rigel 04.12.02, 10:21 Basiu, dla Ciebie: wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń, i w ogóle tego wszystkiego co sobie zamarzysz :) r. kolędujący od B. do B. ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
basia! Re: ode mnie też 04.12.02, 12:49 dzięki, miło że wpadłeś ,zapraszam na drinka:) Odpowiedz Link Zgłoś
kicior99 Re: ode mnie też 04.12.02, 14:54 I ode mnie: wszystkiego najlepszego dla Ciebie! A kto z nami nie wypije... Odpowiedz Link Zgłoś
sniezynka3 Re: ode mnie też 04.12.02, 14:58 Ja się dołączam!! Przepraszam że tak późno ale ta praca u Mikiego jest bardzo absorbująca :)) Stoooo laaaat, stoooooo laaaaat!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: ode mnie też 04.12.02, 15:51 z całego serduszka mego wszystkiego dobrego zdrowia i radości połamanych jości szczęscia i słodyczy Tego Emusia zyczy Sto lat sto lat niech żyje żyje nam sto lat sto lat niech zyje żyje nam i jeszcze raz jeszcze raz niech zyje zyje nam niech zyje nam!!! Niech ta gwiazdka pomyślności nigdy nie zagaśnie niegdy nie zagaśnie jak się z nami nie napijesz niech cie piorun trzaśnie, niech cie piorun trzasnie! Hepi berzdej tu ju hepi berzdej tu ju hepi berzdej der basia hepi berzdej tu ju! Odpowiedz Link Zgłoś