mmpm 23.08.03, 11:10 Kurna, właśnie wszedłem do poczty, a tam chyba z 10 wirusów już szczerzy zęby. W końcu dopadły i mnie... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emusia Re: Virusy 23.08.03, 11:12 a u mnie nic, cichsza. czyzby sobie o mnie zapomnaiły? i dobrze nie musza pamiętać. do dzis się nie mogę pozbierać po tej szóstce... Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Virusy 23.08.03, 11:13 u mnie juz po zawodach, skończyło się 56 mailami Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Virusy 23.08.03, 11:14 Shit, i jeszcze rozsyłał z mojego adresu! NIE WYSYŁAŁEM NIKOMU NIC Z "MOVIE" ALBO "DETAILS" W TYTULE! Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Virusy 23.08.03, 11:18 I wgóle nic z rozszerzeniem .pif (takie ma ten wirus). Odpowiedz Link Zgłoś
ignatz Re: Virusy 23.08.03, 11:20 najwazniejsze - nie odpowiadać na maile ino kasowac wszystkie jak leci, Bóg rozpozna swoich. Odpowiedz Link Zgłoś
mmpm Re: Virusy 23.08.03, 16:12 I następna porcja... A wiecie jak wygląda ostrzeżenie o wirusie po serbsku? ;-) ************************************************************ *** U P O Z O R E N J E - D E T E K T O V A N V I R U S *** *** V I R U S A L E R T *** ************************************************************ Nas antivirus softver pronasao je | Our viruschecker found the Poruka: | Message: (file: document_all.pif) Za: | To: <munitlak@net.yu> Virus: | Virus: (WORM_SOBIG.F). virus(e) u posti za vas sa adrese: | virus(es) in an email to you from: <mmpm@gazeta.pl> PAZNJA: Samodistribuirajuci virusi | ATTENTION: Self-distributing cesto koriste lazne adrese u From: | viruses often use fake addresses polju poruka, pa nije iskljucena | in From: field of the message, mogucnost da je zarazena poruka | so it is possible that the poslata sa racunara koji u svom | infected message was sent from adresaru poseduje navedenu adresu, | a host that contains the above bez znanja njegovog vlasnika. | address in the address book, | without it's owner's knowledge. ________________________________________________________________ SCnet - DSL Internet Veza www.net.yu/usluge/dsl.htm Bez biranja broja, bez cekanja, bez zauzimanja telefonske linije, trosenja impulsa i pucanja veze! Jednostavno uvek dostupna i veoma brza Internet veza 24 casa dnevno, 12 meseci u godini. Za detaljnije informacije posetite nas sajt www.SCnet.yu ili zovite nasu sluzbu prodaje: 011/311 5684, 311 3481 ________________________________________________________________ Ova poruka je namenjena iskljucivo adresantu i njen sadrzaj je poverljiv. Ukoliko niste osoba kojoj je namenjena, molimo Vas da poruku izbrisete i o tome obavestite posiljaoca. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_c Re: Virusy 25.08.03, 09:39 Tu masz opis jego kuzyna/przodka vil.nai.com/vil/content/v_100343.htm Odpowiedz Link Zgłoś