mmpm 18.10.02, 16:36 Z nadzieją niejaką zapytuję. Czy też może Piotr i spółka nawet okruszka mi nie zostawili? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:39 Nie patrzą??? To czekaj żeby nie wiedzieli gdzie schowałam...o prooszę, jest :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:40 No, a już myslałem... :-))) Proszę, nadstawiam talerzyk... Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:43 ja bym bigosu zjadła... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Ellen! 18.10.02, 16:45 No Ty to masz nosa!!! Chyba Ci zapachniało co? Proszę, pełny talerz. Z chlebkiem czy ziemniaczkami życzysz sobie? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Normo 18.10.02, 16:47 jesteś jak zwykle świetnie przygotowana na przyjęcie gości :-) Na samą myśl o wizycie u Ciebie dostaję ślinotoku. Z ziemniaczkami poproszę! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 18.10.02, 16:50 Właśnie się dogotowały, smacznego :) Co Ci zrobić do picia, bo te trunki od mmpm to nie bardzo się z bigosikiem komponują :)) Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Normo 18.10.02, 16:58 Komponują, komponują :-) Whisky z lodem poproszę. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:09 Dla mnie proszę to samo raz jeszcze :)) No ojej, co tak mało? Dolej! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:30 A Ellen dzie? Pod stołem już? Qrde co ja dodałam do tego bigosu???? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:33 Po angielsku się ulotniła, na Ciebie nie zaczekawszy. No i zostaliśmy sami... :- ))) M. zupełnie niczego niesugerujący Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:40 Jakby co zwalę na Ellen że mnie samą w ciemnym pokoju zostawiła :))) I pijaną :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:43 O, już zgasiłaś światło? A nie za gorąco Ci? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:53 Nie zgasiłam ale zdaje mi się że ostatniego rachunku za prąd nie zapłaciłam... za ogrzewanie też brrr :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:57 Podejdź tutaj bliżej, własnym ciałem Cię ogrzeję... Jeśli będzie trzeba, to nawet rozmasuję... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Normo 18.10.02, 18:00 Eee.....ale się załatwiłam....eee....masażyk?? Hmmm, no tu mam pewne ochotki :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:03 Połóż się tutaj (może być na biurku). Najpierw zaczniemy od pleców... No nie, najpierw musisz się rozebrać! Przez ubranie to nie działa! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 18.10.02, 18:18 Działa działa, tylko trza umieć :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:20 Mówisz, że jednak podziałało? Dobrze, to teraz odwróć się na plecy... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 18.10.02, 18:23 No coś Ty??? Po takim jedzonku (i piciu) masaż brzucha??? Wykluczone! Teraz idziemy na spacer! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 18.10.02, 18:27 Czego innego moja dziewczęca niewinność nawet nie może sobie wyobrazić! Spacer, bo pies wyje! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:32 Pies? A niech wyje. Pies mu mordę lizał! Oj, a to nie przypadkiem Refor, który pod drzwiami został?;-) Widzę, że ochłonąć nieco musisz. Dobrze, zapnij się, a ja jeszcze drinka naleję...:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.saint 18.10.02, 18:36 Wcale się nie rozpinałam to są podłe pomówienia, Refor nie wierz mu! A teraz musze do domciu, może jeszcze na dole cos skrobnę, pa! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.02, 18:38 Tak, to prawda. Ona się wcale nie rozpinała. Ja ją rozpinałem.:-) Hej!:-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.saint 18.10.02, 18:42 O nie! To jest szkalowanie mojego (nie)dobrego imienia! Ja sobie idę! Tupnęła nogą przyodzianą w wiadomo co i pooooszła!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.02, 18:45 Z tęsknotą w oczach za Tobą spozieram... Na pocieszenie już mi tylko ostatni kawałek serniczka został... Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:43 No proszę, tyle chyba wystarczy? Kawki chcesz? Świżo parzona :) A propos dzielenia się kompem - kocham moją firmę! Każdy ma komputer a niektórzy i dwa :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:47 Mniam mniam, poproszę o dokładkę!:-))) Napoje wziąłem ze sobą! Co wolisz: brandy, whisky czy bourbona?:-) Do mnie niedawno dokwaterowali doktoranta. Niech no tylko spróbuje zająć moje miejsce!;-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:49 O qrna, ale światowo dzisiaj u nas :) Ten, bourbon proszę (miał być Bailey's ale co tam :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:53 Jim Beam Kentucky Straight Bourbon Whisky. Dobry wybór.:-) Już nalewam. Dla Ellen też - na pewno bigosikowi nie zaszkodzi! :-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:58 A Refora nie ma... i kto mnie do domu po tym Jimie odprowadzi? Ellen, idziemy razem??? Odpowiedz Link Zgłoś
ellen Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:59 wesprzesz się na mnie a ja na burbonie Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:01 No co wy, już uciekacie? Ja bym jeszcze poprosł o malutki kawałek serniczka... A i bigosu nie spróbowałem...:-) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:04 No już podaję, ja jeszcze nie uciekam, a Ellen idzie ze mną :))) Ellen, jak bigosik? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:09 Ostatnio ktoś się Biedronce oświadczył z podziwu dla jej umiejętności kulinarnych. Czy Ty też dążysz do tego samego? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:11 Nie ja jestem zaprzysięgłą panną, jeszcze niestarą :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:15 Więc nie mam Ciebie namawiać na zmianę stanu? Nawet gustowny pierścionek z brylantem nie skusi? :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:28 Qrde, no... diamonds are my best friends..... nieeee.... będę twarda! Panieństwo! Ale próbuj próbuj a nóż... :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:32 Aha, twardym trzeba być, nie mientkim, jak mawiają niektórzy...:-))) Podobno mam dar przekonywania. Więc może jeszcze nie dzisiaj, nie jutro, ale... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:42 Tylko nie zapomnij o odpowiednich metodach perswazji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:45 A które konkretnie na Ciebie działają? :-))) M. wolący się upewnić Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:54 No nie wiem bo do tej pory nic nie podziałało :))) Musisz próbować wszystkiego :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:58 Czyli nie podziałała na Ciebie moja uroda, urok osbisty, inteligencja i elokwencja? ;-))) Mam przejść do argumentów bardziej materialnych? :-)))- Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:02 Nic takiego nie sugerowałam, ale bez tych w dzisiejszych czasach.... Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:05 Wobec tego choć, pokażę ci mego krążownika szos. Syrena rocznik 1975. Zabytek pierwszej klasy! Bezcenna! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? IP: *.saint 18.10.02, 18:20 Łał!!!!!!!!! Toż to prawie mój rocznik! Qrde no ciężko mi będzie się oprzeć.... ale......a siedzenia skajem wyściełane???? NJ pełnanadziei Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:26 Nene, miękkim futerkiem (sztucznym oczywiście - ekologia). :-) M. darujący odrobinę luksusu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? IP: *.saint 18.10.02, 18:29 Eee.... to nie wiem....futerko to na kerownicy, ale siedzenia ze skaju!!! Marzenie! Takiegopopękanego :)) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:33 No widzisz, a ja się takiego pozbyłem... :-((( Gdybym tylko wiedział... :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? IP: *.saint 18.10.02, 18:37 Ja tylko moge juz życzyć miłego weekendu, i do zobaczenia w poniedziałek :))) Co ugotować, btw??? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:40 Wzajemnie!!! :-))) Hm, zastanówmy się... Nie, nic mi nie przychodzi do głowy. Zrób niespodziankę! :-))) Odpowiedz Link Zgłoś