20.08.03, 14:25
forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=14252
Obserwuj wątek
    • ka_27 brawo !! 20.08.03, 14:31
      jesteś dumny/dumna z siebie???????
      • carramba2 Spodobał wam się prezent? 21.08.03, 16:14
        objąłeś w posiadanie Grajdołek? Bo ciągle tkwisz tutaj.
        Jeśli nie, to zapraszam tu
        • kwasna_cytryna Re: Spodobał wam się prezent? 21.08.03, 18:43
          Nareszcie masz własną klatkę ??? Dlaczego nie zamknięta ?? :PPP

" Grajdołek 2 (0) Założyciel: carramba2

Forum dla leżących w grajdołkach po raz wtóry "
        • ka_27 jejku jak ktoś mnie tu strasznie kocha, że ... 22.08.03, 09:00
          ... ciągle prywatne fora dla mnie specjalnie zaklada ...
          Do prywatnej rozmowy zaprasza ...
          Chyba się zawiedzie, bo ja i tak JEJ NIE kocham,
          by oddalać się dla NIEJ z plaży na priv ...

Ale widzę, że JEJ miłosć jest do mnie niezłomna ... :-PPPP

P.S.
          Ty dobzre wiesz, że chodzi o Ciebie, biedna istotko ...
    • aniela Re: Prezent 20.08.03, 14:32
      hyyhyh znaczy doloz dwa nagie mieczy i bedziemy kwita ;)
      • aniela Re: Prezent 20.08.03, 14:32
        yyy wyswietlasz sie ka_27 jako azlozyciel. jestes ze soba sklocony?
      • ka_27 aniela 20.08.03, 14:33
        a potemn się skarżysz, że Ty w ogóle nie wchodzisz i się nie czepiasz ka ...
        • aniela Re: aniela 20.08.03, 14:37
          yyyy? wyluzuj :)
          • ka_27 aniela 20.08.03, 14:38
            taaak ...

po prostu może zignorujesz ka, co????

To takie trudne dla Ciebie?????
            • aniela Re: aniela 20.08.03, 14:40
              e-e. latwosc mam duza w poslugiwaniu sie ignorem przez wzglad na to, ze
              zadzieram nosa. ale wywolales mnie do tablicy wiec z grzecznosci powstalam z
              krzesla :)
              • ka_27 aniela 20.08.03, 14:41
                siadaj!! Trzy z dwoma !!
    • ka_27 Prezent 20.08.03, 14:34
      jesteście happy???

Tylko TO wam do szczęścia starcza?????
    • czarnajagoda Re: Prezent 20.08.03, 14:34
      :)))
      • misiania Re: Prezent 20.08.03, 14:56
        oj, Jagutko, a ja nie mogę zajrzeć do pudełka z prezentem, choć próbowałam.
        możesz opisać, co dostaliśmy pod palmę plażową?
        • mmpm Re: Prezent 20.08.03, 14:58
          O, zamknięte... :-(
          • czarnajagoda Re: Prezent 20.08.03, 15:00
            aha :((
            ale powimy co to było: forum dla leżących w grajdołkach,
            założyiel ka_27
            stan postów 0
            pewnikiem dlatego zamknęli ;((((
          • gitman Re: Prezent 20.08.03, 15:01
            szkoda. mialem nadzieje, ze nowe forum pochlonie zalozyciela bez reszty i nei
            bedzie mial nawet czasu pisywac gdzie indziej, a tu taka neispodzianka
            neimila. ;(((
            • czarnajagoda Re: Prezent 20.08.03, 15:03
              a wiesz, ja go już tutaj nie widuję, więc nawet mi nie
              przykro, że się tam dożywotnio nie zagrajdolił
              • ka_27 CJ !! 20.08.03, 15:10
                Jak nie widzisz, to nie komentuj !
    • mmpm Re: Prezent 20.08.03, 14:35
      DZIĘ-KU-JE-MY!!!
      • ka_27 mmpm 20.08.03, 14:36
        juz dzieci w przedszkolu was przerastają ...
    • pierans Re: Prezent 20.08.03, 16:48
      hyhyhy
      ale figielek!
      smiesznie dzis na plazy, nie powiem
      • ka_27 Pierans:) 21.08.03, 07:20
        pierans napisała:

> hyhyhy
        > ale figielek!
        > smiesznie dzis na plazy, nie powiem

Pierans:)

i nie mów ...
    • ignatz Re: Prezent 22.08.03, 10:51
      Ka jest rozdarty niczym ta judymowa sosna. Ale ale, forum zamknięte? Jak to,
      coś za dużo rzeczy tu przechodzi gladko.
      • ka_27 Prezent dla Ignatza 22.08.03, 11:04
        rozdarta jest TA,
        co fora zakłada,
        ja JEJ nigdy zarywać nie zamierzałem,
        coś JEJ się ubzdurało ...

Ignatz,

czyżbym był Twoim jedynym natchnieniem? :-P
        • ignatz Re: Prezent dla Ignatza 22.08.03, 11:09
          a powinieneś? wiesz co, już dzieci w przedszkolu wymyśliły by to lepiej...
          • ka_27 Uderz w stół, a Ignatz się odezwie :-PPPP 22.08.03, 11:24
            Nawet nie chcę!!!!!!!

Ale widzę,
            że Ty uważasz inaczej :-PPPP

Gdyby nie ja,
            to gdzieżbyś teraz pisał biedny?

I może pójdziesz po rozum do swojej głowy
            i dasz mi święty spokój?

A dziecięcą piaskownicę to wy świetnie pokazujecie ...
            • ignatz Re: Uderz w stół, a Ignatz się odezwie :-PPPP 22.08.03, 11:32
              zachowujesz się gorzej niz dziecko. Trochę kultury osobistej, o ile wiesz co to
              znaczy.
              • ka_27 Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PPPP 22.08.03, 11:46
                Ignatz,

właśnie w spojrzeniu na cudze zachowanie znacznie się różnimy.

Kiedy jestem tu nazywany kanalią, kiedy mój nick jest wykorzystywany w różnych
                słowach, to wszyscy się cieszą i przyklaskują pomysłodawcy.

I jakoś nikt nie uważa tego za obraźliwe i wszyscy szalenie dobrze się bawią.

A zarzekanie się, że nic a nic nie czytacie i każdorazowe prawie cytowanie
                wypowiedzi i tematyki grajdołka w waszych licznych ostatnio wątkach to także
                objaw kultury osobistej.
                Waszej kultury osobistej.

Czy wy momentalnie zapominacie, co piszecie i do kogo?
                • ignatz Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:49
                  pięknie, wszystko na co Cię stać to inwektywy. Jak dziecko w piaskownicy
                  normalnie.
                  • kwasna_cytryna Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:53
                    które słowo jest inwektywą ?
                    • ka_27 Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:55
                      Słowa:
                      ka_kanalia,
                      wszytskie z ka i znkiem"_" lub podobne,
                      nazywania grajdołkia przymiotnikami typu śmierdzący, itp. ...
                      • ignatz Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 12:05
                        jesteście jak dzieci w pisakownicy, stać was tylko na inwektywy
                        • kwasna_cytryna Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 12:10
                          ignatz napisał:

> jesteście jak dzieci w pisakownicy, stać was tylko na inwektywy

Ignatz, nadal proszę o wyjaśnienie, które z użytych słów przez ka lub przeze
                          mnie, bo już piszesz w liczbie mnogiej, jest inwektywą ?? Proszę o cytat....
                          • ka_27 Ignatza kłopoty z pamięcią ... 22.08.03, 12:11
                            ignatz napisał:

> jesteście jak dzieci w pisakownicy, stać was tylko na inwektywy

Ignatz, dlaczego piszesz o sobie??

Ja pozwoliłem sobie zacytowac tylko wasze słowa :-PPPP
                            • ignatz Re: Ignatza kłopoty z pamięcią ... 22.08.03, 12:24
                              Taki jest Twój poziom? Tylko na to CIę stać, na same inwektywy? Ka_27, jesteś
                              jak dziecko w pisakownicy, ba! nawet gorzej.
                              • ka_27 Ignatza kłopoty ze zrozumieniem słów ... 22.08.03, 12:29
                                Czy Ty wiesz co to są inwektywy?
                                Dla Ciebie określanie prztymiotnikami typu śmierdzący grajdołek itp. oraz
                                przyklaskiwanie wyzwiskom typu ka_kanalia itp. jest w takim razie czym?

Może pokaż, że nie jesteś dzieckiem z piaskownicy
                                i po prostu się zamknij? :-)
                                • kwasna_cytryna Re: Ignatza kłopoty ze zrozumieniem słów ... 22.08.03, 12:35
                                  Ka, jemu sią po prostu płyta zacięła, a nie sorki... laser wysiadł w
                                  odtwarzaczu .. i nic mądrego już nie powie :PPP
                                  Może wskazać adres najbliższego punktu napraw?? Ale rachunek niech sam płaci,
                                  albo koledzy i koleżanki niech zbiórkę urządzą... Przecież potrafią się tak
                                  pięknie "zorganizować". Czyż nie ?? :PPP
                                  • ignatz Re: Ignatza kłopoty ze zrozumieniem słów ... 22.08.03, 12:37
                                    Tak jak myślałem, idźcie się dzieci bawic we własnym smrodku
                                    • ka_27 Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 12:42
                                      ignatz napisał: "(...) we własnym smrodku"

Dokładnie potwierdziłeś moje wcześniejsze słowa o waszych przymiotnikach do
                                      mnie i do osób klikających na grajdołku ...
                                      • ignatz Re: Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 12:43
                                        ale to nie było o naszych okresleniach Ciebie, tylko o Tobie, dzieciaku. A
                                        teraz sio do piaskowncy, nie przeszkadzaj dorosłym.
                                        • ka_27 Ignatza w końcu pokazał swoją "klasę" ... 22.08.03, 12:49
                                          No ignatz :-)

w końcu pokazałeś swoją prawdziwą "klasę"

A może w końcu się odczepisz?

Pzrecież potrafisz ... :-PPPPP
                                          • ignatz Re: Ignatza w końcu pokazał swoją 'klasę' ... 22.08.03, 12:51
                                            dziecko, gdybys wiedział co to znaczy kultura to byś milczał, a nie rzucał
                                            inwektywami
                                            • ka_27 Ignatza upajający się swoją 'klasą' ... 22.08.03, 12:56
                                              ignatz napisał:

> dziecko, gdybys wiedział co to znaczy kultura to byś milczał, a nie rzucał
                                              > inwektywami

Ty byś także wiedział co zrobić ...
                                              A widzę, że zamilknąć nie potrafisz ...

Jeżeli sprawia Ci przyjemność pisać "dziecko"
                                              pisz sobie i upajaj się tym słowem ...

Żegnam ...
                                            • kwasna_cytryna Re: Ignatza w końcu pokazał swoją 'klasę' ... 22.08.03, 13:01
                                              ignatz napisał:

> dziecko, gdybys wiedział co to znaczy kultura to byś milczał, a nie rzucał
                                              > inwektywami

Dziecko, gdybyś był dorosły, to wiedziałbyś, co jest inwektywą, a co nie.
                                              Gdybyś był dorosły, potrafiłbyś uzasadnić swoje zachowanie na sąsiednim wątku.
                                              Gdybyś był dorosły, nie bawiłbyś się w taki sposób.

Ale nie jesteś dorosły. Jak dorośniesz, to może zrozumiesz, co napisałam.
                                        • kwasna_cytryna Re: Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 12:50
                                          Tak, wypowiedź Ignatza jest wyjatkowo dorosła :PP
                                          • ignatz Re: Ignatza potwierdził moje słowa :-P 22.08.03, 13:01
                                            Wszystkie moje wypowiedzi tutaj był kompilacją wypowiedzi Ka_27. Ciekawych
                                            zapraszam do poszukiwań na własną rękę. A teraz poszedłem po rozum do głowy i
                                            milknę, słuchając się dorosłego i mądrego Ka_27.
                                            • ka_27 Ignatza w końcu poszedł po rozum do głowy :-))) 22.08.03, 13:05
                                              ignatz napisał: "(...) A teraz poszedłem po rozum do głowy i milknę, słuchając
                                              się dorosłego i mądrego Ka_27"

Nareszcie pokazałeś, że potrafisz mysleć jak dorosły Ignatz :-))))))
                  • misiania Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:55
                    hyhy, Ignatz, a ja myślałam, że tylko ja jestem z natury życzliwa ;)
                    • kwasna_cytryna Re: Uderz w stół, a Ignatz dalej się odezwie :-PP 22.08.03, 11:57
                      No właśnie widać "życzliwość" bywalców plaży ...
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka