Dodaj do ulubionych

Zostało jeszcze trochę serniczka?

18.10.02, 16:36
Z nadzieją niejaką zapytuję. Czy też może Piotr i spółka nawet okruszka mi
nie zostawili?
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:39
      Nie patrzą??? To czekaj żeby nie wiedzieli gdzie schowałam...o prooszę,
      jest :)))
      • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:40
        No, a już myslałem... :-)))
        Proszę, nadstawiam talerzyk...
        • ellen Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:43
          ja bym bigosu zjadła...
          • norma_jean Ellen! 18.10.02, 16:45
            No Ty to masz nosa!!!
            Chyba Ci zapachniało co? Proszę, pełny talerz. Z chlebkiem czy ziemniaczkami
            życzysz sobie?
            :)))
            • ellen Normo 18.10.02, 16:47
              jesteś jak zwykle świetnie przygotowana na przyjęcie gości :-) Na samą myśl o
              wizycie u Ciebie dostaję ślinotoku.
              Z ziemniaczkami poproszę!
              • norma_jean Re: Normo 18.10.02, 16:50
                Właśnie się dogotowały, smacznego :)
                Co Ci zrobić do picia, bo te trunki od mmpm to nie bardzo się z bigosikiem
                komponują :))
                • ellen Re: Normo 18.10.02, 16:58
                  Komponują, komponują :-) Whisky z lodem poproszę.
                  • mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:07
                    Ballantines z lodem raz! Już jest!:-)
                    • norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:09
                      Dla mnie proszę to samo raz jeszcze :)) No ojej, co tak mało? Dolej!
                      • mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:13
                        Napitków ci u nas dostatek, więc nie żałuję. :-)
                        • norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:30
                          A Ellen dzie? Pod stołem już? Qrde co ja dodałam do tego bigosu????
                          • mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:33
                            Po angielsku się ulotniła, na Ciebie nie zaczekawszy. No i zostaliśmy sami... :-
                            )))

M. zupełnie niczego niesugerujący
                            • norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:40
                              Jakby co zwalę na Ellen że mnie samą w ciemnym pokoju zostawiła :))) I
                              pijaną :))
                              • mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:43
                                O, już zgasiłaś światło? A nie za gorąco Ci? :-)))
                                • norma_jean Re: Normo 18.10.02, 17:53
                                  Nie zgasiłam ale zdaje mi się że ostatniego rachunku za prąd nie zapłaciłam...
                                  za ogrzewanie też brrr :))))
                                  • mmpm Re: Normo 18.10.02, 17:57
                                    Podejdź tutaj bliżej, własnym ciałem Cię ogrzeję... Jeśli będzie trzeba, to
                                    nawet rozmasuję... :-)))
                                    • norma_jean Re: Normo 18.10.02, 18:00
                                      Eee.....ale się załatwiłam....eee....masażyk?? Hmmm, no tu mam pewne
                                      ochotki :)))
                                      • mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:03
                                        Połóż się tutaj (może być na biurku). Najpierw zaczniemy od pleców... No nie,
                                        najpierw musisz się rozebrać! Przez ubranie to nie działa! :-)))
                                        • Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 18.10.02, 18:18
                                          Działa działa, tylko trza umieć :)))))
                                          • mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:20
                                            Mówisz, że jednak podziałało? Dobrze, to teraz odwróć się na plecy... :-)))
                                            • Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 18.10.02, 18:23
                                              No coś Ty??? Po takim jedzonku (i piciu) masaż brzucha??? Wykluczone!
                                              Teraz idziemy na spacer!
                                              • mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:25
                                                A kto tu mówi o brzuchu??? :-)))
                                                • Gość: norma_jean Re: Normo IP: *.saint 18.10.02, 18:27
                                                  Czego innego moja dziewczęca niewinność nawet nie może sobie wyobrazić!
                                                  Spacer, bo pies wyje!
                                                  • mmpm Re: Normo 18.10.02, 18:32
                                                    Pies? A niech wyje. Pies mu mordę lizał! Oj, a to nie przypadkiem Refor, który
                                                    pod drzwiami został?;-)
                                                    Widzę, że ochłonąć nieco musisz. Dobrze, zapnij się, a ja jeszcze drinka
                                                    naleję...:-)))
                                                  • Gość: norma_jean Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.saint 18.10.02, 18:36
                                                    Wcale się nie rozpinałam to są podłe pomówienia, Refor nie wierz mu!
                                                    A teraz musze do domciu, może jeszcze na dole cos skrobnę, pa!
                                                  • mmpm Re: Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.02, 18:38
                                                    Tak, to prawda. Ona się wcale nie rozpinała. Ja ją rozpinałem.:-)

Hej!:-)))
                                                  • Gość: norma_jean Re: Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.saint 18.10.02, 18:42
                                                    O nie! To jest szkalowanie mojego (nie)dobrego imienia!
                                                    Ja sobie idę!

Tupnęła nogą przyodzianą w wiadomo co i pooooszła!!
                                                  • mmpm Re: Zgłaszam kategoryczny protest!!!!!!!!!!!!!!!! 18.10.02, 18:45
                                                    Z tęsknotą w oczach za Tobą spozieram...
                                                    Na pocieszenie już mi tylko ostatni kawałek serniczka został...
        • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:43
          No proszę, tyle chyba wystarczy? Kawki chcesz? Świżo parzona :)
          A propos dzielenia się kompem - kocham moją firmę! Każdy ma komputer a
          niektórzy i dwa :)))
          • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:47
            Mniam mniam, poproszę o dokładkę!:-)))
            Napoje wziąłem ze sobą! Co wolisz: brandy, whisky czy bourbona?:-)

Do mnie niedawno dokwaterowali doktoranta. Niech no tylko spróbuje zająć moje
            miejsce!;-)
            • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:49
              O qrna, ale światowo dzisiaj u nas :)
              Ten, bourbon proszę (miał być Bailey's ale co tam :)))
              • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:53
                Jim Beam Kentucky Straight Bourbon Whisky. Dobry wybór.:-)

Już nalewam. Dla Ellen też - na pewno bigosikowi nie zaszkodzi! :-)
                • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:58
                  A Refora nie ma... i kto mnie do domu po tym Jimie odprowadzi? Ellen, idziemy
                  razem???
                  • ellen Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 16:59
                    wesprzesz się na mnie a ja na burbonie
                    • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:01
                      No co wy, już uciekacie? Ja bym jeszcze poprosł o malutki kawałek serniczka...
                      A i bigosu nie spróbowałem...:-)
                      • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:04
                        No już podaję, ja jeszcze nie uciekam, a Ellen idzie ze mną :)))
                        Ellen, jak bigosik?
                        • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:09
                          Ostatnio ktoś się Biedronce oświadczył z podziwu dla jej umiejętności
                          kulinarnych. Czy Ty też dążysz do tego samego? :-)))
                          • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:11
                            Nie ja jestem zaprzysięgłą panną, jeszcze niestarą :))))
                            • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:15
                              Więc nie mam Ciebie namawiać na zmianę stanu? Nawet gustowny pierścionek z
                              brylantem nie skusi? :-)))
                              • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:28
                                Qrde, no... diamonds are my best friends..... nieeee.... będę twarda!
                                Panieństwo!
                                Ale próbuj próbuj a nóż... :)))
                                • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:32
                                  Aha, twardym trzeba być, nie mientkim, jak mawiają niektórzy...:-)))

Podobno mam dar przekonywania. Więc może jeszcze nie dzisiaj, nie jutro,
                                  ale... :-)))
                                  • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:42
                                    Tylko nie zapomnij o odpowiednich metodach perswazji :)))
                                    • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:45
                                      A które konkretnie na Ciebie działają? :-)))

M. wolący się upewnić
                                      • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:54
                                        No nie wiem bo do tej pory nic nie podziałało :)))
                                        Musisz próbować wszystkiego :)))
                                        • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 17:58
                                          Czyli nie podziałała na Ciebie moja uroda, urok osbisty, inteligencja i
                                          elokwencja? ;-)))
                                          Mam przejść do argumentów bardziej materialnych? :-)))-
                                          • norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:02
                                            Nic takiego nie sugerowałam, ale bez tych w dzisiejszych czasach....
                                            • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:05
                                              Wobec tego choć, pokażę ci mego krążownika szos. Syrena rocznik 1975. Zabytek
                                              pierwszej klasy! Bezcenna! :-)))
                                              • Gość: norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? IP: *.saint 18.10.02, 18:20
                                                Łał!!!!!!!!! Toż to prawie mój rocznik! Qrde no ciężko mi będzie się oprzeć....
                                                ale......a siedzenia skajem wyściełane????

NJ
                                                pełnanadziei
                                                • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:26
                                                  Nene, miękkim futerkiem (sztucznym oczywiście - ekologia). :-)

M. darujący odrobinę luksusu
                                                  • Gość: norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? IP: *.saint 18.10.02, 18:29
                                                    Eee.... to nie wiem....futerko to na kerownicy, ale siedzenia ze skaju!!!
                                                    Marzenie!
                                                    Takiegopopękanego :))
                                                  • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:33
                                                    No widzisz, a ja się takiego pozbyłem... :-((( Gdybym tylko wiedział... :-)
                                                  • Gość: norma_jean Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? IP: *.saint 18.10.02, 18:37
                                                    Ja tylko moge juz życzyć miłego weekendu, i do zobaczenia w poniedziałek :)))
                                                    Co ugotować, btw???
                                                  • mmpm Re: Zostało jeszcze trochę serniczka? 18.10.02, 18:40
                                                    Wzajemnie!!! :-)))

Hm, zastanówmy się...
                                                    Nie, nic mi nie przychodzi do głowy. Zrób niespodziankę! :-)))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka