iw1 18.10.02, 12:02 kto jest niezbędny na plaży i co jest niezbędne na plaży?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
iw1 Re: niezbędność 18.10.02, 12:06 aniela_ napisała: > dekarz > drinki damskie chodzi Ci o te z parasolką? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:08 o te dokladnie. kolorowe i slodkie, moze wygladaja glupio ale coo z tego Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:07 alzatczyk i lotarynczyk bernardyn z rumem jeden mezczyzna odpowiedzialny kilku poligamistow Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:10 zmywarka do naczyn (moze byc rodzaju meskiego z ladnie opalonym torsem) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:12 serwetki do zapisywania rymow (tak sie robi w bohemach przez duze B) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:13 maszyna do produkcji piasku (w tym na export) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:15 olejek do opalania w zestawie z dlonmi jak bochny (do smarowania) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 12:33 Urzędnik w todze (z ładnie opalonym torsem) do przypieczętowywania i regulowania związków grzesznych, bo konkubinackich, stolik przykryty zielonym suknem, magnetofon szpulowy ZK140 z podkładem muzycznym (odpowiednim, nastrojowym), parka w stroju regionalnym krakowskim, z poduszką. Wreszcie multiwyznaniowy kapłan (także z opalonym torsem, pod sutanną), do odprawiania ekspresowego hokus-pokus. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 12:35 zamierzasz coś przetrenować, drogi Oxy, pytam nagle zaciekawiona? M. nagle zaciekawiona Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: niezbędność 18.10.02, 12:39 Dien dobry o kawie nikt nie wspomnial ? oczom nie wierze ... i jeszcze : - szyfony i tiule - skrzydla anielskie - podkolanowki - czarne kropki na czerwonym - zapach palonej trawy - gupie rymy - cos z prundem - no i zasmazka ... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 12:41 i dywaniki jak puch łabędzi miękkie :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: niezbędność 18.10.02, 12:44 inny by sie dopominal ;oD dziekuje misianiu, wiedzialem, ze na Ciebie moge liczyc . Specjalny perski dywanik dla Ciebie - O tu ....... B. docenionyjakniewiemco Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 12:46 O! taki dywanik to jest dokładnie to czego tu brakowało :))) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: niezbędność 18.10.02, 12:44 nie mówiąc już o pojawiającym sie raz na jakiś czas konfesjonale Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 12:47 jakies gustowne reformy od czasu do czasu Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 12:46 Po czym wnosisz Misianiu, że przetrenować cokolwiek zamierzam? - a1 no i bawarka miętowa do spełnienia toastu ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 12:57 zaintrygowała mnie jednotematyczność proponowanych przez ciebie rekwizytów. ale faktycznie, to może być absolutny przypadek. aha. tak, to przypadek. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 13:04 A faktycznie nie przypadkiem. :) Wczoraj mieliśmy oswiadczyny (nie było Cię), a dzisiaj mamy wszak wigilię... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 13:07 ach widzę, że przez niedouczonych złodziei tyle rzeczy mnie wczoraj ominęło, ech, sakreble! jak z innej bajki jestem. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:27 oxycort napisał: > A faktycznie nie przypadkiem. :) > Wczoraj mieliśmy oswiadczyny (nie było Cię), a dzisiaj mamy wszak wigilię... > ~~ > ox moim skromnym, nieco zawstydzonym nawet zdaniem, wigilię to mielismy przedwczoraj. ale moze inne religie wyznajemy i inaczej rozumiemy swiat i ostatnie wieczerze Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 13:31 Serdecznie zaprzeczyc muszę. Wigilia dziś jest. Zapytaj Twojego przyjaciela Ignatza, on będzie wiedział. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 13:37 a czego jest to wigilia? co się stanie jutro? M. coraz bardziej zaciekawiona Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 13:42 Mógłbym nieco światła rzucić na ten temat Marioli, ale nie. Nie mogę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:44 aha ja natenprzyklad rowniez jasnosci nie mam w temacie marioli Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:36 jesienna depresja w nieszkodliwych dawkach. dla wątlych pół porcji tylko Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: niezbędność 18.10.02, 13:00 No i nastroj czyli ambians ... Jakis taki nietowarzyski powinien on byc raczej IMHO ani niespecjalnie Ql Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 13:30 snopki siana, chałupy przykryte okapem, krowa, kura, kaczka, drób ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: niezbędność 18.10.02, 13:31 yyyy, Kury? (z pewnym wahaniem to mówię) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:37 zle strzelilam: jesienna depresja w nieszkodliwych dawkach. dla wątlych pół porcji tylko Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 13:39 Noi zestaw kina plażowego też, przecież. Noi filmy. Zagraniczne same (polskie filmy dialogi bardzo niedobre mają). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:42 aha jakies poszlaki np kawałek kredy nieznednymi moą sie na takiej plazy okazac. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:46 e-e po co skoro mamy reformatora? za ciasno na nich dwoch na jednej plazy tak uwazam. Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: niezbędność 18.10.02, 13:47 no dobra, możemy zrobić zebranie w tej kwestii. To może ja zacznę pierwsza... dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niezbędność 18.10.02, 13:51 a wlasnie. zebysmy nie zapomnieli o kulkach do glosowania Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: niezbędność 18.10.02, 13:53 no i co anielka porobiłaś!!!! polałam się po rajstopkach, a mam dziś ważne wyjście na chamski festyn do filharmonii!!! o, żesz ty!!! :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 13:56 Każdy może, prawda, krytykować, a mam wrażenie, że dopuszczanie do krytyki, panie, to nie podoba się. Więc dlatego z punktu mając na uwadze, że ewentualna krytyka może być, tak musimy zrobić żeby tej krytyki nie było. Tylko aplauz i zaakceptowanie. Tych naszych, prawda, punktów, które stworzymy. No więc wobec tego należy wziąć się do pracy i budować. Organizować. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: niezbędność 18.10.02, 14:03 ox, ty sfinia jesteś!!! Właśnie zmieniłam rajstopki!!! teraz ty lecisz do sklepu i mają być z lycrą. Rozmiar 3. 15 den. Cieliste, lekko opalone. nie, no nie mogę tu z wami.... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 14:13 Aha, czuję, że chcesz wobec mnie zastosować karę z miejsca, którą panie kolegium panie zatwierdzi i żeby była odstraszająca dla innych i aby się nie powtarzały tego rodzaju panie dzikie jakieś wyskoki. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: niezbędność 18.10.02, 14:20 z punktu mając na uwadze, że pański syn pozbawił mnie posiłku, nie mam już panu nic do powiedzenia. :) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: niezbędność 18.10.02, 14:28 A z niezbędnych rekwizytów plażowych to jeszcze lornetka niezbędna jest przecież i aparat Zorka 5. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś