rigel 12.02.03, 12:28 uprzejmie, że odblokowałem sobie konto :) jeśli ktoś wysyłał w ostatnim tygodniu cokolwiek do mnie, to proszę o powtórkę. A jeśli ktoś znowu wyśle mi mega-gołębia, to normalnie uduszę na smierć! ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
misiania Re: Informuję 12.02.03, 12:31 o. zabrzmiałeś całkiem jak eklera, zakładająca kolejny pustawy wątek ;)) jak odblokowałeś skrzynkę - z pomocą admina czy samodzielnie? Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 12:35 zgaduję że samodzielnie przy pomocy ogniem i mieczem ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Informuję 12.02.03, 12:36 samodzielnie! nie takie rzeczy potrafię :)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 12:40 Aha, wynalazłeś jaki nowy, nieznany środek na przeczyszczenie gołębnika o działaniu piorunującym? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 12:44 I czy byłsbyś skłonny opracować coś równie skutecznego przeciw zatwardzeniu serwera? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 12:46 I czy byłsbyś skłonny opracować coś równie skutecznego przeciw zatwardzeniu serwera? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 12:47 O coś drgnęło w rajstopach, ale jakieś działania ubocze się pojawiły... ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Informuję 12.02.03, 12:49 To moze jeszcze cos na czkawke zatwardzeniowa dla coponiektorych. Cos , co dziala z sila wodospadu ;oD Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 12:55 Ależ Baloo... Ja jelita mam jak dzwon. Są niczym gejzer tryskający optymizmem ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Informuję 12.02.03, 13:08 Oj chyba coś przedobrzyłem... To ja pójdę zadzwonić może. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Informuję 12.02.03, 13:12 Nieno, dlaczego ? jelita tryskajace optymizmem jak gejzer to piekny obrazek jest. Chyba mam nawet gdzies jakis empeg na ten temat, musialbym poszukac ;oD Niestety, musze zmyknac do koncadnia :o( Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Informuję 12.02.03, 12:48 Z pamiętnika Rigela: "Poniedziałek, konto zablokowane. Plik nie dajesię wyciać. Wtorek , A jednak dał sie wyciąć, nie takie rzeczy sam robiłem. Środa , odbudowuje serwerownię po wybuchu .." :))))))))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś