Dodaj do ulubionych

Alternatywy 4 ;)))

IP: 19.150.112.* 05.10.01, 07:38
dzien dobry Wszystkim
dzisiaj kolejny dzien absurdu ;))
zamieniam sie w stroza Aniola
do czasu nadejscia prawdziwej anielicy ;))
ps. dzisiaj nie bede grzeczna, obiecuje ;)))
Obserwuj wątek
    • rigel Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 07:42
      witaj
      jak nie bedziesz grzeczna, to ja nie bede odpowiadał na Twoje zaczepki..:)))
      • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 07:47
        nie wciskaj mi tu kitu, kolego ;))
        wczoraj bylam grzeczna to sie zmyles ;)
        • rigel Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 07:51
          nanta!!! napisał(a):

> wczoraj bylam grzeczna to sie zmyles ;)

miałaś za to wielu innych ... ;:)))
          nie lubie tłoku ;))
          • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 07:54
            Rigel, nie strzelaj fochow, bo sie obraze ;)
            przeciez wiesz, ze tylko Ty ;)
            • rigel Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 07:57
              nanta!!! napisał(a):

> Rigel, nie strzelaj fochow, bo sie obraze ;)
              > przeciez wiesz, ze tylko Ty ;)

teraz już wiem... ;))))
              • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:04
                dopiero teraz??? ;)))

• Gość: rigel Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 213.77.14.* 05.10.01, 08:07
              nanta!!! napisał(a):

> Rigel, nie strzelaj fochow, bo sie obraze ;)
              > przeciez wiesz, ze tylko Ty ;)

teraz już wiem... ;))))
              • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 08:10
                gula mi juz skoczyla, chcesz mnie zdenerwowac????;))
    • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:11
      Kłaniam uprzejmie.
      Choć z tą uprzejmością to wczoraj było aż przesłodzone. Może dziś, z wizją
      szalonego (mam nadzieję) weekendu pojawi sie troszkę biglu...
      • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 08:22
        Tato, masz ochotre na kipiszek???
        bardzo chetnie, dzisiaj nie bede grzeczna;)
        niektorzy stroja fochy (patrz wyzej)
        ja sie dzisiaj moge pozrec ;))

• Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:26
          Gość portalu: nanta napisał(a):

> ja sie dzisiaj moge pozrec ;))
          >

Próbuj, chociaż dziś piątek, dzień bezmięsny...
          • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:29
            bezmiesny moze dla Ciebie
            ja uwielbiam swieze mlode miesko
            szczegolnie w piatki ;)))

• Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:31
              nanta!!! napisał(a):

> bezmiesny moze dla Ciebie
              > ja uwielbiam swieze mlode miesko
              > szczegolnie w piatki ;)))
              >
              Jak młode, to nie do mnie. Szkoda...
              • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 08:34
                niosę pokój.
                • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:43
                  fajnie ze jestes ;)
                • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:43
                  Gość portalu: aniela napisał(a):

> niosę pokój.

Tylko nie furkocz zbyt głośno skrzydłami - jakoś mnie dziś hałas męczy...

• nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:37
                "mlode" bylo w przenosni
                inne tez moze byc ;)))
                a wlasnie, jakie miesko jestes???? ;))
                • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:42
                  nanta!!! napisał(a):

> "mlode" bylo w przenosni
                  > inne tez moze byc ;)))
                  > a wlasnie, jakie miesko jestes???? ;))

Mięsko, mięsko... A wartości duchowe, iskra geniuszu, (ulotne) piękno niektórych
                  myśli?
                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 08:49
                    spacery po molo o zachodzie słońca, kino dobre bo tadźyckie...
                    • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:51
                      ja dzisiaj nie szukam intelektu, wystarcz ze ja go mam;)
                      szukam ciala i nic wiecej ;))
                      • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:52
                        nanta!!! napisał(a):

> ja dzisiaj nie szukam intelektu, wystarcz ze ja go mam;)
                        > szukam ciala i nic wiecej ;))

Czy to w sieci namacalnie wykonalne?
                        • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:54
                          a nie wiem ,sprawdzi sie jak znajde miesko
                          wtedy zaczne kombinowac ;))
                    • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 08:51

> spacery po molo o zachodzie słońca, kino dobre bo tadźyckie...

No, prawie. Ale skąd ja na Mazowszu molo wezmę?
                      • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 08:57
                        słuszna uwaga. jestem zdania ze zamiast mostu siekierkowskiego powinni zbudować
                        molo dla wrażliwych estetycznie iskrzących geniuszem eterycznych jak np ja
                        (żeby daleko nie szukać)
                        • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:59
                          aniela, skoro jestes
                          badz tak eteryczna i przejmij ode mnie
                          posade stroza Aniola :)))
                        • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 09:03

> słuszna uwaga. jestem zdania ze zamiast mostu siekierkowskiego powinni zbudować
                          >
                          > molo dla wrażliwych estetycznie iskrzących geniuszem eterycznych jak np ja
                          > (żeby daleko nie szukać)

Oj, uwaga. Molo zamiast mostu? Czyli most, tyle że niekompletny? Takie rzeczy się
                          u nas trafiają, chociaż nie zawsze o to chodziło twórcom...
                          • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 09:14
                            aha po drugie mniej tu zachodów słońca niż dzie indziej.
    • Gość: Kwiatek Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 195.116.214.* 05.10.01, 08:57
      :-)))))))
      • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 08:59
        czesc Kwatku
        co tam u Ciebie??
        wlasnie obalilam kafke, nic sie nie podnioslo
        sprawdzalam ;))

• Gość: Kwiatek Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 195.116.214.* 05.10.01, 09:04
          Opróćz tego co zwykle, znaczy "kochanie", "oczęta" itd obudziło mnie przepiękne
          słoneczko :-))) Od razu na serduszku lepiej.
          A w pracuchnie jeszcze jakies nowe ploteczki to juz całkiem cudownie :-)))))
          • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 09:09
            zazdroszcze plotkowania
            ja nie mam z kim poplotkowac
            same chlopy dookola ;)
            • Gość: Kwiatek Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 195.116.214.* 05.10.01, 09:13
              eeee.... to nuda ;-)))))
              • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 09:14
                Gość portalu: Kwiatek napisał(a):

> eeee.... to nuda ;-)))))

TAAAAAAAK??? Dobrze, jeszcze kiedyś słów tych pożałujesz...
                • Gość: Kwiatek Re: TATO IP: 195.116.214.* 05.10.01, 09:20
                  Gość portalu: Tato napisał(a):

> Gość portalu: Kwiatek napisał(a):
                  >
                  > > eeee.... to nuda ;-)))))
                  >
                  > TAAAAAAAK??? Dobrze, jeszcze kiedyś słów tych pożałujesz...

jak łatwo sprowokowac faceta :))))))
                  duża buźka.

• Gość: nanta Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 09:15
                koszmarna nuda ;)))
                same facety, lubia pogadac,ale nie o tym co trzeba ;))

• Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 09:17

> koszmarna nuda ;)))
                  > same facety, lubia pogadac,ale nie o tym co trzeba ;))
                  >

No dobrze, fajnąkieckę wczoraj widziałem.
                  A może czyny ważniejsze są od słów, hę?
                  • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 ;))) IP: 19.150.112.* 05.10.01, 09:19
                    rzeczywiscie, bardzo ladna ta kiecka
                    taka .....twarzowa ;))
                    • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 09:24

> rzeczywiscie, bardzo ladna ta kiecka
                      > taka .....twarzowa ;))

Śmiej się, śmiej. Najważniejsze, że ocieplana.
                      • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 09:26
                        a wzorek jaki gustowny
                        rozyczki z krateczka
                        i na podszewce ;))
                        cholercia, ale Ty przystojny jestes ;))

• Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 09:31
                          Po doświadczeniach Leppera z krawatem w kolorach flagi myślę o gustownej
                          bieliźnie ze wzorkiem: orzełi w koronkach lub odchudzony prezydent. Na tyłku
                          wyglądałby twarzowo, nieprawdaż?
                          • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 09:34
                            eeee, nie lubie strojow politycznych ;))
                            wole seksowne barchany do kolan -wzorek dowolny
                            do tego dlugie podkolanowki-dla ogrzania
                            i papucie z pomponem ;))
                            oto mezczyzna jakiego szukam ;))
                            • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 09:39
                              Podglądzasz mnie, czy co?
                              • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 09:41
                                wiedzialam, ze skads Cie znam;))
                                poznalam to po tych...barchanowych koronkach wystajacych
                                spod rownie gustownej kiecki ;))

• jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 09:57
                                  Witam wszystkie "ranne ptaszki" :))
                                  • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 09:59
                                    czesc Jaga
                                    ja dzisiaj za stroza Aniola robie
                                    wiec witam serdecznie i prosze o nozek wytarcie ;))
                                    • jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:04
                                      nie musze wycierać , czyściutkie są i pachnące.
                                      A czemu Ty Aniołem zostałaś, czyzby Aniela odmówiła współpracy czy może
                                      dorabiasz sobie do marnej pensyjki??? :)))
                                      • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:06
                                        aniela dzisiaj tylko lata i macha skrzydlami
                                        do roboty zagonic jej nie mozna
                                        wiec ja sie biedna musialam zgodzic i robie
                                        za stroza aniola z kopytami i ogonem ;))

• jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:11
                                          Ciesze sie, że masz kopyta i ogon. Tak jest ciekawiej :))
                                          • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:15
                                            mam jeszcze niewielkie rozki ;)))
                                            i blysk w oku ;)
                                            ale nie puszczam dymu nosem, smoki to robia ;))

• jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:22
                                              najważniejsze, że masz ostry języczek, gorące paluszki i cudownie
                                              nieograniczoną złośliwość ;))))
                                              • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:23
                                                Jaga, Ty jestes kobieta???
                                                bo jak by mi tak facet powiedzial to juz bym byla jego ;))

• jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:32
                                                  nanta!!! napisał(a):

> Jaga, Ty jestes kobieta???
                                                  > bo jak by mi tak facet powiedzial to juz bym byla jego ;))
                                                  >
                                                  Jestem kobietą. Tylko kobieta potrafi takie rzeczy zauważyć i tak trafnie je
                                                  nazwać ;)))

• nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:34
                                                    jestes prawdziwa kobieta!!!! :))
                                                    i ja tez, prawda???;))
                                                  • jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:38
                                                    Ależ oczywiście!!!
                                                    Może załozymy klub prawdziwych kobiet. My będziemy prezeskami :)))
                                                  • nanta!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 10:48
                                                    dwie prezeski?
                                                    moze Ty prezeska, ja zostane prezydentem ;))
                                                  • jaga!!! Re: Alternatywy 4 ;))) 05.10.01, 11:02
                                                    tu jakoś sie dogadamy, przecież prawdziwe kobiety jesteśmy :)))
                                • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 09:59
                                  aha ja go znam chyba z telewizji. portret pamięciowy się zgadza.
                                  • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 10:03
                                    Znów ten furkot skrzydeł.
                                    No co, no co ja Ci zrobiłem?
                                    • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 10:05
                                      to nie skrzydła. to rzęsy ;)
                                      • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 10:07
                                        Unikasz odpowiedzi. Nieczyste sumienie?
                                        • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 10:31
                                          odpowiedziałam :) wymijająco :)
                                          • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 10:50
                                            No jasne. Kobieta...
                                            • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 10:51
                                              do tego anioł... :)))
                                              • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 10:52
                                                Fajna alternatywa...
                                                • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 10:56
                                                  kompilacja raczej :))
                                                  ps. nie miałeś przynieść swojego cv na dzisiaj czasem ?:)
                                                  • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 10:57
                                                    Czyżbyś miała dla mnie jakieś konkretne propozycje?
                                                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:02
                                                    nene chciałam Cie ocenić po pozorach :)
                                                  • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:08
                                                    Przecież te, jak wiadomo, mylą. Poza tym dlaczego cv? Niedługo już nikt nie
                                                    będzie pamiętać, jak pisze się najnormalniejszy życiorys.
                                                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:14
                                                    aha czy to teleaudio w Twoim adresie oznacza że m,ożna się po Tobie spodziewać
                                                    podchwytliwych pytań? :)
                                                  • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:18

> aha czy to teleaudio w Twoim adresie oznacza że m,ożna się po Tobie spodziewać
                                                    > podchwytliwych pytań? :)
                                                    No tak, wiedziałem, że w końcu ktoś się przyczepi. Ale tego po Tobie się akurat
                                                    nie spodziewałem.
                                                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:20
                                                    po mnie zawsze najgorszego należy się spodziewać :) i żeby nie było że nie
                                                    ostrzegałam...:)
                                                  • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:25
                                                    No to już się, kurcze, boję..
                                                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 ;))) IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:27
                                                    niedokurdewiary ;)
    • rigel Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 11:03
      jezeli to wasza sprawka, ze mnie nie wpuszczalo, to...... ;)))))
      ale juz jestem i mam nadziej, ze przynajmniej niektorzy sie uciesza... :)))))
      • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:09
        Hurra...
        Może mało entuzjastycznie?..
        • jaga!!! Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 11:11
          Nanta!!! Strózu Aniele, zaniedbujesz się :)))
          Kolega Rigel wrócił a Ty nic?? :))
      • Gość: Kwiatek Re: Alternatywy 4 i pol IP: 195.116.214.* 05.10.01, 11:16
        rigel napisał(a):

> jezeli to wasza sprawka, ze mnie nie wpuszczalo, to...... ;)))))
        > ale juz jestem i mam nadziej, ze przynajmniej niektorzy sie uciesza... :)))))

ja się cieszę :-))
        • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 11:19
          wiedziałem jak wam sprawić radość... niby mala rzecz a cieszy... :))))
          • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:21
            kurde. którędy wszedłeś? teren zaminowany był przeciez...
            • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 11:22

> kurde. którędy wszedłeś? teren zaminowany był przeciez...

he, he, dla mnie taki tor przeszkód to codzienna igraszka....:))))
              lepiej wpuście jeszcze Nante...
              • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:23
                zacznijmy rozmowę od ceny.
                • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 11:24
                  najpierw wpusc Nante, potem pogadamy o cenie....:)))
                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:29
                    nienie nie wyglądasz mi na kogoś kto przelewa z pełnego w jeszcze pełniejsze.
            • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:23
              Może WYJŚCIEM?..
              • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:24
                chytry plan... jak niejaki sztyrlic cwaniaczek ?:)
                • Gość: Tato Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.teleaudio.com.pl 05.10.01, 11:27
                  Pewnie, że chytry. Jak ściągać, to od prymusów, a nie matołków.
                  • Gość: aniela Re: Alternatywy 4 i pol IP: *.mst.gov.pl 05.10.01, 11:29
                    znaczy powiedzmy otwarcie. z nazwiska wymieniając jednych i drugich znanych nam
                    skądinąd zwłąszcza stąd.
          • Gość: Kwiatek Re: Alternatywy 4 i pol IP: 195.116.214.* 05.10.01, 11:24
            rigel napisał(a):

> wiedziałem jak wam sprawić radość... niby mala rzecz a cieszy... :))))

yhy
            • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 11:29
              albo Nanta znowu będzie, albo nie gadam z nikim... ;((((
              • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:09
                Rigel, Ty wiesz jak mnie sciagnac z powrotem w chmury ;)))

• rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:11

> Rigel, Ty wiesz jak mnie sciagnac z powrotem w chmury ;)))
                  >
                  ściągnac w chmury? chyba na ziemie....:))))))
                  ale dobrze ze juz jestes
                  • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:13
                    i tylko tyle? :-(
                    • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:15
                      baaaaaardzo sie cieeeeeeszeeeeeeeee, ze jeeeeeesteeeeeesssssss !!!!!!!
                      • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:16
                        nie wierze Ci/Tobie :-(((
                        • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:19

> nie wierze Ci/Tobie :-(((

mam jeszcze podskoczyc kilka razy? :))))
                          hop, hop, hop, hop, starczy? :)))))
                          • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:21
                            jak zrobisz foczke to wybacze ;))
                            • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:22

> jak zrobisz foczke to wybacze ;))

za co masz wybaczac..??? nie poczuwam sie do zadnej winy....:))))
                              sam zrob foczke....
                              • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:27
                                od kiedy jestem facetem?
                                teraz mnie dobiles, zero ucuzcia ;)
                                pa
                                • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:30
                                  uczucia mam az za nadto....
                                  i nie obrazaj sie o jakas malutka jedna literke... ;)))))
                                  • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.170.210.* 05.10.01, 12:33
                                    no i ? ;))
                                    • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:37

> no i ? ;))

no i nie obrazaj sie o jakas malutka literke....;)))))
                                  • 24thletter Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:36
                                    malutka literka dla faceta - olbrzymia dla kobiety! przechlapales sobie u
                                    Niej:) pozdr!
                                    • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:41
                                      dzieki Dzieciaku, nie musisz sie dzisiaj uczyc;))
                                      • rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:42
                                        do kogo takie teksty? :))))
                                        • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:43
                                          a Twoj tekst do mnie czy do Dzieciaka? ;))

• rigel Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:44

> a Twoj tekst do mnie czy do Dzieciaka? ;))

do Ciebie, a co?
                                            • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:48
                                              nic ;)
                                      • 24thletter Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:44
                                        i tak sie wlasnie rozmawia z kobietami:) wiem cos o tym - mam dwie siostry!!! i
                                        wielkie dzieki za to ze nie musze sie dzis uczyc staruszko:) <-bez obrazy
                                        oczywiscie:)
                                        • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:47
                                          bez obrazy Dzieciaku-caluski od Staruszki w bujanym foteliku ;))
                                          • 24thletter Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:49
                                            dzieciak jest wniebowziety:))) normalnie spadlem z fotela (ale nie bujanego)
                                            • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:50
                                              to chodz na kolanka do Babci ;)))

• 24thletter Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:53
                                                ale Dzieciak jest troszke ciezki i nie wiem czy Babcia by go utrzymala na swych
                                                schorowanych kolanach:) ale za to moge Babcie ucalowac - CMOK! CMOK!
                                                • Gość: nanta Re: Alternatywy 4 i pol IP: 19.150.112.* 05.10.01, 12:57
                                                  dziekuje o maly wlos i zawal by mnie trafil ;))
                                                  • 24thletter Re: Alternatywy 4 i pol 05.10.01, 12:59
                                                    serduszko juz nie to co za mlodu:) na przyszlosc bede uwazal, bo wstrzasy
                                                    psychiczne moga Cie zabic, a szkoda tracic taka Babcie, jak Ty!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka