Dodaj do ulubionych

KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )??????

IP: *.eds.de 25.07.01, 15:05
Obserwuj wątek
    • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:16
      Chyba nie jest to tamat ktorego sie krepujecie?
      • Gość: monika Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 15:18
        wskoczylam tu żeby nie było ci przykro że twoje radosne pytanie pozostało bez odpowiedzi, ale nie zamierzam
        zaspokoić... twojej ciekawosci, proponuję żeby to ty pierwszy wyjawił tę datę i godzinę oraz wrażenia
        • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:23
          Gość portalu: monika napisał(a):

> wskoczylam tu żeby nie było ci przykro że twoje radosne pytanie pozostało bez o
          > dpowiedzi, ale nie zamierzam
          > zaspokoić... twojej ciekawosci, proponuję żeby to ty pierwszy wyjawił tę datę i
          > godzinę oraz wrażenia

Zalozylem ten watek poniewaz chcialem przeprowadzic sonde. Taki dziwny pomysl.
          • Gość: adox Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:26
            dziwne Nigers, dziwne
            Widać z nas wszystkich ty najbardziej jesteś skrempowany. Wyluzuj się troche i
            nawijaj.
    • Gość: adox Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:18
      a dlaczego na zachętę nie opowiesz swojego ostatniego numerka. Mało orginalne
      posunięcie - stworzyć nowy temat i nie zapoczątkować dialogu. Poczekam więc na
      ciebie a później uchylę rąbka tajemnicy.
      • Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:21
        No właśnie nigers - CZEKAMY...

miecz
        • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:25
          Gość portalu: miecz napisał(a):

> No właśnie nigers - CZEKAMY...
          >
          > miecz

Jezeli chcecie wiedziec dlaczego nie zapoczatkowalem wejdzcie na watek "mam
          kochanke- wszystko chetnie opowiem" Pa

• Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 15:23
      Jestem straaaaaaaasznie ciekawa co kolega nigers ma do wyjawienia w tym temacie ;-)
      • Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:31
        nigers, nigers, nigers...
        CZEKAMY!!!!

miecz
        • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:33
          przeczytaj uwaznie ostatnie moje wejscia tam masz odpowiedz Watek "mam
          kochanke - chetnie ...."
          • Gość: adox Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:38
            ale Nigers, co ty z tym wątkiem.Przeciez tam nic nie ma same pierdoły.
            Chyba bez sensu tracimy na ciebie czas.
            Buźka w czubeczek
            • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:45
              Gość portalu: adox napisał(a):

> ale Nigers, co ty z tym wątkiem.Przeciez tam nic nie ma same pierdoły.
              > Chyba bez sensu tracimy na ciebie czas.
              > Buźka w czubeczek

Nie przeczytales chyba uwaznie. A w ogole to byla odpowiedz do Miecza dlaczego
              sam nie zaczalem.
            • Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:46
              Nigers
              Co krempujemy się?????
              SPOKO sami swoi...

miecz
              • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 15:49

> Nigers
                > Co krempujemy się?????
                > SPOKO sami swoi...
                >
                > miecz

Skoro tak nagabujesz to daje Ci palme pierwszenstwa! Nie dziekuj i nie wymiguj
                sie badz "kwardy a nie mietki"
              • Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:05
                Nigers jest zajety z Monika. On jest jej i ona nie pozwala do niego pisac!
                • Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 16:07
                  Na to wygląda, zostawmy ich samych może będzie ciekawie (dyskoteka, kolacja,
                  rozmowy przy świtle ksiezyca....) ha ha

miecz
                • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 16:08
                  Gość portalu: Malutka napisał(a):

> Nigers jest zajety z Monika. On jest jej i ona nie pozwala do niego pisac!

No co Ty? Juz na poprzenim watku pisalem ze nie ma problemu. Nawijaj.A zapytasz o
                  czy np. czy jestes szczesliwa kobieta i czemu zawdzieczasz swoje szczescie(lub
                  nieszczescie)?
                  • Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.01, 16:16
                    Zdecydowanie szczesliwa ze mnie kobieta! A czemu to zawdzieczam? Hmmmm... Duzo milosci,
                    ciepla, super przyjaciolka, fajna praca, rodzicow od tygodnia nie ma w domu, pada, i pare innych
                    rzeczy . No i jeszcze baaaaaaardzo wazny powod - moj szef ale o tym szerzej w watku "romans
                    biurowy". :-) Monika nie bedzie zazdrosna???
                    • Gość: monika Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:36
                      jestem zazdrosna ha ha ha tak naprawdę to może jego żona jest zazdrosna bo jako internet-mate nie jestem ,
                      choć rozmowa z tobąa odciąga go od rozmowy ze mną rozumiesz? ale takie jest życie ja zabieram go żonie ty
                      mnie tobie .... prawda a co z tym szefem czy ty nie zabierasz go innej babce?
                      • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 25.07.01, 16:48
                        Gość portalu: monika napisał(a):

> jestem zazdrosna ha ha ha tak naprawdę to może jego żona jest zazdrosna bo jako
                        > internet-mate nie jestem ,
                        > choć rozmowa z tobąa odciąga go od rozmowy ze mną rozumiesz? ale takie jest życ
                        > ie ja zabieram go żonie ty
                        > mnie tobie .... prawda a co z tym szefem czy ty nie zabierasz go innej babce?

A ja zabieram Ciebie mezowi. Czekam tutaj na Ciebie i Malutka!

• Gość: monika Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.acn.waw.pl 25.07.01, 16:53
                          Malutka poszla już do domku zostalimy sami i już widzę jak się boisz teraz cię wezmę w obroty SAMA!
                          • Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 08:45
                            Dzien dobry ! Jestescie czy dzis pracujemy?
                            • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 08:59

> Dzien dobry ! Jestescie czy dzis pracujemy?

Jestesmy! Jestasmy! Oczywiscie ze pracujemy! Jak minela noc? Padalo u Ciebie?
                              Moze nie slyczalas grzmotow bo bylas zajeta czyms innym....?

• Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:09
                                Dzien byl pelen wrazen i dlatego wieczorem zasnelam jak male dziecko! Tej nocy chyba nie padalo.
                                Co za pogoda w tym roku!!!! Jak myslisz czy te deszcze sie skoncza zanim zacznie sie
                                zima????????????????
                                • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 09:14

> Dzien byl pelen wrazen i dlatego wieczorem zasnelam jak male dziecko! Tej nocy
                                  > chyba nie padalo.
                                  > Co za pogoda w tym roku!!!! Jak myslisz czy te deszcze sie skoncza zanim zaczni
                                  > e sie
                                  > zima????????????????

Tak za dwa tygodnie nadejdzie lato i bedzie trwalo do konca wrzesnia, nastepnie w
                                  pazdzierniku i listopadzie bedzie zima. Pozniej deszczowa wiosna (do marca), lato
                                  do czerwca i tak w kolko.

• Gość: Andy Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: 193.243.184.* 26.07.01, 09:05
                          Czesc Wam!
                          nie wiem czemu sie tak krepujecie! ja np. mam zone z ktora bardzo dobrze sie
                          rozumie i ktora bardzo kocham. ale ze pracuje na stanowisku kierowniczym i od 4
                          miesiecy mam nowa (mloda i piekna) sekretarke z ktora sie bardzo rozumie, bo
                          sam sobie ja wyszukalem i przyjalem do pracy (ta poprzednia byla za stara i do
                          niczego) mam takze z nia regularnie seks! ona jest samotna i wie czego chce. ja
                          wczesnie przychodzic do pracy i dogadalem sie z nia tak ze ona tez wczesniej
                          przychodzi zebysmy mieli czas tylko dla nas. tak sie zlozylo ze mamy takie same
                          poglady i zamilowania ze od 2 miesiecy mamy regularnie stosunki seksualne.
                          bardzo lubimy sie kochac w biurze lub u niej w mieszkanie. jezeli wyjezdzamy na
                          delegacje to w hotelu mamy zawsze cale pole do popisu! jest cudownie. mowie
                          wam!!!!! a co do waszego pytania: ostatio uprawialem seks przed godzina
                          (wlasnie z moja sekretarka)!!!
                          • Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 09:25
                            Witam
                            Andy - I O TO CHODZI ale powiedz czy nie boisz sie, że Twoja żona sie w końcu
                            domyśli, a co z resztą współpracowników nic nie podejrzewają???

A tak z innej beczki - KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA PRZEKLĘTA
                            POGODA??????????!!!!!!!!!!!
                            miecz
                            • Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:30
                              Dzien dobry Miecz! Jak sie spalo?
                          • Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:27
                            WoooooooW! Super! JA mam szefa, ktoremu chyba sie podobam... Wczoraj dostalam buziaka (
                            niestety tylko w policzek ). CIekawe jak to sie rozwinie!
                          • Gość: Malutka Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:27
                            WoooooooW! Super! JA mam szefa, ktoremu chyba sie podobam... Wczoraj dostalam buziaka (
                            niestety tylko w policzek ). CIekawe jak to sie rozwinie!
                          • Gość: miecz Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 12:02
                            Witam
                            Andy - I O TO CHODZI ale powiedz czy nie boisz sie, że Twoja żona sie w końcu
                            domyśli, a co z resztą współpracowników nic nie podejrzewają???

A tak z innej beczki - KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA PRZEKLĘTA
                            POGODA??????????!!!!!!!!!!!
                            miecz
                            • Gość: nigers Re: KIEDY OSTATNIO UPRAWIALISCIE SEX ( i jak bylo )?????? IP: *.eds.de 26.07.01, 12:05

> Witam
                              > Andy - I O TO CHODZI ale powiedz czy nie boisz sie, że Twoja żona sie w końcu
                              > domyśli, a co z resztą współpracowników nic nie podejrzewają???
                              >
                              >
                              > A tak z innej beczki - KIEDY SKOŃCZY SIĘ TA PRZEKLĘTA

Witaj mielismy male problemy z niejaki Andym na innych watkach ale mysle ze w
                              koncu dal sobie spokoj (to ten od sekret). Pogoda zmieni sie wtedy jak sie zmieni
                              albo sie nie zmieni.
                              > POGODA??????????!!!!!!!!!!!
                              > miecz

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka