basia! 27.12.01, 08:48 Koniec roku to wszelakiego rodzaju remanenty.Ciekawe czy mamy liczyć piasek czy raczej go ważyć ;) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_tequila_ Re: Remanent 27.12.01, 08:51 Czesc Basiu! A gdzie ten piasek bo u mnie tylko snieg widoczny? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
rigel Re: Remanent 27.12.01, 08:55 zamiast piasku mozna liczyc platki sniegu... ;))) Odpowiedz Link Zgłoś
basia! Re: Remanent 27.12.01, 08:55 _tequila_ napisał(a): > Czesc Basiu! > A gdzie ten piasek bo u mnie tylko snieg widoczny? ;) No tak ...śnieg najlepie roztopić ...i po kłopocie;) Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Remanent 27.12.01, 08:59 czesc Wam mozemy policzyc piasek w mojej skrzynce Odpowiedz Link Zgłoś
_tequila_ Re: Remanent 27.12.01, 09:07 Nowy, a Ty ciagle w tej skrzynce? Karpia chociaz uwidziales czy tak o suchym pysku? ;) Odpowiedz Link Zgłoś
!nowy Re: Remanent 27.12.01, 09:18 skrzynka juz sie rozpada i pewnie wytrzyma tylko do !Nowego Roku a potem zobaczymy dzieki za troske - byl karp i wszystko inne ale niestety juz po swietach - szkoda.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciaf Re: Remanent IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.12.01, 09:42 Policzyć powinniśmy: -ilosc sprzedanych biletow na plaze (o to łatwo, bo liczy gazeta) -ilosc stałych bywalców (czy wprowadzono już karty stałego klienta uprawniające do zniżek? nie? koledzy handlowcy do dzieła!) -ilość bywalców -ilosc bywalców incognito -ilośc bywalców chyłkiem przekradających się na naszą plażę co to podglądają z daleka tanią sensację wietrząc i na co najmniej na plaże nudystów licząc -oraz łączną ilość czasu sedzonego przed ekranem. Inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś