basia! 07.02.03, 08:29 dzisiaj pierwsza ? ale fajnie:) -- -leoś czy w tym egipcie nie ma jakiś nowszych piramid?,te na tym folderze jakieś takie pokruszone,popsute zupełnie-marudziła mariolka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: co? ja? 07.02.03, 09:07 basiu:)))) oxy dopiero późnym popołudniem zapytał dlaczego egipt przez cały dzień! może jednak odpuścić go? ale kocham ten kraj, egipski do szpiku kości wielbłądziej Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co? ja? 07.02.03, 09:16 oj, noco:) umknąło mi wczorajsze popłudniowe plażowanie w egipcie:) -- leoś siedział w trabancie kazika i dusił na klakson,mariolka siedziała obok z wacikami w uszach.-Nic się nie martw mariolka,krzyczał leon,przyzwyczaimy się .mariolka odpowiedziała na migi..... Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co? ja? 07.02.03, 09:35 tiresias napisał: > basiu:)))) > oxy dopiero późnym popołudniem zapytał dlaczego egipt przez cały dzień! > może jednak odpuścić go? > ale kocham ten kraj, egipski do szpiku kości wielbłądziej Dzien dobry, to ja, Wasz Wesoly Archiwista ;o) Oxy'emu warto moze przypomniec, ze "haiku pod kreska" zaczelo sie wlasnie w Egipcie. Od jego wpisu "Stasiu, Stasiu, wielblady uciekly !" czy cos w tym stylu ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co? ja? 07.02.03, 09:42 :))) Yhyhyhy, Doprawdy Balooo... Ty i ten Twój wszedobylski pogrzebacz, yhyhy... :8D Faktycznie, była Ci u mnie sygnaturka tej treści, z tym, że pisana bardziej piskliwą czcionką... ~~ oxpomiziany Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co? ja? 07.02.03, 09:54 baloo1 napisał: > Dzien dobry, > > to ja, Wasz Wesoly Archiwista ;o) > Oxy'emu warto moze przypomniec, ze "haiku pod kreska" zaczelo sie wlasnie w > Egipcie. Od jego wpisu "Stasiu, Stasiu, wielblady uciekly !" czy cos w tym > stylu > ;oD > baloo to wie wszystko,jak jakiś sfinks :) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co? ja? 07.02.03, 09:59 Ech, bo jak mi sie cos spodoba to pamiec mam jak slon. A na wyczyny Coponiektorych Plazowiczow wrazliwy jestem nad wyraz, bo strasznie pieszcza moje zmysly. ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co? ja? 07.02.03, 10:07 Yhyhy, dość Baloo, dość... Schowaj pogrzebacz swój do pochwy już! :8) ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co? ja? 07.02.03, 10:10 Juz dobrze, dobrze ... chwila slabosci to byla ;o) Czy te nozdrza to juz tak na stale ? Wiesz, na zime, to tak nie teges ;o) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: co? ja? 07.02.03, 10:26 o miziacie się? -- leon oglądał swoje nozdrza z prawdziwą lubością; były jak u starożytnych Rzymian, klasyczne i wyrafinowane Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co? ja? 07.02.03, 10:57 aha. Wlasnie pogrzebacz zaczepil mi sie o oxowe nozdrza. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: co? ja? 07.02.03, 11:01 Ox czy te chrapki przypadkiem nie przeszkadzaja ci w chrapaniu? Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: co? ja? 07.02.03, 11:01 To teraz delikatnie zdejmij go z haczyka i wpuść do wody. Przeciez jest teraz okres ochronny na Oxy Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co? ja? 07.02.03, 11:04 Eno, moze wpierw zdjecie sobie z nim zrobie ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: co? ja? 07.02.03, 13:16 O! macie coś do ukrycia może, tam za moimi plecami? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: co? ja? 07.02.03, 13:30 oxycort napisał: > O! macie coś do ukrycia może, tam za moimi plecami? O ? Na plecach masz nozdrza ? Nie takim Cie ostatnio widzialem oczyma wyobrazni. Otrzasne radioaktywny pyl z sandalow Twych, chcesz ? ;oD -- - To wszystko przez te atomy i dziury z ozonem - warknal Leon Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: co? ja? 07.02.03, 13:43 nasze wizje Baloo robią sie coraz bardziej makabreskowe :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: co? ja? 07.02.03, 13:34 Tak ci dobrze zwisać na tym pogrzebaczu z Baloo na drugim końcu ?? Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: co? ja? 07.02.03, 13:47 albo i zwisa nawet z tej odległości niezbyt dobrze widać Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: co? ja? 07.02.03, 17:24 Chyba rzeczywiście mu coś zwisa , dziewczyny sie dopytuja a on nic :))) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: co? ja? 07.02.03, 09:15 I ja sie melduje. Może dawnym wzorem załozymy wypożyczalnię sprzętów zimowych W ofercie proponuję dział sportowy: - narty biegówki -rakiety sniżne dział gospodarstawa domowego -szufle -miotły -ręczne spychacze dział motoryzacyjny -łańcuchy do kół -mechaniczne pługo pasujące nawet do "malucha" i hit sezony SANIE MOTOROWE Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co? ja? 07.02.03, 09:17 parasol słoneczny zgłaszam jako wynalazek do rozpowszechnienia i wypożyczenia Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: co? ja? 07.02.03, 09:20 parasol słoneczny antyśniegowy Basiu, po naciśnięciu guziczka i rozłożeniu śnieg ustępuje a my idziemy pod skąpanym w słońcu parasolem :)) Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: co? ja? 07.02.03, 09:37 Basiu , ale w twoim parasolu można regulować stopień nasłonecznienia? W przeciwnym wypadku będziesz chodziła po kostki w swojej prywatnej odwilży :))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: co? ja? 07.02.03, 09:48 piotr_c napisał: > Basiu , ale w twoim parasolu można regulować stopień nasłonecznienia? W > przeciwnym wypadku będziesz chodziła po kostki w swojej prywatnej odwilży :))) przed zamoczeniem kostek,kalosze ocieplane założę:) -- -a teraz szybciutko biegiem na drugą stronę ulicy,popychał zestresowaną mariolkę leon,nie bój się slalomem -podtrzymywał na duchu i pod ramię swoją połowicę Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: co? ja? 07.02.03, 09:19 zaklepuje rakiety sniezne tylko uwaga mam scentrowane oko na maroko i moge w kogos trafic przypadkiem -Leon wyrzuc smieci bo w koncu same wyjda!!! Leon z klapkami na uszach od dwoch dni bawil sie rakietka do pingponga Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: co? ja? 07.02.03, 13:43 ja sie melduje,,,,pozno, ale po 2 kawach w sniegu..... Odpowiedz Link Zgłoś