norma_jean 10.12.02, 10:17 Królik wczoraj uciekł pod wannę i nie wychodzi. Ponieważ wieczorem był chory to mam najgorsze przeczucia... :(((((( Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oxycort Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:25 A próbowałaś metody kija i marchewki? Eeeee... najpierw marchewka, potem kij ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:32 A to Krolik czy Krolica ? Pytam sie, bo kiedys nasza kotka wziela i wpadla na pomysl, zeby sie pod wanna okocic. Nie ma rady, trzeba nurkowac popod wanne. A poza tym lacze sie w bolu. Baloo Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:35 Potomstwo byłoby ew. z powietrza, a tej metody króliki jeszcze chyba nie opracowały. Poza tym pod wannę nie ma dostępu. Trzeba będzie kuć. Zresztą pryszcz pod warunkiem, że wyciągne Pusina żywego :((((( Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:43 może w czasie, kiedy ty jesteś tu, a wanna z królikiem tam, Pusin już opuścił schowanko, a ty tego nie wiesz po prostu? z nikłą ale jednak nadzieją sugeruję. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:46 Tej nikłej nadziei się trzymam, juz wezwałam posiłki sprawdzające. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:50 a jak on, biedactwo, by chciał i nie może? Z niepokojącym wspomnieniem chomika, co to wpadł do wielkiego słoja, sugeruję. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:51 Normo, nie przejmuj sie. Jak królik wlazł, to i sam wyjdzie. Połóz tylko w miejscu, gdzie wlazł pod wanne kawałek sałaty. Jak zgłodnieje, to sam wyjdzie. Moja ślubna stosuje taką metodę na mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wirkkala Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:52 nie bucz , bo będziesz miała oczy jak eee, ten no ,jak królik zwierzątka mają to do siebie, że żyją krócej niż my zapewniam Cię , że pójdzie do króliczego nieba , może spotka tam naszą Mysię:) tylko , gdy wyjdzie spod tej wanny nie uduś go ze szczęścia :) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 10:57 Vampi, sałatę i wszelkie dobra położyłam. I nic. Od czwartej rano prowadziłam seans terapeutyczny pt: Wyjdź Pusinku. I nic. Biedronko, też sobie myślę, że może zgubił drogę w gąszczu rur. Trzecia Wirkkalo, tylko druga opcja mnie satysfakcjonuje. Akcja ratunkowa trwa. Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:01 informuj na bieżąco. b. żywo losem króla przejęta Odpowiedz Link Zgłoś
westin Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:02 A czy jestes pewna, że jest pod wanną? Widziałaś jak tam wchodził? Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Putin 10.12.02, 11:02 bądź przygotowana na dwie sytuacje - tak to bywa albo zwłoki albo żywy Putin, zestresowany jeżeli zwłoki, to trudno - zachorował i już (mój pies jak zachorował to w końcu poszedł do łazienki, gdzie było ciemno i był sam - i tam umarł) - śmierć Putina nie pójdzie na marne! jeżeli przeżyje to załóż jakąś kratkę na to wejście pod wanne. króliki nie są zbyt lotne. życzę powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Putin 10.12.02, 11:10 Tire, dobijesz mnie :(((( Westin, wszedł na pewno, nie raz to robił i wychodził. Ło Jezu, niech on wylezie!!! Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:14 może chciał się wykąpać przed świątmi ale nie trafił do wanny i teraz mu głupio? ;) jakby jednak chciał iść do tego króliczego nieba, to najpierw zabierz mu łapkę. taka królicza łapka podobno wiele może.... Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:22 norma_jean napisała: > :(((((((((((((((((((((((( PRZEPRASZAM :((((((( myslałem, że może już wylazł.... tylko marchewka, najlepiej dużo.... albo zielona sałata! Króliki to lubią Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:20 Coś mi się wydaje, że tu trzeba sprawną akcję ratowniczą zorganizować: Potrzebny sprzet: 1.Inspekcja - kamera internetowa - latarka halogenowa "szperacz" (najlepsza byłaby taka na diodach LED - mała i poręczna - dzięki czemu łatwo sprzężyć z kamerą) - 2-3mb drutu sztywnego (typu pilot) 2.Ewakuacja - kij hokejowy (ew. do golfa) - drewniane szczypce do gotowania bielizny - siatka od papilotów - ew podbierak wędkarski ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:21 O, widzę właściwą osobę do ratowania Pusina. Ty jesteś Oxy z Krakowa? O której możesz być???? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:29 Nie mam niestety: - kamery internetowej (mam video - 8mm - trochę duża, ale może się zmieści?) - kija hokejowego (ani golfowego, ale jakieś bambusowe kawałki znalazłbym) - szczypców i siatki od papilotów - podbieraka wędkarskiego. Mogę być po 16 ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:34 Taką malusią kamerę to ja też mam. Do 16 mam nadzieję sprawa się wyjaśni. Pozytywnie I hope. A wtedy łazienka zostanie zamknięta na zawsze. Jest jeszcze druga, gdzie nie ma kryjówek. Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:39 No to leć najpierw sprawdić czy Twoja kamera się nada! ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:45 Tia, ja mam to nieszcęście pracować 100 km od Krakowa. Ale jak mówiłam ekipa w drodze, czekam na wieści. Ciur mógłby mi dzisiaj głowę ukręcić i tak ledwo co zrobię :(((( Nie ma to jak przenoszenie instynktów macierzyńskich na zwierzaka. Kiedys chciałam weterynarza do sądu pozywać jak nie przyjechał w środku nocy na wizytę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 11:55 Aha, jak jeszcze byłem weteyniarzem - miałem taki przypadek. :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 12:01 No proszę - już się kiedyś poznaliście? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 12:12 Jak miło spotykać na plaży starych znajomych...;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Siedzę i ryczę... 10.12.02, 12:13 Aha, nigdy nie zapomnę tej rozprawy kwadrans po drugiej w nocy :) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:15 Królik nadal nie wyszedł. Ratownicy dotarli na miejsce. Pusina nie stwierdzono. Będą kuć płytki. Chyba musze się przygotować na najgorsze.... :((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((9 Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:19 płytki i klej do płytek - rzecz nabyta, pozamiatasz i tyle. zwierzątko się liczy. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:20 tylko żeby się nie wystraszył tego stuku i puku!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
the_ladybird Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:22 Biedna NJ... Ale jeszcze się nie zamartwiaj. Bo może się okaże, że niepotrzebnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Najnowsze wieści... IP: *.saint 10.12.02, 12:24 Żyje!!!!!!!!!!!!!!!! Żyje!!!!!!!!!!!!!!!! Zaklinował się. Akcja ratunkowa nabiera rozpędu!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:26 Moze by go tam należało na jakiś czas zostawić? To mogłaby się okazać niezła kuracja odchudzająca. Aż by sam wyszedł... Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:31 Putin zawsze żywy! ale stres zostanie i nigdy już nie będzie on taki sam.... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:31 wiedziałem że żyje!!!!!!!!!! to już nie płacz ps. dla pewności zrób blokadę na okna, kuchenkę na elektryczną zmień, dziurę w kibelku zabetonuj i pochowaj zapałki. takie zdesperowane króliki lubią po wielekroć nastawać na swe życie. Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:33 Dzięki :))))))))))))))) Po pracy kupuję kratkę na dziurę pod wanną. Reprymendę Pusin dostanie jutro, jak wydobrzeje :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:44 Norma , bardzo sie cieszę. reprymendę sobie daruj :) To tak jak z małym dzieckiem, napewno juz wie że tam nie należy wchodzić :)))) ( ale co kratka to kratka !!!!) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:45 No to nici z pasztetu z królika... ;-( (żartowałem) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:49 hehheheh, przepraszam, nie śmieję się -bynajmniej - z żartu mmpma :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:49 Przetrwałąm te ciężkie chwile dzięki Wam :)))))) Królik osobiście złoży podziękowania za modły wznoszone w jego intencji :))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:53 norma_jean napisała: > Królik osobiście złoży podziękowania W postaci pasztetu? (przepraszam, nie mogę się powstrzymać) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:54 oj, mmpm!!! (hehehheheh, sorry, ja też nie mogę) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:56 Tak w ogóle, to stwierdzam, że byłby to bardzo smakowity wątek - gdyby nie te gorzkie łzy Normy...;-) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:58 w sumie, wiesz co? może teraz norma wlezie pod wannę a my się zajmiemy króliczkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:59 Królik nie jest przeznaczony do konsumpcji. Ani pod postacią pasztetu ani zadna inną :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 12:59 dziewicą do końca życia zostanie???????? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:01 Tak. (Chciałam napisac, że tak jak właścicielka, ale ten.... jeszcze grom z jasengo nieba by zleciał :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:02 hmmmm, a zastanawiałaś się czemu ten króliczek choruje????? Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:03 i czemu w dziwnych miejscach przesiaduje? przecież to widać jak na dłoni że mocnych wrażeń szuka... Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:05 sexualna frustracja!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:07 Eee.....zauważyłabym jakieś akcje w tym kierunku :))) To nie jego dziedzina :) Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:09 to to jest w końcu ON czy ONA???? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:21 Ekhm, sprawa jest skomplikowana. Przy zakupie był chłopczykiem. Podczas pierwszej wizyty u weterynarza stwierdzono że to dziewczynka. Ale imię zostało męskie :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:36 cieszę się, że królikowi nic się nie stało ;)))))))) chociaż liczyłem na jakąś łapke alboco.... ;))))) żartowałem :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 13:38 A gipsowy odlew łapki Cie satysfakcjonuje? :))) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 14:09 norma_jean napisała: > A gipsowy odlew łapki Cie satysfakcjonuje? :))) chcesz nim rzucić we mnie???? Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 14:54 Taki odcisk większą moc ma. I ekologiczny jest. A królik gwiazdą holyłudu się poczuje. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:09 I o kulach nie bedzie musiał chodzić... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:25 No to cieszymy sie z kroliczkiem i z Panna Norma. Ufff. dobrze , ze mnie tu nie bylo, bo bym takiego napiecia nie zniosl. A tak ,juz po fakcie, mozna spojnie, bez drzenia rak i nog wzniesc resztka anielowego szardoneja toast za obydwojga. A pasztet z krolika to nie ... nigdy nie za bardzo ... lepsze zawsze fuagra, nespa ? I mis syty i Putin caly ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:28 A może by tak futro z króliczych skórek? (no co?) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:37 Tia.....Ty MMPM uważaj bo kolejna wizyta w Krakowie znowu może być niemiła! :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:40 Tylko wtedy, gdy sie nie spotkamy. Ty, ja - i króliczek... ;-))) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:44 Zanim go zobaczysz podpiszesz oświadczenie o zapewnieniu nietykalności :)) Odpowiedz Link Zgłoś
norma_jean Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:51 Zatrudnię grzyby....eee...coś mie się ten....BORowiki :))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Najnowsze wieści... 10.12.02, 16:53 Żeby tylko nie okazali sę jeUOPkami... :-))) Odpowiedz Link Zgłoś