Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:16 Chyba nie jest to tamat ktorego sie krepujecie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 15:18 wskoczylam tu żeby nie było ci przykro że twoje radosne pytanie pozostało bez odpowiedzi, ale nie zamierzam zaspokoić... twojej ciekawosci, proponuję żeby to ty pierwszy wyjawił tę datę i godzinę oraz wrażenia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:23 Gość portalu: monika napisał(a): > wskoczylam tu żeby nie było ci przykro że twoje radosne pytanie pozostało bez o > dpowiedzi, ale nie zamierzam > zaspokoić... twojej ciekawosci, proponuję żeby to ty pierwszy wyjawił tę datę i > godzinę oraz wrażenia Zalozylem ten watek poniewaz chcialem przeprowadzic sonde. Taki dziwny pomysl. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:26 dziwne Nigers, dziwne Widać z nas wszystkich ty najbardziej jesteś skrempowany. Wyluzuj się troche i nawijaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:18 a dlaczego na zachętę nie opowiesz swojego ostatniego numerka. Mało orginalne posunięcie - stworzyć nowy temat i nie zapoczątkować dialogu. Poczekam więc na ciebie a później uchylę rąbka tajemnicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:21 No właśnie nigers - CZEKAMY... miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:25 Gość portalu: miecz napisał(a): > No właśnie nigers - CZEKAMY... > > miecz Jezeli chcecie wiedziec dlaczego nie zapoczatkowalem wejdzcie na watek "mam kochanke- wszystko chetnie opowiem" Pa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 15:23 Jestem straaaaaaaasznie ciekawa co kolega nigers ma do wyjawienia w tym temacie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:31 nigers, nigers, nigers... CZEKAMY!!!! miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:33 przeczytaj uwaznie ostatnie moje wejscia tam masz odpowiedz Watek "mam kochanke - chetnie ...." Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:38 ale Nigers, co ty z tym wątkiem.Przeciez tam nic nie ma same pierdoły. Chyba bez sensu tracimy na ciebie czas. Buźka w czubeczek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:45 Gość portalu: adox napisał(a): > ale Nigers, co ty z tym wątkiem.Przeciez tam nic nie ma same pierdoły. > Chyba bez sensu tracimy na ciebie czas. > Buźka w czubeczek Nie przeczytales chyba uwaznie. A w ogole to byla odpowiedz do Miecza dlaczego sam nie zaczalem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:46 Nigers Co krempujemy się????? SPOKO sami swoi... miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:49 Gość portalu: miecz napisał(a): > Nigers > Co krempujemy się????? > SPOKO sami swoi... > > miecz Skoro tak nagabujesz to daje Ci palme pierwszenstwa! Nie dziekuj i nie wymiguj sie badz "kwardy a nie mietki" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:05 Nigers jest zajety z Monika. On jest jej i ona nie pozwala do niego pisac! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 16:07 Na to wygląda, zostawmy ich samych może będzie ciekawie (dyskoteka, kolacja, rozmowy przy świtle ksiezyca....) ha ha miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 16:08 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Nigers jest zajety z Monika. On jest jej i ona nie pozwala do niego pisac! No co Ty? Juz na poprzenim watku pisalem ze nie ma problemu. Nawijaj.A zapytasz o czy np. czy jestes szczesliwa kobieta i czemu zawdzieczasz swoje szczescie(lub nieszczescie)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:16 Zdecydowanie szczesliwa ze mnie kobieta! A czemu to zawdzieczam? Hmmmm... Duzo milosci, ciepla, super przyjaciolka, fajna praca, rodzicow od tygodnia nie ma w domu, pada, i pare innych rzeczy . No i jeszcze baaaaaaardzo wazny powod - moj szef ale o tym szerzej w watku "romans biurowy". :-) Monika nie bedzie zazdrosna??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:36 jestem zazdrosna ha ha ha tak naprawdę to może jego żona jest zazdrosna bo jako internet-mate nie jestem , choć rozmowa z tobąa odciąga go od rozmowy ze mną rozumiesz? ale takie jest życie ja zabieram go żonie ty mnie tobie .... prawda a co z tym szefem czy ty nie zabierasz go innej babce? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 16:48 Gość portalu: monika napisał(a): > jestem zazdrosna ha ha ha tak naprawdę to może jego żona jest zazdrosna bo jako > internet-mate nie jestem , > choć rozmowa z tobąa odciąga go od rozmowy ze mną rozumiesz? ale takie jest życ > ie ja zabieram go żonie ty > mnie tobie .... prawda a co z tym szefem czy ty nie zabierasz go innej babce? A ja zabieram Ciebie mezowi. Czekam tutaj na Ciebie i Malutka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monika Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:53 Malutka poszla już do domku zostalimy sami i już widzę jak się boisz teraz cię wezmę w obroty SAMA! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 08:45 Dzien dobry ! Jestescie czy dzis pracujemy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 08:59 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Dzien dobry ! Jestescie czy dzis pracujemy? Jestesmy! Jestasmy! Oczywiscie ze pracujemy! Jak minela noc? Padalo u Ciebie? Moze nie slyczalas grzmotow bo bylas zajeta czyms innym....? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:09 Dzien byl pelen wrazen i dlatego wieczorem zasnelam jak male dziecko! Tej nocy chyba nie padalo. Co za pogoda w tym roku!!!! Jak myslisz czy te deszcze sie skoncza zanim zacznie sie zima???????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 09:14 Gość portalu: Malutka napisał(a): > Dzien byl pelen wrazen i dlatego wieczorem zasnelam jak male dziecko! Tej nocy > chyba nie padalo. > Co za pogoda w tym roku!!!! Jak myslisz czy te deszcze sie skoncza zanim zaczni > e sie > zima???????????????? Tak za dwa tygodnie nadejdzie lato i bedzie trwalo do konca wrzesnia, nastepnie w pazdzierniku i listopadzie bedzie zima. Pozniej deszczowa wiosna (do marca), lato do czerwca i tak w kolko. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andy Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: 193.243.184.* 26.07.01, 09:05 Czesc Wam! nie wiem czemu sie tak krepujecie! ja np. mam zone z ktora bardzo dobrze sie rozumie i ktora bardzo kocham. ale ze pracuje na stanowisku kierowniczym i od 4 miesiecy mam nowa (mloda i piekna) sekretarke z ktora sie bardzo rozumie, bo sam sobie ja wyszukalem i przyjalem do pracy (ta poprzednia byla za stara i do niczego) mam takze z nia regularnie seks! ona jest samotna i wie czego chce. ja wczesnie przychodzic do pracy i dogadalem sie z nia tak ze ona tez wczesniej przychodzi zebysmy mieli czas tylko dla nas. tak sie zlozylo ze mamy takie same poglady i zamilowania ze od 2 miesiecy mamy regularnie stosunki seksualne. bardzo lubimy sie kochac w biurze lub u niej w mieszkanie. jezeli wyjezdzamy na delegacje to w hotelu mamy zawsze cale pole do popisu! jest cudownie. mowie wam!!!!! a co do waszego pytania: ostatio uprawialem seks przed godzina (wlasnie z moja sekretarka)!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 09:25 Witam Andy - I O TO CHODZI ale powiedz czy nie boisz sie, że Twoja żona sie w końcu domyśli, a co z resztą współpracowników nic nie podejrzewają??? A tak z innej beczki - KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA PRZEKLĘTA POGODA??????????!!!!!!!!!!! miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:30 Dzien dobry Miecz! Jak sie spalo? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:27 WoooooooW! Super! JA mam szefa, ktoremu chyba sie podobam... Wczoraj dostalam buziaka ( niestety tylko w policzek ). CIekawe jak to sie rozwinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:27 WoooooooW! Super! JA mam szefa, ktoremu chyba sie podobam... Wczoraj dostalam buziaka ( niestety tylko w policzek ). CIekawe jak to sie rozwinie! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 12:02 Witam Andy - I O TO CHODZI ale powiedz czy nie boisz sie, że Twoja żona sie w końcu domyśli, a co z resztą współpracowników nic nie podejrzewają??? A tak z innej beczki - KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA PRZEKLĘTA POGODA??????????!!!!!!!!!!! miecz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 12:05 Gość portalu: miecz napisał(a): > Witam > Andy - I O TO CHODZI ale powiedz czy nie boisz sie, że Twoja żona sie w końcu > domyśli, a co z resztą współpracowników nic nie podejrzewają??? > > > A tak z innej beczki - KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA PRZEKLĘTA Witaj mielismy male problemy z niejaki Andym na innych watkach ale mysle ze w koncu dal sobie spokoj (to ten od sekret). Pogoda zmieni sie wtedy jak sie zmieni albo sie nie zmieni. > POGODA??????????!!!!!!!!!!! > miecz Odpowiedz Link Zgłoś