Dodaj do ulubionych

ja też chcę

14.10.02, 20:05
być tak uwielbiana jak aniela. no przecież chyba zaden z was nie oprze się
pięknej piętnastoletniej blondynce z cienymi oczami? No.

***EM***(z nódów zaczynająca być zazdrosna :D )
Obserwuj wątek
    • tato! Re: ja też chcę 14.10.02, 20:13
      Mogłabyś być moją córką...
    • Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 20:28
      ja natenprzyklad bymsie nie oparla.

a. bez oporow
    • ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:02
      Weź nie kuś biednego obleśnego studencika...
      • ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:07
        A właściwie spójrzmy na to z tej strony: Anielę widziałem na żywo i na
        zdjęciach, czego nie mogę powiedzieć o Tobie :-D
        • Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:15
          aha chytry lisek z naszego ignatza
          • ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:18
            Tak myślałem, że napiszesz coś takiego. Czy mogłabyś Lilijo nie płoszyć
            zwierzynki?
            • Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:20
              aha robaki Ci podaje na wedke dlonia alabastrowa przeciez nie baczac na manikir
              to czynie.

a. pomocna w lowach
              • ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:23
                Powiedz tylko słowo, a będę te robaczki sam jadł, byle z ręki Twojej, a jeśli
                dłoń Twa jeszcze łaskawie poklepie moją główkę, umrę ze szczęścia.
                • Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:25
                  hyhyhy myslalam ze to tire jest forumowym robakożercą. z dodatkiem owoców i
                  przypaw rzecz jasna je spozywa, bo kultuta jedzenia nie jest mu obca, ma od
                  tego pyzate policzki nawet).
                  ale odpowiada mi tąmbr Twojego glosu kiedy do mnie przemawiasz hyhy
                  • Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:26
                    to nie ja npisalam tąmbr (hyhy)
                  • ignatz Re: ja też chcę 14.10.02, 21:29
                    Ja to się i w kałuży i w szkłach tłuczonych położę, bylebyś mogła na druga
                    stronę przejść bez szkody dla Twej alabastrowej skóry.
                    Choć z drugiej strony powinienem nie mówić tyle - Emusia może słuchać i się
                    płoszyć.
                    • tato! Re: ja też chcę 14.10.02, 21:35
                      I co Ty na to, piękna piętnastoletnia blondynko z ciemnymi oczami?
                      • Gość: aniela Re: ja też chcę IP: *.torun.dialup.inetia.pl 14.10.02, 21:39
                        aha bo mi np podoba sie co mowi ignatz. i zobaczylm ze wszystko co mowi dobre
                        jest i madre.
                        a slyne z dobrego gustu, o ktorym sama pltki rozsiewam ;)
    • baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 14:45
      Emusiu, spoznilas sie ;o(

Ja tu niedawno publicznie slubowalem, ze juz nigdy nie wspomne o podkolanowkach
      opadajacych na sandalek, ani o warkoczykach , ani o piegach , ani o zabawie w
      doktora... a tu taaaka pokusa :o(

Nie, jednak nie. Przemoge sie i stlumiwszy niedzwiedzie zapedy zaoferuje Ci
      tylko ojcowskie rady oraz pomoc z histy i polaka ;oD

--
      "Guwerner to tez w koncu niezla fucha" mruknal Nabokov "Ta Katedra Literatury
      juz mi sie znudzila, sami filistrzy i hipokryci. Zwolniony , tez cos ... ".
      Flamastrem zakreslil trzy ogloszenia i zaczal wykrecac pierwszy numer...
      • piotr_c Re: ja też chcę 15.10.02, 14:51
        Jako guwerner masz spore doświadczenie :)) Podziel sie co zmalowały twoje
        szakale? Zaczęły bilety jako koniki sprzedawać , załozyły bimbrownię dla
        kolegów z piaskownicy.

Mnie juz niewiele zdziwi po tym jak moja jeszczenietrzylenia Bogusia
        oprowadzała wczoraj po naszym mieszkaniu gości zamierzających je kupic.
        " Przed domem jest plac zabaw"
        "a obok jest przedszkole"
        "szafa zostaje"
        i na pożegnanie wychodzących gości
        "Czy zamieszkacie w naszym domku? " :)))
        • tiresias Re: ja też chcę 15.10.02, 15:04
          emulo droga
          aniela uczyła się długo i dobrze aż osiągnęła szczyt intelektu, tak wysoki, że
          jak z niego plunąć to i w tydzień nie spadnie
          a Ty??????!!!
          czy jest już poprawa w Twoim dzienniczku uczennicy?
          pamiętaj, dla dziewczyny w Twoim wieku najważniejszy jest intelekt - pielęgnuj
          go a zobaczysz jak wielu chłopców zacznie sie interesować, co też myślisz na
          różne teamty:))))))
          • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 15:08
            aha, taki dziewczęcy intelekt to dobrze jeszcze triumfem przyozdobić. triumfem
            osobowości, rzecz jasna, dodaję ucinając wszelkie plotki.

M. dobrarada
            • baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 16:38
              Aha. jednakowoz pozwole sobie zauwazyc, iz bardzo dobra oprawa dla dziewczecego
              intelektu bywa np. jakikolwiek Triumph cabriolet, koloru najchetniej
              czerwonego, rocznik dowolny. Moga byc tez inne wyroby firm Triumph.

;oD

--
              Zeby nie bylo, ze nic, tylko o podkolanowkach i historii ;oD
              • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 16:41
                aha, albo taki pojazd firmy Triumph zaparkowany pod palmersem, cóż to za widok
                byłby, hhh ;)
                • baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 16:47
                  Co to jest palmers ? niesmialo pytam.
                  • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 16:50
                    oups, jakby ci to Baloo wyjaśnić, nie zmieniając charakteru forum na Odzieżowe?
                    mniej więcej to samo co nie motoryzacyjny triumph. może pół półki wyżej.
                    • piotr_c Re: ja też chcę 15.10.02, 16:54
                      widzisz Baloo, są obszary czywilizacji bardziej tajemnicze niż Etruskowie :)
                      • baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 16:59
                        Moj Boze Moj Boze, to ja to mialem w recach nie wiedzac , ze to mam ? Bo
                        przeciez te firme Triumph tez mialem na mysli.... palmers, no no, popatrzcie
                        Panstwo ...

dzieki Misianiu

B. nie widzacy, ze mowi proza ;oD
                        • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:04
                          a skąpiec też byłby nie na miejscu. nie na miejscu triumfa pod palmersem,
                          oczywiście...

M. zmarkotniała
                      • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:01
                        od niechcenia zauważam, że przed Gwiazdką lub imieninami szanownych małżonek
                        byłoby rzeczą stosowną udać się do najbliższego malla cicho
                        poszeptując "triumf, palmers, szisen". tak tylko to piszę, z czystej
                        życzliwości...

M. życzliwa jak zwykle
                        • the_ladybird Re: ja też chcę 15.10.02, 17:12
                          i avocado. mmmm.... [na wdechu, a co!]
                        • baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 17:14
                          Czy wiesz, ze jest to podobno kategoria prezentow, ktore sa najczesciej
                          zwracane do sklepow po Swietach ? Nie wiedziec czemu, bo na pewno nie ze
                          wzgledu na zly rozmiar ....
                          • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:18
                            to może inaczej. trzeba małżonki zaopatrzyć finansowo a one sobie świetnie
                            poradzą w mallu. i wrócą z gustowną paczuszką z logo triumf, palmers, szisen,
                            którą to paczuszkę będziecie mogli drodzy panowie wręczać pod jemiołą. tak, to
                            będzie lepsze niż powierzanie samodzielnego wyboru mężowi, któremu wymiary
                            małżonki mogą się pomylić z wymiarami tej rudej z czwartego piętra. albo z
                            wymiarami Normy Jean, hyhyhy.
                            • piotr_c Re: ja też chcę 15.10.02, 17:25
                              Fakt ,bo metoda stanięcia przed sprzedawcą i poproszenia o
                              " palmersa rozmiar taki < tu przed siebie wyciągnąć dwie dłonie , lekko
                              zwiniete, wnetrzem do sprzedawcy skierowane> " może byc troche kłopotliwa ,
                              szczególnie jak ten rozmiar ma się donieśc z domy do sklepu, jadąc autobusem :))
                              • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:30
                                psa przewodnika by trzeba mieć, takiego dla panów kupujących
                                triumfpalmersszisen, hhh :)
                                • misiania Re: ja też chcę 15.10.02, 17:32
                                  co mi przypomniało o moim własnym psie, którego czas wyspacerkować.

M. wzorowa opiekunka
                                  • baloo1 Re: ja też chcę 15.10.02, 17:58
                                    Ech, przeciez napisalem, ze nie chodzi o zle rozmiary...
                                    statystyki takie byly robione, linki niestety nie posiadam, wg ktorych
                                    wiekszosc Pan uznaje wybor mezowski za zbyt ekstrawagancki;oD

PS do Piotra_Ce : o przedsiebiorczych szakalach napisze niebawem, ale moze
                                    raczej u Rigla ;oD
    • timit Re: ja też chcę 15.10.02, 16:53
      z cieniami pod oczami?ke?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka