tiresias 11.08.03, 09:47 myjąc gary w sobotę myślałem o spotkaniu i łzy kapały moje do zlewozmywaka jak było? jak nazywał się statek na którym płynęliście? czy ładna pogoda? jak się spało? co do picia w mulierze?etc. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tiresias Re: no i co? 11.08.03, 10:05 napluł mi do zupy ogórkowej a jaktam andżela prace rem-bud? nowe dźwiczki stoją? Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: no i co? 11.08.03, 10:17 tiresias napisał: > jak było? spoko > jak nazywał się statek na którym płynęliście? żółta łódź podwodna, tfu... nawodna ;) > czy ładna pogoda? ładna > jak się spało? krótko > co do picia w mulierze?etc. etcetery nie było w karcie, ale były inne płyny Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: no i co? 11.08.03, 10:26 rigel napisał: > tiresias napisał: > > > jak było? > spoko eeee czy ja wiem ... > > jak nazywał się statek na którym płynęliście? > żółta łódź podwodna, tfu... nawodna ;) jaki statek?! > > czy ładna pogoda? > ładna siedzielismy w piwnicy, to nie wiem > > jak się spało? > krótko na służbie? no wiesz! > > co do picia w mulierze?etc. > etcetery nie było w karcie, ale były inne płyny pacz powyzej Odpowiedz Link Zgłoś