oxycort 24.05.03, 19:39 ...mnie pięta. Ostroga mi się wpiła. Czy to groźne? Słyszałem że jeden koleś w Grecji (Piętaszek?) miał podobną przypadłość i się od tego przekręcił. Która to noga była konkretnie? To ważne. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwiat_paproci Re: swędzi! ;-( 24.05.03, 20:33 nie wiem,która stopa,ale pięta to pewnie Achillesowa była.Sprawdż swoją.A ze stopą masz zawsze prawdopodobieństwo 50/50... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: swędzi! ;-( 24.05.03, 20:39 Achilles powiadasz... A to sprawdzona informacja? Pytam, gdyż nie wiem czy nie wciskasz mitu kitu? ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
kwiat_paproci Re: swędzi! ;-( 24.05.03, 20:49 nie,nie.Jak chcesz to poszukaj jakichś namiarów do tego gościa,on ci wszystko wytłumaczy... Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: swędzi! ;-( 24.05.03, 20:51 Aha ładujesz! Sprawdziłem i ten facet nie żyje. Zginął na wojnie. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: swędzi! ;-( 25.05.03, 16:23 Aha, dziś o poranku także biegałem po rosie boso i w ostrogach. Hasałem sobie tak poparskując raźno, dopóki poranny patrol Straży Miejskiej nie przegonił mnie z zieleńca. Pięta ma się lepiej. Wczoraj na noc zastosowałem kompres z rumianku pod onucę. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś