maga34 29.10.02, 11:35 dostałam sygnał od Piotra C, że w przesyłce pod nazwą "przystanek" ukrył się podstępnie jakiś wirus. Czy inni takze tak go odebrali, czy był to odosobnony wypadek ? Z góry przepraszam za kłopoty :)) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: wirus w poczcie 29.10.02, 11:36 u mnie przystanek był przystankiem, nie wirusem (chyba, w razie czego prawda będzie nam objawiona później) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: wirus w poczcie 29.10.02, 11:45 uff, ulżyło mi trochę, myślę, że już odkrył swoje ostateczne oblicze :) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: wirus w poczcie 29.10.02, 12:09 Może wyciąłem niewinnego . Odczekam 2 tygodnie i poprosze Misianię o wysyłke :) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: wirus w poczcie 29.10.02, 16:56 Piotrze, poczta wp zawsze profilaktycznie zmienia nazwę pliku z rozszerzeniem .exe. Po otrzymaniu trzeba po prostu przywrócić pierwotną nazwę. Jeśli chcesz, mogę Ci przystanek przesłać zaraz, na pewno bezpieczny - mam z innego źródła i sprawdzony. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: wirus w poczcie 30.10.02, 14:17 A to bardzo prosze. I dziekuje wszystkim zainteresowanym :) Odpowiedz Link Zgłoś