emusia 14.10.02, 20:05 być tak uwielbiana jak aniela. no przecież chyba zaden z was nie oprze się pięknej piętnastoletniej blondynce z cienymi oczami? No. ***EM***(z nódów zaczynająca być zazdrosna :D ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 20:28 ja natenprzyklad bymsie nie oparla. a. bez oporow Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:02 Weź nie kuś biednego obleśnego studencika... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:07 A właściwie spójrzmy na to z tej strony: Anielę widziałem na żywo i na zdjęciach, czego nie mogę powiedzieć o Tobie :-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:15 aha chytry lisek z naszego ignatza Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:18 Tak myślałem, że napiszesz coś takiego. Czy mogłabyś Lilijo nie płoszyć zwierzynki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:20 aha robaki Ci podaje na wedke dlonia alabastrowa przeciez nie baczac na manikir to czynie. a. pomocna w lowach Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:23 Powiedz tylko słowo, a będę te robaczki sam jadł, byle z ręki Twojej, a jeśli dłoń Twa jeszcze łaskawie poklepie moją główkę, umrę ze szczęścia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:25 hyhyhy myslalam ze to tire jest forumowym robakożercą. z dodatkiem owoców i przypaw rzecz jasna je spozywa, bo kultuta jedzenia nie jest mu obca, ma od tego pyzate policzki nawet). ale odpowiada mi tąmbr Twojego glosu kiedy do mnie przemawiasz hyhy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:26 to nie ja npisalam tąmbr (hyhy) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:29 Ja to się i w kałuży i w szkłach tłuczonych położę, bylebyś mogła na druga stronę przejść bez szkody dla Twej alabastrowej skóry. Choć z drugiej strony powinienem nie mówić tyle - Emusia może słuchać i się płoszyć. Odpowiedz Link Zgłoś
tato! Re: ja też chcę 14.10.02, 21:35 I co Ty na to, piękna piętnastoletnia blondynko z ciemnymi oczami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:39 aha bo mi np podoba sie co mowi ignatz. i zobaczylm ze wszystko co mowi dobre jest i madre. a slyne z dobrego gustu, o ktorym sama pltki rozsiewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 14:45 Emusiu, spoznilas sie ;o( Ja tu niedawno publicznie slubowalem, ze juz nigdy nie wspomne o podkolanowkach opadajacych na sandalek, ani o warkoczykach , ani o piegach , ani o zabawie w doktora... a tu taaaka pokusa :o( Nie, jednak nie. Przemoge sie i stlumiwszy niedzwiedzie zapedy zaoferuje Ci tylko ojcowskie rady oraz pomoc z histy i polaka ;oD -- "Guwerner to tez w koncu niezla fucha" mruknal Nabokov "Ta Katedra Literatury juz mi sie znudzila, sami filistrzy i hipokryci. Zwolniony , tez cos ... ". Flamastrem zakreslil trzy ogloszenia i zaczal wykrecac pierwszy numer... Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ja też chcę 15.10.02, 14:51 Jako guwerner masz spore doświadczenie :)) Podziel sie co zmalowały twoje szakale? Zaczęły bilety jako koniki sprzedawać , załozyły bimbrownię dla kolegów z piaskownicy. Mnie juz niewiele zdziwi po tym jak moja jeszczenietrzylenia Bogusia oprowadzała wczoraj po naszym mieszkaniu gości zamierzających je kupic. " Przed domem jest plac zabaw" "a obok jest przedszkole" "szafa zostaje" i na pożegnanie wychodzących gości "Czy zamieszkacie w naszym domku? " :))) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: ja też chcę 15.10.02, 15:04 emulo droga aniela uczyła się długo i dobrze aż osiągnęła szczyt intelektu, tak wysoki, że jak z niego plunąć to i w tydzień nie spadnie a Ty??????!!! czy jest już poprawa w Twoim dzienniczku uczennicy? pamiętaj, dla dziewczyny w Twoim wieku najważniejszy jest intelekt - pielęgnuj go a zobaczysz jak wielu chłopców zacznie sie interesować, co też myślisz na różne teamty:)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 15:08 aha, taki dziewczęcy intelekt to dobrze jeszcze triumfem przyozdobić. triumfem osobowości, rzecz jasna, dodaję ucinając wszelkie plotki. M. dobrarada Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 16:38 Aha. jednakowoz pozwole sobie zauwazyc, iz bardzo dobra oprawa dla dziewczecego intelektu bywa np. jakikolwiek Triumph cabriolet, koloru najchetniej czerwonego, rocznik dowolny. Moga byc tez inne wyroby firm Triumph. ;oD -- Zeby nie bylo, ze nic, tylko o podkolanowkach i historii ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 16:41 aha, albo taki pojazd firmy Triumph zaparkowany pod palmersem, cóż to za widok byłby, hhh ;) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 16:50 oups, jakby ci to Baloo wyjaśnić, nie zmieniając charakteru forum na Odzieżowe? mniej więcej to samo co nie motoryzacyjny triumph. może pół półki wyżej. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ja też chcę 15.10.02, 16:54 widzisz Baloo, są obszary czywilizacji bardziej tajemnicze niż Etruskowie :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 16:59 Moj Boze Moj Boze, to ja to mialem w recach nie wiedzac , ze to mam ? Bo przeciez te firme Triumph tez mialem na mysli.... palmers, no no, popatrzcie Panstwo ... dzieki Misianiu B. nie widzacy, ze mowi proza ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:04 a skąpiec też byłby nie na miejscu. nie na miejscu triumfa pod palmersem, oczywiście... M. zmarkotniała Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:01 od niechcenia zauważam, że przed Gwiazdką lub imieninami szanownych małżonek byłoby rzeczą stosowną udać się do najbliższego malla cicho poszeptując "triumf, palmers, szisen". tak tylko to piszę, z czystej życzliwości... M. życzliwa jak zwykle Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: ja też chcę 15.10.02, 17:12 i avocado. mmmm.... [na wdechu, a co!] Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 17:14 Czy wiesz, ze jest to podobno kategoria prezentow, ktore sa najczesciej zwracane do sklepow po Swietach ? Nie wiedziec czemu, bo na pewno nie ze wzgledu na zly rozmiar .... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:18 to może inaczej. trzeba małżonki zaopatrzyć finansowo a one sobie świetnie poradzą w mallu. i wrócą z gustowną paczuszką z logo triumf, palmers, szisen, którą to paczuszkę będziecie mogli drodzy panowie wręczać pod jemiołą. tak, to będzie lepsze niż powierzanie samodzielnego wyboru mężowi, któremu wymiary małżonki mogą się pomylić z wymiarami tej rudej z czwartego piętra. albo z wymiarami Normy Jean, hyhyhy. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: ja też chcę 15.10.02, 17:25 Fakt ,bo metoda stanięcia przed sprzedawcą i poproszenia o " palmersa rozmiar taki < tu przed siebie wyciągnąć dwie dłonie , lekko zwiniete, wnetrzem do sprzedawcy skierowane> " może byc troche kłopotliwa , szczególnie jak ten rozmiar ma się donieśc z domy do sklepu, jadąc autobusem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:30 psa przewodnika by trzeba mieć, takiego dla panów kupujących triumfpalmersszisen, hhh :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:32 co mi przypomniało o moim własnym psie, którego czas wyspacerkować. M. wzorowa opiekunka Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 17:58 Ech, przeciez napisalem, ze nie chodzi o zle rozmiary... statystyki takie byly robione, linki niestety nie posiadam, wg ktorych wiekszosc Pan uznaje wybor mezowski za zbyt ekstrawagancki;oD PS do Piotra_Ce : o przedsiebiorczych szakalach napisze niebawem, ale moze raczej u Rigla ;oD Odpowiedz Link Zgłoś