ja.ty 22.10.02, 09:29 to już tutaj kawy i herbaty się nie pija?????? nie było mnie zaledwie z tydzień i co ja widzę? zaciurkowani wszystcy, czy co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
e.silver Re: Zgroza!!!! 22.10.02, 09:30 nieeee, jakoś tak nie ma komu nastawić wody ;) Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Zgroza!!!! 22.10.02, 09:32 ja chce kawki! jeśli można to z mleczkiem i z cukrem. a może do kawusi mi jaki serniczek norma jean (której cos ostatnio nie widać) dołozy? Odpowiedz Link Zgłoś
ja.ty Re: Zgroza!!!! 22.10.02, 09:33 już dawno dzbanki napełnionę kawą i herbatą..... stoją w kuchni... leżaki przed dom na piasek wyciągnęłam, ale nikogo na horyzoncie nie widać... nawet śpiwór Baloo lezy bezładnie rzucony w kącie... co tutaj się dzieje? Odpowiedz Link Zgłoś
iw1 Re: Zgroza!!!! 22.10.02, 09:36 aha - ja napiję się samego mleka dziś. tego od kawy. Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Zgroza!!!! 22.10.02, 09:36 ja nie wiem zbyt wiele, podglądałam ostatnio tylko tytuły wątków i tyle, i chyba nadal tak będzie, bo ta wiedza, co ją mam uzyskać do soboty, strasznie mnie męczy ;) Odpowiedz Link Zgłoś