Dodaj do ulubionych

Studio Sport

IP: 213.17.165.* 24.06.02, 14:03
właśnie dowiedziałam się na forum, że na ul. Koński Jar jest Fitness club
Studio Sport. Czy ktoś z Was chodzi tam na zajęcia. Jeśli tak to bardzo proszę
o komentarz: jakie wyposażenie, jakie zajęcia, jacy instruktorzy i jakie ceny?
Zależy mi na tym, bo to najbliżej mojego miejsca zamieszkania
Dzieki bardzo za info!!!!!
Obserwuj wątek
    • gocha17 Re: Studio Sport 24.06.02, 14:17
      Jest spora silownia, sauny przy szatniach, spora sala do aerobiku - a w programie w zasadzie
      wszystkie rodzaje: ABS, TBC, Circuit, Step, Taerobics, HiLo, Fat Burning, a od niedawna tez Taniec
      Nowoczesny. Wg mnie najlepszym instruktorem tam jest Mariusz, niesamowita jest Ivana (niestety,
      tylko raz w tygodniu 2 zajecia), a Monika potrafi dac niezly wycisk w na ABS czy TBC.
      Niestety, nie znam ich aktualnego cennika - tel. do nich to: 648-47-48.
      • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 24.06.02, 14:27
        dziękuję za szybką odpowiedź :0)
        • ew.ka Re: Studio Sport 24.06.02, 15:21
          a w jakim to mieście?
          • gocha17 Re: Studio Sport 24.06.02, 15:33
            Warszawa
            • ew.ka Re: Studio Sport 24.06.02, 16:43
              dzięki, ale odpada - za daleko
    • erin2 Re: Studio Sport 26.06.02, 13:17
      hej,
      chodzę tam z przerwami juz od 2 lat. Polecam zajęcia z Mariuszem (fat burning)
      i Moniką (TBC). Od 1 lipca we wtorki o 19.05 będzie Tai Chi. Ich strona
      internetowa: www.studiosport.waw.pl
      Pozdrawiam i bysć moż do zobaczenia
      E2
      • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 26.06.02, 14:56
        erin2 napisał(a):

> hej,
        > chodzę tam z przerwami juz od 2 lat. Polecam zajęcia z Mariuszem (fat burning)
        > i Moniką (TBC). Od 1 lipca we wtorki o 19.05 będzie Tai Chi. Ich strona
        > internetowa: www.studiosport.waw.pl
        > Pozdrawiam i bysć moż do zobaczenia
        > E2

...na pewno się spotkamy. Zaczynam pierwszego lipca. Wybrałam sobie ABS i Fat Bu
        Już sie nie moge doczekać treningów. Ostatni raz regularnie coś ćwiczyłąm w
        styczniu. Potwornie się rozleniwiłam.
        Sylwia

• gocha17 Re: Studio Sport 28.06.02, 14:21
        Fakt, zajecia z Mariuszem sa najlepsze - pewnie spotykamy sie u niego we czwartki.
        Co do strony internetowej - to uaktualnili ja w marcu, ale do dzisiaj "troche" sie zmienilo w planie.
        :-)
        • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 01.07.02, 13:54
          dziś zaczynam treningi w Studio Sport. Do zobaczenia w klubie, jeśli ktoś z
          was tam też chodzi
          • gocha17 Re: Studio Sport 01.07.02, 15:24
            Na 100% jestem u Mariusza we czwartki o 17:15!
            Do zobaczenia przy wspólnym "fikaniu"! :-)))
            • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 01.07.02, 15:55
              ja niestety nie moge chodzić tak wcześnie Kończę pracę o 17.00. I w czwartki
              też nie mogę .Chodzę pon, śr, i piątki
              • gocha17 Re: Studio Sport 01.07.02, 16:10
                Szkoda - ale tak wogóle to kręci się tam sporo fajnych osób, więc nie będziesz się tam czuła obco. Natomist jak
                zdarzy Ci się kiedy "odrabianie" jakis opuszczonych zajec, sprobuj przyjsc do Mariusza we wtorek lub czwartek
                na 18:05.
                Powodzenia!
                • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 01.07.02, 16:37
                  ...dzięki;)
                • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 10.07.02, 09:53
                  gocha17 napisał(a):

> Szkoda - ale tak wogóle to kręci się tam sporo fajnych osób, więc nie będziesz
                  > się tam czuła obco. Natomist jak
                  > zdarzy Ci się kiedy "odrabianie" jakis opuszczonych zajec, sprobuj przyjsc do M
                  > ariusza we wtorek lub czwartek
                  > na 18:05.
                  > Powodzenia!

Wczoraj byłam na zajęciach u Mariusza na 18.05 na TBC. Bardzo bola mnie ścięgna w
                  zgięciu łokci..;(( Ale tak w ogóle to jestem bardzo zadowolona z tych zajęć.
                  pozdrawiam,
                  ps. czy Ty też byłac wczoraj na zajęciach o 18.00?
                  • erin2 Re: Studio Sport 10.07.02, 10:40

Ja byłam! Rączki bola pewnie po tych ćwiczeniach na biceps z dwoma ciężarkami w
                    ręku :-)
                    • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 10.07.02, 11:47
                      no właśnie, to przez te ćwiczenia ba biceps....Byłaś wczoraj? A ja Cie nie
                      widziałam cha!cha!cha! pozdrawiam ;))
                  • gocha17 Re: Studio Sport 10.07.02, 14:44
                    Dawno nie byłam u Mariusza na TBC - ale koleżanki wspominały mi, że wczoraj podobno dał niezły
                    wycisk!
                    Faktycznie, scięgna w łokciach mogš Cię boleć od ćwiczeń bicepsów. Mnie jeszcze kiedys mocno
                    bolały po ..... brzuszkach! Tak, tak! - ale to było już jakis czas temu i wtedy strasznie spinałam ręce przy
                    tych ćwiczeniach. :-)))

• Gość: sisi ceny IP: 195.116.133.* 07.09.02, 14:19
                      Czy ktos moze podac orientacyjne ceny w tym klubie?Dzieki
                      • Gość: mung25 Re: ceny IP: 213.17.165.* 10.09.02, 11:02
                        Gość portalu: sisi napisał(a):

> Czy ktos moze podac orientacyjne ceny w tym klubie?Dzieki
                        karta członkowska 100 zł
                        aerobik 3 razy w tygodniu ok. 130 zł. w tym sauna do woli i jedno wejście
                        gratis na dowolne zajęcia.
                        bardzo przyjemny klub
                        pzdr
                        • Gość: erin2 Re: ceny IP: *.pgnig.pl 11.09.02, 08:57
                          Teraz maja chyba promocję - nie płacisz opłaty rejestracyjnej czyli 100 zostaje
                          w kieszeni. No i mają znizki dla studentów.
                          • Gość: mung25 Re: ceny IP: 213.17.165.* 11.09.02, 14:16
                            Gość portalu: erin2 napisał(a):

> Teraz maja chyba promocję - nie płacisz opłaty rejestracyjnej czyli 100
                            zostaje
                            >
                            > w kieszeni. No i mają znizki dla studentów.

nie ma takiej promocji, moja koleżanka zapisała się w ten poniedziałek i
                            zapłaciła całą sumę.
                            Do kogo na treningi chodzisz?
                            • Gość: erin2 Re: ceny IP: *.pgnig.pl 12.09.02, 09:32
                              hmmm... pewnie ta promocja była do końca wakacji :)
                              Chodze do Mariusza (ciagle wtorki FB i TBC) ale mam go już powoli dosyć... No i
                              w niedziele Master Class- najczęściej Gosia (która lada dzień odchodzi)
                              Jest jeszcze jakaś nowa w zastępstwie za Monikę, potem zastąpi na stałe Gosię
                              ale jeszcze jej nie przetestowałam.
                              Pozdrawiam :)
                              E2
                              • Gość: mung25 Re: ceny IP: 213.17.165.* 13.09.02, 10:56
                                Gość portalu: erin2 napisał(a):

> hmmm... pewnie ta promocja była do końca wakacji :)
                                > Chodze do Mariusza (ciagle wtorki FB i TBC) ale mam go już powoli dosyć... No
                                i
                                >
                                > w niedziele Master Class- najczęściej Gosia (która lada dzień odchodzi)
                                > Jest jeszcze jakaś nowa w zastępstwie za Monikę, potem zastąpi na stałe Gosię
                                > ale jeszcze jej nie przetestowałam.
                                > Pozdrawiam :)
                                > E2

Cześć, Erin!
                                Ta nowa w zastępstwie Moniki, to Iza. Byłam na jej pierwszych zajęciach. Myslę,
                                że się wyrobi. Wprowadziła dużo tanecznych elementów. Osobiście najbardziej
                                odpowiadaja mi zajęcia u moniki i Iwany. Za Mariuszem nie przepadam, bo
                                straszny tłok i zaduch jest u niego na zajęciach i M. nie przywiązuje w ogóle
                                wagi do rozciągania sie po ćwiczeniach. W efekcie zawsze na drugi dzień po
                                jego zajęciach mam zakwasy przynajmniej przez cztery dni.
                                A w sobotę po raz pierwszy idę na Master.
                                pozdrawiam
    • anima Re: Studio Sport - bez opłaty wpisowej 17.09.02, 09:08
      byłam wczoraj, zapisałam się, nie płaciłam opłaty wpisowej.
      Oszczedziłam 200 PLN!
      pierwsze wrazenia - pozytywne :-)
      zobaczymy co dzisiaj będzie u owianego legendą Mariusza ;-))
      pozdrowienia
      • erin2 Re: Studio Sport - bez opłaty wpisowej 17.09.02, 10:32
        Właśnie byłam w niedzielę i widziałam, ze jednak nadal bez opłaty
        rejestracyjnej.
        W takim razie do zobaczenia u Mariusza (bede na obydwu)
        Pa,
        e2
        • Gość: mung25 odchodzi Monika IP: 213.17.165.* 25.09.02, 15:01
          niestety odchodzi Monika, moja ulubiona trenerka. Do tej pory byłam już u Iwany
          (okej, ale za mało intensywnie) u Mariusza(w ogóle nie zwraca uwagi jak
          wykonuje się ćwiczenia , za ciężko, za głośno, za duszno, tłok) u Izy (nowa)u
          Gosi (nie mam zdania). I co ja teraz zrobię?
          • erin2 Re: odchodzi Monika 07.10.02, 09:20
            Niestety we wtorek pozegnaliśmy Monikę...
            Iza nie przypadła mi do gustu - jeszcze nie wiem dlaczego. Natomiast Paweł,
            który jest tancerzem zupełnie nie zwracał uwagi na to ze 60% grupy nie radzi
            sobie z układem.
    • toolie Re: Studio Sport 09.10.02, 18:02
      Wlasnie postanowilam sie tam zapisac. Czy ktos moze mi powiedziec, czy karnet
      miesieczny jest wazny przez kolejnych 30 dni czy do konca danego miesiaca? Bo
      jesli to jest tylko na dany miesiac, to juz mi sie nie oplaca zapisywac w
      pazdzierniku.
      I jeszcze jedno: Nigdy nie chodzilam na aerobik i takie, moze glupie, pytanie -
      w czym cwiczycie? Czy powinnam wczesniej zakupic jakis specjalny stroj do
      aerobiku?
      Dziekuje i pozdrawiam.
      • Gość: mung25 Re: Studio Sport IP: 213.17.165.* 11.10.02, 11:38
        toolie napisała:

> Wlasnie postanowilam sie tam zapisac. Czy ktos moze mi powiedziec, czy karnet
        > miesieczny jest wazny przez kolejnych 30 dni czy do konca danego miesiaca?
        tak, karnet jest ważny od...do, czyli jesli zapiszesz sie 11 października to
        karnet jest ważny do 10 listopada.
        Bo
        > jesli to jest tylko na dany miesiac, to juz mi sie nie oplaca zapisywac w
        > pazdzierniku.
        > I jeszcze jedno: Nigdy nie chodzilam na aerobik i takie, moze glupie,
        pytanie -
        > w czym cwiczycie? Czy powinnam wczesniej zakupic jakis specjalny stroj do
        > aerobiku?

...jesli masz kasę, to kup sobie jakiś strój. Ja ćwicze w getrach i koszulce.
        > Dziekuje i pozdrawiam.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka