Gość: aniela_ IP: *.mst.gov.pl 17.12.01, 15:04 czy moze wojna? wątek konkurencyjny zakładam zgodnie ze swoim charakterem to czynię. i nie jest to czarny charakter dodam. a propos koloru czarnego, gdzie Tata ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: aniela Re: nienawiść czy obojętność IP: *.mst.gov.pl 17.12.01, 15:07 przepraszam za nieswiadome multiplikowanie tytułu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: nienawiść czy obojętność IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.12.01, 18:18 Gość portalu: aniela_ napisał(a): > czy moze wojna? wątek konkurencyjny zakładam zgodnie ze swoim charakterem to > czynię. i nie jest to czarny charakter dodam. > a propos koloru czarnego, gdzie Tata ? A zdrową ta konkurencja oczywiście nie będzie;) I dobrze..;) Powiem krótko ,nie ma nic gorszego od obojętności!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: nienawiść czy obojętność IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 07:24 ja bym ten charakter zkwestionowała. Anielski to on nie jest na pewno. Złośliwa megiera dużego formatu o wyglądzie podstarzałego amorka z tlenionymi żółtymi włosami. Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: nienawiść czy obojętność 18.12.01, 07:28 czesc Kotku.... a propos Anieli, to ma ona jeszcze zardzewiala aureola Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: nienawiść czy obojętność IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 18.12.01, 07:55 ...i blask lekko fałszywy rozsiewa dookoła, złudną drogę pokazując w ciemnościach. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 18.12.01, 10:08 Widzę,niestety ,że Twój wątek ..jakoś się nie rozwija , jakiś zozwątlony;) Nikt nie kopie..nie pluje... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nienawiść czy obojętność 19.12.01, 10:27 aha robiliście mi koło pióra pod moją nieobecność. w czasie kiedy ocierałam się o światek przestępczy i skorumpowany wymiar sprawiedliwości usiłując pośród aresztantów dojrzeć jakąś znaną mi z forum twarz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: nienawiść czy obojętność IP: 62.32.161.* 19.12.01, 16:38 Jak list gończy za tobą będziemy wwsyłać to opis już będzie jak znalazl. Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: nienawiść czy obojętność 19.12.01, 16:46 dodalabym jeszcze: - jezyk dlugi, krety i kasliwy - duze oczy i jedno jeszcze wieksze bo spostrzegawcza bardzo - biodra moze nazbyt obfite gdzyz mimowolnie kolysza sie przy kazdym odejsciu - pewnie i wysokie czolo, a to za sprawa nimbu oraz przerostu organu sluzacego zazwyczaj do myslenia... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 10:21 a skrzydła? kto mi obciął skrzydła? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 12:19 aniela_ napisał(a): > a skrzydła? kto mi obciął skrzydła? Wiesz aniela,właśnie wczoraj na takiej jednej wystawie sklepowej (sic! z perfumami!) wisiały skrzydła bez anioła.Może to Twoje były? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:12 aha ludzie dziś kradną na potęgę. łyso wyglądam bez skrzydeł. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:16 aniela_ napisał(a): > aha ludzie dziś kradną na potęgę. łyso wyglądam bez skrzydeł. ...nie martw się ,może odrosną;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:21 kikutkami smiesznie macham, wyglądam może jak pingwin taktaka? Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:23 aniela_ napisał(a): > kikutkami smiesznie macham, wyglądam może jak pingwin taktaka? ..tak,tak podobnie;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:27 i pomyslec ze bylam orlem sokolem... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:42 aniela_ napisał(a): > i pomyslec ze bylam orlem sokolem... ..co było a nie jest nie pisze się .... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 13:53 aniela_ napisał(a): > basia... ale basia! Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 14:03 aniela_ napisał(a): > nic to basienka, nic to wcale nie takie małe co nieco Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 14:09 ide dzielić się opłatkiem z ministrem. przekazać mu cos od Ciebie ? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: nienawiść czy obojętność 21.12.01, 14:52 aniela_ napisał(a): > ide dzielić się opłatkiem z ministrem. przekazać mu cos od Ciebie ? ;) misia w teczkę;) Póki co wesołego anieluja;) albo innego drwala. Idę przygotowywać się do gorączki świątecznej nocy. :) Odpowiedz Link Zgłoś