tygrysek_ 22.10.02, 07:42 coś tu kurna nudnawo i drętwo u was!:)) może jakis seks na gorących piaskach plaży??? która pierwwsza???? tygrysek... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
robsonick Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 08:44 tygrysek_ napisał: > coś tu kurna nudnawo i drętwo u was!:)) > może jakis seks na gorących piaskach plaży??? > która pierwwsza???? > > > tygrysek... Tiger no coty kcesz seks na plazy uprawiac gole dupsko sobie o piasek poparzysz :) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 08:55 ja se poparze!??? ona se poparzy!! hehe... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 10:19 tygrysek_ napisał: > ja se poparze!??? ona se poparzy!! hehe... EEEEEEEEEEEEEEe tam co ty pokrzywem masz zamiast odpowiednio uksztaltowanej lopatki :) do piasku??? hihih Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 10:40 Inwazja, oj inwazja. Przypomina mi się taki film - Wojna Światów. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Tygrys i inni!!!!! 22.10.02, 10:54 nic z tego!!!!! do Misiani "przyjechala ciocia z Ameryki", Anielka za stara, a reszta woli kawke zamiast:))) Shaki, tego tam Mmpm czy jak mu tam sobie odpusc!! on jest maximum perversum!!! daje w nos!!! :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Emperor 22.10.02, 11:04 a skad pomysl ze ja mam ochote na mmpm? zglupiales do reszty?:)) nie laz za mna, bo nakabluje do kolezanki V111! Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 11:16 bylem tu pierwszy!!!!! nie laze za toba!!! :)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 22.10.02, 11:21 nie lazisz? na tym watku tez byles pierwszy? idz, bo zaraz zajrze na romantike i podkabluje!:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 11:28 to idz sobie, a wczesniej zro update swoich wiadomosci, bo to juz przeszlosc:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 22.10.02, 11:39 ooooo, to mam problem, kablowanie nic nie da, bede sama musiala zrobic Ci kuku, jak stad nie brykniesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 11:50 a co mi zrobisz? :)) dasz mi moze to po co tu przyszedlem? hahahahahaaaa:))) pewnie to "glebokie i szczere uczucie" ktorego mi brakuje? :))))) saqqara napisała: > ooooo, to mam problem, kablowanie nic nie da, bede sama musiala zrobic Ci kuku, > > jak stad nie brykniesz:)) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: Emperor 22.10.02, 12:00 chcialbys:))ja Cie przeloze przez kolano i tak spiore tylek ze pol roku nie usiadziesz, wiec mnie nie prowokuj!:) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Emperor 22.10.02, 12:36 aha, skoro już napiłeś się herbatki i unieszkodliwiłeś nieszczęsnego kotka, to czy możesz powiedzieć, co oznacza Twój podpis, który umieszczasz pod postami? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 13:06 kiedys ci powiem, ale teraz moze porozmawiajmy o czyms innym? :) ale dziekuje za zainteresowanie:) misiania napisała: > aha, skoro już napiłeś się herbatki i unieszkodliwiłeś nieszczęsnego kotka, to > czy możesz powiedzieć, co oznacza Twój podpis, który umieszczasz pod postami? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Emperor 22.10.02, 13:11 nene, ten podpis bardzo ciekawym mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 13:19 naprawde, teraz nie moge Ci powiedziec, ale moze kiedys w przyszlosci.......:))) moze lepiej porozmawiajmy o Tobie, Ty rowniez jestes dla mnie bardzo ciekawa:)) misiania napisała: > nene, ten podpis bardzo ciekawym mi się wydaje. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Emperor 22.10.02, 13:25 nene, ja całkiem zwyczajna jestem. a w każdym razie różnię się od osób, które przebywają na FT. tak jakbym poglądy miała inne czy co? yyyyy. taka to i moja autoprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 14:20 przepraszam, musialem wyjsc na lunch, ale juz jestem:) nie rozumiem czym sie roznisz od osob z FT, dla mnie jestes calkiem normalna jak oni, a prawo do wlasnych pogladow ma kazdy, czasem sie one roznia, ale kazdy ma swoje, a inni powinni szanowac i tolerowac cudze. Doskonale zdaje sobie sprawe ze masz swoje poglady, wiem rowniez ze pewnie niektore z nich sa inne niz moje, ale dzieki temu wydajesz mi sie bardziej ciekawsza, chociaz nie wiem co to za poglady, szanuje twoje zdanie chociaz nie zawsze musze sie z nim zgodzic:) misiania napisała: > nene, ja całkiem zwyczajna jestem. a w każdym razie różnię się od osób, które > przebywają na FT. tak jakbym poglądy miała inne czy co? yyyyy. taka to i moja > autoprezentacja. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Emperor 22.10.02, 14:39 aha, zauważ, że gdyby wszyscy ludzie byli jednakowi i lubili to samo, to świat byłby okrutnie nudny ;))) ale faktem jest, że z reguły unikam miejsc, gdzie rodzaj używanego słownictwa sprawia, że nie czuję się dobrze. aha, najłatwiej poznać człowieka po tym, co zrobił, zanim ktoś mu się zaczął przyglądać. jeśli naprawdę chcesz mnie poznać - poczytaj moje posty :))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: Emperor 22.10.02, 15:11 mam zaszczyt zaprosic Cie na moje forum prywatne "New World Order", tam mozna spokojnie porozmawic:) Czekam tam na Ciebie i zapraszam serdecznie:) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 10:50 sex na plazy? hehehehe, oj ubawilam sie.... Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 10:55 saqqara napisała: > sex na plazy? hehehehe, oj ubawilam sie.... A co szaki plazowiczki sa aseksualne czy plazowicze impotenci ??? ooooooooooo wim o kim mowilas o skad ten sledz z plazy zapewne hihih ;) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 10:57 Robson co zes sie tak tego mojego sledzia czepnal?:) Refor ten usmiech to przed czy po sypnieciu piachem w oczy? Odpowiedz Link Zgłoś
robsonick Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:00 saqqara napisała: > Robson > co zes sie tak tego mojego sledzia czepnal?:) > > Refor > ten usmiech to przed czy po sypnieciu piachem w oczy? Oj ja sie nie czepnalem ja sie tylko martwie zeby ten sledz od piasku ci zgrzytal przy .... konsumpcji hihih :) Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:06 Rob jakby co, to piasek zawsze mozna wytrzepac;P Refor dziekuje, ale zamiast kawki mam cos innego. i prosze sie tak szeroko nie usmiechac, bo Twoja watrobe widze Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:10 Saqqara :)) Mówił ci już ktoś, że ładnie dziś wyglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:23 to nic nowego!!! zamulasz jab baba w ciazy:))) refor_mator napisał: > Saqqara :)) > > Mówił ci już ktoś, że ładnie dziś wyglądasz? Odpowiedz Link Zgłoś
saqqara Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:24 hahaha, Empek od kiedy jestes w ciazy? bo zamulasz dokladnie tak samo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:27 bo mi dzisiaj czarny kot doge przbiegl:( saqqara napisała: > hahaha, Empek > > od kiedy jestes w ciazy? bo zamulasz dokladnie tak samo:)))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:30 aha, nie ma to jak napić się zielonej herbaty, wszelkie stresy znikają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:34 wyluzuj slonko, wszystko jest OK, kotek juz nie zyje:))) misiania napisała: > aha, nie ma to jak napić się zielonej herbaty, wszelkie stresy znikają :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:18 kawke to sobie z proboszczem na plebani walnij!!! wielki matole:))) refor_mator napisał: > Saqqara :))))) > > Może kawki? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:21 witaj, emperorze-werterze! miło Cię widzieć na plaży :)) Odpowiedz Link Zgłoś
emperor Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 11:25 witam panie w kazdym stanie:))) misiania napisała: > witaj, emperorze-werterze! miło Cię widzieć na plaży :)) Odpowiedz Link Zgłoś
tygrysek_ Re: wiesz co refor... 22.10.02, 11:42 jesteś jak dzieciak który nie może w łóżeczku wyleżeć bo nasrał w pampersa!:))) Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: wiesz co refor... 22.10.02, 12:40 tygrysek_ napisał: > jesteś jak dzieciak który nie może w łóżeczku wyleżeć bo nasrał w pampersa!:))) Refor i Dzieciak to dwie różne osoby. Tego będę się trzymała. Odpowiedz Link Zgłoś
cortez1 Re: ej! plażowicze!! 22.10.02, 15:07 ej, a co sie stalo? rączki bola czy moze koledzy i kolezanki z FT juz maja dosc swojego towarzystwa? a moze - co pewnie jest blizsze prawdy - na FT smród już jest taki, że przyszliście tutaj odetchnąć swiezym powietrzem, smieciarze? Odpowiedz Link Zgłoś