Dodaj do ulubionych

jesienna deprecha

IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:48
no i macie. chcialam Emuli wyslac te jande na zakrecie i licho mnie
podkusilo zeby wlaczyc. powinela mi sie tylko noga. ale "wariatka" mnie
dobila. prosze o szybką jesienną deprechę i szklankęwodu. i prosze zabarc
stad te sucha bulke.
ps. bogu dzieki janda jest za duza na poczte. Ema- bedzisz zyc ;)
Obserwuj wątek
    • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:50
      mówisz - masz

Kury

"Jesienna deprecha"

mam znowu doła
      znów pragnę śmierci
      wracaja stare lęki
      i nie mogę w nocy spać
      ból przemijania
      choroby, wojny, rozpacz
      wszytkie ciemne strony życia
      dręczą mnie, ach, kurwa mać

ref:
      brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś
      nawet seks jest banalny i niekręci mnie
      może jestem nienormalny
      za krótko byłem w wojsku
      może w lecie jakiś komar
      adidasa sprzedał mi

mam znowu doła
      znów pragnę śmierci
      wszystkie formy samobója
      przed oczyma stają mi
      sam już nie wiem, co robić mam
      nie chcę dłużej smażyć tłuczonego szkła
      mam już dość leżenia pod kałużą
      ratuj mnie jesienny mały boże

ref:
      brazylijski serial juz nie cieszy jak kiedyś
      nawet seks jest banalny i nie kręci mnie
      może jestem nienormalny
      za krótko byłem w wojsku
      może w lecie jakiś komar
      adidasa sprzedał mi...
      • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:51
        wylewne dzieki ;))
        • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:52
          ;)
          • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:52
            o. masz tik?
            • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:53
              tik? tak
              • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:53
                to tylko 2 kalorie
                • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:54
                  nawet i tego mi brakuje na szczęście
                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:55
                    o. 2 kalorie sa wiec swiete jak spokoj?
                    • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:55
                      nie, im wicej tym lepiej a tego za mało
                      • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:57
                        ale z drugiej strony im wiecej tym mniej (dowodzi kukulska)
                        np wina (wypite przeklada sie odwrotnie prosporcjonalnie na to w butelce)
                        • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:59
                          nata kuku śpiewa tak żeby nikt nie rozumiał (vide po cienkim ide lodzie), więc
                          nie winię Cię za tę omyłkę. I mniej wina tym więcej radochy, nespa? I wieksze
                          worki pod oczyma, ale to duużo później.
                          • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:00
                            a nene nie poznasz twarzy pod makijazem (a to juz przemyk jeden)
                            • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:00
                              to Ty uzywasz makijażu? Taka młoda?
                              • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:01
                                yhyh pod wlos moj płowy mnie bierzesz. stary (hyhyh nomen z omena), dobry
                                Ignatz :)
                                • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:07
                                  no co Ty, ja tak tylko zauważyłem, przepraszam :-)
        • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:52
          cała przyjemnośc po mojeje stronie
          • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:52
            znaczy nie wiecej niz pol (przyjemnosci)
            • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:53
              chętnie się z Tobą podzielę tą przyjemnością. ALbo nauczę (hyhy)
              • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:54
                znaczy masz przy sobie magnez w czekoladzie?
                • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:55
                  mhm mogę Cię nim naszpikować, ale uważaj bo to łatwopalna rzecz
                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:56
                    yhyh odnosze mylne wrazenie ze nie mowimy o tym samym ;)
                    • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:56
                      hyhy kompromis się wypracuje, w końcu wazne żeby wilk był syty a owca cała ;-)
                      • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 16:58
                        znaczy od pracy to kołacze sa. nie kompromisy
                        • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 16:59
                          wilki nie jadają kołaczy
                          • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:00
                            194000
                            • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:02
                              oczywiście dedykuję ten numerek Kalgar
                          • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:00
                            no chyba ze to sa owce w wilczych skorach.
                            • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:01
                              myslisz że owca w wilczej skórze prędzej zje kołacza niż wilk w skórze owczej?
                              Wszak kiedy wejdziesz między wrony...
                              • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:03
                                a wiedziales ze wrony to po amerykanski rzymianie? (yhyhyh ale mi sie zabawna
                                historia przypomniala yhyhyhyh. ale za dluga na telefon ;)
                                • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:05
                                  aha a "wejść między" to Rzym. CHyba tak nazwę knajpę. Opowiedz, nigdzie się nam
                                  nie spieszy niczym tej trąbce co jak księżyc biegnie nad topolą. Juz piąta.
                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:09
                                    godzina na piatke znaczy. nie umiem opowiadac kawalow wiec i ta historyjka co
                                    mi do dzis lzy z oczu wyciska moze mi sie nie powiesc :)
                                    • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:10
                                      spróbuj, jestem z Tobą! Na pewno Ci się uda!
                                      • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:13
                                        yhyh znaczy napomkne tylko, ze przez tych rzymian przesalam byc prymuską. po
                                        prostu nie moglam powstrzymac spazmatycznego smiechu. a ze mna przestal byc
                                        jeden tajski doktorancik. a wszystko przez jednego rzymianina. gdyby nie
                                        przeczuwane nadejscie Wiki powiedzialabym zerzymianie sa gupsi niz wrony ;)
                                        • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:18
                                          piknie
                                          • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:20
                                            aha masz widze dystans niwlasciwy do calej tej sprawy.
                                            • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:24
                                              naprowadź mnie niczym AWACS naprowadza dywizjony Wild Weasels
                                              • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:28
                                                yhyh nene trzeba bylo siedziec po prawicy rzymianina, ktory wzial sprawe
                                                nazbyt osobiscie. oraz widziec zdezorientowanie pani prowadzacej. oraz po
                                                prawicy miec tajskiego doktorancika, dolewajacego benzyny do ognia. wpadlam w
                                                histerie po prostu. gdyby mozna bylo umrzec ze smiechu, dzis by mnie juz tu
                                                nie bylo.
                                                aleale nie o tym byla mowa jak mnie sie zdaje.
                                                • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:32
                                                  nieważne. Przypomina mi to pewien wieczór podczas nudnej konferencji na temat
                                                  perspektyw bezpilotowych samolotów, gdy zdarzyło się coś, co niemal sprawiło że
                                                  sami wszyscy polecielibyśmy, i to bez pilota.
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 17:33
                                                    o. ciekawie sie zapowiedzialo. nie przerywaj :)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:35
                                                    dzieci i panie najpierw :-)
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:42
                                                    yhyhyh znaczy zwijam jeztk w trabkei mnie na niego nie ciagnij :) powiedzialam
                                                    juz co wiedzialam, teraz Ty
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 17:56
                                                    ja zapomniałem co miałem powiedzieć.
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:00
                                                    a ja sie rozproszylam.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:02
                                                    no, to klops!
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:03
                                                    aha moze ktos przyjdzie i uratuje te gupia sytuacje.
                                                  • magdal_l Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:15
                                                    zjawiam się zawsze we właściwej chwili
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:17
                                                    przez przypadek znaczy hyyhh ;) dzie Oxy?
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:20
                                                    podejrzewam że bdzie później. umówiłem się z nim na dziesiątą...
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:22
                                                    wziales od szefa a conto i kupisz mu bukiecik róż?
                                                  • magdal_l Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:25
                                                    to w takim razie ja wrócę o dziesiątej... przypadkowo oczywiście
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:26
                                                    pewnie! ba, w kalendarzu mam wciąz taki dzień, taki dzień, przeznaczony
                                                    wyłącznie dla Oxa
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:28
                                                    yhyhyh znaczy zyjecie w zwiazku matrixowym moze? ;)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:36
                                                    kurde co Ty tak z tym matrixem ciągle?
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:37
                                                    no kurde nie wiem. naszlo mnie. kurde.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:37
                                                    hyhy ciekawe, że tak o tym ciągle wspominasz, hyhy baardzo ciekawe...
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:39
                                                    yhyh pochopnie sie smiejesz.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:40
                                                    taaaa, jassne...
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:41
                                                    pojde teraz. wroec zeby sie zasmiac ostatnia. dil?
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:43
                                                    hyhy taaa... wracasz do swojego matrixa własnego może?
                                                  • aniela Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:45
                                                    yhyhy znaczy uwazaj zeby slowo wołem do Cieibe nie wrocilo :))a teraz pstryk
                                                    robie i nie ma mnie
                                                  • mmpm Re: jesienna deprecha 23.08.03, 18:51
                                                    Mały pstryczek-anieliczek? ;-)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:06
                                                    "pstryk" to był odgłos włączania się do jej prywatnego matrixa, gdzie ANiela
                                                    brejka wszystkie rule (sama tak powiedziała), nawet te obyczajowe yhyh
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:13
                                                    yhyhyh won! ode mnie :) na chwile od kiomputera odejsc nie moge zebym pior nie
                                                    miala obrobionych ;P
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:15
                                                    patrz eM, niby pokrzykuje a zadowolona aż łuna bije, yhyh znaczy się trafiłem w
                                                    strunke czuła ;-)
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:16
                                                    medytuje. stad ten blask :P
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:19
                                                    yhyh, a osiągnęłaś nirwanę już? czy może pomóc masując jakiś czakram? :-D
                                                  • mmpm Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:21
                                                    O, pstryknęła drugi raz? Czemu nic nie usłyszałem?
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:24
                                                    aha naigrywacie sie z lezacego? wezme was na litosc, zaloze okulary
                                                    pzreciwsloneczne.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:26
                                                    na litość? wiesz, mógłbym Cię od Kazika strony podejść, ale Kazik niejedną ma
                                                    stronę, wiesz?
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:27
                                                    yhyhh a to ja go znam tylko z tej jednej, jesiennej strony. od tamtej strony
                                                    do mnie nie podchodz ;)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:30
                                                    lebe lebe lebe loff loff loff loff
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:34
                                                    a to nie kaziknazywo. to stary dobry kult. lubie kultowe kawalki:)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:35
                                                    a byłaś w Kutnie na dworcu w nocy?
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:39
                                                    yhyhy teraz mnie mile po duszy pomiziales :)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:42
                                                    hyhy a w Twojej głowie słońc milionami karuzela cała lśni?
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:45
                                                    wezmę 77 bo miła jest mi ta liczba
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:46
                                                    aha ja wroce po setke. tradycyjnie juz.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:46
                                                    oho coś tam było?
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:47
                                                    znaczy dzie? z kilku atakujesz frontow i sie zagunilam poznawczo
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:48
                                                    człowiek?
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:49
                                                    dzie?
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:50
                                                    uuu, nie łapiemy, nie łapiemy? :-|
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:51
                                                    e-e. dziurawe mam rece albo spudlowales moze?
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:53
                                                    coś tam było!
                                                    człowiek!
                                                    może dostał?
                                                    może!
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:54
                                                    o. to bym sie musiala douczyc.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:55
                                                    aha możesz porównać to z nami, czarnych słońc milionami, będzie łatwiej
                                                    przyswoić wiedzę.
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:57
                                                    a wiesz ze ja to tylko na kasetach mialam. a gdzie ja teraz kasety odslucham?
                                                    odkurze magnetofon szpulowy
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 19:58
                                                    nie kłopocz się, powiedz tylko słowo a uzyta będzie poczta moja
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 19:59
                                                    to ja zmilkne wielomownie, zeby nikt (w sensie eM) nie uzyl slowa mojego
                                                    przeciw mnie
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:00
                                                    heh to mam słac czy nie w końcu?
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:00
                                                    (w didaskali glowa twierdząco kiwam)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:00
                                                    sie robi. Twoje zyczenie jest dla mnie rozkazem.
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:01
                                                    aha parzyste wypadaja na mnie ;))
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:04
                                                    już poszło
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:06
                                                    ide pomacac skrzynke. nic nie mow w tym cazsie :)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:06
                                                    4 gołebie, typowy układ myśliwców Luftwaffe z czasów IIWW, najmniejszy
                                                    prowadzący
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:07
                                                    to ja się ide zamknąć w tej skrzyni
                                                    a przy odrobinie szczęścia
                                                    zoastanę macnięty
                                                    oł jea! Setkę tę dedykuje Kalgar :-)
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:11
                                                    hehehe :)
                                                    aleale po 1. nie dotarl oglab 3, po 2. zasejwowal mi sie kjkazdy z osobna, po
                                                    3. sciagne to sobie lepiej kazaą. ale dziekuje :)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:12
                                                    spokojnie, trójka już leci a jak sejwniesz ją to kliknij na ten z numerem 1
                                                    dwa razy
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:13
                                                    yhyh normalnie zaraz Cie po staropolsku stad wyprosze ;))
                                                    ps. sprawdze, i tak nie mam zadnej setki do stracenia.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:14
                                                    już już, spokojnie. Zaraz wymyslę jak prościej CI to wyjaśnić, tylko się nie
                                                    denerwuj :-D
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:17
                                                    ciiiii... sluchaj :)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:18
                                                    coś tam było!
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:21
                                                    czlowiek
                                                    (no teraz wiem o czym do mnie yhyh klikasz ;)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:22
                                                    hyhy no, to porównaj to z resztą, wybierz wartośc największą ;-)
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:24
                                                    yhyh no jak to jest ze to weszlo w moja glowe.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:25
                                                    a widzisz może Krew Boga wszędzie? (111 to fajna liczba, dzięki)
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:26
                                                    aha wszedzie widze krew boga. ale znow tyklo na kasetach :(
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:31
                                                    yhyh. Ciii, nic nie mów.
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:32
                                                    :)
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:35
                                                    mrugnij tylko, raz - że dotarło, dwa razy - że nie.
                                                  • Gość: aniela Re: jesienna deprecha IP: *.acn.waw.pl 23.08.03, 20:36
                                                    yhyhyh ;)
                                                    ciiii, zglośnię.
                                                  • ignatz Re: jesienna deprecha 23.08.03, 20:37
                                                    hihi, zgłośnisz, hihihi :-)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka