Dodaj do ulubionych

Chi parla italiano? Ciag dalszy :-)

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:11
Elle! Cichy!!!!! Adam! Chodzcie tutaj! Vi prego!!!!! Tamten watek za dlugo sie przeladowywuje!!!!!!!!
Obserwuj wątek
    • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 10:25
      Sono.
    • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 10:26
      Co znaczy "nostri"?
    • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 10:37
      To co, kończymy?
      • Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 170.253.228.* 01.08.01, 10:41
        Nie konczymy, są jakies problemy ze strona GW, przynajmiej u mnie. No dobra,
        powiem ci, nostri znaczy "nasi" - od nostro - nasz. Mam nadzieje, że Chicca mi
        wybaczy......
    • Gość: elle Re: i ragazzi italiani ;) IP: 170.253.228.* 01.08.01, 10:38
      Ancora ho i problemi con internet. Mamma mia, non so fare niente. Devo dire che
      italiani sono davvrero stupendi nell letto. Non ho conosciuto nessun ragazzo
      cosi meraviglioso in Polonia come loro. Ma, purtroppo e’ vero che non sono
      fedeli…Una mia storia e davvero brutta, e’ sono stata molto ferita e delusa
      dopo di questa conoscenza. Ma anche devo dire, che lui era la mio migliore
      amante nella mia vita! Le altre storie – molto corte, come le tue -una notte,
      uno appuntamento nella macchina ;) , ma molto belle.
      • Gość: Chicca Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:45
        Nie, no ja sie wykoncze w tej pracy! Cazzarola!!!!!! Co za uparty narod ci wlosi!!!!!!!!!!!!!!! Troche mnie
        bedzie teraz mniej na forum ale bede czytala wasze posty wiec uwaga! Co ty na to Adam zeby byc
        nostro amoruccio? Elle: o forse meglio amante???? ;-)
        • Gość: Adam2 Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 10:51
          Ale się napaliłyście, no no... ;-))))))
          • Gość: Chicca Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 10:56
            Elle, ty widzisz co on wypisuje? E` contento come se gli avessimo fatto non so che! Pero` se la tira un
            po` troppo il ragazzaccio!CHe ne diresti se li facessimo abassare un po` la cresta? Sai che significa?
            Che non deve essere cosi sicuro di se stesso! Cosi` non mi piace! Qua siamo noi che dirigiamo non
            ragazzi! Su quesa storiella devono fare come diciamo noi!
            • Gość: Adam2 Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 10:58
              Dodałem przecież: ;-)))
              • Gość: Chicca Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:01
                A ja potem tez cos dodalam, tylko ze po wlosku :-)))))
            • Gość: elle Re: i ragazzi italiani ;) IP: 170.253.228.* 01.08.01, 11:12
              Hai ragione, loro hanno molte storielle, questa e’ solo una fra di altre per
              loro. E’ troppo sicuro, che cosa imagina?!!! Essato, qua siamo noi! Ma sai come
              lui prova intrigare….
          • Gość: elle Re: i ragazzi italiani ;) IP: 170.253.228.* 01.08.01, 11:00
            Meglio amante, chi sa? Grande sfida per lui… Ok, che facciamo con Adam e
            Chichy? Cichy non c''e oggi, sai come?
            Adam, trzeba się czymś zająć w tej pracy, no nie?
            • Gość: Cichy Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:02
              to gdzie wy w k koncu jestescie ??????????
              • Gość: elle Re: i ragazzi italiani ;) IP: 170.253.228.* 01.08.01, 11:22
                Tu jesteśmy.

• Gość: Cichy Re: i ragazzi italiani ;) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:05
          nostro amoruccio
    • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 11:08
      Ogłaszam 2 godziny przerwy na pracę ;-))) spotkamy się ponownie o 13.00

P.S. Chicca: wiem, że coś dodałaś i domyślam się co. Ale ponieważ nie jestem
      nwet w 50% pewien, więc nie komentuję, ale aż mnie korci...
      • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 11:20
        Ok leniuszki! Wracamy do pracy! Do zobaczenia o 13:00!

Elle: ci vediamo dopo e gli facciamo un po` arrabbiare! Hai visto : c''e` Cichy!!!!!!!!!!!!!!!!

Adam: Korci cie? I dobrze ! Zeby zycie mialo smaczek... itd. Zartuje! FAjnie ze mozemy sobie z Elle
        popisac o was przed waszymi oczami!

Cichy!!!!!!! Dzien dobry! A prosze bardzo! Tylko nie mow nikomu jak mam na imie OK? Cmok!
        • Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 170.253.228.* 01.08.01, 11:24
          Ludzie kochani wygląda na to, że piszecie też coś poza tym wątkiem, ja nie
          bardzo wiem o co chodzi, jak tak, to powoli przestaje mi się podobać ta zabawa.
          Saluti. Ja będę ok. 14.00, muszę coś załatwić na uczelni. Papa
          • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 11:28
            Taaaaaaaa.... Za moimi też... Pozostaje się przyłączyć! Chicca: adadru@wp.pl
      • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 12:17
        w koncu poprawilo sie moje polaczenie - nareszcie
        • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 12:37
          TEsoruccio! Do 13 przerwa na prace!
    • Gość: Chicca Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 12:52
      Pracusie ! No moze juz zaczniemy?????? Non mi va per niente di lavorare! Ma perche` io durante le
      VACANZE lavoro?????
      • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 12:57
        niestety dopiero za jakies 20 minut - jeszcze musze cos napisac i potem kto wie
        • Gość: Adam2 Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:04
          Co za cios! W samo serce Chicci! 20 minut to pewnie dla niej wieczność!

Chicca, nie pisz że to szpila. Ja tylko tak, dla żartu... ;-)
          • Gość: Chicca Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:12
            A zebys wiedzial, ze 20 minut tutaj dluzy mi sie jak wiecznosc! O 13:45 znikam bo jest malutka narada
            i nie wiadomo czemu ja tez jestem na nia zaproszona ????? Jeden wielki znak zapytania! Che che
            c..... vogliono ???
            • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:20
              no nareszcie chwila wolnego czasu.
              Czyzbym wyczuwal lekkie rozluznienie obyczajow??? :)
            • Gość: Adam2 Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:20
              To zależy kim jesteś. Jeżeli dyrektorem, to wiadomo. Jeżeli sprzątaczką, to nie
              wiadomo. Jeżeli tłumaczką, to wiadomo. Jeżeli sekretarką, to pewnie szef w
              końcu zauważył Twoje spojrzenia... hi, hi ;-)
              • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:22
                ja stawiam na spojrzenia choc tego watku nie znam od podstaw
                • Gość: Adam2 Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:27
                  Chicca (Malutka) ma chrapkę na swojego szefa, a on nic, tylko buziaczki w
                  policzek. Łatwo jest rozpoznać, czy jej szef jest w pracy, czy nie - od tego
                  zależy samopoczucie Chicci. To tyle, co ja wiem. Ale każda kobieta to zagadka,
                  więc nie wiem na pewno wszystkiego. Ale chyba nieco naświetliłem Ci sytuację?
                  • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:31
                    Tak to juz cos,
                    a moze szef tego nie widzi, moze Chicci nie starasz sie jak nalezy
                    • Gość: Chicca Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:37
                      Ej! Ja liczylam na slowa pocieszenia a wy co??? Dziekuje bardzo!
                      • Gość: Adam2 Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:40
                        Nie przejmuj się zebraniem. Bądź miła dla szefa. Bądź miła dla wszystkich.
                        Komplementy (z umiarem) to najlepsza broń. Napisz, co od Ciebie chcieli.
                      • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:41
                        no dobrze nie przejmuj sie w koncu zauwazy - cierpliwosci :)
              • Gość: Chicca Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:27
                Szkada, ze nie jestem sprzataczka bo by bylo nie wiadomo po co tam ide. :-) A poniewaz nia nie
                jestem ... tez nie wiadomo. Tzn. domyslam sie - wczesniej naradzali sie tam beze mnie a teraz nagle
                ja tez mam byc, pewnie jakis palant stara zrzucic wina za jego nieudacznictwo na mnie! I tak sie nie
                dam! Juz prawie rok tu pracuje i jeszcze sie nie nauczyli,ze za sprytny ze mnie lisek zeby sie dac tak
                wrabiac! Gdzie jest moja amichetta Elle? Uciekla na uczelnie? Ale ma kobietka ped do wiedzy! Nawet
                w wakacje pedzic na uniwerek! Ja moj indeks oddalam tylko z jednym wpisem, reszte niech sobie
                zbieraja panie z dziekanatu! Uczycie sie? Pamietam, ze Adam juz cos skonczyl ale teraz tez cos
                jeszcze stuka. Pytanie : co? Cichutki : a ty?
                • Gość: Adam2 Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:32
                  Jest kilka informacji, których nie chciałbym "publikować". Jedną z nich jest
                  mój zawód. Jeżeli jednak oddałaś swój indeks z jednym wpisem, to chyba Ci i tak
                  nie zaimponuję...
                  • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:39
                    Ale Adam to chyba trzeba rozumiec mniej wiecej tak: wszystko pozdawalam w
                    czerwcu ale ze nie musialam zbierac wpisow to nie zbieralam
                    • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:44
                      zawsze moge sie mylic
                • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:36
                  Tak ja, coz zgodnie z moimi planami to jeszcze duzo przede mna, a z drugiej
                  strony to wiele juz mam za soba. Ale wiesz Chicca chyba jestesmy na tej samej
                  uczelni, chyba??? Poza tym ostatni semestr byl dla mnie jednym z
                  najtrudniejszych ale tez jednym z najowocniejszych wiec jestem zadowolony.
                  No i mysle nad jeszcze jednym fakultetem, ale jeszcze sie nie zdecydowalem
                  • Gość: Chicca Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:44
                    Cichy: a jaka to uczelnia? Po czym wnosisz, ze to ta sama? Jest tam jakas milutka dziewczynka ja jak
                    i myslisz, ze to ja? ;-)))

Adam: Moze sie uda!Powiedz! Oprocz historii z indeksem to normalna ze mnie studentka ( to tak
                    zebyscie nie mieli o mnie jakiegos wypaczonego obrazu ). :-)))))))
                    • Gość: Adam2 Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:46
                      no nie wiem... już i tak o mnie dużo wiecie...
                      • Gość: Cichy Re: Malutka sie niecierpliwi!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:47
                        powiedz! to zostanie tylko miedzy nami i nikomu nie powiemy no moze tylko elle
                    • Gość: Chicca Chicca i jej uczelnia IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 13:48
                      Wszystko w czerwcu? Troszke sobie zostwilam na wrzesien. Apropos - umiecie makroekonomie i
                      statystyke??? Przydalby mi sie moj prywatny nauczyciel... w zamian moge was nauczyc wloskiego (
                      ale to juz wam proponowalysmy z Elle ).
                      O Dio!!! Ide! Aiuto!!!!
                      • Gość: Adam2 Re: Chicca i jej uczelnia IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:51
                        Miałem statystykę, probabilistykę i fizykę statystyczną... i w ogóle sporo
                        matmy... Czy te kwalifikacje są wystarczające?
                        • Gość: Cichy Re: Chicca i jej uczelnia IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:54
                          wiec co studiowales???
                          • Gość: Adam2 Re: Chicca i jej uczelnia IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 13:56
                            podpowiedź: nie mam nic wspólnego z ekonomią itp.
                            • Gość: Cichy Re: Chicca i jej uczelnia IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:58
                              tak to wiem - jak fizyka stosowana moglaby byc na ekonomii?
                              nie wiem matematyke, astronomie, czy cos z IT
                              • Gość: Adam2 Re: Chicca i jej uczelnia IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 14:01
                                No dobra: fizykę. Ale połowa fizyki to matematyka + np. astrofizyka (1
                                semestr), więc tak bardzo się nie pomyliłeś. Ale nikomu ani mru mru!
                                • Gość: Cichy Re: Chicca i jej uczelnia IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 14:05
                                  słuchajcie przepraszam ale teraz wychodze na lunch jak wroce to sie odezwe
                                  Chicca powodzenia na zebraniu. Adam wiesz pytalem o to, bo tak naprawde zawsze
                                  myslalem o studiowaniu czegos w tym rodzaju tzn. matma, fizyka, astronomia, a
                                  dziwnym trafem wyladowalem na no wlasnie chyba wiecie....
                                  do uslyszenia jak wroce to jeszcze pogadamy
                      • Gość: Cichy Re: Chicca i jej uczelnia IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 13:52
                        coz jestem pewien, ze umielismy, przy czym makro jest do nauczenia bez
                        wiekszych przezyc, a nad stata trzeba troch posiedziec i to glownie w zadaniach
                        ale nie jest tak strasznie - tylko, ze ja mowie z wlasnej perspektywy, wiec nie
                        wiem jak dla ciebie
                        • Gość: elle Re: ciao IP: 195.94.222.* 01.08.01, 14:20
                          Cześć ludziki, no to wróciłam z uczelni, właśnie pojechałam zawieźć indeks, no
                          to roczek z głowy, jeden przede mną i nareszcie koniec!!!!!! No to co,
                          zdradzamy co studiujemy? Chicca, ja miałam statystykę, a ponieważ ani w ząb z
                          niej nie rozumiałam na początku, to wzięłam się za nią ostro, bo mnie wkurza,
                          jak czegoś nie rozumiem, no i teraz mogę powiedzieć, że jestem całkiem niezła.
                          Choć pewnie musiałabym sobie coś przypomnieć. Ma, non scriviamo le cose banale
                          come studia e esami!!!! Quando finirai la tua seduta, scherziamo ancora, nostri
                          amicietti sono tanto volenteroi. Dimmi che fai nello tuo ufiicio? Io sono un
                          assistente nella grande ditta internazionale
                          • Gość: Adam2 Re: ciao IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 14:26
                            ja już się obnażyłem wyżej, kolej na Ciebie
                            • Gość: elle Re: ciao IP: 195.94.222.* 01.08.01, 14:29
                              Dobra, psychologie, ale jestem całkiem normalna, zapewniam.
                              • Gość: Adam2 Re: ciao IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 14:35
                                Jakbyś napisała psychiatrię, to byłby powód do pytań, ale tak ...

A propos, czy wiecie, że w Rosji (być może w Polsce też) psychiatrzy mają co
                                dwa lata przymusowy spory urlop (nie chcę palnąć głupstwa, ale chyba to było 2
                                miesiące)?
                                • Gość: elle Re: ciao Adam IP: 195.94.222.* 01.08.01, 14:43
                                  Nic mi o tym nie wiadomo, ale może to nie byłoby takie złe, choć urlop
                                  przymusowy to coś podejrzanego. Spędzić tak sobie dwa miesiące na południu
                                  Włoch, jedząc arbuzy i mozarelle, w towarzystwie opalonych, pociągajacych,
                                  ciemnowłosych, ciemnookich tubylców. Cóż, niedługo mnie to czeka, ale tylko dwa
                                  tygodnie : ((( A właśnie Adam, chyba trzeba zrobić jakąś imprezę z okazji 3
                                  sierpnia, w każdym razie na pewno jakiś okolicznościowy wątek… Powiedz mi, co
                                  jest z Chiccą i jej szefem, bo nie jestem wtajemniczona.
                                  • Gość: Adam2 Re: ciao Adam IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 14:54
                                    Ja będę świętował w piątek w autobusie do Berlina, skąd lecę do USA i będzie to
                                    mój pierwszy lot nad oceanem! Bardziej mnie to cieszy niż samo USA (typowe dla
                                    facetów, chyba). Ale wątek może jakiś poprowadzimy, tyle że koniecznie rano, bo
                                    szybko wyjdę w piątek z pracy. ... taaa, z pracy, fajnie brzmi...

A co do Chicci, to ona gdzieś się pokazywała jako Malutka. I pisała, że ma
                                    ochotę na swojego szefa, nawet wyraziła się, że to jest "młody bóg". Już się
                                    całują, ale tylko w policzek, no i Chicca nie wie, co zrobić. Ale tamten wątek
                                    mnie zupełnie nie interesuje, więc nie wiem, jak to się skończyło.

Chicca: nie powiedziałem za dużo? Czuję się trochę jak kapuś...
                                    • Gość: elle Re: ciao Adam IP: 195.94.222.* 01.08.01, 14:58
                                      Eeeeeeeeeeeee, Chicca to moja amica, zresztą mamy baaaaaardzo wiele ze sobą
                                      wspólnego, prawda Chicca ;)
                              • Gość: Chicca Re: ciao IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:38
                                No juz jestem!!
                                Ciao EEELLLLLLLLLLLEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Studi la psicologia?? O DIo! Un po` mi spaventi!!!!
                                Torniamo ai ragazzi , chi preferisci?
                                • Gość: Adam2 Re: ciao IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 14:39
                                  No nareszcie... zaczęło się
                                • Gość: Chicca Re: ciao IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:48
                                  Elle: chi preferisci? Ti prendi Adam o Cichy? Io non lo so.. tutti e 2 sono simpatici ed interessanti,
                                  speriamo siano anche belli. Che ne dici se ci incontriamo un giorno in 4?
                                  Adam: slowo klucz : 4 :-))))))))

Do calej rodzinki: Mam taki maly planik: ja juz niedlugo bede miala sesje poprawkowa i przydalaby mi
                                  sie pomocna dlon starszych znajomych. Moze sie spotkamy i nauczycie mnie czegos? czegos w
                                  szerokim tego slowa znaczeniu...;-)))
                                  • Gość: elle Re: ciao IP: 195.94.222.* 01.08.01, 14:54
                                    Non ti preoccupare, e’ molto interessante. Come stai dopo di incontro? Che noia
                                    nell mio ufficio, un altra parte buone, perche ho tempo per scrivere sul
                                    forum. Non capisco la tua domada. Quale ragazzo io preferisco? Non lo so, e''
                                    troppo presto, non conosco le tutte storielle. Loro due sebbrano simpatici, hai
                                    ragione. Magari tu sai qualcosa di piu, perche scrivi con loro via e-mail???
                                    • Gość: Adam2 Re: ciao IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 14:59
                                      I to jest odpowiedź na piątkę!

Elle: czy czujesz ten ton Chicci? To właśnie jest między nią a jej szefem. Aż
                                      iskrzy! Chicca lubi żyć ... jak to się mówi... z przytupem!
                                      • Gość: Chicca Re: ciao IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:04
                                        Jasne ze Chicca lubi zyc z przytupem! Skoncz z tym szefem!!! Zaczynam byc wsciekla!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                                        Hrrrrrrrrrrrrr!!!!!
                                    • Gość: Chicca Re: ciao IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:02
                                      E` stato solo un saluto! Se mi dai il tuo indirizzo ti mando qualcosa !Non so niente su di loro,
                                      peccato..... :-)
                                      • Gość: Cichy Re: ciao IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:08
                                        sprawdzilem poczte na moim awaryjnym koncie. no nie!!! przez nieuwage wyslalem
                                        swoje dane w liscie zwrotnym a nie tak mialo byc - tylko imie i nazwisko - kto
                                        mnie zagadal?
                                      • Gość: elle Re: ciao IP: 195.94.222.* 01.08.01, 15:17
                                        ok, nbozena@wp.pl, aspetto!!!!!!!!
                                        • Gość: Cichy Re: ciao IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:22
                                          o no to teraz mamy komplet
    • Gość: Chicca APELLLLL!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 14:56
      Ogromna prosba do calej famili: nie wspominamy o watku z szefem. Jedno z was zostalo juz
      wtajemniczone w dalsze losy tego watku, wystarczy, ze sprawdzi skrzynke. Prosze, piszmy o nas , e`
      molto di + intrigante del mio capo!
      • Gość: Adam2 Re: APELLLLL!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 15:00
        OK. "o nas" ... jak to brzmi!
        • Gość: elle Re: APELLLLL!!!! IP: 195.94.222.* 01.08.01, 15:06
          Jasne, sprawy szefów zostawmy na boku.
          • Gość: Cichy Re: APELLLLL!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:11
            a bo bym zapomnial witaj elle - podobno organizujesz na forum impreze - to
            chyba bedzie pierwszy taki przypadek
            • Gość: elle Re: BĘDZIE IMPREZA!!!!!!! IP: 195.94.222.* 01.08.01, 15:15
              O TAK, będzie impreza na forum, fakt, tego jeszcze nie było, nawet GW by się
              tego nie spodziewała. Z Adamem coś wymyślimy, jeśli jeszcze będzie w stanie
              pisać z samego rana przed wylotem do Stanów.
              • Gość: Cichy Re: BĘDZIE IMPREZA!!!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:18
                coz mnie to czeka dopiero za 14 dni
              • Gość: Adam2 Re: BĘDZIE IMPREZA!!!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 15:18
                Piszesz tak, jakbym miał się z okazji wylotu upić ze szczęścia. ;-)))))) Ja
                chcę się rozkoszować lotem świadomie, a nie przespać go... A spakuję się
                wcześniej. Resztę spraw mam już załatwioną.
      • Gość: Cichy Re: APELLLLL!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:03
        no ja tez juz powrocilem. dzisiaj upolowalem jakiegos kurczaka i fasolke -
        inaczej sie czlowiek czuje
        • Gość: Chicca :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:08
          A zapomnilam co bulo na zebranku: wprowadzili nowy program i pytali sie czy trzeba mnie go nuczyc
          czy sie sama naumiem. Tyle strachu o nic!!!!
          • Gość: Cichy Re: :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:09
            no i naumiesz sie czy nie?
          • Gość: Adam2 Re: :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 15:11
            Kto umie gotować? I co? Mam na myśli "z pamięci", bo z przepisu to wszystko
            prawie wychodzi.

Chicca: wybacz moje gadulstwo... ciekawe kto dostał ten list od Ciebie...
            • Gość: Cichy Re: :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:16
              pierwsza zupa jaka gotowalem byl rosol i wszystko z pamieci - slowo ale mogl
              byc lepszy
              co sie tyczy maila niewazne kto ale wazne czy zostanie zniszczine
              • Gość: Adam2 Re: :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 15:24
                Ja uwielbiam robić letso i mogę zrobić bigos, jak chcecie... Piec potrafię
                babkę tzw. piaskową z pamięci, rosół i inne zupy, to też łatwa sprawa.
                • Gość: Cichy Re: :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:29
                  coz ty gotujesz sobie duzo dluzej
                  ale jezeli chodzi o pieczenie to np. sernik
                  nic wielkiego co? - ale to przede wszystkim dlatego, ze duzo czasu spedzam w
                  pracy i w sumie to w mieszkaniu jem tylko kolacje (tez róznie), sniadania to
                  sporadycznie.
                  jak wracam z pracy to zwykle mam ochote zjesc cos szybko i bez zbednej zabawy
                  kulinarnej
              • Gość: elle Re: :-) no nie!!!!! IP: 195.94.222.* 01.08.01, 15:25
                proszę przestańcie z tym gotowaniem, jeśli tak chcecie o tym pisać to załóżcie
                wątek dla zapalonych kucharzy.....
                Chicca, dobbiamo fare qualcosa, questa storiella e stata nenza di controllo.
                Che ne dici?
                • Gość: Cichy Re: :-) no nie!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:34
                  dobrze juz dobrze
                  Wiecie tak sie sklada, ze dzisiaj zmieniam mieszkanie ale to tez tylko na
                  miesiac. Wiec przez sierpien bed jeszcze szukal ale na szczescie nie zapowiaada
                  sie tak zle, slyszalem, ze ceny spadaja
                • Gość: elle Chicca, dove sei? IP: 195.94.222.* 01.08.01, 15:38
                  Chicca, loro hanno dominato questa storiella. Non mi piace, che fandonie!!!!
                  Basta cosi!
                • Gość: Chicca Re: :-) no nie!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:39
                  Dico ze jestem glodna! To zeby nyl kompletny komplet ( powracajac do tematu pare linijek wyzej ) -
                  justek20@wp.pl ale to juz prawie wszyscy wiedza! Chyba nie bedziemy sobie wysylac maili???? JA
                  tylko tak wczoraj zagadnelam Cichego o jego skrzynke bo wy juz poszliscie ja tez uciekalam a on
                  biedny zostawal sam. Nie chcialam zeby mu sie nudzilo bo jeszcze nie daj Boze zaczal by pracowac!
                  Jak zaczniemy pisac maile to juz nie bedzie tak jak teraz ze wszyscy wszystko wiedza!

