aniela_ 19.12.01, 14:05 mamy. jako niskociśnieniowiec boleśnie go odczuwam. wykopuję więc dołek do spokojnego przeczekania. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rigel Re: niż 19.12.01, 14:07 mam lopatke, jeszcze z lepszych czasow.... mam zaczac przysypywac ten dolek? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: niż IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 14:09 rigel napisał(a): > mam lopatke, jeszcze z lepszych czasow.... mam zaczac przysypywac ten dolek? ..co ty z łopatą na anielę;) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: basia Re: niż IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 19.12.01, 14:08 aniela_ napisał(a): > mamy. jako niskociśnieniowiec boleśnie go odczuwam. wykopuję więc dołek do > spokojnego przeczekania. Już wykopałaś?... bo chciałam troszkę przysypać...żeby Ci zimno oczywiście nie było;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 14:14 aha widzę że źle mi życzycie. że fałszywie niedzwiedzie chcecie mi oddwac przysługi... Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 14:23 aniela_ napisał(a): > aha widzę że źle mi życzycie. że fałszywie niedzwiedzie chcecie mi oddwac > przysługi... ..i płakać bedziemy krokodylowymi łzami..;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 14:25 jak nie przymierzając bobry. skacząc przy tym na pochyłe drzewa okoliczne. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 14:30 aniela_ napisał(a): > jak nie przymierzając bobry. skacząc przy tym na pochyłe drzewa okoliczne. ...tak,tak..upadające drzewa wiele mogą załatwic...;)nie brudząc naszych rąk;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 14:34 mogą np wystąpić w charakterze kłód pod nogami. a wy tymczasem w białych rękawiczkach będziecie robic małpke w pobliskiej bramie. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:03 aniela_ napisał(a): > mogą np wystąpić w charakterze kłód pod nogami. a wy tymczasem w białych > rękawiczkach będziecie robic małpke w pobliskiej bramie. ..z gwinta czy z musztardówki? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 15:05 nie wiem jak to macie we zwyczaju... zabawicie się tanio moim kosztem Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:07 aniela_ napisał(a): > nie wiem jak to macie we zwyczaju... zabawicie się tanio moim kosztem pewnie jak Twoim kosztem to tanio ;) nie bądź sknera;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:10 aniela_ napisał(a): > aha żyły mi wyprujcie... ..te z błękitną krwią? OK;) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:12 aniela_ napisał(a): > wdowi mi zabierzcie grosz... ..wolałabym wdowi garb;).. to podobno szczęście przynosi:) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:16 aniela_ napisał(a): > zezowate... > poza tym garba nie oddam. zezeowate było nieszczęście;) ..a poza tym co nie oddasz ,siłą weźmiemy ,a godność nic nie pomoże;) PS. Brakuje mi tu tylko oxycorta,do pomocy w kopani leżących. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 15:18 aha pożyczę od kolegi okulary, co da mi immunitet. okularników się nie kopie chyba? a mi brakuje bardziej niż oxa jego komplementow, cieplych slow, przymilnych gestow i ogolnie zyczliwosci serdecznej jego. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:21 aniela_ napisał(a): > aha pożyczę od kolegi okulary, co da mi immunitet. okularników się nie kopie > chyba? a mi brakuje bardziej niż oxa jego komplementow, cieplych slow, > przymilnych gestow i ogolnie zyczliwosci serdecznej jego. słaby ten imunitet;) Oxy pewnie dostał teraz czkawki. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 15:25 aha mam nadzieję że czkawka ta stawia gow złym świetle zważywszy na okoliczności w jakich się akurat znajduje. nie życzę mu źle rzecz jasna.. Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: niż 19.12.01, 15:32 aniela_ napisał(a): > aha mam nadzieję że czkawka ta stawia gow złym świetle zważywszy na > okoliczności w jakich się akurat znajduje. nie życzę mu źle rzecz jasna.. ..sama najepiej wiesz co stawia gov złym świetle;) Na razie się żegnam :) miło było. Odpowiedz Link Zgłoś
aniela_ Re: niż 19.12.01, 15:34 aha wsiadam dziś w pociąg do bydgoszczy ale wysiadam po drodze. pozdrawiam również :) Odpowiedz Link Zgłoś