Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:14 tracisz czas odczuwając przy tym jakiś rodzaj perwersyjnej przyjemności. :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 09:22 Już jestem, to co? Zaczynamy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:23 aha zrobię wszystkim kawy bo widzę ze gospodyni kiciafa udaje ze nikomu sie nie chce pic. ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:23 Aniela wracaj.Nie podrywaj dzieciatych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Co ja robię tu? IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 09:28 kiciaf napisał(a): > Aniela wracaj.Nie podrywaj dzieciatych. Kogo masz na myśli? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Co ja robię tu? IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 09:31 Uważaj, pozory czasem mylą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:29 dzieciaki mnie intrygują :))) są wyzwaniem :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:23 zakończona hepiendem w miejsce samobojstwa. wrocilam z krakowa przywiózwszy stamtąd anginę. lepiej trzymajcie mnie na dystans ;) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:27 Cześc, Dobrze że ostrzegsz , uzywanie broni biologicznej w dyskusji jest nieetyczne :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:28 No to co ty tutaj robisz? ;) Myślałam że anioły nie chorują... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:30 aha to angina poalkoholowa może być. nawet anioly sa na nia nieodpodrne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 09:32 Ja jestem po chorobowym więc nie boję się zarazków. Usiądę koło Anieli żeby innych nie narażać... A kawę poprosze z mlekiem, pół na pół. Senks Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:35 aha kinia siadaj obok i okaż dowód osobisty. i w trzech słowach przedstaw się zebranym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co ja robię tu?Czy kozetka wolna? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 09:36 Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:35 Do rzeczy proszę... Tematem dzisiejszego wątku jest dyskusja na temat: Co ja robię tu? Bardzo proszę o kolejnych prelegentów o wygłaszanie swoich referatów. Burzliwe dyskusje przewidziane w kuluarach. Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:36 Chciałabym się zapoznać...;))stamtąd przybywam, ale przekierowano mnie tu... Dawno mnie nie było, więc możemy uznać, że nowa jestem ;)) PS. Aniela, załóż jeszcze jedan sweter, wypij herbatke malinową, zażyj vit.C, ewentualnie aspirynę (lub Alkaseltzer...;) i będziesz jak nowa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:39 fuego miło Cię widzieć (hehe poważna mam minę kiedy to mówię. ujęłaś mnie swoją troskliwośćią o chorych ) basia staraj się leżeć bez ruchu na kozetce bo skontruowana napręde nieobeschnitęty klej ma :)) mów więc co Cię do nas sprowadza: mąż dzieci czy kot czy może pływanie żabką? (basen mamy chwilowo nieczynny ale jest dżakuzi ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co ja robię tu? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 10:19 Gość portalu: aniela napisał(a): basia staraj się leżeć bez ruchu na kozetce bo skontruowana napręde > nieobeschnitęty klej ma :)) mów więc co Cię do nas sprowadza: mąż dzieci czy > kot czy może pływanie żabką? (basen mamy chwilowo nieczynny ale jest dżakuzi ) Niestety nie zdążyłam się przykleić do kozetki,musiałam najpierw posiedzieć na dywaniku u szefa.Dżakuzi - bardzo chętnie ,bąbelki mile widziane. A o mężu nie wspomniałam ani słowa i niech tak zostanie!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:39 Tak, basiu. Kozetka po prawicy anieli jest wolna. Zajmuj śmiało. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:40 nei trzeba się mnie bać. otrę łzy krawędzią skrzydła. :) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:44 anielo, czyżbyś post-modernistycznym aniołem była, skoro skrzydła twe krawędzie (a może i kanty!!!) mają?? Basia!!Uciekaj pókiś żywa...;)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 09:47 Trzy słowa o sobie? Lubię jeść (co niestety widać po okrągłych policzkach), lubię pływać ale jeśli nie ma basenu to mogę coś przekąsić w zamian i może nie uwierzycie ale lubię swoją pracę. Acha, i jeszcze jednego mężczyznę też lubię, bardzo... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:50 ja też lubię swoją pracę nie jesteś w tym odosobniona więc:) co do mężczyzny to tylko kwestia czasu jest... :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 09:53 No tak... niewątpliwie wszyscy tu jesteśmy z miłości do pracy... Z tym, że jedni kochają ją bardziej a inni mniej intensywnie.;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 09:58 Aniela, jak to kwestia czasu ? jak to??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:01 przyjdzie taki czas że przegrasz z telewizorem. a na widok Twojej osoby ubranej w nowiusie seksowne stringi ukochany mężczyzna znacząco spojrzy na zegarek (nie na Twoje pośladki) i wnerwiony powie: Ty jeszcze w gaciach latassz? i żeby nie bylo ze nie ostrzegalam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 09:58 albo bez wzajemności ;) wracam własnie jak mowilam z krakowa gdzie odbywal się sabat, na ktorym na liscie obecnosci widnieje oprocz mojego imienia cztery inne nie mniej anielskie. z czego wszystkie poza jedną (i mną) po rozwodzie i wszystkie poza jedną (i mną) matki córkom. a jedna ciężarna. jak to bywa w takim gronie utwierdzałyśmy się wzajemnie w pogardzie i nienawisci do płci przeciwnej pożałowania godnej. do tego stopnia, że pragnąca rzecz jasna córki ciężarna kobieta powiedziała w końcu: "jeśli to będzie chłopiec to go utopimy". proporcje płci na tym wątku przypominają mi miła krakowska atmosferę :) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 10:05 Zycie me harmonijnym się zdaje. Opluwać rodzju męskiego powodów nie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 10:10 Ja w tej chwili też nie mam powodów, ale dzień dopiero się zaczął i nie wiadomo czy do wieczora będzie tak pięknie i haromonijnie... To prawda - faceci to wieczne stresy ale bez tego nie wyobrażam sobie życia. Ja chyba potrzebuję tej adrenaliny wylewającej się uszami do życia. I nigdy nie kupię telewizora na wszelki wypadek... Aniela, robi się klimat na rozmowy przy winie... Nie wiem czy to dobry pomysł,ale wyciągam flaszeczę z szafki i rozlewam pierwszą kolejkę. Czyje zdrowie pijemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:13 aha kinia zdrowie tych co na morzu. a konkretnie tych którym na czas nie oddałam gpsa skutkiem czego zostali na morzu bez przyrządów nawigacyjnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 10:22 Aniela, ok, wypijmy za tych co na morzu, ale nie bądź taka, daj im to coś,zeby nie błądzili. A ja polewam drugą kolejkę, tym razem za wspaniałe kobiety pracujące w Warszawie! Zdrówko! O Boże, muszę wygodniej usiąść na krześle bo mam już jakieś kłopoty z równowagą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:27 znaczy nie bardzo mogę im dać bo są na morzu już. ale nie odpalam petów od świeczek. i do wszystkich apeluje o to samo. aha nie pomijaj mojego kieliszka w końcu jesteśmy w pracy :) więc co Cie trzyma w Warszawie drogia Kiniu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:29 aha kiciafa wiedziełam że tam gdzie alkohol rozlewają tam i Ty będziesz prędzej czy później ;) Odpowiedz Link Zgłoś
fuego Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 10:37 czy ja też mogłabym prosić...o tu tu, tak właśnie, do tego kieliszka...na ukojenie nerwów w poniedziałkowy ranek...;))) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 10:39 w dżakuzi byłam. Sama. Niemowląt nie widziałam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 10:35 Co mnie tu trzyma? Hmmm... chyba nic. Wyglada na to,ze przyjechałam tu dobrowolnie i z własnej woli nadal tu tkwię.Mój wybór, nie ma na kogo zwalić winy... Pracuję tu i mieszkam,probuję się zadomowić, na razie nie bardzo mi wychodzi ale nie ma się co dziwić, w tym wieku ;) nie łatwo się człowiek przyzwyczaja do nowego. A Anielica i stolica? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:45 kciafa - wiem teraz kto nie umył wanny. kinia aha w jakim niby wieku? masz już siwą brodę? i czy nie kochasz swojej pracy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 10:54 Aniołku, nie mam siwej brody, nie mam żadnej brody,choć w wieku już jestem podeszłym (25l.)!!! A pracę swą kocham, buduję potęgę firmy od rana, na własnych plecach. Dla dobra swojego i kraju. Amen. Chyba już nie powinnam więcej pić... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 10:59 Budowanie potęgi firmy na własnych plecach, żle odbija się na budującym. Wierz mi. NAleży budować swoja potęgę i wspinac się na szczyty po plecach firmy. Dobro kraju zostaw anieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 11:23 aha kinia niebawem przejdziesz na emeryturę (z wieku wnoszę ;) słuchaj rad kiciafy, ręce ma zadbane, lakier nieodpryśnięty widać że wie co mówi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 11:29 Z przyjemnością pójdę na emeryturę bo zmęczona jestem życiem i z chęcią usiądę przy kominku z drutami i poopowiadam wnukom bajki. Zaraz zaraz tylko skąd ja wezmę te wnuki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 12:16 wnuczki moja droga, wnuczki ;) aha a teraz co robisz w zamian szydełkowania i męczenia oczu dymem z kominka? :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 12:22 Anielciu, pracuję w takim miejscu,że strach o tym mowić w takim miejscu. Nie chce Cię narażać bo im mniej wiesz tym lepiej... rozumiesz... chyba,ze bardzo chcesz to podaj jakis adres to napisze do Ciebie długi list. Polecony rzecz jasna... moze byc adres mailowy;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 12:55 kiniu najdroższa, tu sami swoi. nie mamy przed sobą takemnic( tzn przed nantą i riglem mamy) w gronie przyjaciół lekko tylko fałszywych jesteś. możesz się smiało otworzyć bez obawy że będziemy bezinteresownie drapać Twoje rany :)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 13:22 Skoro tak, to dobrze, powiem Ci. Mam do czynienia z transportem ale nie ladowym i nie morskim. Łatwa zagadka? A kawę sama sobie wreszcie zrobiłam bo czekałam czekałam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 13:56 matko boska. masz może licencję pilota na boeinga? i czy wybierasz się w okolice nyc? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kinia Re: Co ja robię tu? IP: 193.227.223.* 08.10.01, 14:12 Ciiiii.... Aniela, nie tak głosno!!! Nie lecę do żadnego Yorku, choć z Boeingami rzeczywiscie mam na codzień do czynnienia, może nie dosłownie ale zawsze... Ale o lataniu nikt przecież nie wie więcej od Ciebie;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:11 aha to tak jak moje ZDAJE SIĘ być. po wierzchu gładkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co ja robię tu? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 10:26 Gość portalu: aniela napisał(a): > kobieta powiedziała w końcu: "jeśli to będzie chłopiec to go utopimy". Mam nadzieję ,że nie w dżakuzi?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 10:37 a ja mam nadzieję że to nie będzie chłopiec ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co ja robię tu?dziecko-chłopiec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 10:49 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co ja robię tu?dziecko-chłopiec IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 10:52 Przepraszam ,ale wysłałam post bez treści. Chciałam powiedzieć ,że nie byłoby tak przyjemnych spotkań w damskim gronie gdyby nie chłopcy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu?dziecko-chłopiec IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 11:27 fakt. obecny był również przedstawiciel płci obozu przeciwnego. gotował spageti i biegał po piwo do sklepu :) jeśli znają swoje miejsce jest z nich czasem jakiś pożytek :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Co ja robię tu? IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 10:01 A jeszcze inni pracę kochają inaczej... Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 10:06 Zawsze chciałam się dowiedzieć jak robią to kochający inaczej. Przybliż temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Co ja robię tu? IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 10:08 Może źle się wyraziłem. To raczej miłość bez wzajemności. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 10:21 Ty jej czy ona ciebie? Bo różnica jest znaczna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Co ja robię tu? IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 10:26 Ja ją kocham, a ona mi za to płaci... Podłe, nieprawdaż? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tato Re: Co ja robię tu? IP: *.teleaudio.com.pl 08.10.01, 10:31 Po pierwsze: co ja, dziwka jestem? Po drugie: oczywiście, że niewystarczająco... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: Co ja robię tu? IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 08.10.01, 10:34 Rozumiem,że uczestnictwo na formu to po to, aby praca była o Ciebie chociaż troszkę zazdrosna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Co ja robię tu? daję znak zycia niejakiej anieli. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.10.01, 11:14 jestem i merdam do ciebie anielciu. Ale nie podchodź, jestem dziś bez kagańca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? daję znak zycia niejakiej anieli. IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 11:20 aha nie będę się zbliżała do ogrodzenia :) wrzucę do paśnika kilka sromotników . na dowód sympatii to zrobię :) aha zostawiam głos na stole, w każdej chwili możesz po niego śmiało sięgnąć (ps. zobacz kogo nie ma na tym wątku ;) Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: Co ja robię tu? daję znak zycia niejakiej anieli. 08.10.01, 11:24 z przekory to robie, ostatni raz;)) ps. zeszlismy do podziemia, szczescie w oczy kole ;)) Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 11:19 No cóż moi drodzy. Temat pozostawiam otwarty. Muszę porzucić ulubioną rozrywkę i zająć się budowaniem własnej świetlanej przyszłości. Jak skończę wcześniej to jeszcze wrócę. Co mi tam.Dobra też będę.Wodę spod ogórków wam przyniosę. I lusterko bo aniela swoje stłukła. I puder. Aniela pożyczy błyszczyk i już nikt nie pozna czym się tutaj zajmowałyście przez cały dzień. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 11:29 aha kiciafa buduj szybko i wracaj natychmiast. szafkę na narzedzia zostawiam otwartą więc możesz wrócic prosto z budowy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Co ja robię tu? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 08.10.01, 12:38 nie ma tu rigla, i nanty. Jak to zrobiłaś? rozsypałaś azotox? przykleiłaś lep na innym watku? zawiesiłaś moskitierę? Rigelfilter i nantoamortyzator? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 12:52 dobrawszy się w pary zeszli nie wnikam w jakim celu do podziemia. zamurowałam wyjście. mam nadzieję że rigle i nanty nie rozmnażają się w piwnicach? :) i nie wyjdą ich stamtąd miliony? Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 15:19 Inspekcję zrobiłam. Personel pomocniczy naganę dostał. Dżakuzi zdezynfekowane zostało należycie. Nanty spłynęły do podziemi. :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: Co ja robię tu? IP: *.mst.gov.pl 08.10.01, 15:39 aha doleje krecika do rur kanalizacyjnych żeby się rozpuściły na mur. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 15:44 Ach ale tu bałagan. Posprzątać by trzeba. Polecenia już wydałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kiciaf Re: Co ja robię tu? 08.10.01, 16:02 Szkło umyte, butelki wyrzucone, światła wygaszone ... No to co ja tutaj robię jeszcze? Zamykam drzwi na klucz. Odpowiedz Link Zgłoś