Dodaj do ulubionych

Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow

08.10.01, 23:45
Wpisujcie nocne posty. Watek zamkniety od 6.00 do 23.00.
Obserwuj wątek
    • Gość: bretonka Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: *.proxy.aol.com 08.10.01, 23:47
      A moze byc dla ludzi z innej strefy czasowej?
    • 24thletter Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow 08.10.01, 23:57
      ja nocnym markiem nie jestem, dlatego zycze wszystkim dobrej nocy i ide
      grzecznie do lozeczka:). Pozdr!
      • Gość: ZdroYY Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: *.stacje.agora.pl 09.10.01, 05:59
        Protestuje !!! Chlopaki są cienizna a nie nocne marki ...
        Dzisiaj na przyklad jeszcze nie poszedłem spać ...tzn. od prawie 36 godzin ;)

Pozdrawiam / Best regards

grzesiek
        //red GL1500/6'99 1:10 w domu i Vmaax w sercu ;)))))
        • Gość: mreck Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 09.10.01, 07:11
          dobranoc chłopaki. o ile rozumiem sie na życiu akademików to właśnie sie
          polożyliście spać. (?)
    • w_kulik Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow 09.10.01, 23:59
      dobra, watek otwarty. Nocne ruchy rozpoczete. Kto sie tam snuje wsrod nocnych
      mgiel?
      • Gość: Frene Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:02
        Ale ja żaden Marek nie jestem...
        • w_kulik Watek dla nocnych markow, frenow itp, ew. dla akademikowych ludkow. 10.10.01, 00:04
          moze byc? troche to wyglada jak z kamera wsrod zwierzat.
          • Gość: Frene Re: Watek dla nocnych markow, frenow itp, ew. dla akademikowych ludkow IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:08
            To mi zabrzmiało jak "trenów", a Kochanowski mi się źle kojarzy...
            • w_kulik watek dla ludzi, studentow i Frene 10.10.01, 00:10
              • Gość: Frene Re: watek dla ludzi, studentow i Frene IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:12
                Cenzura chyba tu przede mną była...
                • w_kulik Re: watek dla ludzi, studentow i Frene 10.10.01, 00:26
                  Frene juz we snie goni kroliki ;)), a ja wyczuwam zapach mocnego, ciemnego piwa.
                  • w_kulik Re: watek dla ludzi, studentow i Frene 10.10.01, 00:30
                    wlasciwie to tylko wydawalo mi sie, ze czuje. Piwo cos powiedzialo po czesku i
                    zniknelo (jest barwy ciemnej) w mrokach nocy, mowiac : nie chce mi sie gadac
                    • Gość: Frene Re: watek dla ludzi, studentow i Frene IP: 155.158.242.* 10.10.01, 16:25
                      Ale mnie podsumowałeś...
                      • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 10.10.01, 19:12
                        moze byc?
                        • Gość: Frene Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 19:31
                          Być może...
                          • Gość: bretonka Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.proxy.aol.com 10.10.01, 21:27
                            przypominam tylko,ze nie ma jeszcze 23(i przepraszam,co zlego to nie ja)
                            • Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 23:33
                              Już pora...
                              I nadal nikogo tu niema. Chętnych brak by nocne polaków rozmowy toczyć.
                              No to kto skoczy po piwo?
                              • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 10.10.01, 23:36
                                a jakie? najwazniejsze, zeby bylo duze, zimne i jasne
                                • Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 23:48
                                  przezorna byłam. w dzień nabyłam pilsner cośtam się nazywa. Jeszcze trochę
                                  zostało.
                                  • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 10.10.01, 23:51
                                    Nalewaj, smialo. Wypijemy za piekny dzien co minal i za literke piekna.
                                    • Gość: Kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 00:12
                                      Kielich wznoszę. i za tych co na morzu też.
                                      • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 00:15
                                        tylko nie odpalaj papierosa od swieczki
                                        • Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 00:18
                                          Dziękuję, ja nie palę....
                                          • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 00:22
                                            i bardzo dobrze. Chodzi o to, ze gdy ktos odpala papierosa od swieczki, wtedy
                                            gdzies na morzu ginie marynarz. To ja juz wole wypic jego zdrowie. A pilsnerek
                                            dziekuje, bardzo dobry. Zdrowko!
                                            • Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 11.10.01, 00:23
                                              Wiem, nie tłumacz. Co robisz w te piękną październikową noc jeszcze?
                                              • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 00:37
                                                wygladam przez okno, na oczach mam sen, mokotow zasypia w przepiciu.
                                                Czekam nie wiadomo na co.
                                                • Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 01:46
                                                  Lepiej brzmiało "...Grochów sie budzi z przepicia..."
                                                  Nie dlatego,że z Mokotowem źle brzmi ,czy coś tam, ale Wawa i Grochów to moje
                                                  rodzinne śmieci.:))
                                                  • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 01:57
                                                    Wiem, ale coz, primo mokotow zasypia, secundo - wlasnie te dzielnice (choc to
                                                    chyba jeszcze srodmiescie) widze z mojego panoramicznego okna na dziesiatym
                                                    pietrze luksusowego apartamentowca.
                                                  • Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 02:00
                                                    DS-y na Żwirkach?
                                                  • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 02:09
                                                    nie - Warynskiego
                                                  • Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 02:25
                                                    Remont - niezłe koncerty.Dalej tak dobrze grają?
                                                  • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 02:30
                                                    zalezy co. Jest troche jazzu, czasami lomocze punk (pelno wtedy kolorowych
                                                    czubow przed wejsciem - ladnie to wyglada), ale niestety, sa takie dni, ze
                                                    strach przejsc - stoi milion paskow z towarzyszcymi im 10 tonami makijazu.
                                                  • Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 11.10.01, 02:43
                                                    Standard-zarabiają dyskoteką na coś bardziej ambitnego.Co słychać w pubach na
                                                    Polu Mokotowskim?Czy zbudowano już centrum rozrywki na miejscu kina "Moskwa"?
                                                  • nanta!!! Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 09:44
                                                    czesc Enigma,
                                                    ciesze sie, ze znowu sie odzywasz:))
                                                    widze ze Zwirki i Pola nie sa Ci obce ;) Proxima tez
                                                    Bolek i Lolek maja sie dobrze, chociaz drozeja z kazdym sezonem coraz bardziej
                                                    swego casu straszylo na Polach wesole misateczko, obled, ale juz po bolu.

pozdrawiam
                                                  • w_kulik Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 10:21
                                                    na miejscu Moskwy jest teraz wielki pomnik kapitalizmu ze szkla i stali. Pod
                                                    ziemia jest multiplex, nad ziemia nie wiem co (m. in. ambasada francuska).
                                                    Jakies kawiarenki i inne bzdety.
                                                  • piotr_c Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi 11.10.01, 10:51
                                                    Można dodać, że z Moskwy zostały sie tylko lwy przed wejściem, ale trochę teraz
                                                    zmalały na tle tej wieży. No i sa po solidnej kąpieli.
                                                  • Gość: enigma Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: 10.100.4.* / 64.210.241.* 12.10.01, 01:44
                                                    Hmm...Nie wszyskto co nowe musi być lepsze.W 2000 roku będąc w Polsce płacił*m
                                                    za piwo w pubie 9 PLN.Zdzierstwo.Ciekawe ile kosztue biet w tym multipleksie,i
                                                    czystać na niego statystycznego osobnika z grupy "młodzież"(studenta,np.)?
                                                    Lwy zostały-rewela!Dobrze pamiętam-szerokie schody z piaskowca i te dwa
                                                    kamienne zwierzaki,przy których wycieczki szkolne robiły fotografie.
                                                    Takich informaci nie ma nawet w przewodniku Pascala,samo życie.
                                                    Aha,czy ktoś wie,dlaczego nie chce mi działać literka " " ...no właśnie nie
                                                    działa-zobaczcie akie litery est brak w tym zdaniu.Może umiecie mi wyaśnić to
                                                    zawisko(klawisz est O.K.)
                                                    Tylko nie mówcie że to wirus wąglika.
                                                    Ciao! ~;-)))

• Gość: kiciaf Re: watek dla studentow, Frene i innych ludzi IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 18:23
                                                    Ciemno się zrobiło. Zanczy noc zapadła. Wątek odświerzyć by trzeba nieco.

• w_kulik Re: Watek dla nocnych markow ewentualnie ludzi z akademikow 19.10.01, 00:42
      Znowu dzien zdechl. Budze sie do zycia. Dzis jednak nie pogadam sobie, bo:
      a) nie ma nikogo
      b) jestem glodny i ide na lowy
      Spijcie smacznie.
    • w_kulik Coś ten wątek jest monopersonalny 22.10.01, 00:32
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka