Dodaj do ulubionych

wątek dla Normy

10.12.02, 22:49
... wracając do sprawy Twoje futrzaka....
przeciez nie chodzi o to, by złapać króliczka, ale by gonić go.... ;)

to gdzie teraz wypuścisz bydlątko? kuchnia czy salon bedzie poligonem
doświadczalnym?
Obserwuj wątek
    • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 22:52
      To wielce rozpuszczony królik (jedynak w końcu) i łazi gdzie chce. Jak był mały
      to nawet ze mna spał. Ogląda ze mna TV, obgryza ściany - wolnoć Tomku w
      wynajętym domku :)))
      • rigel Re: wątek dla Normy 10.12.02, 22:57
        Wolność dla królików!! :)))
        A przynajmniej dla jednego... ;)
        • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 22:58
          Jutro u lekarza mam zamiar stwierdzić co w sprawie przychówku.
          Urojonego :)
          • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:00
            Pogłoski o jego śmierci okazały się mocno przesadzone.
            • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:02
              ignatz napisał:

> Pogłoski o jego śmierci okazały się mocno przesadzone.
              Allellujah!
              • rigel Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:14
                norma_jean napisała:

> > Pogłoski o jego śmierci okazały się mocno przesadzone.
                > Allellujah!

jeszcze nic straconego... cierpliwości!

-----
                wolność dla królików!
                Freedom for rabbits!
                /po niemiecku bedzie jutro/
                • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:16
                  .>
                  > jeszcze nic straconego... cierpliwości!
                  Czy tu wszyscy na pasztet pazerni?
                  • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:21
                    Wiem, co czujesz, moja świnka morska wlazła kiedyś w podobną dziurę, czego to
                    ja nie próbowałam żeby ją stamtąd wydostać! I co? I sama wyszła, po 2 dniach.
                    Może tak samo bedzie z Twoim królikiem?
                    • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:23
                      No wyszedł! Ale co ja przeżyłam! To sama wiesz!
                  • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:21
                    No ja bym cosik przekąsił.
                    • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:23
                      Jak możesz !? Moje alter ego i takie nieczułe na króliczą krzywdę! Wstydziłbyś
                      się!
                      • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:25
                        kalgar napisała:

> Jak możesz !? Moje alter ego i takie nieczułe na króliczą krzywdę!
                        Wstydziłbyś
                        > się!

O!! I tą Panią będziemy popierać w wyborach!
                        • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:27
                          dziękuję, dziękuję, każdy głos jest dla mnie cenny!
                          • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:28
                            kalgar napisała:

> dziękuję, dziękuję, każdy głos jest dla mnie cenny!

To ja zawołam kolegów :))
                            • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:31
                              nie mam nic przeciwko, tyle że moje rządy mogą okazać się conajmniej
                              kontrowersyjne:)
                              • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:33
                                Ah! Kontrowersyjność to moje drugie imię więc u mnie zawsze znajdziesz
                                zrozumienie! I pełne poparcie.
                                Kalgar na Prezydenta <radośnie zamachali transparentami>!!!
                                • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:35
                                  oh, czuję się doceniona! Moje drugie imie to dwuznaczność:)
                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:38
                                    kalgar napisała:

> oh, czuję się doceniona! Moje drugie imie to dwuznaczność:)

Czyli mam Cię rozumieć 2znacznie.... czyli nie czujesz się doceniona? :)
                                    • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:41
                                      zrozum mnie jak tylko zechcesz! mamy w końcu demokrację, no nie?
                                      • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:43
                                        Rozumiem Cie dwuznacznie.
                                        Tyrania znaczy obowiązuje od dziś.
                                        :))
                                      • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:43
                                        Póki nie rządzisz, to faktycznie mamy demokrację.
                                        • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:45
                                          sami okazaliście mi poparcie, to teraz żałujcie!!!!!!!!
                                          • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:48
                                            Tu nie Samoobrona, klubu nie opuścimy.
                                            • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:49
                                              i prawidlowo, bo za zdradę są kary, cielesne na dodatek!
                                              • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:50
                                                Mizianie po pleckach?
                                                • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:52
                                                  i łaskotanie po szyi!
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:53
                                                    I szarpanie za włosy? To ja się piszę.
                                              • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:51
                                                Szczęściem jeszcze nie rządzisz i nieprędko to się stanie.
                                                • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:52
                                                  Jeszcze nie. Ale mamy silne lobby :))) Dwie kobiety i królik!
                                                  • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:57
                                                    tak, tak, ja dorzucę jeszcze mego psa i pluszowego osła!
                                                • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:53
                                                  Sprzeciwiasz mi się?
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:54
                                                    kalgar napisała:

> Sprzeciwiasz mi się?
                                                    Kalgar Ty do mnie?
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:56
                                                    Żebym mógł Ci się sprzeciwać, musiałabyś pierwej mieć nade mną jakąś namiastkę władzy :-P
                                                  • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:59
                                                    Takiś independent jest? Czy aby na pewno?

P,S Normo, to wszystko do Ignatza, w Twoje poparcie szczerze wierzę.
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:01
                                                    Moje poparcie masz do ostatniego dechu mojego PC!
                                                  • kalgar Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:02
                                                    dziekuję, to dla mnie wiele znaczy :)
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:04
                                                    :))))
                                                    Hasła propagandowe obmyślimy jutro.
                                                    Udam sie teraz na zasłużony odpoczynek po cięęęężkim dniu.
                                                    Dobranoc.
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:06
                                                    jutro nie jest obiecane nikomu
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:09
                                                    Defetysta!
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:10
                                                    Realista, a to róznica.
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:12
                                                    A ja jasnowidzka :)))
                                                    Skąd ja wiedziałam....Ignatz ja Cie chyba znam!
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:19
                                                    Ups. To ja już pójdę...
                                                  • kalgar Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:08
                                                    dobrej nocki życzę Tobie i królikowi!!!!!
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:03
                                                    nie tyle ja jestem independent, co Ty powerless.
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:05
                                                    Ignatz nie przesadzaj. Siła w młodych!
                                                    :)
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:08
                                                    Tego się własnie obawiam, Normo :-)
                                                  • kalgar Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:06
                                                    serio? jak dobrze się czasem czegoś dowiedzieć.
                                                  • ignatz Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:09
                                                    :-P
                                • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:37
                                  A ja dziękuję za rządy Kalgar. Nie uśmiechają mi się ponownie rządy silnej ręki kogoś, kto uważa demokrację za system wypaczony. :-P
                                  • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:40
                                    co Ty mi tutaj imputujesz?
                                    • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:41
                                      Chyba tyranię.
                                      • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:42
                                        CHyba coś jeszcze gorszego, Normo.
                                        • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:44
                                          Nie no ja nie wnikam.
                                          Ale jakbyś chciał się zwierzyć <plaża ciekawie nadstawiła uszu>
                                          • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:47
                                            ROZMOWA KONTROLOWANA!
                                            • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:49
                                              kalgar napisała:

> ROZMOWA ROLOWANA!
                                              Bryndal??? To TY?????
                                    • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:41
                                      A nic, Elle Duce!
                                      • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:44
                                        io? io non sono duce. ancora!
                                        • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:47
                                          kalgar napisała:

> io? io non sono duce. ancora!

Heh. Albo Normę za polyglotke wzięli albo tajemnice mają.
                                          Nadmieniam, że nie rozumiem tylko ostatniego słowa :)))
                                          • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:52
                                            Podejrzewam, że "ancora" ma cos wspólnego z "encore", czyli "jeszcze"
                                            • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:55
                                              dobrze kombinujesz, moja szkoła w końcu!
                                              • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:56
                                                No ze też tego sama nie wymyśłiłam. A mówiła mamusia - ucz sie języków.
                        • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:29
                          Ależ, króliczy żywot miłym mi jest nadmiernie niemal. Niemniej każdy ma swoje miejsce na świecie.
                          • kalgar Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:33
                            ignatz napisał:

> Ależ, króliczy żywot miłym mi jest nadmiernie niemal. Niemniej każdy ma swoje
                            m
                            > iejsce na świecie.
                            a króliki w pasztecie, czyż nie tak rozumujesz?
                            • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:34
                              Po prostu osobieste wspomnienia nie nastrajają mnie zyczliwe do wszystkich noszących to miano :-(
                              • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:36
                                Ekhm, coz może być niemiłego w tym ślicznym zwierzątku? Jako psycholog w
                                czwartym fakultecie pytam - jakaś królicza trauma Cię męczy?
                                • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:38
                                  Powiedziałem "do wszystkich" a nie "do wszystkiego"
                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:40
                                    Aaa, że niby taki nick u osoby bynajmniej nie futrzastej? A to nie wnikam.
                                    • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:56
                                      Dokładnie, osoby.
                                      • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:58
                                        Bingo. Norma wygrywa wycieczkę do Torunia!
                                        Przyjdzie czas i królik będzie dla Ciebie tylko pasztetem :)))
                                        • mmpm Re: wątek dla Normy 12.12.02, 10:43
                                          norma_jean napisała:

> Bingo. Norma wygrywa wycieczkę do Torunia!

Ze specjalnymi atrakcjami! :-)))
                                          • norma_jean Re: wątek dla Normy 12.12.02, 10:56
                                            Aha. Prywatny przewodnik będzie czekał z limuzyną na lotnisku?
                                            • mmpm Re: wątek dla Normy 12.12.02, 11:02
                                              Aha, limuzyna marki Syrena.:-)
                                              • norma_jean Re: wątek dla Normy 12.12.02, 11:08
                                                Nene, ten zaszczyt w dzieciństwie już miałam, poprosze Wołgę!
                                                • mmpm Re: wątek dla Normy 12.12.02, 11:31
                                                  Samochód nieważny. Ale jaki przewodnik! :-)
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 12.12.02, 11:39
                                                    A ramowy plan zajęć dostanę?
                                                  • mmpm Re: wątek dla Normy 12.12.02, 11:48
                                                    Aha. Głownie będą atrakcje. :-)
                                                  • norma_jean Re: wątek dla Normy 12.12.02, 12:49
                                                    Aha. To stolik we fhransuskiej restauracyji prosze zamówić, dzieci sypiące
                                                    kwiaty pod nogi, orkiestrę smyczkową, apartament w jakimś pałacu. To tyle.
                                                    Na razie tyle.
                                                  • mmpm Re: wątek dla Normy 12.12.02, 13:51
                                                    Nene, pomyłka. Główną atrakcją będzie przewodnik. :-)
                                    • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:58
                                      Dokładnie, osoby.
                    • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:24
                      Świeży popkorn i serniczek z rana może być?
                      • ignatz Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:29
                        Może byc, choc nie wiem czy pownienem. Może być dziczyzna jakaś?
                        • norma_jean Re: wątek dla Normy 10.12.02, 23:31
                          Popkorn z dzikiej kukurydzy. Sama zbierałam!
    • kalgar Re: wątek dla Normy 11.12.02, 00:26
      Ja życzę wszystkim moim poplecznikom i przeciwnikom z resztą też, miłej nocy i
      kolorowych snów. Morfeusz wzywa!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka