Dodaj do ulubionych

nie chce mi sie ciupciac

IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 15:49
zdrowy jestem i mlody, a nie chce mi sie ciupciac i juz.
Wszyscy sie dziwia. Nie rozumiem.
Czy Wy wszyscy ciupciacie?
Obserwuj wątek
    • Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.gdynia.mtl.pl 25.07.01, 15:53
      ciupciamy a jakże i to zdrowo.
      Spróbuj z chłopakiem, będziesz miał nowe doświadczenie ( a może wcale nie takie
      nowe )
      Pozdrowionka
    • Gość: nigers Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.eds.de 25.07.01, 16:06
      Gość portalu: ping napisał(a):

> zdrowy jestem i mlody, a nie chce mi sie ciupciac i juz.
      > Wszyscy sie dziwia. Nie rozumiem.
      > Czy Wy wszyscy ciupciacie?

Alo kogo niechce Ci sie ciupciac, Kobiet czy facetow? A moze to ciebie ciupciaja?

• Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac IP: 10.126.60.* / *.icomverse.com 25.07.01, 16:08
      mnie sie tez ostatnio nie chce. A meza mam niczego sobie - wysportowany,
      miesnie, zero tluszczu, do tego inteligentny i fajny facet w ogole - a mnie sie
      nie chce. Zawsze myslalam, ze po slubie robi sie to codziennie.. :-(
      • Gość: nigers Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.eds.de 25.07.01, 16:12
        Gość portalu: yysi napisał(a):

> mnie sie tez ostatnio nie chce. A meza mam niczego sobie - wysportowany,
        > miesnie, zero tluszczu, do tego inteligentny i fajny facet w ogole - a mnie sie
        >
        > nie chce. Zawsze myslalam, ze po slubie robi sie to codziennie.. :-(

Moze to jego wina ze Cie nie rozpala?

• Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac - rozpalanie IP: 89.118.100.* 25.07.01, 19:56
          Gość portalu: nigers napisał(a):
          > Moze to jego wina ze Cie nie rozpala?
          Kurcze, a powiedz po czym sie to poznaje? Bo ja okropnie nie lubie zwalac winy na
          kogos i ciagle sobie mowie, ze to tylko mnie sie nie chce...
        • Gość: jurek Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.acn.waw.pl 01.08.01, 13:59
          może za bardzo dba o mięśnie a za mało o Ciebie :-)
      • Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 26.07.01, 09:54
        słuchaj, może byś mi go tak na pare dni wypozyczyła.
        Nie zrobię mu krzywdy, broń mnie Panie Boże przed tym :)
    • Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 17:12
      to moze sie poznamy
      mi sie nie chce
      Ci sie nie chce
      jestesmy idealna para
      ps
      chcesz miec dzieci?
      • Gość: nigers Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.eds.de 25.07.01, 17:15
        Gość portalu: ping napisał(a):

> to moze sie poznamy
        > mi sie nie chce
        > Ci sie nie chce
        > jestesmy idealna para
        > ps
        > chcesz miec dzieci?

Sorkoze wpadlem na sekunde ale wypowiedz Twoje jest O''k. Tez sie nad tym
        zastanawialem!

• Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: 89.118.100.* 25.07.01, 19:53
        do dzieci tez mnie nie ciagnie. A co, to juz wtedy pasujemy na 200%?
        • Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.gazeta.pl 25.07.01, 20:06

Chyba cos nie gra. Im wiecej czytam Twoich postow, tym mam na Ciebie wieksza chec. Cos Ty narobila, a tak mi
          bylo dobrze bez ciupciania.
          • Gość: yysi Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: 10.126.60.* / *.icomverse.com 26.07.01, 10:05
            No to fatalnie, bo mnie sie dalej nie chce :-)
            • Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: 10.1.121.* 31.07.01, 18:33
              mi sie tez odechcialo - dowodem moje niepisanie. mam ochote na Twoj brak ochoty, ze tak powiem.
              nie wiem z czego wynika ta moja niechec do ciupciania. Mama zdrowa, tata zmarl, ale zanim zmarl tez byl niczego
              sobie. dziewczyny mialem, a teraz mi sie nie chce. Nie wiem, skad mi sie to wzielo. owszem, nawet reaguje na
              niewiescie wdzieki, ale zeby zadzialac... eee nie, po co
              szkoda czasu
              CO MI JEST?
              • Gość: tigerek Re: nie chce mi sie ciupciac - do yyysi IP: *.telenergo.pl 31.07.01, 19:13
                chłopie, Ty poprostu jesteś GAYem. Tobie się nie chce tylko z dziewczynami.
                To nic takiego ( nie mówiąc "to nic takiego strasznego", bo nic w tym
                strasznego nie ma ) z tego może byc tylko więcej przyjemności. Z nikim nie
                będzie Ci tak dobrze w łóżku jak z facetem. W końcu to facet wie najlepiej co
                facetowi sprawia największą frajdę :)))
                • Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: 10.1.121.* 01.08.01, 11:36

facet - jestes kretynem, ktory mysli penisem. Wspolczuje
                  • Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 12:19
                    hahaha ale sie uśmiałem aż po same pachy.
                    Jak cię to ruszyło to musi być w tym ziarenko prawdy :)))
                    • Gość: ping Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: 10.1.121.* 01.08.01, 12:36
                      skad sie Was tyle na swiecie bierze? Pedziow cytujacych ludowe maksymy?
                      • Gość: ziuta+xx Re: nie chce mi sie ciupciac - do tigerek IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:20
                        nieladnie tak ludzi atakowac
                        nam sie tez nie chce ciupciac, a wcale nie jestesmy gejami, (lesbijkami tez nie)
    • Gość: ziuta+xx Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 22:14
      my nie ciupciamy i nie mamy z tego powodu kompleksow.
      mysle, ze tak jest nawet wygodniej
    • Gość: Fox A mnie się tam chce IP: *.ppp.eranet.pl 02.08.01, 13:32
      Ciupcianie czy bzykanie wsio ryba jak zwał tak zwał ale to świetna sprawa.
      Właśnie się wczoraj bzykałem ze swoim facetem i jak zwykle było zajebiście.
      Człowiek jest jak nowo narodzony, ma zapał i nenergie i może góry przenosic ( i
      wcale nie za sprawa wiary :) i tak wystarczy do następnego razu. Może to juz
      dzisiaj :)))
      • Gość: ping Re: A mnie się tam chce IP: 10.1.121.* 02.08.01, 13:49
        czlowieku
        ciupcianie to strata czasu zwlaszcza z drugim facetem
        ja tam wole poczytac sobie, albo modele posklejac z moja dziewczyna
        to nas bardziej laczy
      • Gość: artie Re: A mnie się tam chce IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 07.08.01, 11:19
        Gość portalu: Fox napisał(a):

> Właśnie się wczoraj bzykałem ze swoim facetem i jak zwykle było zajebiście.

Tfu!!! Obrzydlistwo - wkladac komus penisa do odbytu. Przeciez jak jemu zechce
        sie kupe, to twoj penis spotka sie z kalem. Zal mi pedalow.
        • Gość: adox Re: A mnie się tam chce IP: *.gdynia.mtl.pl 07.08.01, 11:50
          hahaha, ale się uśmiałem aż po same pachy, po raz kolejny zresztą.
          Żal mi ciebie arti, żal :)))
          Jak byś wiedział jaka to przyjemnośc, to byś się poszedł wysrać ( co bys miał
          miejsce ) i się wypiął żeby Tobie tak parę razy paru chłopów powsadzało.
          Czego szczerze i serdecznie życzę :)))
          • Gość: mniam Re: A mnie się tam chce-do adoxa IP: 10.1.121.* 07.08.01, 12:08
            adox
            a powiedz mi, czy kiedy juz tych kilku milych panow Cie wydyma w tylek, to czy od razu bierzesz ich
            penisy do buzi, czy moze przedtem je myjesz? Chodzi o ustalnie tego, co bardziej Ci smakuje?
            • Gość: adox Re: A mnie się tam chce-do adoxa IP: *.gdynia.mtl.pl 07.08.01, 15:09
              CV + list motywacyjny i w kolekejkę proszę. Może sam się przekonasz...
          • Gość: artie Re: A mnie się tam chce IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.01, 07:31
            Gość portalu: adox napisał(a):

> Jak byś wiedział jaka to przyjemnośc, to byś się poszedł wysrać ( co bys miał
            > miejsce ) i się wypiął żeby Tobie tak parę razy paru chłopów powsadzało.

Wolę nie poznać tej "przyjemności" i zostawić odbytnicę w stanie nienaruszonym.
            Znasz takie powiedzonko: "wydymać kogoś"? Ono wzięło się stąd, że frajerzy to ci,
            którym się wsadza.
    • Gość: pong-owa Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.punkt.pl 07.08.01, 15:19
      facet ma problem a wy tu sobie jaja ( ?!) robicie...trza pomóc,a nie opowiadać
      jak to jest z analnym...
      Ping- a może tak kochaj się z nią a nie ciupciaj, albo seksuj czy takie tam
      • Gość: adox Re: nie chce mi sie ciupciac IP: *.gdynia.mtl.pl 07.08.01, 15:33
        przepraszam, już nie będę :)))
        o analu nie będę
        CIUPCIANIE TO JEST TO !!!!
        CIUPCIACZE WSZYSTKICH KRAJÓW ŁĄCZMY SIĘ ( bez względu na oriętancję )
        UWALNIAJ PTAKA KAŻDEGO DNIA !!!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka