carramba2 20.08.03, 14:25 forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14252 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
carramba2 Spodobał wam się prezent? 21.08.03, 16:14 objąłeś w posiadanie Grajdołek? Bo ciągle tkwisz tutaj. Jeśli nie, to zapraszam tu Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Spodobał wam się prezent? 21.08.03, 18:43 Nareszcie masz własną klatkę ??? Dlaczego nie zamknięta ?? :PPP " Grajdołek 2 (0) Założyciel: carramba2 Forum dla leżących w grajdołkach po raz wtóry " Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 jejku jak ktoś mnie tu strasznie kocha, że ... 22.08.03, 09:00 ... ciągle prywatne fora dla mnie specjalnie zaklada ... Do prywatnej rozmowy zaprasza ... Chyba się zawiedzie, bo ja i tak JEJ NIE kocham, by oddalać się dla NIEJ z plaży na priv ... Ale widzę, że JEJ miłosć jest do mnie niezłomna ... :-PPPP P.S. Ty dobzre wiesz, że chodzi o Ciebie, biedna istotko ... Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Prezent 20.08.03, 14:32 hyyhyh znaczy doloz dwa nagie mieczy i bedziemy kwita ;) Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: Prezent 20.08.03, 14:32 yyy wyswietlasz sie ka_27 jako azlozyciel. jestes ze soba sklocony? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 aniela 20.08.03, 14:33 a potemn się skarżysz, że Ty w ogóle nie wchodzisz i się nie czepiasz ka ... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 aniela 20.08.03, 14:38 taaak ... po prostu może zignorujesz ka, co???? To takie trudne dla Ciebie????? Odpowiedz Link Zgłoś
aniela Re: aniela 20.08.03, 14:40 e-e. latwosc mam duza w poslugiwaniu sie ignorem przez wzglad na to, ze zadzieram nosa. ale wywolales mnie do tablicy wiec z grzecznosci powstalam z krzesla :) Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Prezent 20.08.03, 14:34 jesteście happy??? Tylko TO wam do szczęścia starcza????? Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Prezent 20.08.03, 14:56 oj, Jagutko, a ja nie mogę zajrzeć do pudełka z prezentem, choć próbowałam. możesz opisać, co dostaliśmy pod palmę plażową? Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Prezent 20.08.03, 15:00 aha :(( ale powimy co to było: forum dla leżących w grajdołkach, założyiel ka_27 stan postów 0 pewnikiem dlatego zamknęli ;(((( Odpowiedz Link Zgłoś
gitman Re: Prezent 20.08.03, 15:01 szkoda. mialem nadzieje, ze nowe forum pochlonie zalozyciela bez reszty i nei bedzie mial nawet czasu pisywac gdzie indziej, a tu taka neispodzianka neimila. ;((( Odpowiedz Link Zgłoś
czarnajagoda Re: Prezent 20.08.03, 15:03 a wiesz, ja go już tutaj nie widuję, więc nawet mi nie przykro, że się tam dożywotnio nie zagrajdolił Odpowiedz Link Zgłoś
pierans Re: Prezent 20.08.03, 16:48 hyhyhy ale figielek! smiesznie dzis na plazy, nie powiem Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Pierans:) 21.08.03, 07:20 pierans napisała: > hyhyhy > ale figielek! > smiesznie dzis na plazy, nie powiem Pierans:) i nie mów ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Prezent 22.08.03, 10:51 Ka jest rozdarty niczym ta judymowa sosna. Ale ale, forum zamknięte? Jak to, coś za dużo rzeczy tu przechodzi gladko. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Prezent dla Ignatza 22.08.03, 11:04 rozdarta jest TA, co fora zakłada, ja JEJ nigdy zarywać nie zamierzałem, coś JEJ się ubzdurało ... Ignatz, czyżbym był Twoim jedynym natchnieniem? :-P Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Prezent dla Ignatza 22.08.03, 11:09 a powinieneś? wiesz co, już dzieci w przedszkolu wymyśliły by to lepiej... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Uderz w stół, a Ignatz się odezwie :-PPPP 22.08.03, 11:24 Nawet nie chcę!!!!!!! Ale widzę, że Ty uważasz inaczej :-PPPP Gdyby nie ja, to gdzieżbyś teraz pisał biedny? I może pójdziesz po rozum do swojej głowy i dasz mi święty spokój? A dziecięcą piaskownicę to wy świetnie pokazujecie ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Uderz w stół, a Ignatz się odezwie :-PPPP 22.08.03, 11:32 zachowujesz się gorzej niz dziecko. Trochę kultury osobistej, o ile wiesz co to znaczy. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PPPP 22.08.03, 11:46 Ignatz, właśnie w spojrzeniu na cudze zachowanie znacznie się różnimy. Kiedy jestem tu nazywany kanalią, kiedy mój nick jest wykorzystywany w różnych słowach, to wszyscy się cieszą i przyklaskują pomysłodawcy. I jakoś nikt nie uważa tego za obraźliwe i wszyscy szalenie dobrze się bawią. A zarzekanie się, że nic a nic nie czytacie i każdorazowe prawie cytowanie wypowiedzi i tematyki grajdołka w waszych licznych ostatnio wątkach to także objaw kultury osobistej. Waszej kultury osobistej. Czy wy momentalnie zapominacie, co piszecie i do kogo? Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:49 pięknie, wszystko na co Cię stać to inwektywy. Jak dziecko w piaskownicy normalnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:53 które słowo jest inwektywą ? Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:55 Słowa: ka_kanalia, wszytskie z ka i znkiem"_" lub podobne, nazywania grajdołkia przymiotnikami typu śmierdzący, itp. ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 12:05 jesteście jak dzieci w pisakownicy, stać was tylko na inwektywy Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 12:10 ignatz napisał: > jesteście jak dzieci w pisakownicy, stać was tylko na inwektywy Ignatz, nadal proszę o wyjaśnienie, które z użytych słów przez ka lub przeze mnie, bo już piszesz w liczbie mnogiej, jest inwektywą ?? Proszę o cytat.... Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatza kłopoty z pamięcią ... 22.08.03, 12:11 ignatz napisał: > jesteście jak dzieci w pisakownicy, stać was tylko na inwektywy Ignatz, dlaczego piszesz o sobie?? Ja pozwoliłem sobie zacytowac tylko wasze słowa :-PPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatza kłopoty z pamięcią ... 22.08.03, 12:24 Taki jest Twój poziom? Tylko na to CIę stać, na same inwektywy? Ka_27, jesteś jak dziecko w pisakownicy, ba! nawet gorzej. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatza kłopoty ze zrozumieniem słów ... 22.08.03, 12:29 Czy Ty wiesz co to są inwektywy? Dla Ciebie określanie prztymiotnikami typu śmierdzący grajdołek itp. oraz przyklaskiwanie wyzwiskom typu ka_kanalia itp. jest w takim razie czym? Może pokaż, że nie jesteś dzieckiem z piaskownicy i po prostu się zamknij? :-) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ignatza kłopoty ze zrozumieniem słów ... 22.08.03, 12:35 Ka, jemu sią po prostu płyta zacięła, a nie sorki... laser wysiadł w odtwarzaczu .. i nic mądrego już nie powie :PPP Może wskazać adres najbliższego punktu napraw?? Ale rachunek niech sam płaci, albo koledzy i koleżanki niech zbiórkę urządzą... Przecież potrafią się tak pięknie "zorganizować". Czyż nie ?? :PPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatza kłopoty ze zrozumieniem słów ... 22.08.03, 12:37 Tak jak myślałem, idźcie się dzieci bawic we własnym smrodku Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 12:42 ignatz napisał: "(...) we własnym smrodku" Dokładnie potwierdziłeś moje wcześniejsze słowa o waszych przymiotnikach do mnie i do osób klikających na grajdołku ... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 12:43 ale to nie było o naszych okresleniach Ciebie, tylko o Tobie, dzieciaku. A teraz sio do piaskowncy, nie przeszkadzaj dorosłym. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatza w końcu pokazał swoją "klasę" ... 22.08.03, 12:49 No ignatz :-) w końcu pokazałeś swoją prawdziwą "klasę" A może w końcu się odczepisz? Pzrecież potrafisz ... :-PPPPP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatza w końcu pokazał swoją 'klasę' ... 22.08.03, 12:51 dziecko, gdybys wiedział co to znaczy kultura to byś milczał, a nie rzucał inwektywami Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatza upajający się swoją 'klasą' ... 22.08.03, 12:56 ignatz napisał: > dziecko, gdybys wiedział co to znaczy kultura to byś milczał, a nie rzucał > inwektywami Ty byś także wiedział co zrobić ... A widzę, że zamilknąć nie potrafisz ... Jeżeli sprawia Ci przyjemność pisać "dziecko" pisz sobie i upajaj się tym słowem ... Żegnam ... Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ignatza w końcu pokazał swoją 'klasę' ... 22.08.03, 13:01 ignatz napisał: > dziecko, gdybys wiedział co to znaczy kultura to byś milczał, a nie rzucał > inwektywami Dziecko, gdybyś był dorosły, to wiedziałbyś, co jest inwektywą, a co nie. Gdybyś był dorosły, potrafiłbyś uzasadnić swoje zachowanie na sąsiednim wątku. Gdybyś był dorosły, nie bawiłbyś się w taki sposób. Ale nie jesteś dorosły. Jak dorośniesz, to może zrozumiesz, co napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 12:50 Tak, wypowiedź Ignatza jest wyjatkowo dorosła :PP Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 13:01 Wszystkie moje wypowiedzi tutaj był kompilacją wypowiedzi Ka_27. Ciekawych zapraszam do poszukiwań na własną rękę. A teraz poszedłem po rozum do głowy i milknę, słuchając się dorosłego i mądrego Ka_27. Odpowiedz Link Zgłoś
ka_27 Ignatza w końcu poszedł po rozum do głowy :-))) 22.08.03, 13:05 ignatz napisał: "(...) A teraz poszedłem po rozum do głowy i milknę, słuchając się dorosłego i mądrego Ka_27" Nareszcie pokazałeś, że potrafisz mysleć jak dorosły Ignatz :-)))))) Odpowiedz Link Zgłoś
misiania Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:55 hyhy, Ignatz, a ja myślałam, że tylko ja jestem z natury życzliwa ;) Odpowiedz Link Zgłoś
kwasna_cytryna Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:57 No właśnie widać "życzliwość" bywalców plaży ... Odpowiedz Link Zgłoś