Gość: MILOP IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 20:16 NO WŁAŚNIE?ZNACIE JAKIEŚ SPOSOBY?PROSZĘ RÓWNIEŻ PANIE ABY SIĘ WYPOWIEDZIAŁY Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
24thletter Re: JAK PODRERWAĆ SKUTECZNIE DZIEWCZYNĘ? 04.10.01, 22:32 Kupujesz najnowszy model mercedesa, komorke za 4 tys., zakladasz zlote naszyjniki i sygnety, ubierasz dresik adidaska i taka wymalowana laska z dyskoteki jest Twoja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: JAK PODRERWAĆ SKUTECZNIE DZIEWCZYNĘ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 04.10.01, 22:54 oj 24liściku o kobietach to ty jeszcze wiesz niewiele ... Odpowiedz Link Zgłoś
24thletter Re: JAK PODRERWAĆ SKUTECZNIE DZIEWCZYNĘ? 04.10.01, 23:11 nie 24lisciku, tylko 24literko!!! ja nie wiem duzo o kobietach a Ty o angielskim:)!!! Ale wiesz co? Swoje braki w wiedzy o kobietach juz nadrabiam!!! pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: JAK PODRERWAĆ SKUTECZNIE DZIEWCZYNĘ? IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 04.10.01, 23:17 24thletter napisał(a): > Kupujesz najnowszy model mercedesa, komorke za 4 tys., zakladasz zlote > naszyjniki i sygnety, ubierasz dresik adidaska i taka wymalowana laska z > dyskoteki jest Twoja Taniej Cię wyjdzie tak : Ja myślę,że jak idziesz do dyskoteki, to wystarczy Ci sam breloczek , przy odrobinie talentu aktorskiego, jak będziecie wychodzić odegrasz scenkę pod tytułem: "Uradli mi merca", potem dodasz,ze to już drugi w tym tygodniu i efekt lepszy niż by ten mercedes tam stał, co do komórki, to po co zaraz za 4000, wystarczy jak kupisz na rynku wtórnym, najstarszy dostępny model(bo ja wiem...za jakieś 100zł, może taniej)przy odrobinie inwencji twórczej pomyśli,ze to "cacko" jest warte miliony, biżuteria z tombaku, też znacznie obniży wydatki, a jak dorobisz do tych "klejnotów" jakąś rodzinną ideologię, to masz pewne,ze będzie chciała zostać Twoją żoną:)))) No i oczywiście dresik, ale ten już masz:))))))) Aha i weź koniecznie jakieś stare karty telefoniczne, w dyskotekowym świetle będą się wspaniale prezentować w zastępstwie kart płatniczych, jak by Ci niedaj Boże przyszło płacić, odegrasz numer pod tytułem "Okradli mnie, cholera, 9 kart i 12.000 zł, była byś tak miła i pożyczyła mi 50" I najważniejsze, bez tego nici.... Nie możesz spotkać żadnych znajomych, jeszcze by cholera upomnieli się o zwrot długów :)))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: eliot Re: JAK PODRERWAĆ SKUTECZNIE DZIEWCZYNĘ? IP: *.univ.gda.pl 05.10.01, 10:00 wszystkie sposoby mi sie podobaja, ale najlepiej miec duzy brzuch (jak ja) i wmowic jej, ze to z nia jestesmy w ciazy!!! Nie zaszkodzi postraszyc alimentami i starszym bratem. Wiekszosc lasek wymieknie i zgodzi sie przynajmniej na jeden numer. Oczywiscie jak laska sie zorientuje, ze jestesmy totalnym palantem, a ciaza jest urojona, a poza tym stracilismy posade przy budowie hipermarketu, to zdecyduje sie na ozenek. W noc poslubna wszeptamy w jej piekne usta zapewnienie, ze w poniedzialek pojdziemy do dermatologa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: JAK PODRERWAĆ SKUTECZNIE DZIEWCZYNĘ? IP: *.chello.pl 06.10.01, 22:56 te wszystkie sposoby sa jakies standartowe... a dlaczego nie zaprosic slicznotki na grzyby, albo poprosic o porade w wyborze czesci do motoru, mysle ze te fajne i ciekawsze wlasnie na to poleca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Na loda IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.01, 12:58 stosOWNIW do sytuacji. Odpowiedz Link Zgłoś