ka_27 19.08.03, 09:57 ... nie czytają grajdołków, ale wszyscy doskonale się orientują, co, jak i kiedy ... Po prostu: no comments ... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 09:59 ignatz napisał: > ale ossochozzi? o ten tramwaj, co nie chodzi ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:02 Wiedziałem, że jak im się TO wytknie, to zamilkną ... Dali swoje świadectwo ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:02 A najbardziej grajdołki czytuje ta, co swojego nie utrzymała :PPP Teraz to tylko podskakuje jak mała dziewczynka i krzyczy: chcę, chcę .. a za chwilę - nie chcę, nie chcę .. Ale tak to jest jak się do grajdołka nie dorosło, tylko pozostaje się na poziomie piaskownicy ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:01 ja na ten przykład naprawde nie czytam. bo jak wróciłam z norwegii to było 15 grajdołków, w kazdym po 500 wpisów, a w nich ani jednego zielonego nicka wiec olałam, jak mam być szczera :-) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:03 Tak ... każdy olał, ale dziwnym trafem każdy wie dokłądnie, o czym tam sie rozmawia ... Ciekawe ... Odpowiedz Link Zgłoś
emusia Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:04 naprawde. pjęcia nie mam. nawet nie bardzo wiem, kto w nich siedzi. Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:05 stary, żeby to przeczytac to ja musialbym kreseczkę witaminki A zassać, bo tak normalnie to żaden śmiertelnik by tego nie zdzierżył Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:06 ignatz napisał: > stary, żeby to przeczytac to ja musialbym kreseczkę witaminki A zassać, bo tak > normalnie to żaden śmiertelnik by tego nie zdzierżył ale i tak sie doskonale orientujesz w temacie :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:08 w jakim kurwa temacie?? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:09 ignatz napisał: > w jakim kurwa temacie?? Jakbyś nie wiedział, to byś tu się nie odzywał :-PPPPP A tak sam pokazujesz, że ... :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:15 mnie się natomiast wydaje że nie zakładałbys tego wątku gdybyś nie miał przejmującej świadomości faktu, że walisz smuty i wiesz, że inni też to widzą, czytają i się żenują. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:17 Ignatz .. weź przykład z Emusi... skoro nie ma tam żadnych zielonych nicków, to nie wchodź i nie czytaj :)))) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz 19.08.03, 10:22 ignatz napisał: > mnie się natomiast wydaje że nie zakładałbys tego wątku gdybyś nie miał > przejmującej świadomości faktu, że walisz smuty i wiesz, że inni też to widzą, > czytają i się żenują. A potem się zarzekają, że tego w ogóle nie czytają ... A po co komentować? Czy ja komentuję Twoje półsłówka?? Może trochę kultury?? Czy to obce pojęcie dla Ciebie??? I może jak twierdzisz, że tego nie czytasz i nie wiesz o co chodzi, to przestań o tym w kółko pisać, oki?? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 19.08.03, 10:27 ka_27 napisał: > A potem się zarzekają, że tego w ogóle nie czytają ... > A po co komentować? Czy ja komentuję Twoje półsłówka?? Zapraszam do komentowania, najlepiej na gorąco > Może trochę kultury?? > Czy to obce pojęcie dla Ciebie??? Cóż, nie znam tego słowa, faktycznie. Czy teraz czujesz się lepiej, kiedy stajesz się tak niesamowicie kulturalny na moim tle? > I może jak twierdzisz, że tego nie czytasz i nie wiesz o co chodzi, > to przestań o tym w kółko pisać, oki?? Czemu? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:27 ignatz - bo tam sa "smuty i wiesz, że inni też to widzą, > czytają i się żenują". Twoje słowa... szkoda Twojego czasu, wzroku i głębokch przemyśleń na temat żenujacego wątku :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:29 pozwól mi gospodarować moim czasem Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz 19.08.03, 10:30 zapewne chciałbyś, zebym Ci teraz przywalił, ale niestety nie mam w zwyczaju zniżać siędo czyjegoś poziomu ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz 19.08.03, 10:33 o tak, ależ jesteś dżentelmański, jak Ty się teraz dobrze czujesz, dumnie kończąc bezcelową dysputę z takim chamem jak ja. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz 19.08.03, 10:37 ignatz napisał: > o tak, ależ jesteś dżentelmański, jak Ty się teraz dobrze czujesz, dumnie > kończąc bezcelową dysputę z takim chamem jak ja. Ignatz, to Ty tak powiedziałeś ... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz - powody 19.08.03, 10:38 ka_27 napisał: > ignatz napisał: > > > o tak, ależ jesteś dżentelmański, jak Ty się teraz dobrze czujesz, dumnie > > kończąc bezcelową dysputę z takim chamem jak ja. > Ignatz, to Ty tak powiedziałeś ... Widać masz powody :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz - powody 19.08.03, 10:39 ojojoj, co ja teraz zrobie, aleś mi dogadał, i to w dwóch częściach! (widocznie esprit d'escalier się odezwał) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz - powody 19.08.03, 10:54 Coś kiepski był ten Twój esprit de riposte ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz - powody 19.08.03, 10:55 o, znowu do najszybszych nie należysz. Myslałem że to chwilowe a to widze na stałe. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz - powody 19.08.03, 11:00 ... powinienieś to zrozumieć, choć mam wielkie wątpliwości :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz - powody 19.08.03, 11:07 Zdrowa żywność w Niemczech okazała się była w zeszłym roku szpikowana rakotwórczymi związkami ... :-PPPPP Więc czasem trzeba pomyśleć ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatz - powody 19.08.03, 11:10 jeju, dzięki za razę i za ostrzeżenie Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz - powody 19.08.03, 11:11 Ostrzeżenia to są na przykład na stacjach transformatorowych :-PPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ignatz - powody 19.08.03, 11:16 ignatz napisał: > jeju, dzięki za razę i za ostrzeżenie Ja płci przeciwnej nie traktuję razami ;PPPPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatz - powody 19.08.03, 11:21 ignatz napisał: > trafna uwaga Może i Ty tak potrafisz? Tylko jeszcze o tym nie wiesz? :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ignatz - powody 19.08.03, 11:08 ignatz napisał: > o, znowu do najszybszych nie należysz. Myslałem że to chwilowe a to widze na > stałe. Pospiech jest wskazany przy lapaniu pcheł ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:31 Ależ gospodaruj nim, jak chcesz... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:33 serio, mogę? Kurcze, dzięki! Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:34 Ależ proszę uprzejmie :) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:37 heh, nie bardzo wiem co teraz zrobić, tyle czasu do mojej dyspozycji wyłacznie ;-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:42 ignatz napisał: > heh, nie bardzo wiem co teraz zrobić, tyle czasu do mojej dyspozycji > wyłacznie ;-) Trudno, musisz sie jakoś sam zorganizować, żeby czas właściwie wykorzystać Zresztą gdy pada deszcz, tylko dzieci się nudzą ;PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:46 wiem! zaraz podpalę brodę dziadkowi! ;-P Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:03 emusia napisała: > ja na ten przykład naprawde nie czytam. bo jak wróciłam z norwegii to było 15 > grajdołków, w kazdym po 500 wpisów, a w nich ani jednego zielonego nicka wiec > olałam, jak mam być szczera :-) Emusia i za to Cię szanuję :))) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:04 Ka - nikogo tutaj nie interesuje Twoje marudzenie, zwłaszcza, że po tysiąckroć te same niuanse omawiasz, daj wreszcie spokój tym, co uciekają przed Twoją nudą i rutyną kilometrami...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:05 Jeżeli uciekają, to po co czytają każdy post po dwa razy??? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:07 jedna tylko prośba - możesz się trzymać ode mnie z daleka, mam dośc Ciebie i Twoich gadek...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:10 To po co zatem się cały czas odzywasz???????????????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:13 edzioszka napisała: > jedna tylko prośba - możesz się trzymać ode mnie z daleka, mam dośc Ciebie i > Twoich gadek...;) > > Edi, najpierw płaczesz, zeby się odzywał, potem naskakujesz, żeby sie nie odzywał:PPP Czy ty sama wiesz czego chcesz ??? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:14 Niestety, chyba nie wie ... Jak zresztą co poniektórzy ... Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:28 sformułuję to wprost - odfastryguj się ode mnie raz na zawsze i nie życzę sobie byś za mną łaził, zegnam i ziewam z nudów po raz kolejny...papatki...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:30 Ed, po raz kolejny udowadniasz, ze to ty za nim biegasz ;PPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:47 eno Ignatz, a mnie Cytrynka dobiła swem argumentem nie do odparcia, no nie mogę, trzymajta mnie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:52 nie wzywaj mego imienia nadaremno. o co z kolei Tobie biega? Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 10:57 zapragnęłam przez chwilę odwołać się do skarbów Twej boskiej <hyhy> natury...;) Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 11:08 złośc piękności szkodzi, a cholerycy umierają młodzi, ale za to jaka forma...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 11:09 edzioszka napisała: > złośc piękności szkodzi, a cholerycy umierają młodzi, ale za to jaka forma...;) > Więc uważaj na swoja formę :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 11:07 edzioszka napisała: > eno Ignatz, a mnie Cytrynka dobiła swem argumentem nie do odparcia, no nie > mogę, trzymajta mnie...;) > Edi a ty sądzisz, ze nikt nie widzi, ze to ty biegasz z wywieszonym ozorkiem, a usiłujesz stworzyć wrażenie, ze jest odwrotnie. Wręcz napraszasz się, żeby z tobą rozmawiał, a za chwilę krzyczysz na cała plażę albo forum prywatne, ze masz dosyć :PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
edzioszka Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 12:05 to ciekawe, nie przypominam sobie, bym wysyłała bileciki z zaproszeniem na mojego priva, tam piszę wedle własnego uznania, a ci co mnie podpatrują, jako, że im samym inwencyji brak - moze czas by sobie stworzyli własne forum grajdołkowe, gdzie nikt im wadził nie będzie...;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Wszyscy się zarzekają, że ... 19.08.03, 12:40 Edi, informacja o tym, iż przekształciłaś swoje prywatne forum z ukrytego w otwarte, ukazała się na FDorum na plaży. Tym samym poinformowałaś wszystkich, gdzie ono jest. Więc nie dziw się teraz, że każdy może tam zajrzeć. Własną rączką to uczyniłaś, a teraz masz pretensje do całego świata. Zastanów się czasem nad tym co piszesz ... zanim napiszesz. Odpowiedz Link Zgłoś