Dodaj do ulubionych

Bon moty reklamowe

• Gość: malvi Re: Bon moty reklamowe IP: 159.107.89.* 18.07.01, 14:40
      a pamietacie animowana reklame kremu czekoladowego z wiewiorka, firmy z
      Poznania (czy nie Inter Fragrance ?) ?

stosunkowa niedawno pojawiala sie tez koszmarna reklama proszku "mnostwo
      cytrynowa sila"

• Gość: radziarz Re: Bon moty reklamowe IP: *.man.bialystok.pl 19.07.01, 15:27
        mam pytanie:
        Czy nie denerwują was reklamy ze zwierzętami (najgorsza to ta jak lisek mi mówi
        bądź sprytna)
      • Gość: Drapka Była wyrąbista :))))) IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 22.07.01, 15:59

&#62 stosunkowa niedawno pojawiala sie tez koszmarna reklama proszku "mnostwo
        &#62 cytrynowa sila"
        &#62

To była super reklama!!!
        Tymi makata - jaka czyściłapa!!!
        Mambo jama banana i mamabulubulu!!!!
        :))))))
        Na pewno w mojej TOP 10!!!!

• Gość: Karola Re: Bon moty reklamowe IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 19.07.01, 18:25
      Kurara-ten zapach nęci i zniewala!!!!!!
      Moja ulubiona reklama, sprzed dziesięciu lub więcej lat, to reklama dolnopłuków
      (czyli spłuczek!), zrobiona w formie pokazu mody.Czy ktoś ją pamięta?
      • Gość: Tolba Re: Bon moty reklamowe IP: *.nationale.com.pl 20.07.01, 08:41
        ''Naprawdę dobra i naprawdę tania
        Jest firma Konkret, Konkret z Poznania.''
        Śpiewali to chyba Papa Dance. Do dziś nie wiem, czym zajmowała się firma Konkret
        Tolba
      • Gość: Drapka Re: Bon moty reklamowe IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 22.07.01, 16:01

&#62 Moja ulubiona reklama, sprzed dziesięciu lub więcej lat, to reklama dolnopłuków
        &#62 (czyli spłuczek!), zrobiona w formie pokazu mody.Czy ktoś ją pamięta?

Pewnie!!!
        "Górnopłuki jako niepraktyczne już się przeżyły..." co udowadniał jeden z panów
        ciągnąc za sznurek, który się urywał.
    • Gość: IKIFI Re: Bon moty reklamowe IP: *.unregistered.formus.pl 20.07.01, 10:55
      A kto pamięta co było po: "Oooo, Brydzia...." ?
      • Gość: melania Re: Bon moty reklamowe IP: *.czes.gazeta.pl 20.07.01, 17:14
        O, Brydzia, jak ty slicznie dzisiaj wyglądasz... (po umyciu mydełkiem Dove) ;)
        • Gość: Drapka Herbatka u Tadka! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 22.07.01, 16:17
          A pamiętacie reklamowaniem czego zajmował się niezastąpiony dyżurny satyryk?
          Ja sięgam pamięcią do:
          -żarówek (Tungsram, czy nawet Osram)
          -bazaru na Stadionie Dziesięciolecia
          -majonezów i ogórków kiszonych (zwłaszcza z tymi ogórkami dobrze go dobrali :)))
    • Gość: avriga Re: Bon moty reklamowe IP: *.comprze.com.pl 20.07.01, 16:00
      Dziesięć lat temu w moim mieście funkcjonowało biuro podróży o wdzięcznej
      nazwie "MASTUR"
      • Gość: miros Re: Bon moty reklamowe IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 20.07.01, 17:41
        Pamiętacie pierwsze reklamy w Trójce? Te o spółdzielni "Ogród":
        "Rozpływa się w ustach kiszona kapusta" albo "ludzie ja was proszę jedzcie
        mekintosze"
        Był też w Warzsawie neon w stylu "elektroniczna technika obliczeniowa z NRD"
        Ale moją ulubioną jest, przedwojenna bodajże, reklama prezerwatyw: "Prędzej Ci
        serce pęknie..."
        Pozdrawiam
    • Gość: Agnes Re: Bon moty reklamowe IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 09:44
      Co do pierwszego listu - z pewną taką nieśmiałością to Anna Patrycy sięgnęła po
      podpaski Always.
      W radiowej Trójce reklamowali wtedy nie wiedzieć czemu biały ser. Pamiętam coś
      takiego: Płyną statki, płyną latka, płynie serek i serwatka (?)
      A w TV - O, plama, plama, co za pech! (chyba jakiś odplamiacz - Sil, czy coś
      takiego? - Była plama, nie ma plamy, bowiem Sil, odplamiacz mamy!)
      A czy ktoś pamięta (z jakichś mistrzostw świata w piłce)- Adidas "Torszyn"?
      • Gość: Drapka MIAAU!!! IP: 10.0.4.* / *.atj.pl 22.07.01, 16:03
        Naturalnie, że pamiętamy. To było przy okazji Italia ''90. Była tam m.in. Steffi
        Graf, która na koniec mówiła "MiaaU"!
    • Gość: Agnes Re: Bon moty reklamowe IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 09:56
      Co do pierwszego posta na tym forum - z pewną taką nieśmiałością to Anna
      Patrycy sięgnęła po podpaski Always.
    • Gość: Agnes Re: Bon moty reklamowe IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 10:02
      Co do pierwszego posta na tym forum - z pewną taką nieśmiałością to Anna
      Patrycy sięgnęła po podpaski Always.
    • Gość: Sorry!!! Re: Bon moty reklamowe IP: *.przemysl.cvx.ppp.tpnet.pl 22.07.01, 10:06
      Przepraszam, że tyle razy, ale w ogóle mi nie chciało wysłać wiadomości (nie
      można znaleźć strony), a potem nagle....!

Agnes
    • Gość: gogo Re: Bon moty reklamowe IP: *.bydgoszcz.sdi.tpnet.pl 22.07.01, 15:30
      Był jeszcze taki spot reklamowy z grupą sportowców i trenerem - Co jest
      panowie?!? Jak to co - BŁYSKAWICA!!! I pobiegli do kiosku po losy loterii
      Błyskawica.
      • Gość: Kazziz Re: Bon moty reklamowe IP: *.bielsko.msk.pl 25.08.01, 22:46
        Oferta Zrembu zawsze na czasie. Wózki widłowe różnych typów
        i ładowarki z wymiennym osprzętem.
        A pamiętacie reklame :

"Kukuruku jest chrupiące
        w szkole w lesie i na łące" ?
    • Gość: Dzidka Re: Bon moty reklamowe IP: *.poznan.sdi.tpnet.pl 25.08.01, 23:03
      Tuż przed wprowadzeniem VAT-u w Polsce (;-/) była taka reklama oleju
      silnikowego, w której panienka śpiewała: "OLEJ VAT" (na tym jeździ świat) :-)))
    • Gość: czarny Re: Bon moty reklamowe IP: *.gdansk.sdi.tpnet.pl 26.08.01, 21:45
      W czasach rewolucyjnych przemian telekomunikacyjnych zaczęły zanikać teleksy i
      pojawiły się faksy. Firma handlowa KONESER reklamowała importowane urządzenia
      faksowe w TV hasłem:
      " Coś dla konesera ! " Na ekranie koleś pokazywał przesłaną faksem odbitkę
      obrazu olejnego.
    • Gość: JMT Re: Bon moty reklamowe IP: *.swietochlowice.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 08:47
      Z siłą wodospadu czyści corega tabs nawet najtwardsze osady nazębne... w tle
      oczywiście wodospad.
    • Gość: P-likan Re: Tego jeszcze tu nie było IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 27.08.01, 16:53
      1.Ociec - prać??? Polleny 2000
      2.Chcesz mieć akcje - kup obligacje (chyba przez rok to puszczali, koszmar)
      3.Bater - vit (dodatek do elektrolitu w akumulatorze)
      4.Super Takon (podobno zapobiagał zejściu powietrza w przebitym kole)
      5.Tele Tombola
      6.Miliaaaaaaaarder - piiiiismo dlaaaaaaa cieeeeeeeebie
      7.Szampon dla zwierząt Bari firmy Scan Anida

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka