brezly 22.07.03, 14:07 mieliscie do czynienia. Poprosze o nazwy. BreslY (zagotowany przez Software). Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pierans Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:10 nie powiem jaki, bo od razu wszystko bedzie wiadomo ale czasami.... ludzie czymajcie mnie! Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:12 mówicie o rzeczach całkiem mi obcych. aleale swego czasu serwer gw był moim ulubionym chłopcem do bicia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierans Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... IP: 213.120.245.* 22.07.03, 14:28 a tak. gupi serwer Odpowiedz Link Zgłoś
brezly Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:31 misiania napisała: > mówicie o rzeczach całkiem mi obcych. aleale swego czasu serwer gw był moim > ulubionym chłopcem do bicia. Niedzwiadku Szary, nawet z rozmaitych edytorow tesktu nie korzystasz? Z tych wszystkich wypierdkow Gatesa, ktore ci np. kazde 'i' spojnikowe w polskim tekscie z uporem debila poprawiaja na 'I'? Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:34 O, a mnie wkurza, jak mi chce automatycznie punktować i numerować... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:44 aż takie wymyślne funkcje jak numerowanie i punktowanie rzadko bywają mi potrzebne. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:48 Znaczy on sam z urzędu chce mi to robić, jakbym nie wiedział, co chcę napisać... Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 15:07 znaczy ja mam chyba bardzo leniwy egzemplarz w takim razie, bo nic sam nie chce robić. ciągnie swój do swego ;) Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 15:10 a to u mnie chyba dzieła raczej zasada przyciąfania sie przeciwieństw - bo mój też różne rzeczy robi sam... na ogół wtedy, keidy chcę robić coś innego... (pracowity jak nie ja, ale fochy ma zupełnie jak ja) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 15:10 Wolałbym taki, który nic nie robi, niż taki, który uważa, że sam wie lepiej, czego ja chcę... ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:43 a wiesz, mi word nie poprawia, tylko podkreśla. łatwo to ignorować. znaczy ja wcześniej musiałam pisać to, co miałam do napisania - na maszynie. kto to przeżywał, ten wie. dziecko gejtsa o imieniu word traktuję z pobłażaniem. Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:46 hyhy, a jak mi jest smutno to zaglądam do Worda/Formatu/Akapitu/Podział wiersza i strony :))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:50 Aha, robisz za organizację charytatywną? ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kgl3 Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:50 wystarczy AutoFormat wyłączyć Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 14:24 co ma byc wiadomo??!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pierans Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... IP: 213.120.245.* 22.07.03, 14:29 wiadomo o co chodzi, nie wiesz? Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 15:27 swiry.eia.pl/fullscreen.php?id=3891 Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 15:28 swiry.eia.pl/index.htm?id=3893 Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: ??????????????????????????????? 22.07.03, 16:07 bo w ulanie jej nie ma?! Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: ??????????????????????????????? 22.07.03, 16:33 do ulana? kto wie, jest zjawisko atmosferyczne do zanalizowania ;) Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: ??????????????????????????????? 22.07.03, 16:35 a co ulan to forum atmosferyczne?! u mnie juz jasniej a bylo ciemnoszaro... Odpowiedz Link Zgłoś
frufru Re: ??????????????????????????????? 22.07.03, 16:58 szarobłękitno, wiatr już ucichł trochę, pada, nie grzmi, nie błyska Odpowiedz Link Zgłoś
timit Re: ??????????????????????????????? 22.07.03, 17:02 u mnie to samo i wlasciwie widze ogrod saski;->, tzn raczej bloki mi zaslaniaja drzewa ale wiem gdzie jest:) ide do domu,pa! Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 18:53 Femap v 7.0, Autocad - każda wersja, TAG - edytor tekstów (pamiętacie tę cholerę?), Fortran - compilator Compaqa. No i oczywiście Winda, ale nie ma alternatywy, 2k jesy najznośniejsza :-) Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 23:52 Co do windy, to wersja ikspe przyjemna jest niezwykle. A z produktow gejtsa, to Excel milusi jest. Lubie zwlaszcza, gdy mi liczby na daty przerabia sam z siebie, chocbym nie wiem, jak bardzo gmeral w ustawieniach. Lubie tez patrzec, jak mi sie komputer wiesza na excelu , jak na galezi. On tez to lubi ;o) No i program Grapher polecam wszystkim, ktorzy lubia sie uszarpac dla miernych efektow. To juz lepiej kupic sobie piorko i kredki ;o) B. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 22.07.03, 23:57 grafer for win to największa kara jaka spotkała ludzkośc od czasów HIV Odpowiedz Link Zgłoś
oxycort Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 23.07.03, 00:42 Płatnik! made by Prokom & ZUS. ~~ ox Odpowiedz Link Zgłoś
baloo1 Re: Naglupszy program komputerowy z ktorym... 23.07.03, 01:01 Za to fajoski oraz gites byl komputerowy program dla Polski, ktory pewien Stan T. nosil w swoim komputerze. "Podalem Panstwu pare liczb","Podalem Panstwu takie liczby, jakie uznalem za stosowne" mawial Stan T. - wiadomo zatem , ze program "Dla Polski" generowal liczby. Liczby stosowne, kokretniej mowiac. Odpowiedz Link Zgłoś