużo obrazków, bo ja sie szybko męczę;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: relacja 24.09.01, 11:32 Ewentualnie możemy to pisac zbiorowo tak jak powieści w innych watkach. Ale to może potrwac tyle co sama impreza. A wtedy praca nanty bedzie w wielkim niebezpieczeństwie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: relacja 24.09.01, 11:36 Dzieki Piotrze za to, ze myslisz o mnie i moim chlebusiu, ktorego Pablos starannie chce mnie pozbawic ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 11:25 Pablos napisal: >>A swoja drogą to figlarz jesteś. Takiego szatana soczkiem nazywać... no, no... No-nie zapominaj,ze rozmawiasz z samym Behemodem!To do czegos zobowiazuje:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:29 Behemod to prawdziwy dzikus jest az mnie do dzisiaj w glowie sie kreci..... szczegolnie jak zaczal ten....soczek pic, ho ho ho !!!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:32 Zwierze prawdziwe z niego wyszło!!! A taki był na początku spokojny, prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:30 To sie rozumie samo przez się. A Fuego tym tramwajem to chyba już do Madrytu dojeżdża? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:33 a ja wam mowie ona siedzi n a Piwnej albo gra ....;) po prostu odwiedza mile katy...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:37 Myślisz, że tak ją te kulki wciągnęły? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 11:38 pewnie ze tak pojechala do tego tramwaja zobaczyla ze kiepsko to porwala pojazd szynowy i do W0wy, nas nie bylo to postanowila powspominac;))) i siedzi tam budulka i zawija te kuleczki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 11:41 ... a łyżka na to - niemozliwe!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nanta Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 19.150.112.* 24.09.01, 12:10 znaczy sie Fuego teraz w kuchni czy jak?;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 12:13 No tak....slowko sie rzeklo niejakiemu Piotrowi c i teraz trzeba to jedno slowko zamienic w kilakdziesiat.Kurcze-a po co to bylo dawac to slowko?:) Poczuwam sie niejako do obowiazku wiec...nakladam sluchawki,odpalam magnetofon,wlaczam jedna 17 kaset i oto( po krotce)co wydarzylo sie takiego podczas spotkania. Na poczatku bylo pytanie (poprzedzane niemala konsternacja na twarzy)osob wchodzacych do siedzacych juz przy stoliku"Forum na plaze?Gdy juz kolejny wchodzacy upewnil sie,ze dobrze trafil rozpoczynala sie ceremonia przedstawiania sie.Dodam tylko,ze z punktualnoscia bylo roznie...:) Po zabiegach formalno -zapoznawczych i upewnieniu sie,ze juz nikt wiecej nie dotrze rozpoczela sie dluuuugasna pogawedka(bo trwajaca do godzin wieczornych) na tematy rozne i rozniaste(och,sporo tego bylo wiec nie sposob tego wymieniac).Jak juz wspominalem wczesniej jedno jest pewne:tematami przewodnimi (poza samym forum i uwaga:forumowiczami!!!)byly palce(dwa),ich naprawde rozmaite zastosowanie:) no i lustra.Co niektorzy tak bardzo byli zafrapowani tematem luster,ze postanowili z wieksza lub mniejsza regularnoscia udawac sie do pomieszczenia,w ktorym zwyczajowo powinny one wisiec...Cala dluuuuugasna pogawedka byla przerywana olbrzymimi salwami smiechu(jesli smianie nie bylo przerywane pogawedka....).Tu warto dodac,ze szczeki nie wyrabialy sie i postanowily dac co niektorym wyraz swojego protestu w postaci skurczow... Gadu,gadu,a niektorym kiszki marsza grac zaczely...Tu uklony dla Pana kelnera,ktory najwyrazniej przejal sie naszym widokiem i postanowil spelniac nasze wszelkie zachcianki(ach-takich kelnerow to jak na lekarstwo....))))Rzecza jasna jest,ze wspolnota forumowa odezwala sie takze podczas konsumowania.... Po pewnym czasie kazdy cos tam przezuwal... Gdy tak obalany byl kolejny kufel chmielowego napoju(oj-niezly utarg mieli na nim tego dnia wlasciciele knajkpi) i gdy rozlegala sie kolejna salwa armatnia smiechu, zrodzil sie pomysl zmiany lokalu.I w ten oto sposob wyladowalismy na...kreglach...Miedzyczasie cala ekipa zaangazowala sie w utrzymanie jednej z forumowiczek na ziemi warszawskiej(bowiem ow forumowiczka raczyla nas wczesniej opuscic...naszczescie nie udalo sie jej!!!:)))Po paru rzutach kulami zenska reprezentacja zjadu postanowila zaangazowac nie tylko swe paluszki i raczki,ale cala reszte ciala. Idealnym miejscem do tego byl oczywiscie parkiet...Niestety- sploszone bacznym obiektywem kamery,ktora sledzila je niczym oko Wielkiego Brata zrezygnowaly z potakiwania w rytm muzyku umpa-umpa i ponownie zaszczycily swa obecnoscia czesc meska. Czas pedzil nieublagalnie i trzeba bylo odprowadzic na pociag wizytatorke z Lodzi.Nikt nie spodziewal sie jednak,ze wiaze sie to a to z gonitwa za autobusem,a to gonitwa do mostu,ktory zostal przegapiony...no i paniką,ktora wybuchla przed rozkladem jazdy pociagow(okazalo sie,ze wizytatorka z Lodzi do Lodzi chyba tego dnia nie odjedzie...).Na szczescie po raz kolejny Internet pokazal swa wyzszosc nad rozkladem drukowanym.I tu tym razem nie zawiodla forumowa wspolnota-zaraz po wybuchu paniki pojawily sie deklaracje uzyczenia swoich cztereh katow dla wspomnianej wizytatorki z Lodzi... Chusteczki poszly w ruch gdy znalazla sie ona w pociagu....Potem byly juz tylko usciski dloni(i nie tylko....) i kazdy rozszedl sie w cztery strony stolicy wiedzac,ze w poniedzialek znowu sie spotkamy:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel relacja Behemoda 24.09.01, 12:20 Stary, powiniens dostac za to Nobla z dziennikarstwa.... ;-)))) wszystko opisane i ani jednego konkretu... ;-)))) zartuje oczywiscie.... wspaniala relacja!!!! dzieki ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: relacja Behemoda 24.09.01, 12:26 Behemod narekach powinni Cie za to nosic!!! fantazaj Rigel, a co Ty wlasciwie chcesz wiedziec, co? powiedz, zadaj pytanie a moze uzyskasz odpowiedz;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:25 To tak to wyglądało?! Hmm.... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 12:28 Myślę że warto tu dodac że było 6 osób i 9 nicków co spowodowało ze odnależli się dawni znajomi (po wyrażeniu nadzieji że może jednak do tego nie dojdzie hi, hi) Pablos odebrał osobiste gratulacje od szefa lokalu za ilosc wypitego piwa (witamy mistrza) a nic nie wskazywało na to że zamierza na tym poprzestać. Że imiona z realu jakos nie pasowały do ludzi i w użyciu były jak codzien nicki Że Nanta dostała specjalny widelec do podgryzania Chrisa Kto doda cos dalej? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek NO W KOŃCU !!!! IP: 195.116.214.* 24.09.01, 13:32 SIĘ CZGOŚ O SPOTKANIU DOWIEDZIAŁAM !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 12:27 Rigel:Wezme sobie gleboko do serca Twa...hmmmm...lakoniczno-ironiczna ocene... Ciesze sie,ze jestesmy z godni w tym,ze:"wszystko opisane i ani jednego konkretu... ;-)))) Zapewniam Cie-caly czas mialem to na uwadze,aby zaden konkret nie zaprzatal Ci glowy:)W koncu jestes w pracy...wiec nie moge Cie dekoncentrowac.... Stary, powiniens dostac za to Nobla z dziennikarstwa.... ;-)))) wszystko opisane i ani jednego konkretu... ;-)))) zartuje oczywiscie.... wspaniala relacja!!!! dzieki ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 12:35 Piotrze c-mam nadzieje,ze choc w minimalnym stopniu wywiazalem sie z obietnicy?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 12:45 Będzie ci to policzone :-). Na następnym spotkaniu tez piszesz ? Na nastepne spotkanie też się piszesz? ( wobec tego ryzyka) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 12:52 Wydrukowałem sobie Twoje dzieło i powiesiłem przed nosem. I teraz jak sobie przypominam sobotę, to błogośc mnie jakas ogarnia. Wspaniała robota. To kiedy to będzie w Wyborczej? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 12:53 Gość portalu: pablos napisał(a): > To kiedy to będzie w Wyborczej? wyslij na adres: redakcja@poczta.gazeta.pl , moze wydrukuja ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 13:00 Dobra,dobra rigel-juz widze jak wzrasta naklad:))) I te wielkie bukwy na rozkladowce:RELACJA Z PIEWRWSZEGO SPOTKANIA FORUMOWICZOW FORUM NA PLAZE. Rozumiem,ze pierwszy ustawiasz sie w kolejce do kiosku?:))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 13:04 Gość portalu: Behemod napisał(a): > I te wielkie bukwy na rozkladowce:RELACJA Z PIEWRWSZEGO SPOTKANIA > FORUMOWICZOW FORUM NA PLAZE. ... z drugiego, jesli chodzi o scislosc, bo GW zorganizowala juz wczesniej spotkanie forumowiczow ;-(((( > Rozumiem,ze pierwszy ustawiasz sie w kolejce do kiosku?:))) kupie bez kolejki, nalezy mi sie sluzbowa ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel co zrobiliscie Fuego??? 24.09.01, 13:08 podobno po Piotrkowskiej jezdzi jakis tramwaj .... nie zatrzymuje sie na przystankach .... motorniczy plci zenskiej ma niewidzacy wzrok ... nie reaguje na zadne znaki i sygnaly ... ja sie pytam spokojnie, kto sie do tego przyczynil??? i przyznac sie bez bicia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: co zrobiliscie Fuego??? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:21 No właśnie rzecz w tym, że nic jej nie zrobilismy. Ona do tego tramwaju pchała sie na własne życzenie. I nie było sposobu, żeby ją zatrzymać;)) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Reakcje obsługi ! 24.09.01, 13:36 Ponieważ siedziałem twarzą do barmana często widziałem fajne reakcje na bardzo !!! głośno wypowiadane nasze i nie tylko nasze imiona : m.in. fuego, behemod, nanta, pablos, rigel, mreck, go go, iwa100 itd itp.... Trzeba to było widzieć !!!!rarararararara !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Reakcje obsługi ! 24.09.01, 13:40 chris_45 napisał(a): > Trzeba to było widzieć !!!!rarararararara !!!! a Wy, gamonie, mieliscie tylko JEDEN aparat, i do tego w nieodpowiednich rekach!!! zal mi Was (siebie zreszta tez, ze mnie tam nie bylo) ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: Reakcje obsługi ! IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 13:41 To była dodatkowa atrakcja. Najlepsze było to ze nie zawsze wiedział (biedaczek) co jest na poważnie a co zupełnie nie. Np widelec. Ale myslę że miał z nas taka sama zabawe jak my z niego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Reakcje obsługi ! IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:41 No masz Ci los!! Ja też siedziałem przodem do baru i nic nie widziałem (te kufle za duże były czy co?). A jakie były te reakcje? Obrzydzenie, niewiara, ekstaza, osłupienie, satysfakcja itd??? :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Reakcje obsługi ! IP: 195.116.214.* 24.09.01, 13:42 chris_45 napisał(a): > Ponieważ siedziałem twarzą do barmana często widziałem fajne reakcje na > bardzo !!! głośno wypowiadane nasze i nie tylko nasze imiona : m.in. > fuego, behemod, nanta, pablos, rigel, mreck, go go, iwa100 itd itp.... > Trzeba to było widzieć !!!!rarararararara !!!! hihihih.. na szczescie ze nie mieliscie do czynienie z zadną brygada antyterrostyczna ...z takimi pseudo ;-))))) r Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Reakcje obsługi ! IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:50 No nie wiem, tam sie kręcił jakiś gośc z krótkofalówką. Nie wykluczam, że sprawdził nas i wyszło mu, że to nie żadni terroryści, tylko co najwyżej wycieczka z Tworek przyjechała sie przy kufelku zrelaksować;))) A nie wiem, czy zauważyliście, że barman żegnał nas z mieszaniną ulgi i żalu na twarzy. To było ciakawe. Piotr, ile Ty w zasadzie zrobiłeś zdjęć w sobotę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: Reakcje obsługi ! IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 13:56 najlepszy był pierwszy moment . barman podszedł do nas z kartą a ja spytałem się: Fuego, Nanta, Bechemod co zamawiacie? To zrobił naprawde duze oczy, ale potem trzymał sie dzielnie. A wiesz Kwiatku jak dziewczyny sie odszykowały ?? Fiu fiu !! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: Reakcje obsługi ! IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:05 Gość portalu: piotr_c napisał(a): > najlepszy był pierwszy moment . barman podszedł do nas z kartą a ja spytałem > się: Fuego, Nanta, Bechemod co zamawiacie? To zrobił naprawde duze oczy, ale > potem trzymał sie dzielnie. > A wiesz Kwiatku jak dziewczyny sie odszykowały ?? Fiu fiu !! Ależ Piotrze domyślam się ... hihihi Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Reakcje obsługi ! 24.09.01, 13:58 Miałem wrażenie, że biorą nas za uciekinierów z jakiegoś domu bez klamek... A jeszcze jak co chwila Piotr_c wyciągał z plecaka kamizelkę, która mogła dobrze robić za taką z wiązanymi rękawami...to było świetne...! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Reakcje obsługi ! IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:03 Święte słowa. tak się wachlował tą kamizelką, że barman mimo przejmującego chłodu dzwi nie zamknął ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 13:47 A slusznie,slusznie rigel-bij sie teraz mocno w piersi,za to,ze Ciebie nie bylo (inni,ktorzy rowniez sie nie pojawili prosze,aby zrobili to samo).Naprawde jest czego zalowac!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 13:50 dzieki Bogu ja siedzialam tylem do obslugi wiec to zostalo mi oszczedzone ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 13:51 Behemod daj spokój. Jak się zaczną wszyscy walić po klatach, to wszystkie relaksacyjne wróbelki wypłoszą. I jeszcze siuę kurteczka animalski przyczepią;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 13:56 o walsnie, Behemod przestan bo sie grapefrucik sfermentuje i zaczniesz po suficie lazic ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego A ja krótko i zwięźle IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:05 było suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuper!!!!!!!!!!!!! Dość powiedzieć, że już wieczorem dostałoam zakwasów mięśni odpowiedzialnych za uśmiech, rechot, oraz umieranie ze śmiechu ;) dodam także, że rodzice uznali, iż przebywanie przed ekranem kompa choć minutę dłużej skończy się dla mnie nie dość, że utratą zdrowia psychicznego, to , co gorsza, zawaleniem studiow i drastycznym spadkiem szans na światową karierę zwodową ;))) Dlatego gościem forum będę od dzisiaj nieczęsto, oj, rzadko nawet :((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: A ja krótko i zwięźle IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:15 Nie mówisz tego poważnie prawda??? Przecież dopiero teraz może sie to odbic na Twoim zdrowiu. Jakby rodzice nie popuścili, to zawsze możesz w ramach spacerów (dla zdrowia oczywiście) przypadkiem skręcić do jakiejś kawiarenki internetowej... A im wiecej spacerów, tym bedziesz zdrowsza:))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:17 Witaj Fuego Gość portalu: pablos napisał(a): > A im wiecej spacerów, tym bedziesz zdrowsza:))))))) a im wiecej kontaktow z forum, tym Twoje zdrowie psychiczne bedzie slablo ... ;-)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:21 przeciez nas nie zostawisz, co? samych na wilkow pozarcie?nie odchodz buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:26 a co? strach Cie obleciał???????? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:35 no pewnie ze tak ;))) boje sie ciagle .....;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:39 nanta!!! napisał(a): > no pewnie ze tak ;))) > boje sie ciagle .....;))) znowu sie boisz??? przeciez pisalem juz wczesniej, ze nie ma czego ... ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:42 to ja juz sie nie boje!!!!!!!!!!! skoro Ty tu jestes nic mi nie grozi (?) :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:44 nanta!!! napisał(a): > skoro Ty tu jestes nic mi nie grozi (?) :))) a co znaczy tej pytajnik?????? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:50 nanta!!! napisał(a): > a co moze znaczyc? ;))) nooo, taki pytajnik, to moze oznaczac wszystko, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:54 albo tylko to, co chcesz albo nie chcesz zeby oznaczal/nie oznaczal ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 14:58 nanta!!! napisał(a): > albo tylko to, co chcesz albo nie chcesz zeby oznaczal/nie oznaczal ;)) hmmm.... prawie wszystko?????? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:04 nanta!!! napisał(a): > moze nawet bez "prawie"?:))) kurcze, teraz to dopiero sie porobiło ;-)))) nie moglas wczesniej tego napisac? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:06 nie moglas wczesniej tego napisac? a co? zmienilo by to cos? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: A ja krótko i zwięźle 24.09.01, 15:10 nanta!!! napisał(a): > a co? zmienilo by to cos? ;)) jasne, nie musialbym tyle postow napisac ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:09 Ja tu do Was, ze mnie nie będzie niedługo, że to koniec, a Wy co???????????????/ Gadają i gadają!!A może by tak poużalać się trochę, posmucić??? Jezu!!Tak mi sie teraz zamarzyło...a jakby tak minuta ciszy, co??? ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:12 Gość portalu: fuego napisał(a): > Ja tu do Was, ze mnie nie będzie niedługo, że to koniec, a Wy co??????????????? > Gadają i gadają!!A może by tak poużalać się trochę, posmucić??? bo nikt w to nie moze jeszcze uwierzyc. ludzie czasami takie glupoty wypisuja na forum.... ;-))))) a maili tez nie bedziesz mogla pisac? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:12 przeciez ja juz wczesniej napisalam zebys tego nie robila i nie zostawiala mnie samej!!!! A ty mi nie odpisalas!!!!!!!!!!!!1 a buuu, i znowu ja !!! ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:20 przepraszam, ale jak na złość wszystko mi się dzisiaj otwiera jakbym juz w ogóle nie miała tu dostępu... :( Nie no, czasem coś naskrobię...wystukam raczej...ale nie za często.Tym bardziej, że od października znowu do szkoły... Dlaczego człowiek musi się uczyc całe życie, co???? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:22 Gość portalu: fuego napisał(a): > Dlaczego człowiek musi się uczyc całe życie, co???? bo całe życie pozostaje .... nie chce napisac czym, zeby nikogo nie urazic ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Cholera, użalać się!!!!!!!!! 24.09.01, 15:23 a musi przez cale zycie?:))) cholera tyle la w niswiadomosci zylam !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 13:56 Gość portalu: Behemod napisał(a): > A slusznie,slusznie rigel-bij sie teraz mocno w piersi,za to,ze Ciebie nie bylo > > (inni,ktorzy rowniez sie nie pojawili prosze,aby zrobili to samo).Naprawde jest > > czego zalowac!!! ja to nawet mam juz płuca odbite, od tego tłuczenia sie .. :-(( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 13:56 KURCZE Chris!!!Dlaczego nie powiedziales o tym barmanie wczesniej?!!Wrrrr... A swoja droga tez mnie zastanowila jego reakcja na nasze odchodne.Biedaczysko- pewnie mial niezly ubaw pozniej...Zreszta my tez! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:04 jestecie okrutni, wiecie? moglibyscie sobie darowac te szczegoliki ze spotkania ;;; ;-((((( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:11 no przeciez sami chcieliście szczegółów? Kwiatek, proszę natychmiast przestać walić się w piersi. Natychmiast. Bo Ci zaszkodzi!! Behemod Ty okrutniku. Widzisz do czego ludzi doprowadzasz?? Ale z toba to tak zawsze jak się "soczku" ze dwa dni w cześniej napijesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:11 rigel napisał(a): > jestecie okrutni, wiecie? > moglibyscie sobie darowac te szczegoliki ze spotkania ;;; ;-((((( Riegel nie przesadzaj, z tego co mówią nie było źle. Niech mówią. ;-)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:14 Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > Riegel nie przesadzaj, z tego co mówią nie było źle. Niech mówią. ;-)))))))) ja nie twierdze, ze bylo zle, tylko mogli by oszczedzic tych szczegolow o dobrej zabawie, bo mnie juz skreca z zazdrosci, ze mnie tam nie bylo ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:16 rigel napisał(a): > Gość portalu: Kwiatek napisał(a): > > > Riegel nie przesadzaj, z tego co mówią nie było źle. Niech mówią. ;-))))) > ))) > ja nie twierdze, ze bylo zle, tylko mogli by oszczedzic tych szczegolow o dobre > j > zabawie, bo mnie juz skreca z zazdrosci, ze mnie tam nie bylo ;-))))))) ojejej nooooo...cichaj... przeca wim o co Ci biega. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 14:14 Sam się dopytywałes o szczegóły popatrz wyżej , to masz. Lepiej by ci było z nami bo taka imperaz składa sie właśnie ze szczegółów. Pablos , serce mnie boli ale około 15 zdjeć Auuuuuuuuuuuuuu!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 14:14 Alez rigel!Przeciez sam narzekales na brak konkretow.... I jak tu Ciebie zadowolic,no...I tak nie dobrze i tak nie dobrze:) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:19 Bo Rigel chce sie czegos dowiedziec ale boi sie zapytac wprost i miota sie biedaczek jeden ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:24 W zasadzie, zeby byc bardziej okrutnym, to powinniśmy teraz zacząć: Ale, ale najlepsze przecież było jak się już z Piwnej wyniesliśmy...:)))) Piotr, czy to oznacza, że będziemy teraz czekac pół roku aż skończysz cały film? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? 24.09.01, 14:28 Gość portalu: pablos napisał(a): > Piotr, czy to oznacza, że będziemy teraz czekac pół roku aż skończysz cały film? dobrze, ze mu sie film nie urwal ... ;-))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kwiatek Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 195.116.214.* 24.09.01, 14:28 nanta!!! napisał(a): > Bo Rigel chce sie czegos dowiedziec ale boi sie zapytac wprost > i miota sie biedaczek jeden ;)) Gdyby w ten sposob zachowywalo sie jakies dziewcze z pewnosci aby ja nazwali kokietką ;-)))) czy jest taka męska odmiana? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:31 Jak chcesz, to ja Ci opowiem ze szczególami, jak się smialiśmy przez siedem godzin, jak popijaliśmy ziiiiiiimne piwko, jak jedliśmy z jednego talerza (a niektórzy to nawet innym z ręki jedli ;))), oraz jak oddawaliśmy sie wszelakim uciechom w lokalu...kurczę jak on sie nazywał (ten lokal, oczywiście ;))..."hulahula" chyba ;) Czy chciałbyś także wiedzieć, jak doskonale Nam się z Nantą tańczyło w rytm takich praebojów, jak "Lambada2001"??I nawet Nas pokazywali na telebimie, tak Nam dobrze szło... ;)) Poniewaz jednak w/w lokal nie wykupił praw do publikowania Naszego wizerunku, musiałyśmy wciąz ukrywac sie przed wścibskimi kamerami... ;) No i jak Rigel? Co Ci opowiedzieć jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:34 Gość portalu: fuego napisał(a): > No i jak Rigel? Co Ci opowiedzieć jeszcze? lepiej juz nic wiecej, i tak leze juz pod biurkiem .... ;-((( ciesze sie, ze jestescie zadowoleni, naprawde ;-)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:40 oj, to widać, aż blask Cię otacza jakiś z tego cieszenia...tyle że jakiś taki...zielonkawy jest blask ten...ale od czego??? Przecież nie jesteś zazdrosny Rigel, nie??? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:42 Gość portalu: fuego napisał(a): > Przecież nie jesteś zazdrosny Rigel, nie??? jak to nie? ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:51 he, he...i bardzo dobrze!!! Ni no,żartuję, Nam też Ciebie brakowało, dlatego postanowiliśmy sobie o Tobie porozmawiać, żeby choć duchem był przy Nas ;))))))))))))) Mieliśmy nadzieję, że Twoje uszy powiedziały Ci, jak bardzo o Tobie mysleliśmy... ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:53 Gość portalu: fuego napisał(a): > Mieliśmy nadzieję, że Twoje uszy powiedziały Ci, jak bardzo o Tobie mysleliśmy... ;)) jak czytalas posty na poczatku, to wiesz, ze nie uszy mialem czerwone tylko cholerna zgage ;-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:00 Nie czytałam postów na początku, bo jak bym sie tym zajęła, to w ogóle nie miałabym czasu dorzucić trzech groszy od siebie...a ja tak bardzo to lubię ;))) A cóż to? Zgaga? Od czego???? ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:02 Gość portalu: fuego napisał(a): > A cóż to? Zgaga? Od czego???? ;)) pewnie od tych mieszanek "wybuchowych" ;-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:31 A, pewnie znowu cos ominęłam na forum, co? Czy może chodzi o tradycyjne, łikendowe mieszanki?? Bo jeśli tak, to trudno będzie mi znaleźć w sobie choć odrobinę wspólczucia... ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 14:38 no własnie... ten taniec...Eeeech mówię Ci Rigel, było co podziwiać. Dość powiedzieć, że w czasie kiedy dziewczyny oddawały się tej rozrywce, żaden z nas nie był w stanie wcelowac kulą w te dziwne ludziki na końcu toru;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 14:45 Pablos, mówiłam przecież-w to podłużne, białe, z malym czerwonym paseczkiem...a Ty jak nie w tą długą szarą rynnę po boku, to w jakieś ludziki... mam nadzieję, że ten facet od obslugi torów dostał jakąś premie za to, że stał sie tego wieczoru celem dla Ciebie ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 14:49 Fuego, oni mieli trafiac podluznym w dziurke !!!!!!!!!!!!!!! umieram ;))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:06 A bo to dlatego, ze co chwilę zmianiałyście zasady. Najpierw podłużnym w dziurkę, potem okrągłym w podłużne. I ... tego... i z paseczkiem. Wszystko się nam pokręciło. A co do tego gościa, to nie mogłem się po prostu powstrzymać. On tak śmiesznie uciekał zygzakiem. Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:07 ale i tak go dopadles kiedy ze tak powiem nadstawil swoje najczulsze miejsce do strzalu ;)))))))0 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:20 A potem biedaczek tak zabawnie kulał;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:24 kulal a potem sie czolgal, bo go Behemot zalatwil na cacy! jednym celnym rzutem za 12 pkt !!!!!!!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:31 Tylko powiem Ci, że mnie to te zęby co je na torze zostawił, przeszkadzały. Nie dość, że kula na nich podskakiwała, to jeszcze świeciły w tym stroboskopie;)) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) 24.09.01, 15:33 zeby to male piwo, ja nie moglam w nic trafic, bo mnie ciagle zamiast kulki wypadala jego glowa i zlosliwiec nioe trafial nic tym swoim czerepem a Piotr mi powiedzial ze to wina mojej kiecki !!!!;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 15:38 eeeeeeeeee, a moim zdaniem to ten Pan kulał od początku, a po tych celnych strzałach, to on co najwyżej usiąść do końca życia nie będzie mógł... A ta głowa to nie jego była, bo, powiedzmy to szczerze...zapach to miała nieco "wczorajszy" ;))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: do Rigla, choć Słonko, wszystko Ci opowiem ;) IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:50 A mówilismy, żebyś chociaż te szpilki zdjęła, to nie. Ta elegancja kiedyś Cie zgubi;))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 14:29 Pablos-ja sie dopiero rozkrecam!:).Za chwil pare zaczne podprogowo zachecac do zbiorowej pokuty(mniam!!!).To dopiero bedzie zabawa:)))Niech tylko obmysle jeszcze metode...hmmm....mysle.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Behemod Re: JAK BYŁO NA SPOTKANIU FORUMOWICZÓW POD KOLUMNĄ? IP: 193.0.74.* 24.09.01, 14:43 Od tego myslenia(obmyslania metody) chyba glowa zaczyna mi odmawiac posluszenstwa wiec wybieram sie na spacer(no,na taki dluzszy spacer). Oj,duszno mi,duszno...powietrza!!!! Nic-wychodze:) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: FORUMOWICZE ORGANIZUJCIE SPOTKANIA !!! 24.09.01, 15:14 Zorganizujcie koniecznie następne. My Warszawiacy przyjedziemy kupą... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: FORUMOWICZE ORGANIZUJCIE SPOTKANIA !!! 24.09.01, 15:16 chris_45 napisał(a): > My Warszawiacy przyjedziemy kupą... a pozniej co? co po Was zostanie???? ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: FORUMOWICZE ORGANIZUJCIE SPOTKANIA !!! 24.09.01, 15:42 Liczymy na to że kupy nikt nie ruszy.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel juz wystarczy 24.09.01, 15:37 na dzisiaj wystarczy tych wspominek, nie myslicie? ciesze sie, ze wy sie cieszycie trzymajcie sie cieplo i sucho do jutra Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: juz wystarczy , może ? IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 15:46 wiecie właśnie zobaczyłem ze nasze dwa wątki liczą juz prawie 310 listów . więcej miały tylko czar PRL i najgłupszy dowcip (377 ) ale one rosły od połowy lipca. A my w jeden dzien ...... Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! to znecajmy sie dalej 24.09.01, 15:49 i do wspomnien.......... ale juz;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: to znecajmy sie dalej IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:54 Nanta słoneczko, Ty jesteś jednak szatan nie kobieta!!! Ty masz niespożyte siły!! Słuchajcie, a może powiemy im jak było naprawdę co? Wywalmy to z siebie wreszcie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Pablos, jestes moje guru!!! 24.09.01, 15:56 mow tak dalej to mniod na moje uszka ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: to znecajmy sie dalej 24.09.01, 15:57 Gość portalu: pablos napisał(a): > a może powiemy im jak było naprawdę co? Wywalmy to z siebie > wreszcie!!! nooo, na to jeszcze moge chwile poczekac .... ;-))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: juz wystarczy , może ? 24.09.01, 15:52 wątek "wstaaawac" mial dokladnie 299 postow w jeden dzien. rekord swiata i okolicy. moje gratulacje ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: juz wystarczy , może ? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 15:57 rany jak ten czas leci!!! Wydawać się mogło, że Rigel dopiero co się żegnał słowami "do jutra" i juz jest znowu. Cholera, znowu gdzieś cała noc sie podziała ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: juz wystarczy , na pewno? 24.09.01, 16:00 jak nie chcecie, zebym byl, to sobie pojde juz ;-(((( i nie proscie mnie zebym zostal zegnajcie Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Kochani do jutra 24.09.01, 16:01 do jutra pa pa caluje wszystkich mocno mocno Nanta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: Kochani do jutra IP: 194.139.172.* 24.09.01, 16:04 Do jutra. Papapa. O cholera, to już taka godzina? Rany Julek, zaraz koniec zmiany, majster przyjdzie a tu ściana ledwo do połowy postawiona. Jezus Maria!!! Czółko dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pablos Re: juz wystarczy , na pewno? IP: 194.139.172.* 24.09.01, 16:02 Ależ nie!! NIe odchodź!!! A przynajmniej bądź tu jutro z nami rano dobrze? Pliiiiiiiiiiiis :))))))))))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: to rekord 24.09.01, 16:04 to rekord w długości otwierania wątku na moim kompie chyba już tu więcej nie dam rady się dostać - a najlepszejest to, że to nie my otworzyliśmy ten temat Pozdrówki dla wszystkich (tych co byli i nie byli) Chris_45 (już niedługo Chris_46) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: to rekord IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 16:15 Ja bedę jeszcze do 17. Moge jeszcze chwile pogawedzić, o ile jeszcze ktos tu został po tak pracowitym dniu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: klucznik IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 16:55 Widzę jak chodzisz po watkach i gasisz światło. Chyba rzeczywiscie czas juz spac.A opowiesz bajkę na dobranoc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: klucznik IP: *.mst.gov.pl 24.09.01, 16:57 czuć od Ciebie piwem :) to znak że wyrosłeś z bajek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: klucznik IP: *.uk.ihost.com 24.09.01, 17:02 Tak duzo to go nie było, gdzie mi tam do mistrzów. Ale dobrze, idę juz spać. Czesc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: fuego Re: a ja się nie zgadzam... IP: *.man.lodz.pl 24.09.01, 18:10 na zamknięcie tego wątku!!!! Co więcej, podciągam, podciągam...do góóóóóóóóóóóóóóóóóóory!!1 A to tylko po to, żeby wszyscy mogli się przekonać, jak rewelacyjnie się bawiliśmy...i żeby mogli nam zazdrościć!!! ;)))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: a ja się nie zgadzam... IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 24.09.01, 18:21 Gość portalu: fuego napisał(a): > na zamknięcie tego wątku!!!! > Co więcej, podciągam, podciągam...do góóóóóóóóóóóóóóóóóóory!!1 > A to tylko po to, żeby wszyscy mogli się przekonać, jak rewelacyjnie się > bawiliśmy...i żeby mogli nam zazdrościć!!! ;)))))))) wszyscy wam zazdrościmy. To bardzo miło kiedy okazuje się że nigdy nie widziani a wydaje się że dobrze już się znający ludzie okazują się być fajni w rzeczywistości. Przyznaj się fuego czego się spodziewałaś jadąc na spotkanie? I co tak strasznie ważnego było o 17? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: o. O. jest z WAS dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.gdansk.cvx.ppp.tpnet.pl 24.09.01, 22:44 ja znów na momencik, gąrące buziaczki przesyłam. Jako było nie było (ale jak dawno) jedez z inicjatorów spotkania przyznaję JESTEM Z WAS DUMNA, wiedziałam że to jednak nęcąca propozycja i aż mi żal, że nie mogłam być. Wieści o ewentualnym następnym spotkanku proszę kierować na oanonim@wp.pl, zapraszam nad morze. Tu pifko tanie i jakie ładne dziewczyny........ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: piotr_c Re: O. jest z WAS dumna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1 IP: *.uk.ihost.com 25.09.01, 09:19 Cześc O Pomysły na nowe miejsce już sie pojawiały. Ale teraz może być jeszcze trudniej ci dojechać (Kraków ,Zakopane) :-). A naprawdę było warto. Ja sie napewno pisze na nastepne. Odpowiedz Link Zgłoś