misiania 16.04.03, 15:27 taki właśnie sobie założyłam, bo się okazuje, że nie wypada mi jutro przyjść do pracy w ani dżinsach, ani w sztruksach, a ja nie pamiętam, czy mam jakieś średnio eleganckie spodnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maga34 Re: Wątek modny 16.04.03, 15:32 a w spódnicy nie możesz isć? prawie każda jest sredno elegancka Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek modny 16.04.03, 15:32 nene. do pracy w spódnicach nie chadzam. zwyczaj taki. Odpowiedz Link Zgłoś
kwik Re: Wątek modny 16.04.03, 15:35 czas na nowa, swiecka tradycje. do dziela :) Odpowiedz Link Zgłoś
maga34 Re: Wątek modny 16.04.03, 15:37 o jaki miły zwyczaj, ja usiłuję go wprowadaić, ale z marnym skutkiem, a spódnicę mam niemalże w umowę wpisaną Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: Wątek modny 16.04.03, 15:39 a czy uwierzycie ze ja tez tylko w spodniach? i w pracy i po. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek modny 16.04.03, 15:42 znaczy, jak się panowie zaczną do pracy w kilty stroić, to i ja (może) spróbuję. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Wątek modny 16.04.03, 15:44 Dlaczego się tak samoograniczasz w kwesti stroju? I to do tego w zależności od jakichś bliżej nieokrteślonych panów :) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Wątek modny 16.04.03, 15:51 znaczy Piotruś, ja się samouwygadniam. jak sobie poganiacie sobie 10 godzin na obcasach do tych kiltów, to też będziecie zwolennikami spodni. i od razu uprzedzam, że chodzenie na płaskim obcasie do spódnicy uważam za niewłaściwe. nie pod to się zakłada spódnicę, żeby plaskatą stopą gruntu dotykać. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Wątek modny 16.04.03, 16:03 Faktem jest że zawsze się zastanawiałem nad głebokim poświęceniem dla mody , obserwując,szczególnie nastolatki wędrujące w mini spódniczce przy -15 st C. Albo elegancka damę w długiej do kostek , waskiej spódnicy próbujacej dogonić autobus. Że o butach na wysokim obcasie nie wpomne " - Jak one to robią ?? - Pewnie maja wbudowane motorki" "Pół żartem,pół serio" Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Wątek modny 16.04.03, 15:42 Co za zbieg okoliczności. Ja też w spodniach i w pracy i po pracy :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viki2lav Re: Wątek modny IP: 213.255.126.* 16.04.03, 16:28 miss sixty jeans, tylko i do bolu! Viki Odpowiedz Link Zgłoś
loren83 Re: Wątek modny 26.02.16, 17:47 Polecam artykuł ,właśnie przed chwilką go przeczytałam ,jest o modzie w pracy.sarafis.club/sarafis-radzi/jak-zostac-najmodniej-ubrana-osoba-w-pracy.html Jeśli nie macie pomysłu jak się ubrać do pracy, jak Twój mężczyzna powinien być ubrany w pracy , ego dowiecie się w tym artykule, polecam jak najbardziej ;) Odpowiedz Link Zgłoś