Dodaj do ulubionych

inny wątek

31.10.01, 12:56
z prozaicznych przyczyn powstał.Technika nie działa jak trzeba.
Zapraszam więc ;)

A przy okazji-czy ktoś widział ostatnio Mrecka, albo Hansi'ego?
Obserwuj wątek
    • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:04
      I co tam podla Ropucho slychac? Wczoraj po Twoim mailu normalnie mi sie zal
      Ciebie zrobilo... Ale dzis mi przeszlo:)
      • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:08
        to Ty dostajesz jakies maile od tej foki? wspolczuje Ci bardzo....
        • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:10
          ja sobie tez wspolczuje. wczoraj to np. pocieszac ja musialem. jeszcze dzis
          boli:) Fuego - buziaczek, zebys sie nie gniewala:)
          • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:13
            nieszczesny... nie wiesz co czynisz.....
            • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:14
              ależ panowie...tyle komplementów na raz????Nieeeeeeeeee, zostawcie trochę dla
              innych ;))

W kwestii maili Rigel w ogóle nie powinien się wypowiadać...:(((
              • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:17
                w kwestii maili powiadasz..... czytac nie umiesz czy listonosz nawalil?
                • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:23
                  krzywo nakleiłeś znaczek...
                  • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:24
                    to nie ode mnie.... zadnego znaczka nie nakleilem..... wole jak Ty
                    doplacisz.... ;)))
                    • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:27
                      gdyby to było warte tego znaczka...ostatecznie poświęciłabym się, ale w tej
                      sytuacji...;))))
                      • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:28
                        nie warto????? no coz, masz w takim razie zle pojecie o wartosciach
                        niematerialnych...:)))
            • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:15
              oj wiem, wiem. tylko za pozno juz by sie wycofac:) zreszta ja zauwazam u siebie
              jakies dziwne skolonnosci masochistyczne - dlatego na plazy teraz siedze:)
              • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:25
                jak Ty mnie całujesz, to to są skłonności sadydtyczne, mój drogi ;)))
                • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:27
                  to on Cie caluje?????? za to powinni zamykac....:)))
                  • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:28
                    w klatce w zoo i pokazywac dzieciom chyba:) ale jak nie to nie! buzi juz nie
                    dostaniesz!!!
                    • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:29
                      dzieciom chcesz to pokazywac????? to podpada pod paragraf....
                  • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:28
                    też tak myślę...to wysoce niebezpieczny społecznie proceder ;))
                    • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:30
                      ja mialem na mysli Ciebie, a nie Mlodego.... on nie jest niczemu winien...:)))
                      • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:32
                        ale masz racje! ogladanie Fuego jest niebezpieczne dla zdrowia, tako rzecze
                        minister zdrowia:)
                    • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:30
                      banda wrednych zboczencow:)
                      • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:31
                        tylko nie wrednych Młody... ok?
                        • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:35
                          Przepraszam bardzo wielmożnych Panów...co to w ogóle za pogaduszki o całowaniu
                          fuego, co???
                          Jakby to tak wolno było bez pozwolenia i wstępnej selekcji...;))))
                          • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:36
                            selekcji juz nie bedzie..... ostatni yntelygentny przerobiony na wycieraczke
                            jest....
                          • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:37
                            Do calowania Ciebie Fuego to trzeba wybrac twardziela jakiegos. ja umywam
                            raczki - mieciutki jestem:)
                            • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:39
                              twardziel musi byc.... slepy, gluchy i inteligentny inaczej...
                              • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:41
                                jednym slowem bezguscie totalne:)
                                • fuego eh... 31.10.01, 13:45
                                  poużywajcie sobie dalej na biednej, małej fuego...ja już podziękuję
                                  do widzenia
                                  • rigel Re: eh... 31.10.01, 13:46
                                    nie uciekaj jeszcze... szukamy tego twardziela.....:)))
                                  • 24thletter Re: eh... 31.10.01, 13:47
                                    oj Fuego! tak latwo sie poddajesz? zawodlas mnie! no, ale trudno - do
                                    zobaczenia Ropucho! Ale buzi jednak dostaniesz CMOK! - Rigel nic nie mow:)!
                                • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:47
                                  no, nowy by sie nadal, ale jego juz ni ma....
                                  • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 13:51
                                    ale Nowy sie chyba tu juz nie pokaze - Fuego stracila zyciowa szanse:)
                                    • Gość: tequila Re: inny wątek IP: 195.205.13.* 31.10.01, 13:53
                                      jak tu dzisiaj slodziutko....
                                      • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:54
                                        cze tequilla!!
                                        czy to nie z Tobą się umawiałam na wódkę?
                                        • Gość: tequila Re: inny wątek IP: 195.205.13.* 31.10.01, 13:56
                                          no wlasnie - butelke rozpracowalam, a Ty co? ;)
                                          • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 14:00
                                            Właśnie robię zaopatrzenie...o, proszę bardzo!Inauguracja za nami ;)
                                            A teraz w kółeczku, po kolei...;)
                                            • Gość: tequila Re: inny wątek IP: 195.205.13.* 31.10.01, 14:10
                                              odnosze dziwne wrazenie, ze tylko my korzystamy z tej butelki....
                                              nikt o tej porze nie lubi czy co? ;)
                                              • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 14:20
                                                tym lepiej...nie będziemy się rozdrabniać...
                                                a za kogo wypijemy??
                                                może za nieobecnych?(to tak w związku z Dniem Zmarłych...;))
                                                • Gość: tequila Re: inny wątek IP: 195.205.13.* 31.10.01, 14:23
                                                  no dobra - za tych co juz sie o nic nie martwia....
                                                  zostalo jeszcze cos?
                                  • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 13:52
                                    a Wy myślicie, że co? Że ja to sobie pójdę???No nieeeeeeeeeeeeeee, naiwniaki!!!!

I koniec już tego tematu o całowaniu, bo...bo tak!!!
                                    • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 13:54
                                      w temacie calowania.... to mozesz sobie tylko pogadac....:)
                                      • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 14:03
                                        Przestań Rigel, bo ktoś sobie pomyśli, że sam sprawdzałeś, a tego to ja bym nie
                                        zniosła...;))
                                        • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 14:08
                                          oglaszem wiec wszem i wobec..... NIE sprawdzalem.... az taki bohater nie jestem
                              • tato! Re: inny wątek 31.10.01, 14:07
                                rigel napisał(a):

> twardziel musi byc.... slepy, gluchy i inteligentny inaczej...

To może bym się nadał...
                                W lewym uchu pęknieta błona bębenkowa (choć laryngolog twierdził, że akurat ta
                                błona się zrasta), po -1 dioptrii w każdym oku (ale wieczorem przeradza się to w
                                kurzą a nawet krecią ślepotę), o inteligencji nie wspominam, żeby innym
                                przykrości nie robić...
                                • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 14:10
                                  to widze ze ze zdrowkiem nie najlepiej, a dla Fuego to trzeba chlopa z konskim
                                  zdrowiem - malo takich:)
                                  • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 14:12
                                    konskie zdrowie sie przyda..... musi facet miec kondycje.... jak przyjdzie mu
                                    szybko uciekac....:)
                                    • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 14:17
                                      a Wy, takie cherlawe, wątłe istoty bez życia jesteście niestety...z takim to ja
                                      już na pewno całować się nie będę...jeszcze bym się zaraziła jakimś
                                      paskudztwem...;))
                                • fuego Re: inny wątek 31.10.01, 14:13
                                  Nie będę nikogo całować...i nie bierz mnie na litość, Tato ...;)
                                  • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 14:15
                                    fuego napisał(a):

> Nie będę nikogo całować...

to juz ustalilismy.... nie ma chetnych.... chyba, że..... może Aniela?

• 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 14:17
                                      Rigel! Ty nam Aniola chcesz zabic? Toz to grzech!
                                      • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 14:19
                                        anioly jako istoty bezcielesne sa niesmiertelne.... nawet jad foki ich nie
                                        zabije...:))
                                        • 24thletter Re: inny wątek 31.10.01, 14:21
                                          to Ty chyba niedoceniasz malutkiej Fuego! Zdolna i diabla zabic:)
                                          • rigel Re: inny wątek 31.10.01, 14:23
                                            diabla tak.... aniola nie!
                                          • fuego ;) 31.10.01, 14:32
                                            przytaknę tylko skromnie ;)
                                  • tato! Re: inny wątek 31.10.01, 14:19
                                    Na litość?
                                    Coś mi się zdaje, że to Ty na kolanach o zmiłowanie będziesz prosić, gdy tylko
                                    z wywiadówki wrócę.
                                    I może Ci się upiecze, bo zasadniczo wrażliwy jestem.
                                    A na razie kłaniam się wszystkim i zmykam uczcić minutą ciszy i szklaneczką
                                    trunku wigilię tego niezbyt optymistycznego święta.
                                    • rigel do Taty 31.10.01, 14:22
                                      to swieto jest jak najbardziej optymistyczne.... pomysl.... kiedys tez bedziesz
                                      swietym, tym bardzej, ze za zycia meczysz sie z taka foka jak Fuego ;)))
                                      • fuego Re: do Taty 31.10.01, 14:28
                                        aha, może Ty, drogi Riglu chciałbyś się już przestać męczyć??

Tylko, że z Ciebie to by anioła nie dało się zrobić...
                                        • Gość: Nowy Re: od Nowego IP: *.chello.pl 31.10.01, 14:32
                                          wiedzialem
                                          znowu caluski
                                          wy jednak jestescie niereformowalni
                                          • fuego Re: od Nowego 31.10.01, 14:33
                                            bo wszyscy chcą się ze mną całować ;)
                                            • 24thletter Re: od Nowego 31.10.01, 14:34
                                              zyj Slonko w nieswiadomosci - tak jest wygodniej:)
                                          • 24thletter Re: od Nowego 31.10.01, 14:33
                                            przyszedl kandydat:)
                                          • rigel Re: od Nowego 31.10.01, 14:43
                                            oooo, wycieraczka sie podniosla
                                          • Gość: basia Re: od Nowego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 14:46
                                            Zauważ ,że przy całowaniu można czasami się opluć ;)
                                            • 24thletter Re: od Nowego 31.10.01, 14:54
                                              To Ty Basiu jakos dziwnie sie calujesz:)
                                              • Gość: basia Re: od Nowego IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 14:56
                                                24thletter napisał(a):

> To Ty Basiu jakos dziwnie sie calujesz:)

Nie wiem czy dziwnie ,poprostu soczyście;)
                                                • 24thletter Re: od Nowego 31.10.01, 14:58
                                                  Tylko uwazaj, bo przez soczyste calowanie to utopic sie mozna:)
                                        • rigel Re: do Taty 31.10.01, 14:35
                                          nie chce byc aniolem....

a poza tym, to juz musze konczyc.... niektorzy pewnie odetchna z ulga...
                                          :)
                                          • fuego do Rigla 31.10.01, 14:38
                                            aha.liczysz na to, że prześlę jakleś buziaki, albo całusy na pożegnanie...he
                                            he, nic z tego!!!
                                            • Gość: anka Re: ale nuda..... IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 14:56
                                              ziewam wymownie....
                                              • Gość: basia Re: ale nuda.....Nowy WRÓĆ IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 14:58
                                                • Gość: anka Re: ale nuda..... IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:00
                                                  źle mnie zrozumiałaś.....
                                                  • Gość: basia Re: ale nuda..... IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.01, 15:04
                                                    Gość portalu: anka napisał(a):

> źle mnie zrozumiałaś.....

W takim razie przepraszam. Swoją drogą było się z kim pokłócić .
                                                    Póki co żegnam Wszystkich , kto chce temu całuski (postaram się nie pluć-
                                                    chyba ,że jadem) ;:)))))))))))))))))))))))
                                                  • 24thletter Re: ale nuda..... 31.10.01, 15:07
                                                    Ja tez juz koncze. Do zobaczenia wszystkim!
                                                  • Gość: anka Re: ale nuda..... IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:09
                                                    wam to dobrze...:))
                                                  • 24thletter Re: ale nuda..... 31.10.01, 15:10
                                                    co nam dobrze?
                                                  • Gość: anka Re: ale nuda..... IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:12
                                                    bo idziecie do domu...
                                                  • 24thletter Re: ale nuda..... 31.10.01, 15:15
                                                    w domu to ja jestem od 3 godzin:) rzeczywiscie mi dobrze! A Ty w pracy jeszcze?
                                                    wspolczuje! Trzymaj sie cieplo! PA!
                                                  • Gość: Nowy Re: do anki IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:10
                                                    napewno dobrze cie zrozumiala
                                                    nudzisz sie
                                                    tak jak wy wszyscy we wlasnym sosie
                                                  • Gość: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:11
                                                    a jednak czytasz, no proszę....
                                                    kto by pomyślał takie bzdury....
                                                  • Gość: Nowy Re: do anki IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:12
                                                    no a czy nie mam racji
                                                  • Gość: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:13
                                                    w jakiej kwesti......?
                                                  • Gość: Nowy Re: do anki IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:17
                                                    nie chcecie sie przyznac ze macie siebie wszyscy po dziurki w nosie
                                                    ale nie potraficie zrezygnowac z tego codziennego belkotu
                                                  • Gość: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:19
                                                    no tak.....
                                                    a można spytać właściewie to o co Ci chodzi?
                                                  • Gość: Nowy Re: do anki IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:21
                                                    ile potrzeba czasu zeby sie znudzic tymi
                                                    caluskami i kafkami
                                                  • Gość: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:23
                                                    tylko to chcesz wiedzieć?

trzeba było zapytać, podziekować za odpowiedź i zniknąć....
                                                    może jednak coś jeszcze ?
                                                  • Gość: kiciaf Re: do nowego IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 15:23
                                                    Niedużo czasu potrzeba aby się tym znudzić. I co z tego?
                                                  • fuego Re: do anki 31.10.01, 15:18
                                                    z odsieczą przybywam ;)

ps. A Ty Nowy znowu sie tu kręcisz?Coś Cię tu jednak trzyma...no chyba, że
                                                    jesteś masochistą...;)
                                                  • Gość: Nowy Re: do anki IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:23
                                                    mnie tu na szczescie nic nie trzyma
                                                    niedlugo znikne tak jak sie pojawilem
                                                    ale wspolczuje wam
                                                    nie mozecie odejsc
                                                    biedaki
                                                  • fuego Re: do anki 31.10.01, 15:27
                                                    ale w tym masochizmie to coś jednak jest, co?
                                                    No bo dlaczego jeszcze nie zniknąłeś...?pewnie obie strony byś zadowolił
                                                    wtedy...;)
                                                    Ja sobie tu z boczku siedzę i się przyglądam i coś mi sie zdaje, że już nie
                                                    będzie Ci tak łatwo odejśc ;)
                                                  • Gość: anka Re: do anki IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:27
                                                    nie powiem ,że miło było.....

nie było..., jakoś to przeżyjemy,
                                                    damy sobie po buziaku i wypijemy kawkę z rana....

ale Ty oczywiscie już przy tym nie bedziesz......
                                                  • Gość: Kwiatek Re: bleeee IP: 195.116.214.* 31.10.01, 15:28
                                                    a ten nudziarz tutaj !!!!!
                                                  • Gość: Nowy calusnice IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:33
                                                    te wasze caluski
                                                    zboczency wirtualni
                                                    zalozcie watek o was samych
                                                    i dajcie ujscie swoim frustracjom
                                                    a gdzie reszta pasozytow
                                                    moze pracuja hahaha
                                                  • chris_45 Re: calusnice 31.10.01, 15:36
                                                    Czy oprócz nowego ktoś jeszcze potrzebuje pomocy medycznej ?
                                                  • Gość: anka Re: IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:38
                                                    tylko on...biedaczek.....
                                                  • Gość: Nowy biedna Ania IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:40
                                                    bidulka z ciebie prawdziwa
                                                    a jak ladnie udajesz ze jestes mila i grzeczna
                                                    wszyscy to udajecie
                                                  • Gość: anka Re: nowy IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:44
                                                    nawet moje imię napisane przez Ciebie brzmi jak byś mnie obrażał...

a może się mylę?
                                                  • Gość: kiciaf Re: IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.01, 15:41
                                                    Myśle, że nowego ni trzeba żałować. to tylko woda na jego młyn..
                                                    Wyjścia są dwa albo całkowicie zignorować albo prowadzić z nim mniej lub
                                                    bardziej jałową dyskusję.
                                                    Wydaje się że to pierwsze rozwiązanie będzie skuteczniejsze...
                                                  • Gość: Nowy Re: IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:50
                                                    ja sie nie obrazam za nowego
                                                    a ty widze masz ochote
                                                    nie lubisz malych liter ?
                                                  • Gość: Nowy Re: IP: *.chello.pl 31.10.01, 15:54
                                                    nie interesuje mnie co o mnie myslicie
                                                    dla mnie to wy jestescie co najmniej dziwni
                                                    ide sobie juz
                                                    Ps. Anka nie zaczepiaj facetow
                                                  • Gość: anka Re: IP: *.ptf.com.pl 31.10.01, 15:55
                                                    chciałbyś.....
                                                  • rigel Re: 31.10.01, 16:19
                                                    faceta przeciez nie zaczepila....
                                                  • chris_45 żegnam się ze wszystkimi 31.10.01, 16:24
                                                    Ten wątek jest tak samo dobry jak każdy inny
                                                    żeby powiedzieć Wam, że kończę działalność na forum.
                                                    Może Nowy to sprawił a może jutrzejsze święto.
                                                    Coś się dla mnie skończyło.
                                                    Bawcie się dobrze i nie wspominajcie mnie źle.
                                                    Chris_45

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka