Dodaj do ulubionych

TYLKO DLA CHRISA......

08.08.03, 11:29
ZALEGŁE ŻYCZENIA IMIENINOWE WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO DLA CIEBIE I DLA RIGLA

WIESZ DLACZEGO NIE PISZĘ NA FORUM PRAWDA?:))
WIĘC NIE WRACAJMY DO TEGO.

POZDROWIENIA
ANIA
Obserwuj wątek
    • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:30
      Nie wierze!!!!!
    • tiresias Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:31
      ojacieżpier
    • Gość: viki2lav Re: TYLKO DLA CHRISA...... IP: 213.255.126.* 08.08.03, 11:31
      hold tobie i Krisowi ale powiedz czemu nie piszesz na forum choc muza forum
      tego bywasz
    • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:32
      DżKJP!!! Nadchodzi koniec świata :-(
    • westin Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:34
      O:))) A Chris akurat na urlopie:(((
      • anka_33 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:35
        mamnadzieję,że przeczyta to po urlopie i będzie mu miło, chociaż tyle :)
        • westin Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:38
          myślę, że gdyby wiedział, to wróciłby z urlopu natychmiast:)))
        • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:40
          czy ty dziewczyno wiesz, co tu sie działo?!
          wycie do ksiezyca sie dzialo
          • anka_33 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:42
            Chris trochę przesadził to fakt:)....
            • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:47
              ale miał powód
            • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:48
              podziwialismy go
    • emusia Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:48
      ale o so chossi?
    • rigel Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:49
      Dziękuję bardzo :))))
      I Tobie też życzę wszystkiego najlepszego :)))
      Chris pewnie podziękuje jak wróci z urlopu
      • maga34 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 11:56
        a jego tu dzisiaj nie było?
        żegnał się przecież dla zamydlenia oczu
        • e.silver Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 12:04
          Popatrz na daty :))))
          • maga34 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 12:05
            czyzbym znów dałą się nabrać na stare numery ?!
            • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 12:05
              niestety, nie poczułaś, ze odgrzewane?
              • maga34 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 12:07
                e-e, w wypadku Chrisa wszystko jest możliwe ;)
                • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 12:13
                  figlarz ten Chris
                  • Gość: viki2heatU Re: TYLKO DLA CHRISA...... IP: 213.255.126.* 08.08.03, 14:26
                    ty lepiej popatrz kto to ciagle odgrzewa,
                    • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 08.08.03, 14:30
                      kto powiedz?
                      • Gość: viki2miki Re: TYLKO DLA CHRISA...... IP: *.24-151.libero.it 10.08.03, 17:34
                        podrzucam, zeby sie nie zapodzialo
                        • viki2lav Re: TYLKO DLA CHRISA...... 14.08.03, 13:29
                          ja urodzona sekretarka
                          • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 14.08.03, 13:35
                            asystentka prezesa
                            • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 09:14
                              Przybywam z urlopu, i co widzę ?
                              Nie wierzę moim starym oczom... Anka_33 ?!
                              Dziękuję za życzenia... i za "ukazanie się" :))
                              niektórzy chyba wątpili w Twoje istnienie....
                              ja sam już zacząłem wątpić...
                              rozumiem że nie chcesz pisać na forum (choć nie do końca), ale
                              poczty chyba nie skasowałaś ?
                              Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie. Nie jesteś ciekawa co u mnie ? :)))
                              • oxycort Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 10:08
                                Taki np. ja też jestem ciekawy... :)
                                ~~
                                ox
                                • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:00
                                  witam, ale nie mam dziś za wiele czasu, pierwszy dzień w pracy,
                                  a właściwie wcale nie mam czasu.....
                                  przejrzałem tylko szybko tytuły wątków i od razu znalazłem ten....
                                  no, Aniu.... odezwij się jeszcze do mnie...
                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:02
                                    jak na mój gust to za słabo się ucieszyłeś :-)
                                    • oxycort Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:16
                                      Znaczy, bardzo widać po Tobie jak się cieszysz? ;-)
                                      ~~
                                      ox
                                      • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:19
                                        nie, to pistolet (wiadomojaki)
                                        • oxycort Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:26
                                          Yyy?
                                          (Znaczy pojmuję dygresję, niemniej nie kminię kontekstu...)
                                          ~~
                                          ox
                                          • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:30
                                            hłe hłe (rechoczę tajemniczo)
                                            • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:45
                                              co z Wami ?
                                              • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 11:49
                                                co z Tobą raczej?
                                                • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 12:53
                                                  nie wiem o czym gadacie - pistolet ?!
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 13:03
                                                    Precyzja, o to im chodzi?
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 13:14
                                                    Pierans - czy Ty byłaś na tym spotkaniu plażowiczów ?
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 13:31
                                                    a może masz zdjęcia ?
                                                    napewno masz.. przyślesz mi ? :)
                                                    zostaniemy przyjaciółmi, chcesz ? :)
                                                  • oxycort Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 13:32
                                                    Znaczy tyle właśnie zdołałem ustalić, ale o co dalej chdzdziło Ignatzowi, to
                                                    nie wiem...
                                                    ~~
                                                    ox
                                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 13:35
                                                    a nie, śmiesznego mi się przypomniało coś
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 14:24
                                                    Pierans - jak się pokazałaś na plaży to nie bardzo się do Ciebie odzywałem,
                                                    wiem, ale to dlatego bo myślałem że jesteś roro pod przebraniem.. :)
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 14:28
                                                    widzisz, ze to nieprawda :)
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 14:33
                                                    No właśnie, że jeszcze nie widzę, tylko wiem...
                                                    Jak Cię poznam na zdjęciu ?
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 18.08.03, 14:39
                                                    ta, ktorej nie poznasz to ja
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 09:16
                                                    Ja tam nie poznaję połowy ludzi !
                                                    Niech mnie ktoś objaśni !
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 09:25
                                                    no to kogo nie poznajesz, to ci powiem
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 09:30
                                                    naprawdę ?
                                                    muszę przygotować pytania....
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 09:33
                                                    byle proste
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 09:39
                                                    fotos004a
                                                    fotos005a - te dwie piękne dziewczyny od lewej ? resztę znam..
                                                    fotos009a
                                                    fotos013
                                                    fotos017
                                                    Im000290
                                                    Im000303

na razie tyle ?
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 10:06
                                                    chris_45 napisał:

> fotos004a - ja i połówka
                                                    > fotos005a - te dwie piękne dziewczyny od lewej ? resztę znam.. Emcia i
                                                    Kwiatek nasz Paproci
                                                    > fotos009a - Kwiatek i Jagutka w Chlopskim Jedle (restaurant)Zauważ
                                                    podkolanówki u Kwiatka
                                                    > fotos013 - Kwiatek (twierdzi, ze nic nie brała), Nioszka, Baloo
                                                    > fotos017 - Nioszka i jej kidnaperzy, którzy ją wyrwali z łap plażowiczów
                                                    te dwa opisz wlasnymi slowami, bo nadalam nowe nazwy i za boga nie wiem co to
                                                    290 i 303
                                                    > Im000290
                                                    > Im000303
                                                    >
                                                    > na razie tyle ?
                                                    Narazie tyle
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 10:58
                                                    wszystko już wiem, Oxy mnie poinstruował... :)
                                                    BARDZO DZIĘKUJĘ
                                                    chyba naprawdę było fajnie, co ?
                                                    żałuję....... :(
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 11:29
                                                    ........... że nie byłem, oczywiście... :)
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 19.08.03, 15:03
                                                    podciągam...
                                                    bo jakby Anka_33 się zjawiła... niech nie szuka daleko..
                                                    Ona nigdy nie ma czasu za wiele... dla mnie.... :)
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 20.08.03, 10:54
                                                    podnoszę... tak tylko..
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 20.08.03, 16:49
                                                    Góra !
                                                    Aniuuuuuuuu !!!!!!!!!!!!!!
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 20.08.03, 16:53
                                                    zuraw i czapla
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:08
                                                    ANIAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA !!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:10
                                                    musisz znowu wyjechac na urlop, inaczej się nie pojawi
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:12
                                                    e, teraz to Ania sie z nim droczy - a niech sobie Chris pokrzyczy
                                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:20
                                                    ja się boję że ona naprawdę dała dyla. Ale ciiii, nie mówmy o tym Chrisowi.
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:25
                                                    nene, jest tak dobrze usposobiony (ale szkoda, ze poszla)
                                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:49
                                                    (ano, szkoda)
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 17:55
                                                    (sympatyczna była no i o imieninach pamietała, biedny Chris)
                                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 18:10
                                                    (taak, to naprawdę straszne. co on teraz zrobi?)
                                                  • pierans Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 18:15
                                                    (przygotujmy go moze delikatnie na przyjecie tej bolesnej prawdy)
                                                  • ignatz Re: TYLKO DLA CHRISA...... 21.08.03, 19:58
                                                    (tylko jak?)
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 22.08.03, 09:20
                                                    nie tracę nadziei... choć to chyba już rok milczy....
                                                  • edzioszka Re: TYLKO DLA CHRISA...... 22.08.03, 09:24
                                                    gdzież dziś szukać mężczyzn o sercach rownie wiernych i czułych?...;)
                                                  • edzioszka Re: TYLKO DLA CHRISA...... 22.08.03, 09:26
                                                    wzruszyłam się dogłębnie...;)
                                                  • chris_45 Re: TYLKO DLA CHRISA...... 22.08.03, 13:00
                                                    jestem ostatnim egzemplarzem
                                                    i na mnie się skończy

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka