emusia 04.02.03, 21:48 (tej nananananananananananana przez 3/4 piosenki) spiewa tam "i jajecznica" i zawsze mi sie wtedy przypomina elektryk, ktory u mnie w domu kontatkty zmienial. elektryk tem nazywal sie wdziecznie Gerard Jajecznica. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aniela_ Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:21 a czy mozesz go polecic? bo po tym jak dalam sie poniesc fantazji odrobine za daleko przy aranzowaniu (piekne slowo) punktow swietlnych i gniazdek obawiam sie zupelnei slusznie ze zapragne elektryka tak jak teraz pozadam dekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:27 jak gdzies znajde telefon to ci podac moge. ale predko to nie bedzie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
tiresias Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:35 emulsja jak tam stara miłośc wojewódzki? spełniona? (jesteś jedną z 20 tysięcy kochających się w nim nastolatek):))) a legolas? Le golas - (fr.) bezrobotny łucznik Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:38 sprostuje Emusiu informacje niescisle zeby Ci szumu bialego w glowie rudej nie robily. otoz w rankingach atrakcyjnosci kube wyprzedza przemyslaw saleta (ten bokser uzywajacy pop). jednak. Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:38 jaki wojewodzki? zwariowales? moge wiedziec dlaczego uwazasz ze jestem jedna z ilus tam zakochanych w nim nastolatek? a legolas? legolasa lubie... bardzo nawet..... eh... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:41 Nie zapominaj co go czeka w trzeciej części, hyhy ~~ oxzjelitamizeznakiemjakościQ Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: w tej nowej piosence ali janosz 05.02.03, 10:43 ale o oxego sie mnie nie pytal :-) Odpowiedz Link Zgłoś