11.10.02, 14:14
samonagrywającą stawiam w akustycznie dobranym miejscu. na czas mojej
przedluzajacej sie nieobecnosci. smialo mozecie szeptac jej czule slowka.
odslucham po powrocie.

a. odpoczynek_wojownika
Obserwuj wątek
    • misiania Re: szafę 11.10.02, 14:16
      szafa na jarząbki?
      • chris_45 Re: szafę 11.10.02, 14:19
        nie mogę mówić bo jestem chory...
        mam zwolnienie...
        • muniekj Re: szafę 11.10.02, 14:20
          a dotykać mogę?
        • piotr_c Re: szafę 11.10.02, 14:22
          Chris , zwolnienie od mówienia to ty już od dłuzszego czasu wykorzystujesz. A
          nie mógłbys na zwolnienie posłac swego ciurka ? <tak szpadlem go ....>
      • tiresias Re: szafę 11.10.02, 14:21
        stawiam makatkę i doniczke z paprotką na szafce - od razu przytulniej
        można też powieśić konterfekt pyzatej anieli, żeby każdy wiedział do kogo
        przemawia..
    • westin Re: szafę 11.10.02, 14:20
      niniejszym chaciałem potwierdzić, że żadnych kapielowych zdjęć nie otrzymałem i
      nie chcę otrzymać:)
      • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 18:28
        aha a prosba \Twoja zostala wysluchana :)
        • mmpm Re: szafę 14.10.02, 18:31
          Aniele! Wróciłaś! :-)
          • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 18:33
            przelotem jestem :) trnzytem ;)
            • mmpm Re: szafę 14.10.02, 18:33
              Uuu! I jak blisko mnie! :-)
              • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 18:35
                pozory :)
                • mmpm Re: szafę 14.10.02, 18:36
                  Nene, tu wszędzie niedaleko.:-)
                  • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 19:08
                    aha zalezy z ktore str na to spojrzec

a. relatywistka
                    • mmpm Re: szafę 14.10.02, 19:10
                      Tym razem pozwolę z mojej.

M. praktyczny
                      • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 19:12
                        e-e za daleko:)
                        • tato! Re: szafę 14.10.02, 19:14
                          Kłaniam
                          Witaj Toruńska Anielo Bez Żadnych Ogonków...
                          • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 19:15
                            aha ogonki utrudniaja podrozowanie:) sa niepraktyczne.
                            witj tato bez dzieci
                        • Gość: MMPM Re: szafę IP: 158.75.15.* 14.10.02, 19:15
                          Ależ nie. Tutaj z jednego końca w drugi można dostać się w 30 min. ;-)
                          • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 19:16
                            aha :)
                            • mmpm Re: szafę 14.10.02, 19:19
                              Ja mógłbym...;-)

M. nic, ale to kompletnie nic niesugerujący
                              • mmpm Re: szafę 14.10.02, 19:32
                                No tak, wpadła tu tranzytem, osłuchała szafę, zawróciła w głowie i
                                zniknęła... ;-)
                                • Gość: aniela Re: szafę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 20:27
                                  e-e zle jest to widziane przez brata mojego kiedy dotykam jego komputera. z
                                  dala mnie trzyma i na dystans ;)
                                  • mmpm Re: szafę 15.10.02, 17:48
                                    Mógłbym dać Ci parę rad, jak z rodzeństwem radzić. Pod warunkiem,że jest
                                    młodszy...

M. doświadczony
                                    • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 18:22
                                      ale silniejszy ;)
                                      • mmpm Re: szafę 15.10.02, 18:29
                                        Kobiety chyba nie uderzy!

Mój jeden brat jest w wieku niejakiej Emusi, a zdążył już mnie przerosnąć. Choć
                                        ja do ułomków nie należę, a nawet wprost przeciwnie...

Widzę, że dzisiaj się ode mnie znacznie oddaliłaś...
                                        • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 18:57
                                          aha dzisiaj jestem tu jutro tam.

a. slynny podroznik ;)
                                          • mmpm Re: szafę 15.10.02, 19:01
                                            To wprost przeciwnie niż ja.;-)
                                            • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 19:03
                                              aha mowia zeby nie przesadzac starych drzew

(hyhy no musialam, musialam sobie pozwolic na neiwybredny zarcik,:)) )
                                              • mmpm Re: szafę 15.10.02, 19:08
                                                No tak, mnie usiłują przesadzić, i z miernym skutkiem...

M. odbiałychniedźwiedzi
                                                • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 19:11
                                                  aha a czy wiedziales ze polarne niedzwiedzie wieksze sa od gryzli? (na
                                                  discovery podawali ze są).
                                                  i czemu- ze ponowie pytanie nie ogladasz teraz tokszolu albo telegry jakichs
                                                  rozwijajacych?
                                                  • mmpm Re: szafę 15.10.02, 19:14
                                                    Od pani Lusi jeszcze ścierą po głowie nie oberwałem. Co może za jakiś kwadrans
                                                    nastąpić.;-)
                                                  • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 19:15
                                                    romantyczne to :)
                                                  • mmpm Re: szafę 15.10.02, 19:17
                                                    Aha, lubisz mężczyzn tak traktować? ;-)
                                                  • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 19:22
                                                    ja?? ja nawet ne mam lusia na imie
                                                  • mmpm Re: szafę 15.10.02, 19:24
                                                    Za dobrą monetę wezmę Twą odpowiedź.;-)
                                                  • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 15.10.02, 19:33
                                                    to zly szeląg byl, taki z dwiema reszkami kiedy obstawiasz orła ;)
                                                  • mmpm Re: szafę 15.10.02, 19:34
                                                    Hm, to dziwne, ja zawsze reszkę obstawiam... A czasami rzeczywiście nawet
                                                    obie...:-)
                                                  • aniela_ Re: szafę 15.10.02, 19:40
                                                    nene wygladasz mi raczej na kogos z kogo okazja czyni zlodzieja;)
                                                  • mmpm Re: szafę 17.10.02, 16:32
                                                    Nene, to ja czynię okazję. A czapka wcale na mnie nie gore. Wcale a wcale.:-)
                                                  • aniela_ Re: szafę 17.10.02, 18:07
                                                    o. ktos uderzyl w Twoj stol moze ze sie z win tlumaczysz? ;)
                                                  • mmpm Re: szafę 19.10.02, 15:51
                                                    Nene, to nie ja piekłem prosiaczka. Ostatnim sprawiedliwym mnie zwą...;-)

A cóż porabiasz na plaży w ten niezbyt piękny sobotni poranek (ups, to już
                                                    chyba popołudnie...)? :-)
                                                  • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:54
                                                    obuwie wdziewam i po papryke ide. oto co robie i jakie to niebanalne
                                                  • mmpm Re: szafę 19.10.02, 15:56
                                                    Na wysokim obcasie, oczywiście.:-)

A na co komu papryka?
                                                  • Gość: aniela Re: szafę IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:56
                                                    na obiad
                                                  • mmpm Re: szafę 19.10.02, 15:59
                                                    Zupa z papryki+kompot z papryki+deser z papryki? Chyba jeszcze nie
                                                    próbowałem...;-)
                                                  • incognito_ergo_sum Re: szafę 19.10.02, 16:53
                                                    Chcesz powiedzieć ,że jeszcze nigdy nie miałeś okazji wymiotować?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka