IP: *.acn.waw.pl 26.09.01, 00:16
Obserwuj wątek
    • Gość: disturbe Re: ' IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 21:08
      I co burasie? Uważasz że taki jesteś nieprzęciętn/a? I co chciałeś/aś osiągnąć
      przez tylokrotne powtórzenie tego "wątku"? Czy chciałeś/aś forumowiczów
      zdenerwować? Jeśli tak, to ci się nie udało, przynajmniej jeśli chodzi o mnie.
      Dzięki twojej akcji tylko zdałem sobie sprawę, że nawet w takim przyjemnym
      miejscu jak forum gazety na plażę przebywają chamy i wieśniaki.
      Pzdrw.
      • Gość: ' Re: ' IP: *.acn.waw.pl 27.09.01, 00:55
        Łatwo jest ferować wyroki... Po pierwsze, nie rozumiesz na czym polega forma ekspresji zwana
        totartem. Po drugie, czy wydaje Ci się, że można zasmiecic smietnik? To tak, jakby przyjęło się
        założenie, że istnieje liczba pierwsza mniejsza od jednosci, a większa od zera. To "forum" to odbyt
        wszechswiata, a "forumowicze" to - oprócz polityków i biurokratów - najniższa forma życia na Ziemi.
        Wypisujecie tu totalne bzdury, tracicie cenny czas, udając (głównie) w pracy, że COŚ robicie. Wasi
        szefowie płacą Wam, a wasi współpracownicy prawdopodobnie cieżko harują, podczas gdy Wy (sam
        nie wiem, dlaczego piszę to z wielkiej litery) *opierdalacie* się ponad ludzkie wyobrażenie. Jakie
        można mieć zaufanie do - dajmy na to - banku, którego pracownicy przez 7 z 8 godzin piszą trywialne,
        płytkie i poniżające, urągające godnosci bzdety? Urzędy państwowe, instytucje finansowe - wszędzie
        Was (was) pełno. Oczywiscie, Was to nie poruszy. Nieby czemu? Do was (Was) nie można normalnie
        mówić. Was trzeba walnąć młotem kowalskim. Dopiero wtedy cos się zmieni. Co powiesz na użycie
        prostego,shareware'owego, programiku, który wygeneruje zadaną liczbę wątków na Waszym
        "forum"? Na przykład 10.000 (dziesięć tysięcy). Zrobi to w nocy, w ciągu kilkunastu minut. Smutne, co?
        Nie jest to problem techniczny. Raczej moralny. Nie zrobię tego (chyba) jednak; szkoda czasu. Na
        głupotę nie ma lekarstwa. Bawcie się dalej, prymitywny motłochu.
        • w_kulik Re: ' 27.09.01, 09:32
          Stary, ales jebnal, jak lysy grzywka o kant kuli.
        • w_kulik Re: ' 27.09.01, 09:35
          Ej, gosciu, skoro jestesmy takim odbytem i takie tam (widac, ze myslales
          troszke), to czemu maczasz rece w gownie? Moj ojciec mawia: masz gowno tracac
          nie tracaj, bo bedzie smierdziec. Czego Ci zycze, panie Wkladajacy Rece W
          Odbyty Wszechswiata.
        • Gość: Dzidka Re: ' IP: 195.94.212.* 27.09.01, 09:55
          tak... a kto to jest ten smutny pan w szarym płaszczu i kapeluszu?
        • Gość: L. Re: ' IP: *.mpip-mainz.mpg.de 27.09.01, 11:17
          Dlaczego piszesz 'WY'??? Przeciez ty tez tu jestes i musisz czesto zagladac, skoro wiesz co sie tu
          dzieje!!! Gdzie teraz jestes? W pracy? A wiec twoj post dotyczy takze, a moze nawet przede wszystkim
          CIEBIE. A wiec podziwiam cie za tyle samokrytycyzmu;-) Mnie nie byloby stac zeby obrzucic SIE takimi
          epitetami.
    • Gość: paula Re: ' IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 01:42
      O, jestem pod wrażeniem, jaki mądry(??????)ktoś tutaj zawitał.A swoją drogą
      skąd Ty (a może ty)tak dobrze wiesz co się na forum dzieje? Może to właśnie Ty
      siedzisz na jakimś stołku i z nudów zaglądasz tam, gdzie nie ma dla Ciebie (a
      jednak chyba ciebie) miejsca.Zanim jeszcze raz przyjdzie ci do głowy pisać
      takie bzdety, sam walnij się w głowę młotem kowalskim (jak nie pomoże, możesz
      wybrać sobie inną część ciała).
      • Gość: aniela Re: ' IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 09:49
        znaczy ja się w nim zakochałam. cenię sobie długie zdania, kropki i przecinki.
        a słowo totart jest miodem na moje serce wylanym. zresztą zgadzam się z nim,
        jesteście beznadziejni. naprawdę.
        • w_kulik Re: ' 27.09.01, 09:54
          ide sie pochlastac, w poczuciu beznadziejnosci, w otoczeniu kropek, przecinkow
          i wykrzyknikow i takich tam. Naprawde. A slowo totart wyrzezam sobie na piersi
          nozem wlasnej roboty.
          ;)
          • Gość: aniela Re: ' IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:11
            aha kulik idz na zaplecze bo nabryzgasz krwią :))
            • w_kulik Re: ' 27.09.01, 10:16
              ble, krew. Brzydze sie krwi. Robi mi sie niedobrze i slabo. Ide sie utopic w
              bagnie kosmosu czy jakos tak. Bedzie bezkrwawo.
            • nanta!!! Re: ' 27.09.01, 10:17
              uwazaj aniela zeby Ci ten totart z zachwytu
              w gardle nie stanal
              to dopiero bedzie sposob wyrazenia espresji
              • rigel Re: ' 27.09.01, 10:20
                nanta!!! napisał(a):

> uwazaj aniela zeby Ci ten totart z zachwytu w gardle nie stanal

Aniela z totartem w gardle.... to dopiero bedzie totart!!!!!

• nanta!!! Re: ' 27.09.01, 10:23
                  totart z miodem na anieli serce wylanym
                  zaplace zeby to zobaczyc, for sure!!!!

• Gość: aniela Re: ' IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 10:25
                    jestem widzem, a nie performerem :))
                    ps. ile zapłącisz i w jakiej walucie?
                    • nanta!!! Re: ' 27.09.01, 10:28
                      widzem? no tak nie trzeba sie wysilac
                      zaplace tyle ile to warte-niewiele ;)))
                      • w_kulik Re: ' 27.09.01, 10:28
                        oh, zaczyna sie
                        • Gość: tequila Re: ' IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:01
                          i znowu sie skonczylo......
      • Gość: ' Re: ' IP: *.acn.waw.pl 27.09.01, 11:26
        Gość portalu: paula napisał(a):

> skąd Ty (a może ty)tak dobrze wiesz co się na forum dzieje? Może to właśnie Ty
        > siedzisz na jakimś stołku i z nudów zaglądasz tam, gdzie nie ma dla Ciebie (a
        > jednak chyba ciebie) miejsca.

NO, WIDZISZ... WYOBRAŹ SOBIE, ŻE MOŻNA PISAĆ DOKTORAT NA SOCJOLOGII I SGH O FENOMENIE
        WPŁYWU INTERNETU NA WYDAJNOŚĆ PRACY... ZAPEWNIAM CIĘ - TO "FORUM" DOTARCZA TAK
        DEWASTUJĄCYCH ŹRÓDEŁ BADAWCZYCH, ŻE PO ZROBIENIU MAŁEGO RESEARCHU W ZAKŁADACH
        PRACY NIEKTÓRYCH Z WAS, NASZ ZESPÓŁ MA JUŻ WYSTARCZAJĄCO DUŻO MATERIAŁU DO
        NAPISANIA PRACY. OBSERWACJA 'FORUM' (TEGO I NA KILKU INNYCH PORTALACH) JEST
        PROWADZONA OD ROKU. KOŃCZY SIĘ W PAŹDZIERNIKU, BO NA TYLE POZWALA NASZ GRANT.
        BADANIA TERENOWE (W FIRMACH - BTW. CZY WIESZ JAK BANALNE JEST USTALENIE TOZSAMOSCI
        UZYTKOWNIKÓW FORUM, ZWLASZCZA JESLI NADAJĄ Z DOMEN SŁUŻBOWYCH?) ZAKOŃCZYŁY SIĘ
        NIEDAWNO. TERAZ W SUMIE NIE MAMY JUŻ ŻADNYCH OPORÓW PRZED UJAWNIENIEM WAM,
        DROGIE KRÓLIKI LABORATORYJNE, NASZYCH POMYSŁÓW. NIE MA SIE CO BAĆ, NIE BEDZIEMY
        WYMIENIAĆ WASZYCH NICKÓW, ALE PEWNIE ZDAJECIE SOBIE SPRAWĘ Z TEGO, JAKI WPŁYW MOGĄ
        MIEĆ TAKIE TEZY NA PRACODAWCÓW. TEZY TE SĄ WSTRZĄSAJĄCE. W BADANYCH FIRMACH 80%
        (OSIEMDZIESIĄT PROCENT) CZASU "PRACY" PRZEZNACZANYCH JEST NA SURFING, "FORA" I CHAT.
        NIE MUSICIE SIĘ TEŻ BAĆ, ŻE ROBILISMY "KONTROLE" W WASZYCH FIRMACH. WYSTARCZYŁY LOGI
        Z SERWERÓW UZYSKANE OD ZAPRZYJAŹNIONYCH ADMINISTRATORÓW. NO, TO TYLE. BAWCIE SIĘ
        DALEJ, ALE UWAŻAJCIE NA TO, CO ROBICIE W PRACY. SZEFOWIE BYWAJĄ RÓŻNI; KILKU Z NAS
        MIAŁO KIEDYS KŁOPOTY Z POWODU ZBYT INTENSYWNYCH CHATÓW (ZWŁASZCZA CHATÓW) I
        INNYCH AKTYWNOSCI INTERNETOWYCH. POGADAJCIE SOBIE ZNOWU O BZDURACH; JUŻ SIĘ NIKT
        NIE BĘDZIE WTRĄCAŁ.

MIMO WSZYSTKO POZDROWIENIA,

' (TOTART TEAM)
        • Gość: aniela Re: ' IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 11:35
          znaczy ja sie wystraszylam jak diabli. powaznie mówię. cała drżę. i chyba już
          nie kocham '. gust mi się zmienił
          • nanta!!! i poszlo..... 27.09.01, 11:38
            posiakalam sie po nogach ze strachu............
            a tu jeszcze duzymi literami
            jak ktos krzyczy na mnie to ja mam
            odruchy wymiotne przez zeby
            oooooooooooooooooooooooooooo :-((((
            • Gość: tequila Re: i poszlo..... IP: 195.205.13.* 27.09.01, 11:50
              ale powaznie sie zrobilo i tak cicho jakos.....
        • w_kulik Re: ' 27.09.01, 11:51
          O JEJU JEJU PANIE OMC DOKTORZE, ALES PAN GROZNY I WSZECHWLADNY Z TYMI SWOIMI
          PRZYJACIOLAMI - ADMINAMI. CHCESZ, TO DAM CI MOJE DOKLADNE NAMIARY, BEDZIESZ
          MOGL NASKARZYC MOJEMU DZIEKANOWI, MAMIE I TACIE, ZE SIE NIE UCZE TYLKO
          ODPOWIADAM NA POSTY JAKIEGOS CYMBALA. A TAK W OGOLE TO AZ MNIE DUPA PIECZE, TAK
          ZOSTALEM PRZEZ WAS WYKORZYSTANY. NO I CZEMU WLASCIWIE CHOWASZ SIE ZA ZNAKAMI
          INTERPUNKCYJNYMI, SKORO ZDEMASKOWANIE JEST TAKIE BANALNE? NA KONIEC - MYSLE, ZE
          UROILES SOBIE CALA TE OTOCZKE NAUKOWA, ZEBY NIE WYJSC NA BALWANA. A CZY CI SIE
          UDALO, TO INNA SPRAWA.
        • Gość: pablos Re: ' IP: 194.139.172.* 27.09.01, 12:24
          To szokujące, że ktoś poświęca swoją karierę zawodową badaniu, jak to
          było?, "odbytu wszechświata". Mam nadzieję, że dostaniesz za to (oraz Twoi
          koledzy) co najmniej profesurę a nie tylko doktorat. Naprawdę. Na jeden mały
          doktoracik szkoda byłoby pieniędzy z granta, który jest finansowany m.in. z
          moich podatków. Czułbym sie kolejny raz okradziony przez
          tajemniczych "ktosiów". A propos uzyskiwania loginów od "zaprzyjaźnionych
          administratorów". To nie jest żadne uzyskiwanie. To jest prosta i zwyczajna
          kradzież danych osobowych, które w Polsce jak do tej pory są chronione.
          Niedoskonale jak widać.
          • Gość: aniela Re: ' IP: *.mst.gov.pl 27.09.01, 12:26
            cieszę się ze płacę nieskie podatki bo bym się nieźle wnerwiła.. ;)
            • rigel Re: ' 27.09.01, 13:02
              Gość portalu: aniela napisał(a):

> cieszę się ze płacę nieskie podatki bo bym się nieźle wnerwiła.. ;)

a ja sie ciesze, ze nie dokladam swoich pieniazkow do takich ... tfu... prac
              badawczych
            • Gość: mreck Re: ' IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 27.09.01, 13:10
              znaczy się, jeżeli ktoś włazi tu do NASZEGO odbytu, wieci sie i ma taki cienki
              nick, to chyba... owsik?
              panie owsik, co się pan czepiasz? Czyżby niestrawność?
          • Gość: piotr_c Re: ' IP: *.uk.ihost.com 27.09.01, 13:05
            Ale ciasne jest wejście do tego wątku :-).
            Nie moge sobie odmówiec wtracenia swoich trzech groszy. Logi jak logi pokazuja
            że dany klient zalogował się na stronie o godzninie 5:15 ( znamy takich :->) i
            zerwał połączenie o 16. W tym czasie miał otwarte równiez 5 okien firmowego
            programu logistycznego + excel + poczta+ cośtam jeszcze (tak jest u mnie ).
            Konia z rzedem temu kto z takich danych powie cos o wydajnosci pracy .
            Oczywiscie są specjalne programy kontrolne które robia co zadany
            czas "zdjęcie " ekranu u delikwenta , ale jak ktos pracuje w firmie z takim
            nastawieniem do pracowników to poprostu ma pecha. Na szczęście nie jest to zbyt
            popularne (bo kosztuje ) . I to by było na tyle na temat logów ...
            • Gość: ' Re: ' IP: *.acn.waw.pl 27.09.01, 16:09
              MIAŁO JUŻ NIC NIE BYĆ, ALE ŻEBYŚCIE SIĘ NADMIERNIE NIE STRESOWALI, KILKA WYJAŚNIEŃ:
              1. NIC NIE IDZIE Z WASZYCH PODATKÓW. TO BADANIE MIĘDZYNARODOWE, OPŁACANE Z
              GRANTU AMERYKAŃSKIEGO. TAKIE SAME IDA JESZCZE W 14 KRAJACH.
              2. TEST DOTYCZY INSTYTUCJI FINANSOWYCH I RZĄDOWYCH (ADMINISTRACJI PUBLICZNEJ)
              3. NIE CHODZI O LOGINY, TYLKO O LOGI. TO NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z USTAWĄ O OCHRONIE
              DANYCH OSOBOWYCH. BADA SIĘ, ILE RAZY DANY KOMP SIĘ LOGUJE.
              4. TO WAŻNE: PAN POWYŻEJ PISZE O NIEMOŻLIWOSCI SPRAWDZENIA FAKTYCZNYCH LOGÓW,
              JESLI KOMPUTER JEST ONLINE PRZEZ CAŁY DZIEŃ. BŁĄD: SYSTEM SPRAWDZA ILE RAZY Z
              DANEGO KOMPUTERA SĄ WYSYŁANE DANE NA KONKRETNY ADRES. PRZYKŁADOWO PAN O
              NICKU "LEPERRO" NADAJE Z BANKU BGŻ. NA SERWERZE SPRAWDZA SIĘ ILE DOKŁADNIE RAZY
              "LEPPERO" WYSŁAŁ POSTY NA SERWER "FORUM" (NP. GAZETA, ALBO ONET). PROSTE?

NO, TO DOBREJ ZABAWY.

' (TOTART TEAM)
              • Gość: aniela Re: ' IP: *.ci.uw.edu.pl 27.09.01, 16:14
                o. to o mnie też piszecie w tychbadaniach?? mam swoje 5 minut sławy ?:)
        • Gość: paula Re: ' IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 21:32
          Proszę tu na mnie nie krzyczeć i nie wymądrzać się. Piszę z domu (sprawdź
          mądry ??????? człowieku godzinę), a po za tym nie denerwuj mnie, bo jestem
          matka karmiąca i jak stracę przez ciebie pokarm to będziesz miał moje dziecko
          na sumieniu.
          • alterego Re: ' 27.09.01, 22:32
            Ja tez bardzo prosze, abys nie krzyczal na forum, zwlaszcza jak nie masz o czym. Jesli jestes naukowcem - to na moj chamski rozum popelniasz podstawowy blad, ingerujac w obiekt badan. Cala ta twoja "tworczosc" ma tyle wspolnego ze sztuka (jakakolwiek), co moje sikanie po scianie po pijanemu.
            Amerykanie chyba naprawde nie maja na co wydac w Polsce forsy. Nic dziwnego, ze potem mamy takich socjologów i statystow jakich mamy, ze nie potrafia porzadnie przeprowadzic prognoz przedwyborczych. Popatrz lepiej na te wasze "slupki" statystyczne, jak sie maja do rzeczywistosci po wyborach. Do roboty. a nie udawaj ze cos robisz pozytecznego!
            • alterego Re: ' 28.09.01, 10:10
              alterego napisał(a):

> ...statystów...

Miało być statystyków :-)
          • w_kulik Re: ' 28.09.01, 01:49
            masz synka czy coreczke? uwelbiam male dzieci, choc pod warunkiem, ze nie moje.
            • Gość: paula Re: ' IP: *.opole.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 09:04
              w_kulik napisał(a):

> uwelbiam male dzieci, choc pod warunkiem, ze nie moje.

do czasu, do czasu. Moje półroczne szczęście jest chłopczykiem, który uwielbia
              bawić się klawiaturą. Kładę mu ją więc na podłodze i mam godzinę spokoju.
              Niestety owsik o dziwnym nicku ten spokój mi zakłóca. Precz z owsikami!!!!!!!!!!!!
              • Gość: mreck Re: ' IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 28.09.01, 09:06
                prawda?! precz.
        • Gość: ka. Re: ' IP: *.osiedle.rybnik.net.pl 28.09.01, 10:21
          no już cicho,cicho,wszystko będzie dobrze.
          a na przyszłość zakładaj szersze wątki,przynajmniej dwa owsiki,bo w jednego
          ciężko trafić

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka