w_kulik 08.10.01, 23:45 Wpisujcie nocne posty. Watek zamkniety od 6.00 do 23.00. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: bretonka Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: *.proxy.aol.com 08.10.01, 23:47 A moze byc dla ludzi z innej strefy czasowej? Odpowiedz Link Zgłoś
24thletter Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow 08.10.01, 23:57 ja nocnym markiem nie jestem, dlatego zycze wszystkim dobrej nocy i ide grzecznie do lozeczka:). Pozdr! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ZdroYY Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: *.stacje.agora.pl 09.10.01, 05:59 Protestuje !!! Chlopaki są cienizna a nie nocne marki ... Dzisiaj na przyklad jeszcze nie poszedłem spać ...tzn. od prawie 36 godzin ;) Pozdrawiam / Best regards grzesiek //red GL1500/6'99 1:10 w domu i Vmaax w sercu ;))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mreck Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.10.01, 07:11 dobranoc chłopaki. o ile rozumiem sie na życiu akademików to właśnie sie polożyliście spać. (?) Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow 09.10.01, 23:59 dobra, watek otwarty. Nocne ruchy rozpoczete. Kto sie tam snuje wsrod nocnych mgiel? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:02 Ale ja żaden Marek nie jestem... Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Watek dla nocnych markow, frenow itp, ew. dla akademikowych ludkow. 10.10.01, 00:04 moze byc? troche to wyglada jak z kamera wsrod zwierzat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: Watek dla nocnych markow, frenow itp, ew. dla akademikowych ludkow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:08 To mi zabrzmiało jak "trenów", a Kochanowski mi się źle kojarzy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: watek dla ludzi, studentow i Frene IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:12 Cenzura chyba tu przede mną była... Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla ludzi, studentow i Frene 10.10.01, 00:26 Frene juz we snie goni kroliki ;)), a ja wyczuwam zapach mocnego, ciemnego piwa. Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla ludzi, studentow i Frene 10.10.01, 00:30 wlasciwie to tylko wydawalo mi sie, ze czuje. Piwo cos powiedzialo po czesku i zniknelo (jest barwy ciemnej) w mrokach nocy, mowiac : nie chce mi sie gadac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: watek dla ludzi, studentow i Frene IP: 155.158.242.* 10.10.01, 16:25 Ale mnie podsumowałeś... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Frene Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 19:31 Być może... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bretonka Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.proxy.aol.com 10.10.01, 21:27 przypominam tylko,ze nie ma jeszcze 23(i przepraszam,co zlego to nie ja) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 23:33 Już pora... I nadal nikogo tu niema. Chętnych brak by nocne polaków rozmowy toczyć. No to kto skoczy po piwo? Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 10.10.01, 23:36 a jakie? najwazniejsze, zeby bylo duze, zimne i jasne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 23:48 przezorna byłam. w dzień nabyłam pilsner cośtam się nazywa. Jeszcze trochę zostało. Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 10.10.01, 23:51 Nalewaj, smialo. Wypijemy za piekny dzien co minal i za literke piekna. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 00:12 Kielich wznoszę. i za tych co na morzu też. Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 00:15 tylko nie odpalaj papierosa od swieczki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 00:18 Dziękuję, ja nie palę.... Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 00:22 i bardzo dobrze. Chodzi o to, ze gdy ktos odpala papierosa od swieczki, wtedy gdzies na morzu ginie marynarz. To ja juz wole wypic jego zdrowie. A pilsnerek dziekuje, bardzo dobry. Zdrowko! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 00:23 Wiem, nie tłumacz. Co robisz w te piękną październikową noc jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 00:37 wygladam przez okno, na oczach mam sen, mokotow zasypia w przepiciu. Czekam nie wiadomo na co. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 01:46 Lepiej brzmiało "...Grochów sie budzi z przepicia..." Nie dlatego,że z Mokotowem źle brzmi ,czy coś tam, ale Wawa i Grochów to moje rodzinne śmieci.:)) Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 01:57 Wiem, ale coz, primo mokotow zasypia, secundo - wlasnie te dzielnice (choc to chyba jeszcze srodmiescie) widze z mojego panoramicznego okna na dziesiatym pietrze luksusowego apartamentowca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 02:00 DS-y na Żwirkach? Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 02:09 nie - Warynskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 02:25 Remont - niezłe koncerty.Dalej tak dobrze grają? Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 02:30 zalezy co. Jest troche jazzu, czasami lomocze punk (pelno wtedy kolorowych czubow przed wejsciem - ladnie to wyglada), ale niestety, sa takie dni, ze strach przejsc - stoi milion paskow z towarzyszcymi im 10 tonami makijazu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 02:43 Standard-zarabiają dyskoteką na coś bardziej ambitnego.Co słychać w pubach na Polu Mokotowskim?Czy zbudowano już centrum rozrywki na miejscu kina "Moskwa"? Odpowiedz Link Zgłoś
nanta!!! Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 09:44 czesc Enigma, ciesze sie, ze znowu sie odzywasz:)) widze ze Zwirki i Pola nie sa Ci obce ;) Proxima tez Bolek i Lolek maja sie dobrze, chociaz drozeja z kazdym sezonem coraz bardziej swego casu straszylo na Polach wesole misateczko, obled, ale juz po bolu. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 10:21 na miejscu Moskwy jest teraz wielki pomnik kapitalizmu ze szkla i stali. Pod ziemia jest multiplex, nad ziemia nie wiem co (m. in. ambasada francuska). Jakies kawiarenki i inne bzdety. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 10:51 Można dodać, że z Moskwy zostały sie tylko lwy przed wejściem, ale trochę teraz zmalały na tle tej wieży. No i sa po solidnej kąpieli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 12.10.01, 01:44 Hmm...Nie wszyskto co nowe musi być lepsze.W 2000 roku będąc w Polsce płacił*m za piwo w pubie 9 PLN.Zdzierstwo.Ciekawe ile kosztue biet w tym multipleksie,i czystać na niego statystycznego osobnika z grupy "młodzież"(studenta,np.)? Lwy zostały-rewela!Dobrze pamiętam-szerokie schody z piaskowca i te dwa kamienne zwierzaki,przy których wycieczki szkolne robiły fotografie. Takich informaci nie ma nawet w przewodniku Pascala,samo życie. Aha,czy ktoś wie,dlaczego nie chce mi działać literka " " ...no właśnie nie działa-zobaczcie akie litery est brak w tym zdaniu.Może umiecie mi wyaśnić to zawisko(klawisz est O.K.) Tylko nie mówcie że to wirus wąglika. Ciao! ~;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 18:23 Ciemno się zrobiło. Zanczy noc zapadła. Wątek odświerzyć by trzeba nieco. Odpowiedz Link Zgłoś
w_kulik Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow 19.10.01, 00:42 Znowu dzien zdechl. Budze sie do zycia. Dzis jednak nie pogadam sobie, bo: a) nie ma nikogo b) jestem glodny i ide na lowy Spijcie smacznie. Odpowiedz Link Zgłoś