Dodaj do ulubionych

Nigers, wracaj!

IP: *.acn.waw.pl 20.07.01, 18:19
niniejsza wiadomomość jest przeznaczona jedynie dla mojego od-dwóch-dni-kumpla
Nigersa i proszę innych by jej nie czytali (naiwna!) jak dostanę od niego
mail''a w poniedziałek (naiwna!) to zejdę z forum w podziemie dysputy jeden na
jeden;
Nigers zostawiłeś mnie w czwartek samą na forum z pozdrowieniami przekazanymi
przez obcych ludzi, jak tak można, trzeba było zadzwonić lub przyjechać... ha
ha ha dobre bo sentymentalne, a prawda jest okrutna i brzmi : możemy sobie gadu
gadu na forum ale nigdy nie będziemy się słyszeć i widzieć, bo to wszystko jest
WIRTUALNE: Ty, ja, nasze opinie, nasze sympatie... dlatego też możemy sobie
pozwolić na więcej niż byśmy mogli "in reality" - więc zróbmy to - czekam na
poniedziałek nawet bardziej niż czekałam na tamten czwartek...
Obserwuj wątek
    • Gość: All Re: Nigers, wracaj! IP: 195.216.121.* 20.07.01, 19:58
      Ja najmocniej przepraszam, że się wtrącam, ale skoro to jest tylko wirtual, to
      możesz równie dobrze iść na całość na publicznym forum. Skoro nikt Cię nie
      widzi, nie słyszy, nie ogląda rumieńców na twarzy i nie słyszy przyspieszonego
      tętna, to czego się wstydzisz?
    • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 11:01
      Gość portalu: monika napisał(a):

> niniejsza wiadomomość jest przeznaczona jedynie dla mojego od-dwóch-dni-kumpla
      > Nigersa i proszę innych by jej nie czytali (naiwna!) jak dostanę od niego
      > mail''''a w poniedziałek (naiwna!) to zejdę z forum w podziemie dysputy jeden na
      > jeden;
      > Nigers zostawiłeś mnie w czwartek samą na forum z pozdrowieniami przekazanymi
      > przez obcych ludzi, jak tak można, trzeba było zadzwonić lub przyjechać... ha
      > ha ha dobre bo sentymentalne, a prawda jest okrutna i brzmi : możemy sobie gadu
      >
      > gadu na forum ale nigdy nie będziemy się słyszeć i widzieć, bo to wszystko jest
      >
      > WIRTUALNE: Ty, ja, nasze opinie, nasze sympatie... dlatego też możemy sobie
      > pozwolić na więcej niż byśmy mogli "in reality" - więc zróbmy to - czekam na
      > poniedziałek nawet bardziej niż czekałam na tamten czwartek...

Ale fajnie! Jak sie pojawisz to wymyslimy cos zeby ominac ciekawskich ale glos
      All jest takze godny uwagi. Nara

• Gość: bt Re: Nigers, wracaj! IP: 194.204.172.* 23.07.01, 13:03
        Sorry, ja tylko na chwile i juz wychodze. Chcialam tylko powiedziec (napisac),
        ze tak oto kolejni fajni ludzie, czyli wy, zejda do post-podziemi. A szkoda...
        • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 13:17
          Gość portalu: bt napisał(a):

> Sorry, ja tylko na chwile i juz wychodze. Chcialam tylko powiedziec (napisac),
          > ze tak oto kolejni fajni ludzie, czyli wy, zejda do post-podziemi. A szkoda...

Nie na caly czas!
          • Gość: MIECZ Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 13:23
            WITAM!!
            SORKA, ŻE TAK WPADAM ALE ZGADZAM SIE Z BT., NA NECIE KAŻDY MOŻE BYĆ KIM CHCE I
            BARDZO ALE TO BARDZO RZADKO TAKA PRZYJAŹŃ W INTERNECIE KOŃCZY SIĘ CZYMŚ
            POWAŻNIEJSZYM - I JAK POWIEDZAŁ(A) BT.: SZKODA.
            POZDRAWIAM WSZYSTKICH
            MIECZ

PS. JESZCZE RAZ SORKA, ŻE TAK WPADŁEM NIEOCZEKIWANIE(rg)CHYYBA MI WYBACZYCIE?
            • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 13:28
              Gość portalu: MIECZ napisał(a):

> WITAM!!
              > SORKA, ŻE TAK WPADAM ALE ZGADZAM SIE Z BT., NA NECIE KAŻDY MOŻE BYĆ KIM CHCE I
              > BARDZO ALE TO BARDZO RZADKO TAKA PRZYJAŹŃ W INTERNECIE KOŃCZY SIĘ CZYMŚ
              > POWAŻNIEJSZYM - I JAK POWIEDZAŁ(A) BT.: SZKODA.
              > POZDRAWIAM WSZYSTKICH
              > MIECZ

Sluchajcie Miecz jest mi znany (nie moge powiedziec nic wiecej bo nie jest to
              wskazane ) ale to "wariatek" ktory znowu chce mi namieszac. Lobuzie nie mieszaj
              sie bo podejde na gore i ci wytne!!!
              >
              > PS. JESZCZE RAZ SORKA, ŻE TAK WPADŁEM NIEOCZEKIWANIE(rg)CHYYBA MI WYBACZYCIE?

• Gość: MIECZ Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 13:40
                NIGERSIK
                NIE WIEM O CO CI CHODZI ALE CHYBA MNIE Z KIMŚ POMYLIŁEŚ (MOŻE Z POWODU NAZWY).
                JA POPROSTU WPADŁEM POGADAĆ BO WIDZIAŁEM, ŻE SYMAPTYCZNI Z WAS LUDZIE,
                WIĘC MYŚLĘ, ŻE NIC NIE "NAMIESZAŁEM".
                JEŻELI O MNIE CHODZI TO NA PEWNO MUSIAŁEŚ MNIE Z KIMŚ POMYLIĆ, JEŻELI
                MAM "SPADAĆ" TO POPROSTU POWIEDZ (NAPISZ).

POZDRAWIAM CIEPŁO

MIECZ
                • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 13:41
                  Gość portalu: MIECZ napisał(a):

> NIGERSIK
                  > NIE WIEM O CO CI CHODZI ALE CHYBA MNIE Z KIMŚ POMYLIŁEŚ (MOŻE Z POWODU NAZWY).
                  > JA POPROSTU WPADŁEM POGADAĆ BO WIDZIAŁEM, ŻE SYMAPTYCZNI Z WAS LUDZIE,
                  > WIĘC MYŚLĘ, ŻE NIC NIE "NAMIESZAŁEM".
                  > JEŻELI O MNIE CHODZI TO NA PEWNO MUSIAŁEŚ MNIE Z KIMŚ POMYLIĆ, JEŻELI
                  > MAM "SPADAĆ" TO POPROSTU POWIEDZ (NAPISZ).
                  >
                  > POZDRAWIAM CIEPŁO
                  >
                  > MIECZ

Napewno nie pomylilem! Ale jezeli chcesz zostac to zostan kazdy ma do tego prawo,
                  niestety.

• Gość: MIECZ Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 13:52
                    POWAŻNIE MÓWIĘ (PISZĘ), ŻE MNIE Z KIMŚ POMYLIŁEŚ... ALE NIE O TO CHODZI Z
                    TWOJEJ ODPOWIEDZI WYNIKA, ŻE NIE MASZ NIC PRZECIWKO TEMU ŻEBYM ZOSTAŁ.
                    A''PROPOS JAK WYGLĄDA GOŚĆ Z KTÓRYM MNIE POMYLIŁEŚ (OPISZ) MOŻE JEST NAWET DO
                    MNIE PODOBNY.

PZDR

MIECZ
    • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 14:27
      Mooooooonika where are you?
      • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:08
        Witaj Nigersik
        Już jestem mój wspaniały przyjacielu(?), bardzo się za Tobą stęskniłam, czemu
        tak długo Cię nie było?
        Widzę, że sporo osób się "dołaczyło".
        O co chodzi z tym MIECZEM??

PA
      • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:17
        Witaj Nigersik
        Już jestem mój wspaniały przyjacielu(?), bardzo się za Tobą stęskniłam, czemu
        tak długo Cię nie było?
        Widzę, że sporo osób się "dołaczyło".
        O co chodzi z tym MIECZEM??

PA
        • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:25

> Witaj Nigersik
          > Już jestem mój wspaniały przyjacielu(?), bardzo się za Tobą stęskniłam, czemu
          > tak długo Cię nie było?
          > Widzę, że sporo osób się "dołaczyło".
          > O co chodzi z tym MIECZEM??

To jest powiedzmy kolega, niech na razie to wystarczy. Jak minal weekend?
          Wypoczelas? Ja juz nie moge doczekac sie wakacji w piatek wyjezdzam ale bede
          jeszcze w pracy do 12.00
          >
          > PA

• Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:36
            Nigersik
            Cieszę się i smucę tą wiadomością o Twoim wyjeździe.
            Cieszę sie bo sobie wypoczniesz (ja jak wiesz nie mogę) i smucę się bo nie
            zostało nam już dużo czasu "dla siebie".
            Musimy to jak najlepiej wykorzystać....
            A jeżli chodzi o mój weekend to był całkiem niezły (jeśli można tak powiedzieć).
            A u Ciebie co ciekawego się wydarzyło?

monika
            • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:43

> Nigersik
              > Cieszę się i smucę tą wiadomością o Twoim wyjeździe.
              > Cieszę sie bo sobie wypoczniesz (ja jak wiesz nie mogę) i smucę się bo nie
              > zostało nam już dużo czasu "dla siebie".
              > Musimy to jak najlepiej wykorzystać....
              > A jeżli chodzi o mój weekend to był całkiem niezły (jeśli można tak powiedzieć)
              > .
              > A u Ciebie co ciekawego się wydarzyło?
              >
              > monika

"Calkiem niezly" tzn jaki? Ja siedzialem w domciu, pogoda byla barowa dlatego
              tez jak to zwykle bywa troche czasu przebywalem w pubach a reszte przed
              telewizorem. Do ktorej dzisiaj jestes? Pewnie znowu masz jakies zebranie?
              • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:49
                Całkiem niezły tzn., że podobny do poprzednich ha, ale również w nim mozna było
                znaleźć dużo radosnych chwil.
                Jezli chodzi o zebrania - to nieważne - cieszmy się tym, że jeszcze możemy
                być "razem" (tylko wirtualnie - niestety?).
                Napisz coś więcej o sobie bo.... jestem ciekawa.

Pozdrowionka

monika
                • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 15:55

> Całkiem niezły tzn., że podobny do poprzednich ha, ale również w nim mozna było
                  >
                  > znaleźć dużo radosnych chwil.
                  > Jezli chodzi o zebrania - to nieważne - cieszmy się tym, że jeszcze możemy
                  > być "razem" (tylko wirtualnie - niestety?).
                  > Napisz coś więcej o sobie bo.... jestem ciekawa.
                  >
                  > Pozdrowionka
                  >
                  > monika

Ciekawa jestes powiadasz. Ja takze mysle ze systematycznie coraz wiecej bedziemy
                  dodawac, ja wiem troche wiecej o Tobie. No pierwsza podpowiedz: jestem tak jak Ty
                  z obraczka ale bez dalszj czesci( chyba wiesz o czym mowie)

• Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 16:02
                    Wiem o czym mówisz - ale to nawet lepiej ha, ha.
                    Gdzie się wybierasz na wakacje (z kim to chyba wiem) bo jeszcze tego mi nie
                    powiedziałeś.
                    Jeżli chodzi o Ciebie to jesteś bardzo tajamniczy gość (ja to lubię).
                    Za każdy szczegół Twojego wyglądu ja wyślę Ci jeden szczegół z mojego....

monika
                    • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 16:06

> Wiem o czym mówisz - ale to nawet lepiej ha, ha.
                      > Gdzie się wybierasz na wakacje (z kim to chyba wiem) bo jeszcze tego mi nie
                      > powiedziałeś.
                      > Jeżli chodzi o Ciebie to jesteś bardzo tajamniczy gość (ja to lubię).
                      > Za każdy szczegół Twojego wyglądu ja wyślę Ci jeden szczegół z mojego....
                      >
                      > monika

Do Chorwacji. Obciety na zero ciemny blond

• Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 16:11
                        Bardzo lakonicznie odpowiadasz (nie masz czasu czy nie chce Ci się ze mną
                        rozmawiać). Napisz coś więcej...... PROSZĘ

monika
                        • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 16:14

> Bardzo lakonicznie odpowiadasz (nie masz czasu czy nie chce Ci się ze mną
                          > rozmawiać). Napisz coś więcej...... PROSZĘ
                          >
                          > monika

O''k ale teraz twoja kolej. Przejdz na jakis czas na watek szukam Tomka

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 16:29
                            Gość portalu: nigers napisał(a):

> Gość portalu: monika napisał(a):
                            >
                            > > Bardzo lakonicznie odpowiadasz (nie masz czasu czy nie chce Ci się ze mną
                            > > rozmawiać). Napisz coś więcej...... PROSZĘ
                            > >
                            > > monika
                            >
                            > O''''k ale teraz twoja kolej. Przejdz na jakis czas na watek szukam Tomka

No i co jest grane? Za stwierdzeni ze nie chce mi sie z Toba rozmawiac powinnas
                            dostac klapsa! ha ha
                            >

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 16:52

> Gość portalu: nigers napisał(a):
                              >
                              > > Gość portalu: monika napisał(a):
                              > >
                              > > > Bardzo lakonicznie odpowiadasz (nie masz czasu czy nie chce Ci się ze
                              > mną
                              > > > rozmawiać). Napisz coś więcej...... PROSZĘ
                              > > >
                              > > > monika
                              > >
                              > > O''''''''k ale teraz twoja kolej. Przejdz na jakis czas na watek szukam Tomka
                              >
                              > No i co jest grane? Za stwierdzeni ze nie chce mi sie z Toba rozmawiac powinnas
                              >
                              > dostac klapsa! ha ha
                              > >

Moniko podejrzewam ze to cos bardzo pilnego oderwalo Cie od rozmowy, bo w
                              przeciwnym razie chyba...serce mi peknie!!!!!!!!
                              >

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 17:52

> Bardzo lakonicznie odpowiadasz (nie masz czasu czy nie chce Ci się ze mną
                          > rozmawiać). Napisz coś więcej...... PROSZĘ
                          >
                          > monika

Monia co jest o ktorej jutro bedziesz miala wiecej czasu?
    • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.07.01, 18:07
      Monika dzisiaj juz sie nie doczekam na cd. Jezeli mozesz napisz o ktorej
      bedziesz na forum. Pozdrawiam serdecznie. Nigers
      • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 18:14
        czekaj!!! nie wychodź
        • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 19:12
          czeć Niger, nie zdążyłam dzisiaj odpowiedzieć na twoje apele - ta osóbka, która z Tobą tak tajemniczo
          zagadywała, to nie byłam JA - czyli monika którą znasz z innych wątków - musimy znaleźć jakis inny wątek w
          który nikt PODSZYWANY nie będzie się nam wcinał- jak to zrobić? ja ciebie łatwo zidentyfikuję po tym .de a ty
          mnie? szkoda że ktos nam wchodzi w paradę, słuchaj Nigers, ja naprawdę czekałam na ten poniedziałek -
          trochę to niemądre i nie w moim stylu... cóż, dzisiaj cały dzień miałam (jak to poniedziałek) zawalony, nie byłam u
          siebie w biurze, przyszłam przed 18 i od razu miałam klienta, a tak chciałam wskoczyć na forum!!! jak w końcu mi
          się udało (mój apel żebys pozostał) Ciebie już nie było czekam jutro sróbuję rano koło 9 a potem na dłużej po
          południu, proponuję zadać mi lub osobie która się wetnie kilka kontrolnych pytań może z innych wątków - pomyl w
          jaki sposób możesz nie rozpoznać...
          prawdziwa monika
      • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 23.07.01, 19:14
        to jeszcze raz ja (to trzeci post-spójrz na godziny nadania) cy zauważyłe że kto z identycznym adresem jak
        TWÓJ (.de) podszywał się pode mnie uważaj bo to pewnie kole z pracy!!! pozdrawiam
        • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 06:30
          Hi! Monika dzieki za cynk, wiesz kto podszyl sie pod Ciebie, to wlasnie MIECZ!
          Nie chcialem wczoraj Ci mowic ale pracujemy razem, on widzial ze piszemy i
          zrobil nam kawal. Jak przyjdzie do pracy pogadam z nim. Spoko mozemy przejsc na
          watek "o Thomasie" ten niech bedzie awaryjny tzn. niech sluzy do zgloszen. Pa
          Nigi
          • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 09:59
            jestem czekam u Tom''a
            • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 10:24
              no i znowu sie nie doczekałam ale wszystko rozumiem, praca nie wybiera ha ha smutno mi bo muszę już uciekać i
              będę dopiro po południu a mylałam że... never mind, pa będę koło 3-ciej pm
              • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 14:11
                Czuwam!
                • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 14:14
                  czuj czuj czuwaj - należałe do zuchów lub harcerzy (to takie pytanie zagadywanka jeli masz chwilę
                  porozmawiamy poważniej)
                  • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 14:23

> czuj czuj czuwaj - należałe do zuchów lub harcerzy (to takie pytanie zagadywank
                    > a jeli masz chwilę
                    > porozmawiamy poważniej)

Ale czy to prawdziwa Monika? Jakies szczegoliki.

• Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 14:26
                      praca,penis,10.000 tys investment wystarczy nie drocz się ze mna bo akutar mam czas i mam ochotę pogadać
                      • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 14:29

> praca,penis,10.000 tys investment wystarczy nie drocz się ze mna bo akutar mam
                        > czas i mam ochotę pogadać

Mialas wrocic po 15. Dlatego wolalem sprawdzic. A''propos stoi obok mnie monika(2)
                        i glupkowato sie usmiecha. Wroce za 5 min. po przerwie na papierosa (pale)

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 14:39

> praca,penis,10.000 tys investment wystarczy nie drocz się ze mna bo akutar mam
                        > czas i mam ochotę pogadać

Jestem. Zauwazylem (moze mi sie wydaje), ze jestes jakas oschla w swoich
                        wypowiedziech. Nie wiem czemu mam to "zawdzieczac" Miecz obiecal za nie bedzie
                        sie wtrynial ale wole byc ostr. Wczoraj myslalem ze rozmawiam z Toba a to byl on
                        no i troche popisalem, mysle jednak ze nie stalo sie nic zlego poprostu masz
                        wiecej informacji.
                        • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 14:50
                          słuchaj Nigi, mój ton wynika być może stąd że marwię się o CIEBIE jeli MIECZ nas podgląda (modne ostatnio słowo)
                          to co najwyżej ty możesz mieć problemy rozumiesz blackmail etc trochę mnie to blokuje zdałam sobie sprawę że
                          nie jestemy sami... rozumiesz
                          • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 15:00

> słuchaj Nigi, mój ton wynika być może stąd że marwię się o CIEBIE jeli MIECZ na
                            > s podgląda (modne ostatnio słowo)
                            > to co najwyżej ty możesz mieć problemy rozumiesz blackmail etc trochę mnie to b
                            > lokuje zdałam sobie sprawę że
                            > nie jestemy sami... rozumiesz

Tak. Pamietasz wate pod ktorym mielismy sie odnalesc? Byl bardzo fajnie
                            zatytulowany. Przejzyj za chwile watek ktory sie pojawi i wejdz tam. Mysle ze
                            mnie rozpoznasz. A poza tym to olej to, przeciez tak czy tak nigdy pewnie z nikim
                            obcym sie nie spotkasz trzeba wyluzowac. Szkoda ze nie masz (a moze masz adres
                            email) wtedy sprawa wydaje sie prosta. Jakos bysmy przemycili Twoj adres
                            Probujmy. A jesze jedno jak sie dzisiaj czujemy, lobuziaro

• Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 15:08
                              zaraz poszukam cię na innym wątku - fajnie mnie nazywasz, lobuziara ha ha ja stateczna matka żona i
                              niekochanka ... czuję się so so czekam na ten inny wątek a co u ciebie papieros to w twoim życiu koniecznosć
                              czy przyjemnosc
                              • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.07.01, 15:40

> zaraz poszukam cię na innym wątku - fajnie mnie nazywasz, lobuziara ha ha ja st
                                > ateczna matka żona i
                                > niekochanka ... czuję się so so czekam na ten inny wątek a co u ciebie papieros
                                > to w twoim życiu koniecznosć
                                > czy przyjemnosc

Papieros to przyjemnosc. To dobrze ze niekochanka... zawsze moze sie to zmienic.
                                hmm hmm

• Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 24.07.01, 15:51
                                  żartownis wracaj na xxx
                                  • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 09.08.01, 13:18

> żartownis wracaj na xxx

Monika co jest grane? Nie masz znowu czasu???

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 10.08.01, 09:27

> Gość portalu: monika napisał(a):
                                      >
                                      > > żartownis wracaj na xxx
                                      >
                                      >
                                      > Monika co jest grane? Nie masz znowu czasu???
                                      >

No i co???
                                      • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 17.08.01, 11:45

> Gość portalu: nigers napisał(a):
                                        >
                                        > > Gość portalu: monika napisał(a):
                                        > >
                                        > > > żartownis wracaj na xxx
                                        > >
                                        > >
                                        > > Monika co jest grane? Nie masz znowu czasu???
                                        > >
                                        >
                                        > No i co???

Monika halo! halo!

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 21.08.01, 13:32

> niniejsza wiadomomość jest przeznaczona jedynie dla mojego od-dwóch-dni-kumpla
      > Nigersa i proszę innych by jej nie czytali (naiwna!) jak dostanę od niego
      > mail''''a w poniedziałek (naiwna!) to zejdę z forum w podziemie dysputy jeden na
      > jeden;
      > Nigers zostawiłeś mnie w czwartek samą na forum z pozdrowieniami przekazanymi
      > przez obcych ludzi, jak tak można, trzeba było zadzwonić lub przyjechać... ha
      > ha ha dobre bo sentymentalne, a prawda jest okrutna i brzmi : możemy sobie gadu
      >
      > gadu na forum ale nigdy nie będziemy się słyszeć i widzieć, bo to wszystko jest
      >
      > WIRTUALNE: Ty, ja, nasze opinie, nasze sympatie... dlatego też możemy sobie
      > pozwolić na więcej niż byśmy mogli "in reality" - więc zróbmy to - czekam na
      > poniedziałek nawet bardziej niż czekałam na tamten czwartek...

Monika zagubilas sie gdzies na innym forum?
      • Gość: monika Re: Nigers, wracaj! IP: *.acn.waw.pl 21.08.01, 19:12
        Hey Nigersik, widzisz jaka jestem wierna kumpela, podczas Twojego urlopu
        nigdzie sie nie udzielałam, nawet nie zaglądałam na forum BO PO CO aż tu nagle
        dzisiaj - wreszcie odczuwam lekki powiew luzu wakacyjnego - ludzie gdzieś
        wyjeżdżają (pewnie do Chorwacji!!!) i nie mam tyle pracy - zaglądam na forum i
        NASZ WĄTEK a tu Nigers!!! jak tam było na wakacjach? pisz, może choć troszkę
        poczuję tego słońca piasku i wiaterku. A-ha ja teraz przychodzę do pracy tylko
        kontrolnie tj od 6pm do 8.30 pm, więc nie będziemy już pewie rozmawiać on line.
        A propos pamiętałeś o moich pieprzykach w czasie urlopu, no ja myślę. PA
        • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.08.01, 11:20

> Hey Nigersik, widzisz jaka jestem wierna kumpela, podczas Twojego urlopu
          > nigdzie sie nie udzielałam, nawet nie zaglądałam na forum BO PO CO aż tu nagle
          > dzisiaj - wreszcie odczuwam lekki powiew luzu wakacyjnego - ludzie gdzieś
          > wyjeżdżają (pewnie do Chorwacji!!!) i nie mam tyle pracy - zaglądam na forum i
          > NASZ WĄTEK a tu Nigers!!! jak tam było na wakacjach? pisz, może choć troszkę
          > poczuję tego słońca piasku i wiaterku. A-ha ja teraz przychodzę do pracy tylko
          > kontrolnie tj od 6pm do 8.30 pm, więc nie będziemy już pewie rozmawiać on line.
          >
          > A propos pamiętałeś o moich pieprzykach w czasie urlopu, no ja myślę. PA

HI!
          Na chorwacji bylo wyrabiscie Chorwaci kochaja polakow i pieniadze ktore wydaja!
          Chyba w przyszlym roku tez wybiore sie w tamte strony. Rzeczywiscie nie widzialem
          Cie na zadnym watku mimo iz od razu po przyjezdzie szukalem i pytalem znajomych
          stukaczy czy nie spotkali Cie gdzies! Po 15.00 bede do 17.30 caly czas na
          forum;)))) PZDR

• Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 24.08.01, 08:31
          Jak dlugo bedziesz w takich godzinach przychodzic do pracy? Nie moge sie
          doczekac na stukanie on-line:))) PZDR
        • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 27.08.01, 09:11

> Hey Nigersik, widzisz jaka jestem wierna kumpela, podczas Twojego urlopu
          > nigdzie sie nie udzielałam, nawet nie zaglądałam na forum BO PO CO aż tu nagle
          > dzisiaj - wreszcie odczuwam lekki powiew luzu wakacyjnego - ludzie gdzieś
          > wyjeżdżają (pewnie do Chorwacji!!!) i nie mam tyle pracy - zaglądam na forum i
          > NASZ WĄTEK a tu Nigers!!! jak tam było na wakacjach? pisz, może choć troszkę
          > poczuję tego słońca piasku i wiaterku. A-ha ja teraz przychodzę do pracy tylko
          > kontrolnie tj od 6pm do 8.30 pm, więc nie będziemy już pewie rozmawiać on line.
          >
          > A propos pamiętałeś o moich pieprzykach w czasie urlopu, no ja myślę. PA

Monika pisalas ze przychodzisz kontrolnie do pracy, chyba jednak nie skoro nie ma
          od Ciebie zadnych wiadomosci:))))) PZDR

• Gość: nigers Re: Do Moniki! IP: *.eds.de 28.08.01, 09:16
          Monia odezwij sie!!
    • Gość: nigers Re: Nigers, wracaj! IP: *.eds.de 23.08.01, 15:08
      Monika Monika Monika where are You?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka