Gość: ping IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 15:49 zdrowy jestem i mlody, a nie chce mi sie ciupciac i juz. Wszyscy sie dziwia. Nie rozumiem. Czy Wy wszyscy ciupciacie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:53 ciupciamy a jakże i to zdrowo. Spróbuj z chłopakiem, będziesz miał nowe doświadczenie ( a może wcale nie takie nowe ) Pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.eds.de 25.07.01, 16:06 Gość portalu: ping napisał(a): > zdrowy jestem i mlody, a nie chce mi sie ciupciac i juz. > Wszyscy sie dziwia. Nie rozumiem. > Czy Wy wszyscy ciupciacie? Alo kogo niechce Ci sie ciupciac, Kobiet czy facetow? A moze to ciebie ciupciaja? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac IP: 10.126.60.* / *.icomverse.com 25.07.01, 16:08 mnie sie tez ostatnio nie chce. A meza mam niczego sobie - wysportowany, miesnie, zero tluszczu, do tego inteligentny i fajny facet w ogole - a mnie sie nie chce. Zawsze myslalam, ze po slubie robi sie to codziennie.. :-( Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.eds.de 25.07.01, 16:12 Gość portalu: yysi napisał(a): > mnie sie tez ostatnio nie chce. A meza mam niczego sobie - wysportowany, > miesnie, zero tluszczu, do tego inteligentny i fajny facet w ogole - a mnie sie > > nie chce. Zawsze myslalam, ze po slubie robi sie to codziennie.. :-( Moze to jego wina ze Cie nie rozpala? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac - rozpalanie IP: 89.118.100.* 25.07.01, 19:56 Gość portalu: nigers napisał(a): > Moze to jego wina ze Cie nie rozpala? Kurcze, a powiedz po czym sie to poznaje? Bo ja okropnie nie lubie zwalac winy na kogos i ciagle sobie mowie, ze to tylko mnie sie nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jurek Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.acn.waw.pl 01.08.01, 13:59 może za bardzo dba o mięśnie a za mało o Ciebie :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:54 słuchaj, może byś mi go tak na pare dni wypozyczyła. Nie zrobię mu krzywdy, broń mnie Panie Boże przed tym :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 17:12 to moze sie poznamy mi sie nie chce Ci sie nie chce jestesmy idealna para ps chcesz miec dzieci? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nigers Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.eds.de 25.07.01, 17:15 Gość portalu: ping napisał(a): > to moze sie poznamy > mi sie nie chce > Ci sie nie chce > jestesmy idealna para > ps > chcesz miec dzieci? Sorkoze wpadlem na sekunde ale wypowiedz Twoje jest O''k. Tez sie nad tym zastanawialem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: 89.118.100.* 25.07.01, 19:53 do dzieci tez mnie nie ciagnie. A co, to juz wtedy pasujemy na 200%? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 20:06 Chyba cos nie gra. Im wiecej czytam Twoich postow, tym mam na Ciebie wieksza chec. Cos Ty narobila, a tak mi bylo dobrze bez ciupciania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: 10.126.60.* / *.icomverse.com 26.07.01, 10:05 No to fatalnie, bo mnie sie dalej nie chce :-) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: 10.1.121.* 31.07.01, 18:33 mi sie tez odechcialo - dowodem moje niepisanie. mam ochote na Twoj brak ochoty, ze tak powiem. nie wiem z czego wynika ta moja niechec do ciupciania. Mama zdrowa, tata zmarl, ale zanim zmarl tez byl niczego sobie. dziewczyny mialem, a teraz mi sie nie chce. Nie wiem, skad mi sie to wzielo. owszem, nawet reaguje na niewiescie wdzieki, ale zeby zadzialac... eee nie, po co szkoda czasu CO MI JEST? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tigerek Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 19:13 chłopie, Ty poprostu jesteś GAYem. Tobie się nie chce tylko z dziewczynami. To nic takiego ( nie mówiąc "to nic takiego strasznego", bo nic w tym strasznego nie ma ) z tego może byc tylko więcej przyjemności. Z nikim nie będzie Ci tak dobrze w łóżku jak z facetem. W końcu to facet wie najlepiej co facetowi sprawia największą frajdę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: 10.1.121.* 01.08.01, 11:36 facet - jestes kretynem, ktory mysli penisem. Wspolczuje Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 12:19 hahaha ale sie uśmiałem aż po same pachy. Jak cię to ruszyło to musi być w tym ziarenko prawdy :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: 10.1.121.* 01.08.01, 12:36 skad sie Was tyle na swiecie bierze? Pedziow cytujacych ludowe maksymy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta+xx Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:20 nieladnie tak ludzi atakowac nam sie tez nie chce ciupciac, a wcale nie jestesmy gejami, (lesbijkami tez nie) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ziuta+xx Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:14 my nie ciupciamy i nie mamy z tego powodu kompleksow. mysle, ze tak jest nawet wygodniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Fox A mnie się tam chce IP: *.ppp.eranet.pl 02.08.01, 13:32 Ciupcianie czy bzykanie wsio ryba jak zwał tak zwał ale to świetna sprawa. Właśnie się wczoraj bzykałem ze swoim facetem i jak zwykle było zajebiście. Człowiek jest jak nowo narodzony, ma zapał i nenergie i może góry przenosic ( i wcale nie za sprawa wiary :) i tak wystarczy do następnego razu. Może to juz dzisiaj :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ping Re: A mnie się tam chce IP: 10.1.121.* 02.08.01, 13:49 czlowieku ciupcianie to strata czasu zwlaszcza z drugim facetem ja tam wole poczytac sobie, albo modele posklejac z moja dziewczyna to nas bardziej laczy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artie Re: A mnie się tam chce IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 11:19 Gość portalu: Fox napisał(a): > Właśnie się wczoraj bzykałem ze swoim facetem i jak zwykle było zajebiście. Tfu!!! Obrzydlistwo - wkladac komus penisa do odbytu. Przeciez jak jemu zechce sie kupe, to twoj penis spotka sie z kalem. Zal mi pedalow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: A mnie się tam chce IP: *.gdynia.mtl.pl 07.08.01, 11:50 hahaha, ale się uśmiałem aż po same pachy, po raz kolejny zresztą. Żal mi ciebie arti, żal :))) Jak byś wiedział jaka to przyjemnośc, to byś się poszedł wysrać ( co bys miał miejsce ) i się wypiął żeby Tobie tak parę razy paru chłopów powsadzało. Czego szczerze i serdecznie życzę :))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mniam Re: A mnie się tam chce-do adoxa IP: 10.1.121.* 07.08.01, 12:08 adox a powiedz mi, czy kiedy juz tych kilku milych panow Cie wydyma w tylek, to czy od razu bierzesz ich penisy do buzi, czy moze przedtem je myjesz? Chodzi o ustalnie tego, co bardziej Ci smakuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: A mnie się tam chce-do adoxa IP: *.gdynia.mtl.pl 07.08.01, 15:09 CV + list motywacyjny i w kolekejkę proszę. Może sam się przekonasz... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: artie Re: A mnie się tam chce IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 07:31 Gość portalu: adox napisał(a): > Jak byś wiedział jaka to przyjemnośc, to byś się poszedł wysrać ( co bys miał > miejsce ) i się wypiął żeby Tobie tak parę razy paru chłopów powsadzało. Wolę nie poznać tej "przyjemności" i zostawić odbytnicę w stanie nienaruszonym. Znasz takie powiedzonko: "wydymać kogoś"? Ono wzięło się stąd, że frajerzy to ci, którym się wsadza. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pong-owa Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.punkt.pl 07.08.01, 15:19 facet ma problem a wy tu sobie jaja ( ?!) robicie...trza pomóc,a nie opowiadać jak to jest z analnym... Ping- a może tak kochaj się z nią a nie ciupciaj, albo seksuj czy takie tam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.gdynia.mtl.pl 07.08.01, 15:33 przepraszam, już nie będę :))) o analu nie będę CIUPCIANIE TO JEST TO !!!! CIUPCIACZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZMY SIĘ ( bez względu na oriętancję ) UWALNIAJ PTAKA KAŻDEGO DNIA !!! Odpowiedz Link Zgłoś