Pod-watek o gotowaniu - ja nic nie umiem. Nawet jajek na twardo bo mi sie zawsze woda przypala!
                  No moze pasta con sugo ai pomodori

Jak przestane z Wami stukac to moze sie naumiem programu. Ale sie nie zanosi jak narazie

Chlopcy: Vi facciamo una PROPOSTA : voi ci dite le vostre FANTASIE e noi cerchiamo di falle
                  diventare REALTA`. slowa klucze : DUZA CZCIONKA

Elle: hi,hi,hi. Che dici? BAstera` per farli stare zitti per 5 minuti????

• Gość: elle Re: :-) no nie!!!!! IP: 195.94.222.* 01.08.01, 15:50
                    No chłopcy, dezorientacja????
                    • Gość: Cichy Re: :-) no nie!!!!! IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:52
                      cos w tym rodzaju!
        • Gość: Cichy gdzie jest Chicca??? IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:36
          no wlasnie? nie wiecie i tak na wszelki wypadek Adam nie pisz tego co
          poprzednio jak Chicca pytala o mnie :)
          • Gość: Chicca Re: gdzie jest Chicca??? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:46
            Jestem Slonko! Steskniles sie? Troszke udaje,ze cos robie co ma zwiazek z firma. Ja nadal nie lapie
            co ty wlasciwie robisz w pracy. Starsznie tajemniczy jestes jesli chodzi o ten temat!
            • Gość: Cichy Re: gdzie jest Chicca??? IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:48
              a czy wiesz co robia elle i Adam???
            • Gość: Adam2 Re: gdzie jest Chicca??? IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 15:50
              Muszę was pożegnać, niestety. Do jutra! Arrivederci, dobrze?

Chicca: Twoje słowa kluczowe nie są dla mnie kluczem, ale chyba chodzi o zmianę
              tematu...?
              • Gość: Cichy Re: gdzie jest Chicca??? IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 15:54
                niektorzy do 16 - fajnie
                Adam a mozesz przynajmniej powiedziec z czym jest zwiazana twoja praca po tym
                co skonczyles? - w zawodzie?
              • Gość: Chicca Pozegnanie dla ADAMA IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 15:55
                Duzy cmokas na dowidzenia!!!!!! Daj go cukiereczkom OK? ;-)
                • Gość: Adam2 Re: Pozegnanie dla ADAMA IP: *.int.pan.wroc.pl 01.08.01, 16:10
                  Wygląda to tak. Po fizyce w Polsce można robić dwie rzeczy: uczyć innych lub/i
                  siebie. Mam uprawnienia do nauczania we wszystkich typach szkół, ale z nich nie
                  korzystam. Jak szedłem na studia, to chciałem być nauczycielem, ale potem mi
                  się spodobało i postanowiłem ciągnąć to dalej. Bawię się w naukowca (...jęk
                  zawodu na trybunach). Mam nielimitowany czas pracy, ale pracuję tylko i
                  wyłącznie dla siebie, więc i tak staram się jak mogę. Muszę być uczciwy wobec
                  siebie, bo inaczej nic ze mnie nie będzie...

Chicca: dzięki! Jak to człowiek może się nieraz pomylić w ocenie innych...

To all: No, ale teraz to muszę juz iść. Do zobaczenia!
    • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:07
      Chichy a ty dzis do ktorej? Czemu pytales sie czy wiem co robia ELLe i Adam? Cos umknelo mojej
      uwadze????
      Elle: che stavi facendo con Adam mentre io non c''ero??????????? :-)
      • Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 195.94.222.* 01.08.01, 16:12
        przepraszam, nie moge teraz pisać i chyba się już z wai pożegnać. Kurczę ile
        roboty, akurat pod koniec dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Chicca, dostałam, ale nie moge odpisać. Scusa!!!!
        • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 16:21
          no coz
          no to oby poszlo Ci jak najszybciej
        • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:32
          Ciao Dolcezza!!!! Non lavorare troppo! Esci dal lavoro e goditi la vita! Ma ce l''hai un fidanzato o un
          marito o qualcosa del genere? Un po` starno quando te lo chiede una ragazza ma sono curiosa! :-)
          Tra un po` anch''io scappo! Ma hai visto che sono incredibili i ragazzi? Non gli da fastidio che non
          capiscono che scriviamo! Iosare curiosa da morire! CHe bravi!
      • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 16:13
        Chichy - brzmi nawet niezle :))))))))
        pytalem, bo czytajac z kolei Twoje pytanie odnioslem wrazenie, ze wiesz co robi
        zarowno Elle i Adam, a to chyba nigdzie nie padlo.
        Nie wiem czy powinienem Ci podawac taka informacje - niektorym, ktorzy byc moze
        nas czytaja (a przed nimi nic sie nie ukryje jak w "Rok 1984")mogloby to
        powiedziec zbyt wiele, a w sumie to juz duzo o mnie wiesz :)
        • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:25
          Przepraszam ze przekrecialam twoj nick! Gapa! Ale tak to jest jak sie pisze i wcale sie nie patrzy co
          sie wystukalo. Chyba teraz dopiero zaskoczylam ( mowie o tym co robili Adam i Elle ) . Chodzilo ci o to
          pytanie po wlosku do Elle ? To z 5 minutami???? Takie niskie mniemanie o koledze?
          ZARTUUUUUUUUJJJJJJJJEEEEEE!!!!!!!!!!!!!! OJ! Jak to jutro Adas przeczyta to sie niezle rozezli!!!!!!!
          :-)))) NApisz mi co robisz i czego sie uczysz i przeslij to mailikiem. Przeczytam tylko ja! Czemu ty sie tak
          z tym kryjesz? Pewnie jestes jednym z Administratorow i wyznaczyli cie do inwigilowania naszego
          watku! !!!!!!!!!!
          • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 16:37
            nie chodzilo o wypowiedz po wlosku, a o post z 15:46 - zaraz po tym jak Cie
            wolalem

dobrze wiec zeby nie bylo, ze to jest jaka "permanentna inwigilacja"
            nie powiem wszystkiego do konca
            ogolnie mozna powiedziec, ze jestem zwiazany z rynkiem kapitalowym, a przede
            wszystkim z tym co sie dzieje na Gieldzie Papierow Wartosciowych w Warszawie, i
            za granica.
            Powiedzialbym wiecej, ale "sa inni co wbijaja mi szpilki, to nie ludzie to
            wilki" czy jakos.

Zartuje to jesli nie wieci jest cytat z "Misia" ale pewnie wiecie
            Czy to Ci wystarczy, czy zbyt ogolnikowe
            • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:51
              NIe wystarczy! Zbyt ogolnikowo! Jesli chodzi o to czego nie zrozumialam to nadal nie rozumiem (
              wiadomo, blondynka ). Moja wersja , ta z wloskim pytaniem byla smieszniejsza. MAAAAAAM. A wiesz
              ze teraz mnie olsnilo! wszystko przez to ze na koncu tego zdania nie bylo ? . Co robi Elle wiem, w
              koncu to moja amica a Adam... nie, ale wiem kilka innych rzeczy o nim ... a o tobie nic! A moze wlsanie
              to jest najbardziej interessante? ;-) Ok, juz cie nie mecze, nie chesz nic wiecej napisac nie ma
              sprawy. JA za 10 minut zmyka. Grande cmok!!!!! Cioa Amoruccio! Milo wieczoru i nie pracuj za duzo !
              • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 16:54
                a ja slyszalem, ze to mezczyzni lubia, kiedy kobiety sa tajemnicze, wiec to
                dziala tez w druga strone?
                • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 01.08.01, 16:58
                  Do jutra!
                  • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 17:00
                    No to do jutra :(((
              • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 01.08.01, 16:59
                i jeszcze jedno, gdzie Elle napisala co robi??? :))
    • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 08:29
      Ciao Amoruccio! (dla zainteresowanych)

Jak minęła Wam nocka?

Chicca: Czytałem, co wczoraj pisaliście po moim wyjściu (albo "zejściu" ;-))))
      Wyluzuj się! Z waszej wymiany zdań wnioskuję, że i tak nadal z Cichym nie
      rozumiecie siebie wzajemnie, he, he...

Elle: Oni coś sugerują, a ja wiem co, ale nie powiem. W jakim mieście teraz
      jesteś? To może dodać pikanterii tym "5 minutom"... jakby się np. okazało, że
      jesteśmy oddaleni o 400km. Może już to gdzieś pisałaś, ale się pogubiłem.

Chicca: z tym przypalaniem wody, to całkiem możliwe, mam w domu taki garnek,
      który ma tak cienkie ścianki, że nagrzewają się one szybciej niż woda! Podczas
      przelewania wrzątku woda skwierczy i pryska jak na gorącej patelni! Jak Ty mnie
      nauczysz włoskiego, to ja podpowiem Ci co zrobić, żeby czerpać przyjemność z
      gotowania, OK? Nie gotuję zbyt często, ale (a może dlatego) sprawia mi
      toprzyjemność. Lepiej umieć ugotować kilka potraw i od czasu do czasu się tym
      pobawić, niż gotować wszystko co popadnie byle jak i być sfrustrowanym. "Głowa
      do góry!" (...powiedział kat do skazańca przed szubienicą ;-)) To jak będzie?

Cichy: (już wiem co chciałem Ci napisać) jedz śniadania! Odpowiedz sobie na
      kilka pytań.
      1. Czy jesteś zmęczony nawet po przespanej nocy?
      2. Czy często ziewasz w ciągu dnia? Często chce Ci się spać w ciągu dnia?
      3. Czy męczysz się szybko w ciągu dnia, nawet jeśli niewiele robisz?
      Jeżeli tak, to jedz śniadanie, choćby to miał być tylko jogurt! Przerobiłem to
      na sobie, działa!

No może już ktoś przyszedł...
      • Gość: Chicca Buongiorno a tutti! Che bel giorno!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:02
        Dzien dobry! No ja juz jestem! Co u Ciebie? I u calej reszty jesli juz jest?

Gość portalu: Adam2 napisał(a):

> Ciao Amoruccio! (dla zainteresowanych)
        > Jak minęła Wam nocka?

Wam nocka minela znowu bez spania! NIech moji rodzice wreszcie wroca!

> Chicca: Czytałem, co wczoraj pisaliście po moim wyjściu (albo "zejściu" ;-))))
        > Wyluzuj się! Z waszej wymiany zdań wnioskuję, że i tak nadal z Cichym nie
        > rozumiecie siebie wzajemnie, he, he...

A wlasnie, ze sie rozumiemy! Chyba cala nasza 4 sie rozumie? :-))

> Elle: Oni coś sugerują, a ja wiem co, ale nie powiem. W jakim mieście teraz
        > jesteś? To może dodać pikanterii tym "5 minutom"... jakby się np. okazało, że
        > jesteśmy oddaleni o 400km. Może już to gdzieś pisałaś, ale się pogubiłem.

No, no,no!!!

> Chicca: z tym przypalaniem wody, to całkiem możliwe, mam w domu taki garnek,
        > który ma tak cienkie ścianki, że nagrzewają się one szybciej niż woda! Podczas
        > przelewania wrzątku woda skwierczy i pryska jak na gorącej patelni! Jak Ty mnie
        > nauczysz włoskiego, to ja podpowiem Ci co zrobić, żeby czerpać przyjemność z
        > gotowania, OK? Nie gotuję zbyt często, ale (a może dlatego) sprawia mi
        > toprzyjemność. Lepiej umieć ugotować kilka potraw i od czasu do czasu się tym
        > pobawić, niż gotować wszystko co popadnie byle jak i być sfrustrowanym. "Głowa
        > do góry!" (...powiedział kat do skazańca przed szubienicą ;-)) To jak będzie?

Z przypaleniem wody to nie calkiem mozliwe a jak najbardziej realne! :-))) Chetnie jesli chodzi o uczenie
        cie wloskiego. Tylko, ze ja chyba nie chce gotowac! Jestem stworzona do.... nie wiem do czego, jeszcze
        musze odnalezc moje powolanie ale sicuramente nie do gotowania!

> Cichy: (już wiem co chciałem Ci napisać) jedz śniadania! Odpowiedz sobie na
        > kilka pytań.
        > 1. Czy jesteś zmęczony nawet po przespanej nocy?
        > 2. Czy często ziewasz w ciągu dnia? Często chce Ci się spać w ciągu dnia?
        > 3. Czy męczysz się szybko w ciągu dnia, nawet jeśli niewiele robisz?
        > Jeżeli tak, to jedz śniadanie, choćby to miał być tylko jogurt! Przerobiłem to
        > na sobie, działa!

Cichy bedzie kolo 10. Moze wlasnie je sniadanie???

> No może już ktoś przyszedł...

Ja juz mialam spiecie w pracy wiec humor mam wyjebisty ( przepraszam! ). CO za baran!!!!!!!!
        UUUUUUUUUUuueeeeeee!!!!!!!!!!!!! >:-(
        • Gość: Adam2 Re: Buongiorno a tutti! Che bel giorno!!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 09:07
          Na Zachodzie jest modne garncarstwo ;-) ... żartowałem.

U mnie wszystko OK. Skoro nie ma Cichego i Elle, to może to ONI coś tego...?
          • Gość: Adam2 Re: Buongiorno a tutti! Che bel giorno!!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 09:11
            A, no i jeszcze jedno: nie możesz całe życie jeść surowych potraw! Musisz coś
            gotować! ;-))))))
          • Gość: Chicca Re: Buongiorno a tutti! Che bel giorno!!!!!! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 09:18
            Co za wstrestny dzien! Wycofuje to co napisal w temacie! Wyc mi sie chce! Kolezanki z pracy sa
            super! Zadnej nie chce sie mnie zastepowac jak pojde an urlop! I tak pojde!!!!!!!!!!!!!!! A tym malym
            swinkom prezes i tak kaze za mnie pracowac!!!!!!!!! To nie ludzie to wilki!!!!!!!
            • Gość: Adam2 Re: Buongiorno a tutti! Che bel giorno!!!!!! IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 09:27
              Chicca: nikogo jeszcze nie ma oprócz nas. Może e-mail? Do czasu, jak wróci
              Cichy z randki z Elle... ;-)
              • Gość: elle Re: Buongiorno a tutti! Che bel giorno!!!!!! IP: 195.94.222.* 02.08.01, 10:04
                Ciao tutti. Dobra, Chicca i Adam, wracajcie tutaj, dosyć tego dobrego! U mnie
                mnóstwo pracy od rana, dopiero teraz mogę spokojnie zajrzeć w internet, no i
                coś napisać. Denerwuję się bo dowiedziałam się, że nie ma miejsc w samolocie na
                dzien wtedy, kiedy chce lecieć do Italii. Buuuuuuuu!
                No, nieźle daliście czadu wczoraj po południu. Hmmm. Adam i Cichy - wszystko,
                co chcielibyście wiedzieć o mnie jest napisane jak wół. Gdzie mieszkam, ile mam
                lat, co studjuję i co robię. No, fakt, że w obu językach, ale od czego wasza
                inwencja twórcza? Gdzie jest Cichy? Chyba też pracuje.
                Chicca, che fai con Adam ora ;) Che qualcosa nuovo?????????? Nie przejmuj się
                głupimi panienkami w pracy, jak one idą na urlop tu ty je musisz zastepować,
                dlatego one też nie będą miały innego wyjścia. Scrivi mi che tu fai dove
                abiti, non ti essere cosi misteriosa…
      • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 10:13
        No nareszcie !!! Milo was znowu widziec tzn. slyszec tzn. czytac, no niewazne
        juz jestem.

Widze, ze wy dalej o gotowaniu??? hmm,

nie my z Elle nic nie .... jakies insynuacje :)

Adam wyprobuje twoja rade ze sniadaniem ale przez miesiac, jezeli pomoze to nie
        bede przerywal, a tak poza tym to potrzebuje sportu - takiego jak jeszcze jakis
        czas temu

Elle gdzie sa te dane na Twoj temat - ja nie bylem z Wami od poczatku?

I jeszcze jedno wydaje mi sie, ze rozumiemy sie bez problemu
        • Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 195.94.222.* 02.08.01, 10:21
          Widzisz Cichy teraz oni nam zniknęli. hi hi hi
          Ile mam lat wiesz, nawet wiesz kiedy mam urodziny , co studję też, co robie? No
          dobra – pomogę ci: Io sono una assistente nella grande ditta internazionale
          (napisałam to wczoraj ok. 14.00) , gdzie mieszkam - a Varasvia!!!!
          Ciekawe czy dużo zagląda tu podglądaczy? Pozdrawiam Ka, jeśli mnie czyta.
          • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 10:25
            dzieki teraz troche mi sie rozjasni :))
            KA? - przez chwile mialem wrazenie, ze on (ona) jest od admina albo samym
            adminem.
            Masz duzo pracy! - szkoda ale tak to jest, jezeli siedzisz na forum i sterta
            papierow robi sie wieksza i wieksza :)))
            • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 10:29
              Jestem, jestem... Chicca jest dzisiaj biedna i wcale jej się nie dziwię.
              O gotowaniu już nie chcemy pisać, wiemy kim jesteśmy i gdzie pracujemy. Może
              zainteresowania?

Co lubicie robić w wolnych chwilach? Jakieś hobby? Film, muzyka?
              • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 10:44
                Odpowiadajac na twoje pytanie Adam to musz stwierdzic, ze jest niewiele
                rodzajow muzyki, ktorej nie slucham np. disco polo,
                Generalnie słucham popu U2, Cranberries, muzyka filmowa, ale takze Prodigy,
                Enya, przy czym nie gardze równiez muzyka powazna glownia Mozarta i Baha,

zainteresowania: astronomia, miedzynarodowe gieldy finansowe, literatura, i
                ogolnie to moglbym tak jeszcze dlugo wymieniac

PS; czy mowi wam cos imie (slowo) Dirk :))))
        • Gość: Chicca Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.01, 10:31
          Witam nowoprzybylych! Ja nie pisze dzis z wami bo mam dola i starszny dzisiaj ze mnie foszek!
          UUUUUeeeeee! :-((( Cichy odpisalam ci.
          Elle: che gironataccia!Quando e` che ci vai in It? Beata te! Quanto ti invidio! Mi mandi una cartolina? Ti
          prego!!! Con Adam ci siamo scritti un po` di cose cosi`, niente di che.

• Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 10:34
            Tak wiem ze odpisalas dzieki i nie przejmuj sie kolezankami w pracy - (cienkie
            te kolezanki), a poza tym prac to nie wszystko :))))
            • Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 195.94.222.* 02.08.01, 10:52
              Cichy, ty też masz urodzinki w sierpniu? jeśli tak to we trójkę z Adamem
              jesteśmy Lewki. Ale fajnie.
          • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 10:37
            A propos włoskiego: najtrudniejsze są te krótkie słówka 2-3literowe, inne mogą
            być jeszcze jakoś podobne do innych języków, ale takie "te, ci, vai, ti, mi,
            po'' di" ... JEDEN WIELKI ZNAK ZAPYTANIA Ale piszecie chyba o planach Elle. Ja
            też bym chciał polecieć do Italii!

• Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 195.94.222.* 02.08.01, 10:50
              Zainteresowania, cóż, ja was nie zaskoczę, oczywiście wszystko, co się wiąże z
              Włochami (jako krajem ; ) , a to już bardzo dużo, przede wszystkim muzyka o
              której mogłabym pisać i pisać, zwłaszcza chodzi tu o wykonawców, którzy nie są
              zbyt znani w Polsce. Bo kto np. słyszał o Gigi D’Allesio, Laurze Pausini,
              Michele Zarillo, Neku, najabardziej znany jest oczywiście Eros, mój ukochany,
              na którego koncercie byłam zupełnie niedawno w Sopocie i stałam trzy metry od
              sceny. Co za przygoda!
              Co do mojego wyjazdu, no właśnie cholerka nie ma miejsc w samolocie i pewnie
              będe musiała telepać się autokarem, trudno nie raz to już przeżyłam, najgorsze
              jest to że jestem tam umówiona ;) i raczej powinnam tam jechać.
              • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 10:59
                ten tajemniczy facet to musi miec szczescie, kobieta bedzie sie tlukla
                autokarem, zeby sie z nim zobaczyc
                czytajac o twojej ulubionej muzyce Elle, dostrzeglem swoje ograniczenie
                kulturowe :)))
            • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 10:57
              No, to już coś, Cichy. A czy muzyki słuchasz CICHO????

Ja słucham tego, co leci w radiu. ;-) Ale oczywiście mam swoje preferencje.
              Niestety, nie interesuję się nazwami zespołów i tytułami, więc nie jestem w
              stanie ich zapamiętać, a tym bardziej poprawnie napisać. Uwielbiam Edytę
              Górniak i wszystkie babki, które śpiewały w MdM''ie! Lubię też głos Krawczyka. A
              poważna... owszem, kiedyś się pasjonowałem, ale moje otoczenie tego nie
              toleruje...
              • Gość: elle Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 195.94.222.* 02.08.01, 11:02
                Chicca, naturalmente mandero una cartolina, penso che sara possibile scrivere
                sul forum ! perche mia sorella ha internet a sua casa, ma naturalmente tutto
                tempo vorrei spendere alla spiaggia, non a casa! Purtroppi ancora non so
                niente, non che un volo. E tu quando e dove voresti andare a vacanza? Aha,
                anche dimmi, perche IO NON CAPISCO, perche hai ritornata qua, non volevi stare
                in Italia dopo di questo tempo? 4 anni, mamma mia, un sacco di tempo!
                Może założymy nowy wątek “Chi parla inliano – parte 3” , bo ten znowu ładuje
                się całe wieki?
                Cichy, jakie ograniczenie??????????!!!!!!!!!!!
              • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 11:06
                Cichy, jak się interesujesz Uniwersum, to pewnie wiesz, że Ziemia się kręci
                wokół Słońca. Mam kumpla z Armenii, który jest wspaniałym człowiekiem i bardzo
                zdolnym kompozytorem muzyki jazzowej (toleruję tylko jazz tradycyjny, a on
                wręcz przeciwnie). Kiedyś mnie totalnie rozbroił, bo w zupełnie przypadkowej
                rozmowie okazało się, że dopiero ode mnie usłyszał, że Ziemia kręci się wokół
                Słońca, no i że ma Księżyc. Ja do niego: "A o Koperniku słyszałeś?" A on na
                to: "Tak, wiem, że Kopernik powiedział, że Ziemia się kręci, ale nie
                wiedziałem, że wokół Słońca! No i ten Księżyc! Niesamowite!"
              • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 11:08
                coz to jakiej muzyki i czy glosno czy CICHO zalezy od nastroju, ale teraz np.
                zapuscilem od rana plyte U2 "All that you can''t leave behind" - dzien w pracy
                natychmiast wyglada inaczej, moze Chicca tez powinna sprobowac, moze pomoze na
                dola?
                Moj nick nie wynika z tego, ze lubie cisze, to nie to.

Ps ulubione film? - sa dwa przeciwne sobie "Matrix" i "Zielona mila"
                • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 11:10
                  Zielona mila przeszła mi koło nosa. Matrix jest super, dopiero po wyjściu z
                  kina załapałem o co tak naprawdę chodzi. No i Szósty zmysł: rewelacja!
                  • Gość: Adam2 Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: *.int.pan.wroc.pl 02.08.01, 11:11
                    Elle ma rację: do dzieła, ja nie potrafię tego poprawnie napisać. Za chwilę
                    spotkamy się w nowym, lepszym wątku...
                    • Gość: elle Chicca IP: 195.94.222.* 02.08.01, 11:19
                      Chicca, jesteśmy już na innym wątku – parte 3 (no nieźle, tego się chyba nie
                      spodziewałaś?)
                  • Gość: Cichy Re: Chi parla italiano? Ciag dalszy :-) IP: 10.17.10.* / 195.117.242.* 02.08.01, 11:17
                    tak szosty zmysl tez jest swietny, bardzo dobrze zagral zieciak i Willis, nie
                    myslalem, ze wyjdzie mu taka rola, moja znajoma na tym filmie plakala, ale to
                    zraszta tak jak na zielonej mili - sa swietne ale matrix jest naj naj

Ps: masz niezlego kumpla, moze to tworca, czlowiek zyjacy wwe wlasnym swiecie,
                    gdzie pomijane sa prawa fizyki i calego swiata :))

A i do Elle, zauwazylem swoje ograniczenie, w tym sensie, ze z tych których
                    wymienilas to zanam tylko Erosa i chyba jeszcze kogos no tyle

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka