kalgar 12.02.03, 18:45 już prawie koniec pierwszej połowy, i dalej jest 0:0, na widowni stadionu w Splicie pięć osób na krzyż, a Chorwaci mają fajne rękawiczki... Może akurat "naszym chłopcom" uda się wygrać??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kicior99 Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 18:48 nie wierze POLSKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
postrzygacz_pudli Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 18:50 O ŻESZ!!!!! ZAPOMNIAŁEM O MECZU!!!! :( Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 18:53 to jak na razie niczego nie straciłeś...była jedna dobra sytuacja Olisadebe, ale mu nie wyszło.... Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Jezus Maria na pomoc!!!!! Jaki mecz?!?! n/tx 12.02.03, 21:17 towarzyski mecz piłki nożnej Polska- Chorwacja Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: Jezus Maria na pomoc!!!!! Jaki mecz?!?! n/tx 12.02.03, 21:26 Pierwsze słyszę... no tak to widocznie jest, jak się nie ma telewizora... Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: Jezus Maria na pomoc!!!!! Jaki mecz?!?! n/tx 12.02.03, 21:29 :) ja mam telewizor postawiony tak, że jak patrzę na monitor, to siedzę do niego bardzo bokiem, więc się nagimnastykowałam żeby ten mecz obejrzeć.. Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 20:17 no i skończył się mecz...dla nieświadomych powiem, że z wynikiem 0:0 Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 22:09 Panie Turek, kończ pan ten mecz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: POLSKA!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:23 hyh radiową szkole polskich komentatorow. a "panie turek" piekne bylo i chwytajace za serce Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 22:29 Słyszałem to raz z pięknym delikatnym podkładem muzycznym, było niesamowite. Niestety, nie mogę tego nigdzie spotkać teraz :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: POLSKA!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:48 na pewno krazy po interncie, wiem skadinad ze nei takie rzeczy roro wywlekal ze smietnika historii ;) Odpowiedz Link Zgłoś
baader-meinhof Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 22:50 Aha, roro? Kto to? i czy ma coś takiego na składzie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: POLSKA!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 22:52 roro przechrzczony na vampiego. w swojej czarnej teczce ma wszystko podejrzewam ;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniela Re: POLSKA!!!!!! IP: *.acn.waw.pl 12.02.03, 23:03 polecam sie :) zyczliwa Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 23:06 byle nie poleconym przez Poczte Polską, bo nigdzie nie dojdziesz ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 23:15 kalgar napisała: > byle nie poleconym przez Poczte Polską, bo nigdzie nie dojdziesz ;))) Oj, tak. To smutna prawda. A zwałaszcza poczta z i za zagranicę jest zagrożona. Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 23:18 w pełni się z przedmówczynią zgadzam....kiedyś dostałam kartkę świąteczną, szkoda tylko, że przyszła w maju.... Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 23:19 kalgar napisała: > w pełni się z przedmówczynią zgadzam....kiedyś dostałam kartkę świąteczną, > szkoda tylko, że przyszła w maju.... No wiesz, cenzura listów swój czas bierze... ;-) Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś
kalgar Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 23:22 clairejoanna napisała: > > No wiesz, cenzura listów swój czas bierze... ;-) taaa, tylko że się tak spytam z ciekawości: co jest do ocenzurowania w życzeniach świątecznych? Odpowiedz Link Zgłoś
clairejoanna Re: POLSKA!!!!!! 12.02.03, 23:29 kalgar napisała: > clairejoanna napisała: > > > > > No wiesz, cenzura listów swój czas bierze... ;-) > > taaa, tylko że się tak spytam z ciekawości: co jest do ocenzurowania w > życzeniach świątecznych? No nie wiem. Mogą być politycznie niepoprawne. Pozdrowienia, Mała Joanna Odpowiedz Link Zgłoś