Gość: viki2lav IP: proxy / 213.255.126.* 31.10.02, 16:39 chyba sobie kupie dynie i wsadze w nia swieczke oczy wykroje i usmiech okrutny oraz nochal i bede sie amerykanizowac, just call me pocahontas, taaaak sie nudze, v.ziewajaca Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: norma_jean Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: *.saint 31.10.02, 16:43 A ja sobie oglądam zdjęcia plażowiczów. Qrde, Viki, jakby Cię Jagular widział.... no to byś miała :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: proxy / 213.255.126.* 31.10.02, 16:45 ale ja twojego nie widzialam ;((( i prosze o wyjasnienia jaguar? czemu? v.rozgoryczona Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: *.saint 31.10.02, 16:49 Mojego nie widziałaś??? To haniebne zaniedbanie Piotra_c!!!! Juz wysyłam :)) A Jaguar....to taki typ.....samochodu :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: *.saint 31.10.02, 16:58 Qrka wodna, ja nic nie mam żeby wróciło! Czekaj! Pijemy? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 17:00 jaka ladna ta Norma jaka ladna!! Boys! Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 16:59 Protestuje przeciw takim posądzeniem. Po prostu Viki udostępniła mi tylko wersję faxową. sołą rzeczy nie nadajacą się jako załacznik do e-maila. Więc ponieważ nie mogłem jej zdjęcia posłac do klubu to i ona zdjęc klubowych nie dostaje. przy okazji , Norma co ty oglądsz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 17:01 pietia, to ty taki, ja tak otwarcie i szybko wyslalam to co moglam , a ty mi blokade zalozyles i podsluch?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: *.saint 31.10.02, 17:04 Viki, komplementy wskazane hi hi hi :))))) Będę kompleksy leczyć. Piotruś oglądam sobie Was bo Was lubię :)) Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 17:07 Ehe ehe, a czy to coś może ktoś przysłać do mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: *.saint 31.10.02, 17:08 A Twojego zdjęcia Reforku to ja nie otrzymałam! Warum?????? Buziaki moi mili, muszę spaaaadać! Pa pa NJ Odpowiedz Link Zgłoś
refor_mator Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 17:11 Bo ja kiepsko wychodzę na zdjęciach. W zasadzie w ogóle nie wychodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 17:08 no to lufa za plazowa przyjazn, dzis orzechowy likier nocino i mandarinetto, swiat sie zmienia, niech zyja kroliczek imoja kocia,, ktora wszystko niszczy i nawet spi z moim facetem, na wlasne oczy ich dzisiaj rana przylapalam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: HALLOWEEN, ale bzdura IP: *.saint 31.10.02, 17:10 No to Ci bezczelna kicia! Kjólik tylko ze mną :)) No to po maluchu i lecę! Będzie któś tu jutro? Pozdroovka NJ Odpowiedz Link Zgłoś
viki2lav Re: HALLOWEEN, ale bzdura 31.10.02, 17:11 idz idz , bo widze ze jestes glodna, masz moje blogoslawienstwo! Odpowiedz Link Zgłoś