Dodaj do ulubionych

Niech zyje Mreck!!!

IP: *.dialup.warszawa.pl 09.10.01, 22:50
No niech sobie żyje, po co go zabijać???
A na serio to tacy ludzie jak on są potrzebny. Jego złośliwości są często
trafne i nakręcają dyskusję. A że kogoś obrazi i popsuje mu humor...? To już
problem tego kogoś. Kiedy mnie Mreck wkurzy czymś co tam spłodzi na forum to
spuszczam go w głowie do klopa i już (tylko bez głupich uwag, że mam klop we
łbie).
Obserwuj wątek
    • w_kulik Re: Niech zyje Mreck!!! 09.10.01, 23:00
      Popieram! Ten czlowiek wie, co mi w duszy gra.
      • Gość: Frene Re: Niech zyje Mreck!!! IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:02
        Soul music Ci gra?
        :)))))))))
        • w_kulik Re: Niech zyje Mreck!!! 09.10.01, 23:05
          He????
          Nie, jakie tam soul music. Jam nie z souli ani z rolli jeno z tego, co mnie
          bouli.
          • Gość: Frene Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:17
            Jak Cię bouli to z fasouli...
            • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 09.10.01, 23:21
              nie z fasouli ino z kieubassy poznonocnej
              • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:26
                To poco żeś jad kiełbasiany, późną nocą:)))))))
                • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 09.10.01, 23:29
                  coby mnie przeczyscilo... umysl.
                  • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:32
                    czyli,ze umyślnie jadłeś :))))))
                    • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 09.10.01, 23:35
                      raczej naumyslnie, a wyszlo jedno wielkie gie...
                      • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:39
                        wielkie, giegantyczne co??
                        • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:40
                          Dzisiaj mam niż intelektualny...
                          Bardziej niż kiedy indziej.
                          • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 09.10.01, 23:41
                            i tak kladziesz mnie na lopatki. Slazacy to lebscy ludzie. Wiem cos o tym.
                            • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:44
                              Mi to raczej na grabie wygląda....
                              • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 09.10.01, 23:46
                                albo garnek jakis
                                • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:49
                                  łopatologia stosowana w kuchni...
                                  Garnek na łopatki.
                                  • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 09.10.01, 23:54
                                    ...albo lopatki do garnka
                                    • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 09.10.01, 23:59
                                      Łopatka - rodzaj żeński,

Czy to była jakaś aluzja...,kobiety do garów ???

• w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 10.10.01, 00:01
                                        to byla aluzja do glodu i tesknoty za normalnym jedzeniem. Nie przypisuj mi
                                        bycia seksistowskim mizogonistycznym dinozaurem i wstretnym szowinistycznym
                                        knurem ;)
                                        • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:07
                                          Aluzja do głodu ??
                                          Nie znam...

Oda do radości.Znam
                                          Oda do młodości.Znam.

Aluzja do głodu.Nie znam.
                                          • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 10.10.01, 00:09
                                            schody do nieba
                                            studenci do nauki
                                            pisarze do piora
                                            robotnicy do fabryk
                                            • Gość: disturbe Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 17:32
                                              w_kulik napisał(a):

> schody do nieba
                                              > studenci do nauki
                                              > pisarze do piora
                                              > robotnicy do fabryk

A pasta do zębów!
                                              • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: 155.158.242.* 12.10.01, 12:20
                                                Gość portalu: disturbe napisał(a):

> w_kulik napisał(a):
                                                >
                                                > > schody do nieba
                                                > > studenci do nauki
                                                > > pisarze do piora
                                                > > robotnicy do fabryk
                                                >
                                                > A pasta do zębów!

Błąd !

Pasta do butów!

• Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:10
                                            dzisiejszy program sponsorowała literka G

Garnek, giegantyczne...

G
                                            • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 10.10.01, 00:14
                                              i literka M
                                              Mreck
                                              Mi
                                              M Frene
                                              cyferka 666
                                              • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:15
                                                M czy W ???
                                                666 czy 999 ???
                                                • Gość: Frene Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 00:21
                                                  Moje oczy mi mówią, a rozum mi podpowiada ,że literka D jak Dobranoc...
                                                  • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 10.10.01, 00:22
                                                    Kolorowych snow, Frene.
                                                • w_kulik Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do 10.10.01, 00:21
                                                  Wreck?
                                                  Wi?
                                                  W Frene?
                                                  999?
                                                  • Gość: mreck Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 08:39
                                                    ? :)
                                                  • Gość: aniela Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 08:46
                                                    aha sława Cie dopadła mreck. teraz musiałbys przejść podwójną zmianę płci i żyć
                                                    pod zmienionym nazwiskiem gdzieś na mazurach żeby zatrzeć za sobą ślady :)
                                                  • Gość: mreck Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 08:55
                                                    to tak już jest, że zawsze sie ktoś czepia. Umiera sztuka konwersacji.
                                                    disturbe, ten facet, no bez uwag o klo, ma łeb. Jak ktoś (ja?) się z nim
                                                    zgadza, to dobrze, a jak nie, to ma gotowe rozwiązanie, nie podejmuje dyskusji,
                                                    tylko spuszcza.
                                                    Ja zaś uważam, ze nie ma sensu rozmawiać z ludźmi, którzy sie ze mna zgadzają,
                                                    niczego to nie wnosi. Wytworzenie nowej wartości jest niemozliwe. Nie istnieją
                                                    zdania syntetyczne apriori. Sądzę.
                                                    Zawsze zaś chętnie skrzyżuję klawiaturę z kimś o innych pogladach.
                                                    I w cale nie jestem teraz złośliwy. tylko wy jestescie matołki. ;)
                                                  • Gość: aniela Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:02
                                                    tzn jezeli o mnie chodzi nie ma we mnie innych pragnien poza pragnieniem wody
                                                    mineralnej. nie będę też używać trudnych słów z gatunku apriori czy
                                                    aposteriori. nie przyuszlam sie kłocić ani nie przyszlam zbierac podpisów.
                                                    zobaczyłam światlo więc zapukałam.:)
                                                    ps. nie poczuwam się być adresatem listu do matołków. tak odpisuję,
                                                    niezaczepiona.
                                                  • Gość: mreck a. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 09:25
                                                    jesteś w formie? Bo jadu jakos nie poczułem.
                                                  • Gość: aniela Re: m. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:27
                                                    zmieniłam się. na lepsze. jestem nietasama.
                                                    poza tym umieram w skrzyni po wapnie włąśnie więc mów do mnie półszeptem.
                                                  • Gość: mreck Re: a. IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 10.10.01, 09:38
                                                    przyniosę ci garść wodorostów pod głowę i wodnika szuwarka na przekąskę, może
                                                    wolisz żabę?
                                                  • Gość: aniela Re: m. IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 09:44
                                                    nene wystarczy że czułym będziesz przemawiał szeptem i story opuścisz bo słońce
                                                    dziś wyjątkowo jaskrawe :)
                                                  • Gość: disturbe Re: Do Re Mi Fa Soul La Si Do IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 17:45
                                                    Gość portalu: mreck napisał(a):

> to tak już jest, że zawsze sie ktoś czepia. Umiera sztuka konwersacji.
                                                    > disturbe, ten facet, no bez uwag o klo, ma łeb. Jak ktoś (ja?) się z nim
                                                    > zgadza, to dobrze, a jak nie, to ma gotowe rozwiązanie, nie podejmuje dyskusji,
                                                    >
                                                    > tylko spuszcza.
                                                    > Ja zaś uważam, ze nie ma sensu rozmawiać z ludźmi, którzy sie ze mna zgadzają,
                                                    > niczego to nie wnosi. Wytworzenie nowej wartości jest niemozliwe. Nie istnieją
                                                    > zdania syntetyczne apriori. Sądzę.
                                                    > Zawsze zaś chętnie skrzyżuję klawiaturę z kimś o innych pogladach.
                                                    > I w cale nie jestem teraz złośliwy. tylko wy jestescie matołki. ;)

O sorki, ja spuszczam kogoś (do klopa) po przedstawieniu mu pełni moich
                                                    argumentów! Jeśli ktoś po dyskusji (najczęściej z piorunami) zarzuca mi rzeczy
                                                    których nie powiedziałem, albo kurczowo się trzyma swojej tezy, której nie
                                                    potrafi obronić, albo jak jest zaimpregnowany na to o czym staram się mu
                                                    opowiedzieć to z wyczerpania nerwowego i braku możliwości dalszego prowadzenia
                                                    wymiany zdań olewam go sikiem prostym, wcześniej olewając go sikiem krzywym w
                                                    postaci szyderstwa lub zarzutów pierdolca z powikłaniami czy podobnie ciężkich,
                                                    nieuleczalnych chorób, które szczególnie się objawiają wywołując silny ból w
                                                    momencie gdy mózg próbuje pracować (zresztą i tak bezskutecznie).
                                                    A Mrecka tak na serio bardzo szanuje i uważam że powinien zostać prowadzącym
                                                    jakiegoś programu radiowego i dyskutować z ludźmi np. w Tok FM. To by była jazda
                                                    bez trzymanki!!! Osobiście chcę zostać realizatorem takiego programu (zawsze będę
                                                    w centrum dyskusji i przy okazji sobie zarobię).
                                                    Mrecku do dzieła!!!
                                                  • Gość: Frene Niech żyje Mreck !!! IP: 155.158.242.* 12.10.01, 12:29

disturbe napisał:

> A Mrecka tak na serio bardzo szanuje i uważam że powinien zostać prowadzącym
                                                    > jakiegoś programu radiowego i dyskutować z ludźmi np. w Tok FM. To by była jazd
                                                    > a
                                                    > bez trzymanki!!! Osobiście chcę zostać realizatorem takiego programu (zawsze bę
                                                    > dę
                                                    > w centrum dyskusji i przy okazji sobie zarobię).
                                                    > Mrecku do dzieła!!!

Tylko nie do TOK FM-u, bo tam go zaraz ściągną z anteny.
                                                    Teraz to tylko można mówić bez konsekwencji ,co się chce , tylko w Radiu Maryja !

• Gość: disturbe Re: Niech żyje Mreck !!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 13.10.01, 17:00
                                                    Gość portalu: Frene napisał(a):

>
                                                    > disturbe napisał:
                                                    >
                                                    > > A Mrecka tak na serio bardzo szanuje i uważam że powinien zostać prowadząc
                                                    > ym
                                                    > > jakiegoś programu radiowego i dyskutować z ludźmi np. w Tok FM. To by była
                                                    > jazd
                                                    > > a
                                                    > > bez trzymanki!!! Osobiście chcę zostać realizatorem takiego programu (zaws
                                                    > ze bę
                                                    > > dę
                                                    > > w centrum dyskusji i przy okazji sobie zarobię).
                                                    > > Mrecku do dzieła!!!
                                                    >
                                                    >
                                                    > Tylko nie do TOK FM-u, bo tam go zaraz ściągną z anteny.
                                                    > Teraz to tylko można mówić bez konsekwencji ,co się chce , tylko w Radiu Maryja
                                                    > !
                                                    >
                                                    >

Djobra, przyznaję Ci rację. Zwłaszcza po zdjęciu Rocka i Sokołowskiego.
    • w_kulik Nie zyje Mreck!!! 10.10.01, 10:06
    • w_kulik Gdzie zyje Mreck?! 10.10.01, 10:07
      • Gość: aniela wywabianie mrecka IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 12:47
        z jamy. stęskniłam się za głosem Twoim ochrypłym, za mlaskaniem miedzy
        słowami :)) wyłąź natychmiast i pomachaj płetwami w moim kierunku. nalegam :))
        • Gość: aniela mreck IP: *.mst.gov.pl 10.10.01, 14:22
          wołałam Cie... :)
    • Gość: libra7 Rece precz od wodnika szuwarka! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 00:27
      Stanowczo sprzeciwiam sie konsumpcji wodnikow szuwarkow! Jest to gatunek ginacy
      i pod ochrona. Mreck, mozesz przyrzadzic Anieli zupe z wodorostow
      • Gość: mreck Re: Rece precz od wodnika szuwarka! - łyli? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 11.10.01, 07:31
        aniela, sory, serwer wczoraj zabulgotał. potem technicy w trakcie naprawy
        oprogramowania znaleźli w wentylatorze procka jakieś piórko, nie twoje?
        co do szuwarków, założyłem hodowlę szuwarków, zjadam tylko udomowione, prosto z
        ubojni. tak jest bardziej humanitarnie?
        Zupa z wodorostów? Libra7 czy ty gotujesz zupę z papieru toaletowego? My na
        bagnach używamy wodorostów właśnie do ... tego. co kraj, to obyczaj.
        • Gość: libra7 Re: Rece precz od wodnika szuwarka! - łyli! IP: *.kielce.cvx.ppp.tpnet.pl 11.10.01, 17:51
          Ja tam nie wiem, algi ponoc zdrowe. A szuwarki z hodowli... okropnosc, hodujesz
          takiego szuwarka, szuwarek sie przyzwyczaja, pokocha (o ile Mrecka da sie
          pokochac
    • Gość: ceca Re: Niech zyje Mreck!!! IP: *.ppp.polbox.pl 11.10.01, 23:07
      ok.
      • Gość: mreck szuwarek? tatar z szuwarka! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 07:17
        szuwarków ci szkoda, a kurczaki wsuwasz? a wiesz jak bardzo towarzyskie są
        swinki, jakie inteligentne, stadne i posłuszne?
        czy widziałeś jak zabija się jagnięta?
        libra7 jak jesteś jaroszem to cześć ci i chwała, a jak jesteś mięsożerny to nie
        wytykaj mi mijej mięsożerności. Szuwarki są najlepsze w sosie z tataraku.
        anielę lubię, ale nie wymyślili jeszcze takiego sosu, któryby do niej pasował.
        • Gość: aniela Re: szuwarek? tatar z szuwarka! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 09:09
          aha sos własny w którym się kiszę. ale można zakrztusić się piórami :)witaj
          mreck w piątki masz wyjatki i wyłązisz z nory ?:)
          • Gość: mreck Re: szuwarek? tatar z szuwarka! IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:26
            bulgocę radośnie, i łypie okiem dookoła, czy sie jakis kłusownik nie zaczaił.
            Podobno technicy z GW dołożyli nową funkcję, do forum. jest to rodzaj petli
            która sama generuje posty: rigel-nanta-rigel-nanta-... wiesz cos o tym?
            • nanta!!! Re: szuwarek? tatar z szuwarka! 12.10.01, 13:28
              ma sie te umiejetnosci ;)
            • Gość: aniela Re: szuwarek? tatar z szuwarka! IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:32
              i pułapka na kształt basia-quest.
              romansowanie w godzinach praco powinno być nielegalne. jesteśmy tu po to żeby
              zawiązywać dozgonne przyjaźnie a nie jakieś oślizgłe flirty.
              • Gość: mreck jubileusz IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:33
                jasne, juz nie merdam. W poniedziałek przypada jubileusz rigla. Robimy mu
                niespodziankę?
                • Gość: aniela Re: jubileusz IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:37
                  aha może wyskoczyśz z tortu?
                  • Gość: mreck Re: jubileusz, a nie spytasz jaki? IP: 192.168.1.* / *.elzam.com.pl 12.10.01, 13:44
                    możesz wyskoczyć. Tylko go nie przestrasz. bo on sercowy chłopak jest.
                    • Gość: aniela Re: jubileusz, a nie spytasz jaki? IP: *.mst.gov.pl 12.10.01, 13:49
                      nene, miałam nadzieję że Ty wyskoczyśz. efektowniejsze to będzie :)
                      jaki jubileusz mianowicie?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka