aniela_ 18.10.02, 13:43 mogę Cie tak nazywac prawda ze moge ? wiec oxy mowi ze Ty mi powiesz czego wigilie dzis obchodzimy. zanim rozpoczne przygotowania do tej finalnej kolacyjki wiedziec musze z jakiej okazji i czy postna ma byc czy przeciwnie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
baloo1 Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:02 Pod nieobecnosc przyjaciela Ignatza, odzywam sie niczym nozyce : Odpowiedz na swoje pytanie znajdziesz na naszym ulubionym ostatnio watku (naszym, czyli mojego przyjaciela Ignatza i moim), choc nie przez nas zalozonym, dodam jeszcze w didascaliach ,rozsiewajac wokol wskazowki, slady odciskow stop i palcow. Aha , i jeszcze szwajcarski swoj zegarek z datownikiem na plazowy piasek podrzucam w charakterze poszlaki . ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:02 no i przykro mi się zrobiło, ANIELO. że też ja zawsze muszę się przejmować takimi pierdołami...... :(((( Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:11 nene niepotrzebnie zupelnie. nowa jestes, z regulaminem niezapoznana. mrużę na Ciebie oko wyrozumiale :)) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:03 Aha. i prosba do wszystkich : prosze sie tam na razie jeszcze nie wpisywac ;oD) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:16 aha to ten zatrzasniety wątek co sie nie otwiera? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:17 Aha puszczacie farbę może, niczym Jeansy z Odry, teksasy tzw.? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:20 To te anielskie pienia dzialaja na mnie w taki szczegolny sposob ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:25 yhy chcecie powiedziec ze cos przede mna ukrywacie. w niezawoalowany nawet sposob o tym szepczescie pokatnie Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:26 ale czy poczytać bez wpisywania to można aby? jeśli tak, to trop jednak wyraźniejszy zostawcie, proszę. np. kierunkowskaz lub ślad zapchowy. mam dziś ciurka pulsacyjnego i nie mogę przeszukiwać wszystkich wątków, czego niezmiernie żałuję :(( Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:31 Misianiu, zegarek z datownikiem musi Ci wystarczyc. Inaczej musialbym cala kawe wylac na lawe, a spodnie mam tylko jedne w tej ciurkowni... Moze dodam tylko, ze tak latwo, to sie tego watku nie da przeczytac, choc znalezc go nie jest trudno ;o) No i koniec . Chyba wysypalem sie juz totalnie. Wiecej farby nie mam, ani nawet kawy, ktorej resztki z lawy wlasnie teraz bede zlizywal. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:32 aha solidarnoscią plciową powodowana dodam ze rigel autorem jest i ze niedlugo obchogdzic bedzie jubileusz 1000 posta/ Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:48 aha, dziękuję ci, anielo. też się domyśliłam, co widać po rzeczonym wątku przeze mnie podniesionym. aha - to nie ja długo myślałam, to wątek się długo otwierał. bajdełej, czy zauważyłaś może, że nigdy nie nazwałam cię anielką ani anielcią, który to zwyczaj ostatnio się szerzy? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:50 wiedz ze nadzwyczaj doceniam u Ciebie brak tego nawyku zlego, ktory jak zapewne spostzreglas,(bo bystrosc umyslu Cie cechuje, zauwazam) ignoruję z wlasciwą sobie nonszalancą. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:55 założyć może klub chcesz, "tych, co Anieli Anielką nie nazywają"? :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 15:01 aha, klub z Karuskiem w herbie. jestem pewna, że on nigdy tak nie powiedział. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 15:09 nawet w Wigilię? z pewnym roztargnieniem zapytam. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 15:12 O! tego nie doczytałam we właściwym czasie... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 14:44 Ale jedno trzeba przyznać. Na Ignatzu polegać można, jak na Zawiszy (o ile Zawisza nie miałby nic na przeciwko) Nie pisnął bowiem Ignatz ani słówka! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 14:53 No wlasnie. Jeszcze raz powtorze ... 1000 post jest zarezerwowany dla Ignatza ! W uznaniu zaslug. Za ofiarnosc i odwage. Nno ... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 14:54 nie ma sprawy, szczerze mówiąc nie uczyniłam tego złośliwie, lecz przez czarujące roztargnienie, drogi Baloo :))) nawet nie wiem, który numer ma mój post. M. firanami rzęs trzepocząca przepraszająco. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:02 hyhyhy, czy ten wąż co zwisał z Wiadomego Drzewa, nie miał aby na imię Aniela? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:03 aha chetnie powiodę na pokuszenie Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:03 Niech Cie Szef broni, Anielu, przed zostaniem upadlym Aniolem ... ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:05 hyhyhy czuje sie niebezpiecznie podekscytowana... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:05 nene nie dolewajcie benzyny do ognia.... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:10 hyhy, Ignatz Twoim przyjacielem jest wszak, Anielo. chyba nie wypadałoby... M. hyhyhykająca Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:19 hyhhh czuje jak nabieram rumiencow. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:21 nabierz wody w usta Anielu (dla ostudzenia zapału). Po czy zamknij i nie puszczaj pary (co by jak kotła buchnąć przeciez mogła). ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:22 yhy pojde chyba na zaplecze. zamknijcie mnie w skrzyni z wapnem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:28 O! całkiem przez przypadek skrzynia z wapnem stoi obok TEGO wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:33 hyhyhy misiania weź no Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:36 aha, to zmienię temat jakgdybynigdynic. czy postrzegasz maseczki z wapna gaszonego za skuteczne na wybielenie cery? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: PROSZE SIE TAM NIE WPISYWAC !!!! 18.10.02, 15:37 yhy odnajduję tez wapno jako material w szewstwie wykorzystwywany w pewnych kregach (tu mrugam znaczaco) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 15:39 Lilijo! Na bóstwo robić się nie musisz, albowiem nim jesteś. A jedzenia będzie dużo. To tyle, albowiem technika sprzysięgła się przeciwko mej skromnej osobie (podejrzany: Damianek). Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 15:48 aha a jest jakis szczegolny powod dla ktorego mialabym przebrana za boską lelije duzo jesc? (sprawdzam dyskretnie grunt pod nogami) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 15:53 aaaaaaaa. wlasnie przeczytalam pierwszy post (wlasnego autorstawa) i wiem skąd bostwo i skad jedzenie, i ze to watek o wigilii a nie o tym jak swisnę sprzed nosa posta nr 1000 na ktorego aniani nie zasluzylam :)) Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:04 i nawet kompa mam przeciw sobie :((( nie wiem czemu ten post wskoczył tak wysoko.... Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:11 w gore rece , jestescie panstwo aresztowani! skrzydelka tez prosze pozdejmowac! taak i raczki z kieszeni szybciutko! Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:12 hyhy bruner to Ty ? ;)) do o_jej: odpowiedz wyzej ;) Odpowiedz Link Zgłoś
o_jej Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:20 ufffff, to dobrze. Popatrzę i będę się uczyć :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Ignatz przyjacielu 18.10.02, 16:21 anielko, wiesz że plotkami się brzydzę, i wtrącaniem się w cudze wątki też, ale emperor rozpowiada jakoby był Twoim ojcem, czy to prawda jest? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ignatz przyjacielu IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:35 wątpie zebym kiedykolwiek poruszyla sie w jego łonie Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ignatz przyjacielu 19.10.02, 15:41 Mówił, jakoby Cię z gliny ulepił...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ignatz przyjacielu IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:42 czy ja wygladam jakbym z gliny byla? czy cere mam ziemista? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Ignatz przyjacielu 19.10.02, 15:46 Aż mną wstrząsnęło to porównanie! Nigdy w życiu! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Ignatz przyjacielu IP: *.acn.pl / 10.133.136.* 19.10.02, 15:48 wstrzasniety jestes nie mieszany? ;) Odpowiedz Link Zgłoś