norma_jean 22.01.03, 09:56 Dziwń dobry znaczy. Nie wiem czemu wszyscy myśleli że juz w Italię wybywam. Tak szybko się mnie nie pozbędziecie, ja tylko duParyża poleciałam :) Ale wróciłam bo... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_c Re: Dobry żur! 22.01.03, 10:02 Cześć Norma Czy zamilkłąś w pół zdania tak jak Tequila czy tylko podtrzymujesz napięcie dramatyczne? Odpowiedz Link Zgłoś
e.silver Re: Dobry żur! 22.01.03, 10:13 Norma... a ja myslałam, ze Ty głodna wróciłaś i domagasz się pysznego, staropolskiego żuru :DDD Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Dobry żur! 22.01.03, 10:39 a ja myslałem, że ten Paryż to jest własnie w tej Italii.... cóż, człowiek całe życie się uczy ;) jak juz będziesz jechać naprawde do tych makaronów, to powiedz, ok? ;)))) Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Dobry żur! 22.01.03, 12:07 Normo, to w końcu emigrujesz do Italii, czy nie? Bo nie wiem, jak se dalej planować życie. Odpowiedz Link Zgłoś
vampi= Re: Dobry żur! 22.01.03, 12:31 No i przyszła, zjadła żur i poszła. A my tu czekamy, jak te osiołki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Dobry żur! IP: *.saint 22.01.03, 12:35 Nigdzie nie poszła nie gdzie nie poszła, tylko lata jak w ukropie. Do Italii jadę a Ty życie se planuj ze mną! Lochy już kupiłam na Allegro. Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: Dobry żur! 22.01.03, 12:58 to w końcu napisz coś fajnego i dostaniesz paszport lepszy nawet od normalnego, bo dyplomatyczny, polityczny znaczy Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Dobry żur! 22.01.03, 13:29 Gość portalu: norma_jean napisał(a): >Lochy już kupiłam na Allegro. Używane czy nowe ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: norma_jean Re: Dobry żur! IP: *.saint 22.01.03, 14:28 piotr_c napisał: > Używane czy nowe ? Używane, po remoncie w dobrym stanie. Mając na myśli lochy mówię o podziemnych pomieszczeniach mieszkalnych, a nie o samicy dzika. Odpowiedz Link Zgłoś