baloo1 26.09.02, 07:36 Tu sie odbywa. Na tym watku. Zapraszam. Ali Ben Baloo Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tato! Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 07:58 Kłaniam. Zatem siorbmy, a neich tam... Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 08:40 Dzień dobry :)) rytualną małą czarną proszę Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 08:56 Cześć Wszystkim, cześć Chris. Śnił mi się dzisiaj Winnetou w towarzystwie rozchełstanych chłopek andaluzyjskich... co to znaczyć może? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:03 Za późno spożyłeś kolację może? A w kwestii rytualnego picia kawy pytanie mam, czy obowiązują stroje rytualne a jeśli tak, to jakie i czy na pewno. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:09 kolację jadłem o czasie, natomiast może to za sprawą wczorajszego grzechu nieczystości jest (drażniłem refora)? A stroje ludowe krakowskie obowiązują, kawka na poduszeczkach roznoszona, obrusy z zielonego sukna, a tle muzyczka spod stoliczka ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:00 Dzieńdobry! Podpisuję listę i nadstawiam kubeczek :) Odpowiedz Link Zgłoś
chris_45 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:07 może to znaczyć, że czas na nową opowieść o Dzikim Zchodzie... ale czy można drugi raz wejść do tej samej rzeki ? Tequilka - nigdy nie ma pewności.... ............... Chris niebardzowiedzącycotusięterazdzieje Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:17 jak miło zacząć dzionek od kawusi proszę duuuużą z mleczkiem ps. już Wam wysyłam śniadanko, nie dekarzem rzecz jasna, a gołębiem Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:28 Istoto , czy ja też moge dostać śniadanko ? Gołębiem . Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:35 oczywiście Piotrze jak tylko opanuję pocztę, która ma dziś podobno problemy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:41 acha , ujeżdzenie tego potwora wyzwaniem jest godnym rodeo, szczególnie przy masowym wysyłaniu ( lub dużych mas) :> Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:36 zaczynam juz jakiś podstęp wietrzyć czemu te gołębie tak mnie omijają? chętnie załapałabym się na to śniadanko :)) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:43 poleciał do Ciebie nie wiem czemu Cię ominął, może przesadzilaś wczoraj z magnezem i zadziałał na niego odpychająco ;) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:56 aha, odnalazł się całkiem zdrowy i cały :)) chyba wzrok mi szwankuje i nie wiem co na to zażyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 10:50 Maga, jak wzrok szwankuje to najlepiej pójść do okulisty;o))) witam wszytskich, robię sobie samodzielnie (sic!) jaśminową herbacinę u uciekam w stronę ciurka;o))) przyjdę tak koło 15-stej na lancz;o) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:23 Chris , fajnie że jesteś. Jak cię można namierzyć na żywo ? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 09:52 dla mnie wode mineralna z obnizona zawartoscia sodu, poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 10:39 ja dziekuje za kawe od ciebie! a innych pozdrawiam i zycze milego picia! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 12:16 timit napisał: > ja dziekuje za kawe od ciebie! a innych pozdrawiam i zycze milego picia! ??? Nie ma obowiazku picia ze mna, fakt. Tym niemniej jakis przypis wyjasniajacy przydalby sie. B. troche zdezorientowany Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 12:18 Wyjasnienie moze byc publiczne lub na priva. B. ciagle zdezorientowany. Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:08 Chwileczke, Timit ... Czy ja Ciebie poddaje ostracyzmowi, czy Ty mnie masz zamiar w ten sposob doswiadczyc ? Powaznie i bez cienia zlosliwosci sie pytam (naprawde), bo nie rozumiem. Jak dotad niczego takiego nie zauwazylem. Zdaje sie, ze do tej pory dochodzilo do wymiany postow, nie? B. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:13 no chyba nie do konca..ciagle wykrywanie kim jest/skad sie wzial/jak to sie stalo...nie dot to tylko ciebie...tak ogolnie mnei naszlo...i nazwalem to "ostracyzmem" choc dokladnie tym to nie jest... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:36 Przyłączam sie do dezorientacji. Przecież nie od wczoraj tu jesteś, dlaczego uważasz sie za jakoś szczególnie wybranego w tym względzie?? Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:42 Timit, wyluzuj. 1. "Dokladnie tym to nie jest". Dokladnie. Jest to ciekawoscia. Jesli chodzi Ci o wczorajszy "canalplusowy" watek, to wybacz, bylo to tak ewidentne, ze po prostu napisalem, to co napisalem z zyczliwym (naprawde !!!) usmiechem. W koncu nie ma w tym nic zdroznego. Dla scislosci dodam, ze juz wystepowales niezalogowany jako Timit, wiec w zadnego Holmesa ni Marlowe'a nie musialem sie wcielac. Co do pochodzenia "ulaninowego", to nawet nie bede dzioba strzepil, bo przeciesz sam o tym pisales. i OK. Innych badan dedegdyfistycznych wzgledem Ciebie nie pamietam (w niczyim wykonaniu). A to, ze mnie zabawy z nickami zazwyczaj draznia, to inna sprawa, ale w tym akurat wypadku nie mialo to miejsca - nie smierdzialo. 2. Nikt Cie tu nie "ostracyzuje". Wszyscy, wlacznie ze mna, gaworza sobie z Toba i ze soba bez problemow i zadnych ukrytych zlych mysli (mam nadzieje) - za to zreszta lubie Plaze bardziej niz inne zakatki Foruma "GW". Zreszta nie ma co pisac o innych, z Twojego dzisiejszego postu wynikalo jasno, ze pretensje masz tylko do mnie. A ja sie czuje niewinny i czysty , jak lza dziewicza. 3. Jesli chodzi o jakis inny moj wpis, to sprecyzuj. Moze o moje "wejscie smoka" na wasza rozmowe nocna z Aniela ? Dla zartow to bylo przeciez ina chwile, slecze ostatnio nocki cale nad ciezka robota i od czasu do czasu zagladam na rozne forumy, zeby sie odprezyc, wcalenie mialem zamiaru rozpedzac towarzycha. Styl pisania mam taki, jaki mam. Jest juz za pozno, zeby go zmienic, za stary na to jestem. Moge wiec tylko Cie przeprosic, z gory i z dolu, za wszystkie swoje wpisy (byle, obecny i przyszle). Co zlego to nie ja. 4. Ja nikogo tu jeszcze nigdy nie atakowalem ani nie "ostracyzowalem" (oprocz Refora w dawnych zamierzchlych czasach, kiedy nie byl soba ;oD, no i raz niejakiego Garfielda). Gdy ktos w wredny sposob nie zaczepia mnie ani osob, ktore lubie, to jestem slodki, ze az do rany przyloz. czasami tylko robie sobie podsmiechujki z byle czego, ale tak to juz bylo, jest i bedzie , bo nie jest to grozne. A z Ciebie sie nie podsmiechujkowalem. No i chyba bedzie na razie tych wyjasnien z mojej strony. W razie czego sluze przypisami uzupelniajacymi. Amen. Hej. Baloo w rozterce acz zyczliwy Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:50 dzieki za obszerne wyjansienia.moze jestem ostatnio przewrazliwiony stad te moje pretensje, ale po co aniela krzyczy na cale forum o moim ulanowym pochodzeniu, co najmniej jakbym mial chorobe zakazna?niby nic ale po co!? jesli chodzi o moje niki to kiedys mialem ich duzo ale wtedy bylem tylko ulanowy wiec nie ma probelmu.a z watkiem kanalowym to musialem moglem tylko tak postapic jak wyszlo...choc powiem tylko tyle ze nei wszystko jest tym na co wyglada. t.nerwowy... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:56 nie wydaje mi sie byc baloo wlasciwym adresatem pierwszej czesci postu. (tej o mooich krzykach na cale forum). w dobrym tonie byloby skierowac je do mnie (sama je przekieruję, pozwolisz). otoz nie widząc nic zlego w ulanowym pochodzeniu ujawnilam je z radosci raczej ze ktos przekroczyl- jak to trafnie okreslil ignatz- granicę swiatów (sama probowalam nieudolnie przekraczac, bez skutku). zamiar zaden zly mna nie kierowal ani cel niegodziwy mi nie przyswiecal. jesli nalegniesz, moge przeprosic, rowniez publicznie. oddana a. (ale elaborat mi wyszedl :) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 15:57 aha, odczulem to jako atak na moja osobe w stylu:"obcy sie zbliza".jesli tak nie bylo to wszystko oki. idziemy na kawe! Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:04 Timit, pamietaj , ze Anioly nie krzycza, ale za to czytaja wszystkie watki starannie i maja sloniowa pamiec ;oDDD (raczki caluje , Aniele, w razie cus). O ulanowym pochodzeniu TY napisales. A Anieli tekstu na ten temat nie pamietam. A zreszta, to nie wstyd. Ten rownolegly swiat (jak kiedys napisal Ignatz) mily jest i zadnej wrogosci w nikim nie wzbudza. Bo i czemu mialby. Normalne pogaduchy na boczku miedzy znajomymi. A ze niejest to watek zamkniety na klucz, wiec czasami SIE tam zaglada i SIE widzi, kto tam pisze ;oDDD Zreszta, niewinnie sie spytam, skoro to Aniela pisala, to dlaczego Ty ze MNA nie chciales sie kawki napic ? ;oDD Tak tylko sie pytam, niewinnie calkiem ;oD Jesli chodzi o nerwy i chwilowa nadwrazliwosc tudziez nadkwasote, to tak wlasnie to odebralem w madrosci swojej niebotycznej i dlatego teraz sobie konwersujemy , a nie poddajemy sie wzajemnemu ostracyzmowi ;oDDD. Dobra, usmiechnij sie do mnie tak, jak ja sie usmiecham do Ciebie ;oDDDDDDDDDD. I piatka. Baloo - z calym nareczem galazek oliwnych w jednej i wystygla juz nieco kawa w drugiej lapie. Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:07 z aniela to byl przyklad.ignatz np zapytal czy widzialem ostatniop jakis film?i czy byly momenty - dobry ironiczno - szyderczy zart, ale jakos mnie nei smieszyl...do ciebie tez cos mialem ale teraz to juz minelo/nie pamietam :- ))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:15 A ja? A ja? Chciałbym też poprzepraszać wszystkich, niedźwiedzia wymienić korzystając z okazji... Może ktoś chowa jakaś urazę? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Oxy, Timit 26.09.02, 16:38 Oxy : Odpusc. teraz w zasadzie mozesz juz przeprosic, bardzo sie postarales i juz masz za co ;oDDD T . Czuje Timit, ze przez dwa lancuchy gorskie lapa zaraz siegne i Cie palne w ucho, Bog mi swiadkiem, jak nie przestaniesz ;oDDD. Lepiej bys to swoje zdjecie przyslal , wtedy bedzie wzajemnosci co niemiara. B. - Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Oxy, Timit 27.09.02, 09:27 aha w obrone stanę ignatza powolujac jako srodek dowodowy nagranie z radia w ktorym jeden facet mowi do drugiego ze fajny film wczoraj widzial a drugi zapytal o momenty. a ten pierwszy sie nie obrazil, co swiadczy na korzysc ignatza, uwazam. (polecam poranne audycje w trójce timicie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Oxy, Timit 27.09.02, 10:55 znam te audycje i sama wiesz ze to nie o nie chodzilo;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:26 Hej Na poczatek dygresja : Jako nalogowy plazowicz czytam tu wszystko. Wiec jakikolwiek tekst Ignatza o zabarwieniu szyderczym nie uszedl by mojej uwadze Holmesowsko-marlowowskiej. Wiec przyjmuje , ze Ci sie zdawalo i nakazuje przyjac To jako interpretacje ostateczna. Teraz druga dygresja : o ile mi wiadomo, Swiat Ulanino traktowany jest jako Swiat Zaprzyjazniony, a przynajmniej Zyczliwie Neutralny. Nie tylko przez mnie (napisala o tym powyzej Aniela, ktorej tutaj kolejny pocalunek na obydwu rekach skladam ;oD). Zadne wycieczki osobiste i wrogi nie wchodza tu zatem w rachube. Trzecia dygresja : teza o hermetycznosci Plazy "wlasciwej" przewija sie tu od zarania dziejow i byla juz motywem Wojen Plazowych (z ktorych kwietniowa mial chyba najbardziej zaciety charakter). Jest to teza z gruntu falszywa i aprioryczne jej przyjecie prowadzi wlasnie do wybuchow w/w Wojen. Niepotrzebnych nikomu. O tym , ze jest falszywa niech swiadczy fakt, ze od kwietnia przybalo conajmniej 8 nowych stalych plazowiczow ( w tym nizej podpisany) i nikt ich tu nie kasuje ani nie "ostracyzuje". Z dygresji trzeciej wynika : Pierwsza Teza Glowna tego postu : Z braku milosci i spokojnej rozmowy ginie Swiat! ;oDDD CBDO. Z tezy glownej zas wynika Druga Teza Glowna : Kochajmy Sie (Wieszcza cytuje, zaznaczam w didascaliach) i rozmawiajmy ze soba. CBDO. Bedzie tego. Kawa odgrzana i podana. Zapraszam. Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:17 Czy ktoś mi może wyjaśnić, o co chodzi z wątkiem ulanowym? Nigdy go nie śledziłem... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:34 MMPM. Niewazne, Jest to Zaprzyjazniony swiat Rownolegly. Ni eto jest tu meritum. Juz to sobie z Timitem wyjasniam. odpusc na razie. B. PS : dzieki za zdjecie. Nic a nic sie nie przestraszylem ;oDDD. Nie takie rzeczy sie wykopywalo ;oD PPS : tylko sie nie obraz, bo drugiemu obrazonemu juz bym dzis nie podolal ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:42 baloo1 napisał: > MMPM. Niewazne, Jest to Zaprzyjazniony swiat Rownolegly. Ni eto jest tu > meritum. Juz to sobie z Timitem wyjasniam. odpusc na razie. > Kiedy się tu pojawiłem, spostrzegłem, że na plaży, obok "normalnych" wątków, istnieje też ulanowy, w którym piszą zupełnie inne osoby. I są to rzeczywiście "światy nieprzenikające się". Nie pytałem o tą sytuację, po prostu ję zaakceptowałem i nie wchodziłem tam, gdzie nie czułem się pożądany. Teraz widzę, że Timit ma jakieś pretensje o wypominanie mu tamtego pochodzenia, więc może czas już zadać pytanie - o co tu właściwie chodzi? > PS : dzieki za zdjecie. Nic a nic sie nie przestraszylem ;oDDD. > Nie takie rzeczy sie wykopywalo ;oD Chciałbym to samo powiedzieć o Tobie... ;-))) To w pracy naprawdę było ciekawe... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:58 mmpm napisał: >>>> Kiedy się tu pojawiłem, spostrzegłem, że na plaży, obok "normalnych" wątków,istnieje też ulanowy, w którym piszą zupełnie inne osoby. I są to rzeczywiście "światy nieprzenikające się". Nie pytałem o tą sytuację, po prostu ję zaakceptowałem i nie wchodziłem tam, gdzie nie czułem się pożądany. Teraz widzę, że Timit ma jakieś pretensje o wypominanie mu tamtego pochodzenia, więc może czas już zadać pytanie - o co tu właściwie chodzi? MMPM. dyskusje na temat Swiata Ulanino zamykam niniejszym na klucz. Ten Swiat istnieje, nikomu nie przeszkadza i niech juz tak zostanie. >>>>Chciałbym to samo powiedzieć o Tobie... ;-))) Touché. Trafiony, zatopiony ;oDDD Klaniam sie. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:04 baloo1 napisał: > > >>>>Chciałbym to samo powiedzieć o Tobie... ;-))) > > Touché. Trafiony, zatopiony ;oDDD > Są na tym świecie rzeczy nieskończone. Jedną z nich jest moja złośliwość, o której jeszcze plażowicze się nie przekonali... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:09 Samochwala w kacie stala .... ;oDDDD A Zapiskow Sybiraka nie ma komu pisac, tylko jakies banialuki o Ulanino ... fuj. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:13 Nie wiedziałem ,że jest jakieś zainteresowanie. Jeśli tak, to może coś... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:25 U mnie jest. Uwielbiam wspomnienia zeslancow, juz Ci o tym pisalem. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:45 Panowie, taki błogi spokój na plaży a Wy się kłócicie jak nie przymierzając baby... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 16:54 Rigel, czy Ty nie zauwazyles aby przypadkiem , ze ja mniej wiecej od 4,5 godzin Pokoj niose, narecze galazek oliwnych i dzbanek odgrzewanej kawy ? I jeszcze nawyzywal od ostatnich ... co za Swiat. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:28 Gdybym reprezentował płeć przeciwstawną do mojej, pewnie bym się za to obraził...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:32 Aj beg jur pardon ? jak zwykl mawiac w takich sytaucjach Ignatz... Do mnie to alibi ? spytam po swojemu . Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:37 Jasne. Do Rigla też... Ale przecież reprezentuję płeć zdecydowanie męską... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:41 Do Rigla to rozumiem, bo sie przezywa, lotrzyk jeden... Ale JA ? ossohozi ? spytam sie w swoim narzeczu... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:45 Gdy Cię babą nazwał, stwierdziłeś, że Cię wyzwał od ostatnich... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 17:50 o! tak stwierdzil??? a. swarliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Rytualne picie kawy 27.09.02, 03:20 ;oD no, nie nazwal mnie aniolem, niestety ... Rigel jeden. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 12:16 czy jeszcze coś zostało? bo u mnie dzień się trochę inaczej zaczyna ;) i jeszcze młotek na wynos proszę Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 12:20 czy będziesz coś wbijać czy wręcz przeciwnie wybijać coś komuś? M.wielcezaciekawiona ps. przyłączam się do dezorientacji Baloo Timit proszę jaśniej Odpowiedz Link Zgłoś
ziri Re: Rytualne picie kawy 26.09.02, 12:27 ambiwalentnym moim uczuciom młotem tym targać dozwolę i samam zaciekawiona co z tego wyniknie ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yonk Re: Rytualne picie kawy IP: *.it-net.pl 27.09.02, 09:10 mogę się dołączyć? Kawa, gdzie jesteś? ja chcę taką z włoskiego expresu :) Odpowiedz Link Zgłoś
istota Re: Rytualne picie kawy 27.09.02, 09:14 do wczorajszej kawy chcesz się dołączać? dzisiaj kawę pije się na wątku obok zapraszamy Odpowiedz Link Zgłoś