12.08.03, 15:59
to choroba jest. niech mnie do kobierzyna zamkną. z psychologiem skontaktowac
się na pewno muszę. psychiatra też nie zaszkodzi. byłam przedch chwilą z
kumpelką w mieście. uroniłam obowiązkową łze pod molierem, ale nie to było
najgorsze. ja cały czas wykręcałam szyję bo miałam wrażenie że obok mnie kotś
z plazowiczów przeszedł. rany... musicie mi zapłacic za prywatnego psychologa
bo niedługo jakiejś skoliozy czy innej cholery dostane od takiego wykręcania
sie.
Obserwuj wątek
    • piotr_c Re: mania 12.08.03, 16:04
      Moze zainstaluj sobie lusterko od motoru na ramieniu. I zdrowiej i
      bezpieczniej. A następne spotkanie już nie tak daleko :)
      • mmpm Re: mania 12.08.03, 16:07
        Oxy, to dlatego tak długo wysyłałeś! Bo się za Emusią włóczyłeś!
    • rigel Re: mania 12.08.03, 16:09
      Emula, jak bardzo chcesz, to zaraz wyslę Ci zdjęcia... takie specialne only for
      you ;)
      • emusia Re: mania 12.08.03, 16:22
        a chętnie, chętnie :-)
        • rigel Re: mania 12.08.03, 16:32
          poszło, ale lepiej, żebyś miała pusto w gołebniku ;)
          • pierans Re: mania 12.08.03, 16:35
            o, kolejny, ktory wydziela
            • rigel Re: mania 12.08.03, 16:39
              pocieszam a nie wydzielam ;)
          • emusia Re: mania 12.08.03, 16:39
            emusia z rozmarzonym uśmiechem oglądała zdjęcia ze spotkania. nagle serce
            zamarło jej i wykrzyknęła bałaglnie: 'rigel, błagam nie wysyłaj tego
            ignatzowi!!!!'
            • rigel Re: mania 12.08.03, 16:50
              oj, wygląda na to, że będę niedługo bardzo bogatym człowiekiem.
              ciekawe ile jest w stanie zapłacic Ignatz za te fotki? ;)
              • emusia Re: mania 12.08.03, 17:13
                ja zapłace więcej, zebyś mu tylko nie wysyłał :-)
                • mmpm Re: mania 12.08.03, 17:55
                  Czyżby chodziło o te, jak Cię obśliniali? ;-)
                  • emusia Re: mania 12.08.03, 19:19
                    i nie ma żadnej usaty z kodeksu karnego czy innej cholery o tym, ze nie wolno
                    mowic glosno o zyciu intymnym innych? :-)
    • aniela Re: mania 12.08.03, 16:12
      aha mnie nie moglas widziec. siedze w okopach (mowie to na wypadek gdybyscie
      cchcieli skladkowe ode mnie)
    • pierans Re: mania 12.08.03, 16:15
      powaznie? ale cie wzieło
      • emusia Re: mania 12.08.03, 16:22
        no prawie poważnie :-)
        • kwiat_paproci Re: mania 12.08.03, 17:54
          ja też jestem poważnie chora,bo nie dość,że już zbieram na następny zlot,to
          jeszcze do tego tęsknię za smalczykiem.Ale takim z Chłopskiego...;-)
          • pierans Re: mania 12.08.03, 17:57
            a ja nie zjadlam smalczyku :(
            chyba mi cos wtedy odbiło
            • aniela Re: mania 12.08.03, 18:01
              aha gadacie ostetntacyjnie jak rowne z rownymi exkludujac mnie moze z waszego
              rownego grona?
              • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:02
                No nie mów, że nie czytałaś sprawozdań, bo nie uwierze.
                • aniela Re: mania 12.08.03, 18:04
                  aha czytalam a mimo to zawiszcze. i ladnie to tak? ;)
                  • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:07
                    Aha, ładnie. Podobno gdzie indziej było fajniej... ;-)
                    • aniela Re: mania 12.08.03, 18:11
                      aha sypcie, sypcie sol na moje rany. smialo, o tu, tu mam jeszzce nieposolone.
                      • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:22
                        Yhy, taki Baloo ze szfajcu sie pofatygował, ja jechałem 18 h, Kwiat Paproci
                        wyruszył o trzecie z rana, a Aniela.....
                        • aniela Re: mania 12.08.03, 18:23
                          wazne ze bylam duchem. ciala sie nie licza.
                          • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:25
                            Wiele przyjemności cielesnych tego ducha ominęło... ;-)
                            • aniela Re: mania 12.08.03, 18:31
                              aha a czy wiesz jakim kolorem swieci nimb? (ze zmienie temat na blizszy mi)
                              • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:32
                                Kto?
                                • aniela Re: mania 12.08.03, 18:34
                                  no ta no, aureola. np moja. jakim wydaje Ci sie swiatlem swieci?
                                  • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:36
                                    Jak tak zawiścisz, to jakieś takie przytłumione... ;-)
                                  • e.silver Re: mania 12.08.03, 18:37
                                    srebrnym?
                                    (że tak Wam wlezę do rozmowy) :)
                                    • aniela Re: mania 12.08.03, 18:39
                                      e-e. ale blisko. na niebiesko. zauwazylam to podczas dzisiejszej medytacji
                                      przed lustrem. złota łuna to od bizuterii byla.
                                      • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:42
                                        To znaczy w końcu jak? Złota czy niebieska?

A światło niebieskie bardzo niezdrowym jest. O chorobie świadczy.
                                        • aniela Re: mania 12.08.03, 18:46
                                          e-e to kolor blekitu nieba. od V wieku dopiero malarze zaczeli nadawac
                                          aureolom inne kolory, a gotyk wiemienil je na złote. ae złote to falsyfikaty.
                                          po blekicie poznacie prawdziwych swietych.
                                          ps. a oko w tym sezonie tez ma byc blekitne. zrodlo: Twoj styl"
                                          • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:47
                                            E-e, błękit swiadczy o anemii i niedoborze pewnych składników.
                                            • e.silver Re: mania 12.08.03, 18:51
                                              albo o błękitnej krwi :)
                                              (że wlezę po raz 2, ale już znikamm, idę robić jajecznicę)
                                              • aniela Re: mania 12.08.03, 18:53
                                                jajecznica o tej porze? pozno wstajecie ;PP
                                                • mmpm Re: mania 12.08.03, 18:54
                                                  Albo może... Dwie łuny...
                                                  weź no Aniela ustaw sie profilem...
                                                • e.silver Re: mania 12.08.03, 18:54
                                                  wcześnie się kładziemy :) to gorąca kolacja będzie :)
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 18:55
                                                    Em wez mi te brudne imputacje stad, fuuj
                                                    Silver aha jeszcze ranek nie tak bliski :)
                                                  • e.silver Re: mania 12.08.03, 18:58
                                                    aniela napisała:

> Silver aha jeszcze ranek nie tak bliski :)

jesteś pewna, że to skowronek a nie słowik się zrywa?
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:00
                                                    czekaj, poswiece na niebiesko w jego kierunku ;)
                                                  • mmpm Re: mania 12.08.03, 19:00
                                                    Tylko go nie zaraź... znaczy chciałem napisać: poraź.
                                                  • e.silver Re: mania 12.08.03, 19:01
                                                    aniela napisała:

> czekaj, poswiece na niebiesko w jego kierunku ;)

na niebiesko to świeci po denaturacie... :)
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:03
                                                    aha gotyk was wykrzywil jak nic :P
                                                  • rigel Re: mania 12.08.03, 19:05
                                                    noooo, i ryczy z bólu ranny łoś...
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:06
                                                    o. strąciles Silwerine z krzesla?
                                                  • rigel Re: mania 12.08.03, 19:09
                                                    nie, to mój fotel :)
                                                  • mmpm Re: mania 12.08.03, 19:10
                                                    Ktoś tu chyba nie dostał jajecznicy... ;-)
                                                  • rigel Re: mania 12.08.03, 19:12
                                                    dlatego ten ktoś ryczy z bólu... ;)
                                                    a tak naprawdę, to zapach jajecznicy może się równać tylko z zapachem napalmu o
                                                    poranku ;)
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:11
                                                    aha ale polowa jest jej.
                                                  • rigel Re: mania 12.08.03, 19:13
                                                    aniela napisała:

> aha ale polowa jest jej.

żeby tylko połowa ;)
                                                  • mmpm Re: mania 12.08.03, 19:13
                                                    Chyba jaj. ;-)
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:13
                                                    aha znaczy wieksza połowa jest jej?
                                                  • rigel Re: mania 12.08.03, 19:14
                                                    litrówka? tfu! literówka miało być :)
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:16
                                                    yhyh moze chcesz odkupic jakis slownik? ;)
                                                  • rigel Re: mania 12.08.03, 19:18
                                                    a jaki chcesz sprzedać z dużym zyskiem?
                                                  • aniela Re: mania 12.08.03, 19:21
                                                    znaczy nic bym na tym nie azrobila od razu powiem. cala 200 % marzy poszlaby
                                                    na splate posrednikow, dostawcow i na koszty ogólne zarządu oraz
                                                    reprezentacyjne. slowo.
    • emusia Re: mania 12.08.03, 19:25
      rany boskie, rigel, przez ciebie miałbym przechlapane. oglądałam sobie własnie
      te zdjęcia jeszcze raz celem dokładne wglądnięcia w ich treść a tu mi nagle
      matka do pokoju wchodzi. rany boga, alt+f4 to jednak dobry wynalzaek.
      • aniela Re: mania 12.08.03, 19:25
        to rigel tez handluje zdjeciami?
        • mmpm Re: mania 12.08.03, 19:29
          Aniela, szykuj złote karty, bo się wszystkim handlarzom nie wypłacisz... ;-)
          • aniela Re: mania 12.08.03, 19:31
            aaha ktos ma przy sobie portfel moze? ;)
            • kwiat_paproci Re: mania 12.08.03, 19:40
              a czemuż to ja nie dostałam riglowych zdjęć??
              • emusia Re: mania 12.08.03, 19:41
                bo one były onli for mi.
              • aniela Re: mania 12.08.03, 19:41
                aha jedziemy na tym samym wozku. posun sie ;)
                • emusia Re: mania 12.08.03, 19:45
                  i czkekajcie na defekt mózgu
                  • kwiat_paproci Re: mania 12.08.03, 19:47
                    chyba defekt muzgó chciałaś napisać???;-)
                    • Gość: aniela Re: mania IP: *.acn.waw.pl 12.08.03, 19:50
                      yhyh a macie tiszerta z czegewarą moze?
                      • kwiat_paproci Re: mania 12.08.03, 19:54
                        nie,kiedyś wpadł przed me oczy film o tym osobniku i jakoś nie do końca wydał
                        mi sie wart noszenia jego podobizny na piersi.Już bardziej wolę Garfielda;-)
              • rigel Re: mania 12.08.03, 20:11
                dostaniesz w swoim czasie, razem z resztą obecnych na spotkaniu :)
                • aniela Re: mania 12.08.03, 22:27
                  aha a mnie jak kwalifikujesz? (zwaz ze wydalam 2,50 zł na esemesy)
      • basia Re: mania 12.08.03, 19:27
        O matko!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka